Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak se musím pochlubit.
Teď jdu z NT screeningu a dle UTZ je vše v pořádku. Dr nám dokonce řekla, že to bude kluk, tak uvidíme.
Jinak jak tu minulý týden holky ze Zlína nadávaly, tak v Brně naprosto super. Byla jsem u takové mladé hodně hubené doktorky, tak jsem měla strach, ale neřekla ani slovo na moji váhu, nestěžovala si, že by bylo špatně vidět, trošku přitlačila, ale jemně - přímo na jizvě po císaři a vůbec to nebolelo. Kompletní výsledky budou volat k večeru a budou ke stažení na jejich stránkách.
haňulko, gratulace velikánská
![]()
a držím palce ať jsou i ty výsledky večer v pořádku a neženou tě na plodovku jak mě ![]()
Já byla taky v Brně u takové dr. cca 45 let, od pohledu nesympatické. Byla protivná a už když mě viděla, tak říká: hmmm, to bude u paní asi hůř vidět a oremcávala to celou dobu. Takže jsem byla docela rozmrzelá a vůbec jsem si to neužívala ![]()
Hanule79 píše:
Teď jdu z NT screeningu a dle UTZ je vše v pořádku. Dr nám dokonce řekla, že to bude kluk, tak uvidíme.
Jinak jak tu minulý týden holky ze Zlína nadávaly, tak v Brně naprosto super. Byla jsem u takové mladé hodně hubené doktorky, tak jsem měla strach, ale neřekla ani slovo na moji váhu, nestěžovala si, že by bylo špatně vidět, trošku přitlačila, ale jemně - přímo na jizvě po císaři a vůbec to nebolelo. Kompletní výsledky budou volat k večeru a budou ke stažení na jejich stránkách.
Hanule79 píše:
Super. Gratulace ![]()
Hanule79 píše:
Moc gratuluju! ![]()
Holky, čekala jsem dneska po tom včerejším pozitivním ovu testu vzestup BT, ale stoupla mi jen malinko z 36,3 na 36,4 ![]()
Dělala jsem si teďka ovu test, zdá se mi silnější než včera, tak jsem z toho jelen. Každopádně jsme se doma včera s mužem
, tak snad je to kdyžtak pokrytý. ![]()
Pinkie píše:
Holky, čekala jsem dneska po tom včerejším pozitivním ovu testu vzestup BT, ale stoupla mi jen malinko z 36,3 na 36,4
Dělala jsem si teďka ovu test, zdá se mi silnější než včera, tak jsem z toho jelen. Každopádně jsme se doma včera s mužem, tak snad je to kdyžtak pokrytý.
To je jasně pozitivní test ![]()
Jak jsem už psala, mně vycházel i ovu test i BT negstivně, tak jsem myslela, že nemám ovulaci a vidíš kde už jsem ![]()
Držím palce, klidně to pojisti i dnes ![]()
ahoj holky! hani gratuluju ke screeningu, pinkie drzim palce at se mimi vydaří ![]()
Díky holky! ![]()
My jsme s mužem
včera před půlnocí, on má docela náročný povolání, tak to asi bude muset stačit obden, aby z toho nebyl chudák vyřízenej ![]()
Na dovolený to šlo i několikrát denně, ale jak chodí do práce, tak je to dost na prd, tak musím doufat, že obden je OK. ![]()
Pozor, ovulace je až nejmíň za 24 hodin po pozitivním ovu testu… takže tulit, tulit a ještě jednou tulit ještě aspoň dva, tři dny
![]()
Pinkie píše:
Holky, čekala jsem dneska po tom včerejším pozitivním ovu testu vzestup BT, ale stoupla mi jen malinko z 36,3 na 36,4
Dělala jsem si teďka ovu test, zdá se mi silnější než včera, tak jsem z toho jelen. Každopádně jsme se doma včera s mužem, tak snad je to kdyžtak pokrytý.
čauvec, tak sem si na ty křeče a zácpu koupila lactosu a nějaký prášky, ale bolí mě břicho jak blázen, jak když máte v noze křeč a pak vás bolí, taky sem si říkala, že se třeba roztahovala děloha nebo něco, no uvidím. Snad kdyby bylo něco špatně tak bych krvácela, když se už mimi živí z placenty.
Hanule - gratuluju k výsledkům z NT screeningu i k chlapečkovi ![]()
Pinkie - obden je optimální, ale kdyby vám přeci jen zbyl dnes čas a byla chuť ![]()
Baru - hezké opalování
Z práce ti tiše závidím
![]()
Děkuju za gratulace.
S tou ovulací je to fakt o načasování. Myslím, že ob den je to v pohodě. Vždycky jsem čekala aspoň 24 hodin po pozitivním testu a zadařilo se 9 měsíců od začátku snažení. Navíc jsem mezi tím byla dost nemocná, tak to taky asi mělo vliv. Po porodu mám hodně bolestivou ovulaci. Vím o ní vždycky aspoň 4 dny předem, tak jsem ji aspoň nemohla promeškat. Akorát se tulit zrovna v tomhle období bylo dost sado maso. Už se těším, jak si po druhém dítěti nechám napsat nějakou dlouhodobou antikoncepci.
… já přemýšlím o sterilce… další mimi už chcít nebudeme a HA se mi v mém věku brát nechce… takže nad tou sterilkou přemýšlím čím dál víc ![]()
Hanule79 píše:
Děkuju za gratulace.S tou ovulací je to fakt o načasování. Myslím, že ob den je to v pohodě. Vždycky jsem čekala aspoň 24 hodin po pozitivním testu a zadařilo se 9 měsíců od začátku snažení. Navíc jsem mezi tím byla dost nemocná, tak to taky asi mělo vliv. Po porodu mám hodně bolestivou ovulaci. Vím o ní vždycky aspoň 4 dny předem, tak jsem ji aspoň nemohla promeškat. Akorát se tulit zrovna v tomhle období bylo dost sado maso. Už se těším, jak si po druhém dítěti nechám napsat nějakou dlouhodobou antikoncepci.
Míno, no já bych šla asi taky na sterilku, ale ta mi nepomůže od premenstruačního syndromu. Napřed týden MS, potom týden klid, pak týden křeče v břiše a špiněnní z ovulace, a hned jak přejde tohle, tak bolavé bradavky až do další MS. Už si připadnu jako otrok svých hormonů. Antiko jsem brala jenom asi 3 roky někdy v 18. Od tý doby jsem to v pohodě zvládala bez ní. Vydržím cokoliv, ale ta bolestivá ovulka je fakt jak kudla v břiše. Můj dr, mi řekl, že 100% zabere jenom HA. Jedině je šance, že tak jak to po 1.dítěti začalo, může to po 2. přestat.