XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
3.8.11 10:53

Ahojky, tak se musím pochlubit.
Teď jdu z NT screeningu a dle UTZ je vše v pořádku. Dr nám dokonce řekla, že to bude kluk, tak uvidíme.
Jinak jak tu minulý týden holky ze Zlína nadávaly, tak v Brně naprosto super. Byla jsem u takové mladé hodně hubené doktorky, tak jsem měla strach, ale neřekla ani slovo na moji váhu, nestěžovala si, že by bylo špatně vidět, trošku přitlačila, ale jemně - přímo na jizvě po císaři a vůbec to nebolelo. Kompletní výsledky budou volat k večeru a budou ke stažení na jejich stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
3.8.11 10:57

haňulko, gratulace velikánská :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

a držím palce ať jsou i ty výsledky večer v pořádku a neženou tě na plodovku jak mě :zed:

Já byla taky v Brně u takové dr. cca 45 let, od pohledu nesympatické. Byla protivná a už když mě viděla, tak říká: hmmm, to bude u paní asi hůř vidět a oremcávala to celou dobu. Takže jsem byla docela rozmrzelá a vůbec jsem si to neužívala :-(

Hanule79 píše:
Teď jdu z NT screeningu a dle UTZ je vše v pořádku. Dr nám dokonce řekla, že to bude kluk, tak uvidíme.
Jinak jak tu minulý týden holky ze Zlína nadávaly, tak v Brně naprosto super. Byla jsem u takové mladé hodně hubené doktorky, tak jsem měla strach, ale neřekla ani slovo na moji váhu, nestěžovala si, že by bylo špatně vidět, trošku přitlačila, ale jemně - přímo na jizvě po císaři a vůbec to nebolelo. Kompletní výsledky budou volat k večeru a budou ke stažení na jejich stránkách.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
3.8.11 10:58
Hanule79 píše:

Super. Gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
3.8.11 11:07
Hanule79 píše:

Moc gratuluju! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
3.8.11 11:10

Holky, čekala jsem dneska po tom včerejším pozitivním ovu testu vzestup BT, ale stoupla mi jen malinko z 36,3 na 36,4 :think:
Dělala jsem si teďka ovu test, zdá se mi silnější než včera, tak jsem z toho jelen. Každopádně jsme se doma včera s mužem :hug: , tak snad je to kdyžtak pokrytý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
3.8.11 11:13
Pinkie píše:
Holky, čekala jsem dneska po tom včerejším pozitivním ovu testu vzestup BT, ale stoupla mi jen malinko z 36,3 na 36,4 :think:
Dělala jsem si teďka ovu test, zdá se mi silnější než včera, tak jsem z toho jelen. Každopádně jsme se doma včera s mužem :hug: , tak snad je to kdyžtak pokrytý. :nevim:

To je jasně pozitivní test :lol:
Jak jsem už psala, mně vycházel i ovu test i BT negstivně, tak jsem myslela, že nemám ovulaci a vidíš kde už jsem :pankac:
Držím palce, klidně to pojisti i dnes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
3.8.11 11:16

ahoj holky! hani gratuluju ke screeningu, pinkie drzim palce at se mimi vydaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
3.8.11 11:22

Díky holky! :srdce:
My jsme s mužem :hug: včera před půlnocí, on má docela náročný povolání, tak to asi bude muset stačit obden, aby z toho nebyl chudák vyřízenej :mrgreen:
Na dovolený to šlo i několikrát denně, ale jak chodí do práce, tak je to dost na prd, tak musím doufat, že obden je OK. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
3.8.11 11:33

ja si myslim že obden je optimální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
3.8.11 12:21

Pozor, ovulace je až nejmíň za 24 hodin po pozitivním ovu testu… takže tulit, tulit a ještě jednou tulit ještě aspoň dva, tři dny :pankac: :pankac: :pankac:

Pinkie píše:
Dělala jsem si teďka ovu test, zdá se mi silnější než včera, tak jsem z toho jelen. Každopádně jsme se doma včera s mužem :hug: , tak snad je to kdyžtak pokrytý. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
3.8.11 12:22

čauvec, tak sem si na ty křeče a zácpu koupila lactosu a nějaký prášky, ale bolí mě břicho jak blázen, jak když máte v noze křeč a pak vás bolí, taky sem si říkala, že se třeba roztahovala děloha nebo něco, no uvidím. Snad kdyby bylo něco špatně tak bych krvácela, když se už mimi živí z placenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
3.8.11 12:34

Hanule - gratuluju k výsledkům z NT screeningu i k chlapečkovi :palec:

Pinkie - obden je optimální, ale kdyby vám přeci jen zbyl dnes čas a byla chuť :hug:

Baru - hezké opalování :mavam: Z práce ti tiše závidím :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.8.11 13:20

Děkuju za gratulace.

S tou ovulací je to fakt o načasování. Myslím, že ob den je to v pohodě. Vždycky jsem čekala aspoň 24 hodin po pozitivním testu a zadařilo se 9 měsíců od začátku snažení. Navíc jsem mezi tím byla dost nemocná, tak to taky asi mělo vliv. Po porodu mám hodně bolestivou ovulaci. Vím o ní vždycky aspoň 4 dny předem, tak jsem ji aspoň nemohla promeškat. Akorát se tulit zrovna v tomhle období bylo dost sado maso. Už se těším, jak si po druhém dítěti nechám napsat nějakou dlouhodobou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
3.8.11 13:31

… já přemýšlím o sterilce… další mimi už chcít nebudeme a HA se mi v mém věku brát nechce… takže nad tou sterilkou přemýšlím čím dál víc :think:

Hanule79 píše:
Děkuju za gratulace.S tou ovulací je to fakt o načasování. Myslím, že ob den je to v pohodě. Vždycky jsem čekala aspoň 24 hodin po pozitivním testu a zadařilo se 9 měsíců od začátku snažení. Navíc jsem mezi tím byla dost nemocná, tak to taky asi mělo vliv. Po porodu mám hodně bolestivou ovulaci. Vím o ní vždycky aspoň 4 dny předem, tak jsem ji aspoň nemohla promeškat. Akorát se tulit zrovna v tomhle období bylo dost sado maso. Už se těším, jak si po druhém dítěti nechám napsat nějakou dlouhodobou antikoncepci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.8.11 13:43

Míno, no já bych šla asi taky na sterilku, ale ta mi nepomůže od premenstruačního syndromu. Napřed týden MS, potom týden klid, pak týden křeče v břiše a špiněnní z ovulace, a hned jak přejde tohle, tak bolavé bradavky až do další MS. Už si připadnu jako otrok svých hormonů. Antiko jsem brala jenom asi 3 roky někdy v 18. Od tý doby jsem to v pohodě zvládala bez ní. Vydržím cokoliv, ale ta bolestivá ovulka je fakt jak kudla v břiše. Můj dr, mi řekl, že 100% zabere jenom HA. Jedině je šance, že tak jak to po 1.dítěti začalo, může to po 2. přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí