XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5199
1.8.11 11:28

tady je:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 11:31

ta čárka by měla být stejně silná, ještě bych si test dělala i další dny, být na tvém místě :-) a jistit každopádně, tím fakt nic nezkazíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
1.8.11 11:36

Doufám, že to „jištění“ obden stačí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.8.11 11:47

Nová :-)

Zdarvím všechny díky za přivítání.
K fotce ovu testů, myslím, že jsou negativní. Ještě bych testovala dál. Je dobrý měřit BT a testovat. Já na sobě zjistila, že po pozitivním ovu testu mám ovulaci podle tepoty až za 48 hodin…

Něco o mně…je mi 34 a přítel je o hodně starší. Snažíme se od prosince. Já mám cyklus jako hodinky i ovulaci (asi podle teplot, ty měřím 3 měsíce) mám ale částečně PCO, ale podle doktora nic dramatického. problém je v tom, že šílím…totálně a bsolutně…a začalo to tak po pů roce…byla jsem přesvědčená že otěhotním hned…a prd…

žiju od menzesu k manzesu, nejhorší je to čekání po ovulaci, to mám teď. Ale už si zase říkám, že to nevyšlo…nedokážu na to nemyslet…nedokážu normálně fungovat…jsem jak magor :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.8.11 11:48

Já bych jistil aradší každý den…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
1.8.11 12:44

Skoro se tu začínám stydět :oops: Já jsem žádné ovu testy nědělala, ani jsem neměřila teplotu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
1.8.11 12:54

Všem snažilkám
Já jsem si dělala ovu testy a vždy negativní a i tak jsem otěhotněla. Myslím, že ani ty testy nejsou na 100%. My sme …jako veverky, každý den. Pouze v prosinci (kdy jsem i otěhotněla) jsem byla nemocná, pak manžel, pak vánoce a povedlo se.
Hrozně moc všem držím palce.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 13:02

myslím, že obden stačí, zase když je to moc často, kvalita spermií je horší :-)
a barča určitě může i říct jak dlouho spermie počkají na vajíčko myslím, že až 72 hodin :-D
dokonce podle toho jsou i postavené některé teorie kdy na to jít aby byla holčička nebo chlapeček :mrgreen:

majo myslím, že až po roce snažení se může říct, že někde je problém.
tohle nefunguje tak, že si řekneš, že chceš a jde to tedy ne každé :-)

my se intenzivně snažili i s lékaři skoro dva roky než přišlo těhotenství a nemluvím o 10-ti letech nechráněného sexu před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.8.11 13:18

Asi fakt stačí se snažit obden, jenže my teda nejsme zrovna ten pár, co se miluje denně…tak ž eje potřeba tomu pomoct těma testama nebo teplotama :-)

Jestli to bude trvat dva roky tak to budu určitě v blázinci. Jsem takový plánovací typ, a teď najednou nejde naplánovat nic…

Jo a teď ješte spekuluju, kdy budu testovat…minuly měsíc jsem testovala 6 dní po oplodnění…děs…

A jak jste to snašely Vy holky? Kdy jste začali panikařit? A nemáte nějaké „zaručené“ typy jak to podpořit?

Já beru femibion (mám po něm teda děsnou chuť k jídlu) a mateří kašičku a přítel zinek a selen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 13:22

nám se zadařilo až jsme se na celé ovu testy a měřené BT a podobné šarády vyprdli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
1.8.11 13:26

Obden určitě stačí. Já jsem chlapa uháněla. na kvalitu spermií nemá vlyv jak často, klidně i několkrát denně.
Spermie vydží 72 hodin, otázka je, aby se to trefilo do ovulace. Já jsem byla asi divný případ, protože bazální teplota ani ovu testy mi neprokázali ovulaci. Dokonce jsem chodila i na ultrazvukovou folikulometrii (moje profesionální deformace, ani nic z toho nebyla potřeba) a ani tam nebyl vidět zrající folik na vaječníku. Ono to je hodně o psychice, ale i o štěstí.
Jak píše Cibi, tak někomu to jde hned, někdo potřebuje čas a někdo lékařskou pomoc.

Vyšilovat bude asi každá žena, co chce otěhotnět, je to normální. Já jsem vyšilovala také, i když to bylo zbytečné. Mně opravdu pomohlo vypustit hlavu, změnit prostředí a rychlovka na štedrý den, když tchánovci odskočili do obchodu :mrgreen: :oops:

Jinak jsem dnes byla udělat kamarátce poradnu a kolega mi udělal sono. Vážíme kolem 2155g, udělala jsem si i kardiotokograf (už jsem chtěla zažít ten pocit) a je v pořádku. Za týden v pátek mám poradnu ve 36t, odběry, stěr na streptokoka, tak uvidím, zda se mi to trošku nachystalo.

Barča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.8.11 13:33

barčo ja otehotnela uplne stejne :D napřed byl nemocnej manzel a pak ja (oba s antibiotikama :roll: ) a Lili jsme si upekli na Nový rok, takže si dovedete představit jak manžel vypadal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.8.11 13:39

čau Baru-už ti uplně závidím, už se to blíží :lol: hlavně, že jste v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
1.8.11 13:50

Baru - to má klučík pěknou váhu:-)

Taky bych doporučila se spíš na to tolik nesoustředit, jak už jsem psala, nám se podařilo otěhotnět ve chvíli, kdy jsme se rozhodli, že se o miminko teď snažit nebudeme :roll: :wink:

A doktor mi také doporučoval styk obden či jednou za dva dny, ale každý je jiný :-)

Držím palce všem snažilkám, ať se to podaří co nejdříve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
1.8.11 13:55

Teda holky, vám se to krásně povedlo :mrgreen:

Já jsem taky chorobnej plánovač, některý lidi v mým okolí tím někdy docela přivádím k šílenství. :mrgreen: :mrgreen:

Jinak ono to asi nejde úplně vypustit z hlavy a nemyslet na to, obzvlášť pro psychiku je těžký, když je naprogramován x let „hlavně neotěhotnět“ ( u mě gympl, pak VŠ, praxe) a najednou se má přehdit na „otěhotnět“.
Já až tak na pilu netlačím, v práci mi dali po roce smlouvu na dobu neurčitou a i funkci navíc, tak jsem si říkala, že kdybych hned otěhotněla, nebylo by to asi ideální pro zaměstnavatele, ale pak jsem si řekla, že na to prdím. Jsem spíš nervéz z toho, aby moje tělo fungovalo dobře a vše probíhalo tak, jak má. Bojím se, že kdybych svoje tělo nepozorovala a jen se nechránila, třeba bych nepřišla na to, že moje tělo má nějaký problém a že takhle bych to třeba mohla podchytit kdyžtak ještě včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí