XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
1.8.11 08:16

Ahojky nové holky snažilky :mavam:

to chce klid, já vím, že se mi to řekne, ale fakt to chce klid. Nám se podařilo otěhotnět až po roce snažení a spoustě vyšetření, ze kterých vyšlo jediné, že jsme oba naprosto zdraví. Nakonec jsem si vydupala laparoskopii a dva měsíce po ní jsem otěhotněla.
Takže neklesejte na mysli… ono to půjde :palec:

Maja7756 píše:
Ahoj holky jsem tady nová. Mohla bych se k vám přidat?Je tu někdo kdo se snazi otehotnet a ma okolo 100 kilo a nic? My se už snazime 9 mesicu a nic je mi 34 a panikarim…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 08:18

Luci, dodatečně všechno nej nej nej nej nej k narozkám! Hlavně klidný zbytek těhulkování a pohodový a rychlý porod :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.8.11 08:31

barco podprdu nevim :( mam 95c a tu jsem sehnala v CA pajo to body (e profilovka) je uzasny :palec: mobi gratuluju k negativnimu screeningu! :potlesk: Míno držim ti palce aby to bylo po plodovce ok :hug: vítám cibi :kytka: juuu koukam že katy by už měla být od pátku znovu maminkou :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.8.11 08:33

moc dekuju za pranicka :) mam narozky zitra-25 tak me milacek udelal prekvapeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
1.8.11 08:35

Ahoj holky, zdravím po víkendu :-)

Vítám všechny nové příchozí - snažilky i těhulky :mavam:

XXL oblečení - taky jsem objednávala po netu. Na www.tehotne.cz. A jsem spokojená. Přemeřila jsem se podle těch tabulek, co mají na webu, a pro jistotu jsem si objednala 48, nosívala jsem před těhu 46. Pokud vám oblečení nepadne, je možné ho vrátit a vyžádat si jinou velikost, což beru jako výhodu.

U nás v C&A mají jen pár kousků těhu oblečení, takže nic moc. Vršky zatím řeším ze svého stávajícího šatníku, ale asi si budu muset pořífit nějaké speciální těhu halenky, asi koncem prázdnin :think:

Otěhotnění XXL - otěhotněla jsem s 92 kg. Snažili jsme se půl roku, nešlo to, dr vyhrožoval, že nás pošle kvůli mé diagnóze PCO na asistovanou reprodukci, domluvili jsme se na říjen tohoto roku jako krajní termín. Mezitím jsem si našla novou práci, takže jsme se o těhotenství ani nesnažila, a zrovna jsem otěhotněla :oops: :-)

Lucko - dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 09:43

dobré ránko :mavam:
lucko všechno nejlepší k zítřejším narozeninám :kytka:

já asi moc o otěhotnění snadném mluvit nemůžu, ale váha to u mě asi nezpůsobovala, když jsem se začala snažit, byla jsem na 87kg, před stimulací na IVF 92kg a to jsem měla za sebou 3cykly stimulací s clostilgebytem a 3IUI.
stimulka mi přidala 5 kg na 97 ale zároveň mi přinesla itěhotenství :-)

to oblečení asi zkusím objednat z netu a uvidím jak mi to bude sedět. já budu muset řešit i kabát, budu rodit leden / únor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
1.8.11 09:48

Holky, nemm nějakej divnej graf BT? Minulej cyklus trval 23dní, dnes jsem 13DC a ovu pořád nikde. Měřila jsem od prvního dne MS. Bojím se, abych vůbec měla ovulaci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 09:53

taky řeším kabát… mám TP 2.2. takže taky leden/únor… a nechce se mi vyhazovat moc peněz… do bund a kabátků co mám teď se asi ale nevlezu… takže hledám na netu nějaký prošívaný, delší tak o dvě čísla větší kolem tisícovky maximální 1500 korun… víc nejsem ochotná vyhodit.

cibi píše:
dobré ránko :mavam:
lucko všechno nejlepší k zítřejším narozeninám :kytka:

já asi moc o otěhotnění snadném mluvit nemůžu, ale váha to u mě asi nezpůsobovala, když jsem se začala snažit, byla jsem na 87kg, před stimulací na IVF 92kg a to jsem měla za sebou 3cykly stimulací s clostilgebytem a 3IUI.
stimulka mi přidala 5 kg na 97 ale zároveň mi přinesla itěhotenství :-)

to oblečení asi zkusím objednat z netu a uvidím jak mi to bude sedět. já budu muset řešit i kabát, budu rodit leden / únor :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 09:57

míno ani já nechci za moc peněz, navíc se bojím že se dvěma to břicho bude opravdu velké, no bude to fakt asi sranda :mrgreen:

já mám dle dr. termín porodu 6.2. počítá mi to podle MS, ale mimča odpovídají OPU, takže porod 10.2. :-)
ale prý budu mít císaře o 2-3týdny dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 09:58
Pinkie píše:
Holky, nemm nějakej divnej graf BT? Minulej cyklus trval 23dní, dnes jsem 13DC a ovu pořád nikde. Měřila jsem od prvního dne MS. Bojím se, abych vůbec měla ovulaci. :think:

pinkie já ti moc neporadím můj dr. nedoporučoval měření teploty, ale používání ovulačních testů, zkoušela jsi je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
1.8.11 10:00

Ahojky, zdravím po víkendu všechny stávající i nové těhulky i snažilky. Manža mi zabavil na víkend PC, tak jsem se mezi vás ani nedostala nakouknout. Doufám, že Katy všechno dobře v pátek dopadlo a má už svýho miláčka u sebe.Tuším, že psala, že se ozve až po návratu domů, tak bychom snad do konce týdne mohly být chytřejší :-)
Jinak těhuoblečení jsem řešila přes mimibazar, aukro a taky mám ty těhurifle z bon prix. Byly mi sice taky volnější, ale ze začátku jsem je dost ohrnovala, ale teď ke konci( končím 38tt) se mi šiknou. Navíc když je taková kosa jako dneska :palec:
Jo a všem snažilkám- neházejte flintu do žita. Já sice otěhotněla celkem bez problémů - poprvé 102 kg - zdravá dcera, podruhé 116 kg - bohužel ZT :cry: , a teĎ potřetí při 107 kg a jsme už na konci. Takže i s velkou nadváhou to určitě jde :-) Ono je opravdu víc faktorů, ne jen ta váha, ale to Vám líp vysvětlí Bára
A nakonec velká gratulace k narozkám - Luci :kytka:
a všem k dobrým screeningům.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
1.8.11 10:01

JJ, ovu testy jsem zkoušela, ale jsou negativní (je tam dušík, takže negativní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 10:04

no tak to možná budeme rodit stejně :dance:

jinak se dvěma to bude určo mega pupík, takže to bude asi docela problém s tou bundičkou… ale určitě něco seženeš… kdybych na něco natrefila, tak ti nahodím odkaz, ano?

cibi píše:
míno ani já nechci za moc peněz, navíc se bojím že se dvěma to břicho bude opravdu velké, no bude to fakt asi sranda :mrgreen:já mám dle dr. termín porodu 6.2. počítá mi to podle MS, ale mimča odpovídají OPU, takže porod 10.2. :-)
ale prý budu mít císaře o 2-3týdny dříve.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:05

pinkie a řešila jsi to už u tvého gynekologa?
já měla taky ovulační testy negativní takže mi udělal hormonální profil, a prohlédl mě a přítele poslal na spermio.
upravil mi prolaktin, který byl vysoký a pak mě stimuloval clostylgebitem a podle UTZ, kdy viděl, že folikly jsou už velké píchal pregnyl po něm by měli folikly prasknout a uvolnit vajíčka a snažili jsme se doma. vlastně to že jsem měla anovulační cykly, tak mi neumožnovalo otěhotnět a on takhle prý pomohl hodně pacientkám :-)

ale jak vidíš jsem tady výjimka, většina holek tady otěhotněla i bez lékařů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:07

míno super díky moc :-)
já zatím nic nekupuji, chci počkat po tom screeningu.
ještě chci se zeptat na kolikátý týden tě objednali na tu plodovku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky