Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janinka82 ex manzel se tam tenkrat pred x lety registroval a bylo to nejaky komplikovany ![]()
@Lilikaspi píše:
@Russet tehotenskamoda.cz neni funkcni
Omlouvam se, je to tehotne.cz
Měla jsem tu bílou tuniku s červeným a černým potiskem do porodnice
, co je hned na hlavní straně…
@Lilikaspi není, po registraci ti domů na adresu přijde potvrzení s údaji pro přihlášení, to je celé. Přišlo mi to cca za dva dny. A fakt je rozdíl, jestli si na bonprixu koupíš jednu věc za 600 a nebo tady třeba 5 věcí
@janinka82 píše:
@Lilikaspi mrkni se na Aukro, je tam prodávající, který se jmenuje svět_módní. Prodávají zboží z Bonprixu ale za mnohem nižší ceny. Nakupuji tam už několik let. Třeba těhu kraťasy a kalhoty jsem tam kupovala cca za 100 kč a ty stejné byly na bonprixu kolem 600. Zboží mají nové, nevím kde to berou, ale fakt ráda tam nakupuju. Jsou to aukce a třeba letní šaty jsrm tam minulý rok vydražila za 20 kč
díky za super tip už to tam projíždim jak divá ![]()
@janinka82 to teda… silně návyková… jak já normálně nakupování nesnášim tak tady to asi nehrozí ![]()
Ahojda holky, můžu se zeptat na vaše těhu? S manželem bychom chtěli 4 dítko, ale co vám tu budu povídat… Po předchozích třech dětech mám 30kg nahoře
a dolů nejde nic, i když teď mám na míru sestavený jídelníček mojí kinezioložkou a dolů to trochu jde. Mám 169 cm a 115kg
. A trochu mám strach, aby mě těhu doktorka kvůli tomu nezatrhla
… Nebo abych nějak neublížila budoucímu miminku… Všem moc děkuju ![]()
Ahoj holky chci se zeptat mám nadváhu a s přítelem se snažíme o miminko jenže jsem neměla menstruci několik měsícu tak jsem nasadila více pohybu a z ničeho nic se mi zase spustila tak se chci zeptat jestli je možné otěhotnět Děkuji za odpovědi
@Denča666 Ahoj, myslím si, že by v tom žádný problém být nemusel ![]()
Ahojte holky, poradí mi některá z vás, kdy cítila první pohyby, kopanecky? Jsem dnes 21+0 a nic…jen nepravidelně 2 týdny na bříšku cítím simrani, ale nejsem si jistá jestli je to miminko. Někdy i celý den nic. Jsem 168 cm vysoká a při otěhotnění jsem měla 102 a teď už mám 105 kg. Díky J.
Já začala s jistotou cítit ve 22tt ale není to zatím vůbec časté…
@Anonymní píše:
Ahojte holky, poradí mi některá z vás, kdy cítila první pohyby, kopanecky? Jsem dnes 21+0 a nic…jen nepravidelně 2 týdny na bříšku cítím simrani, ale nejsem si jistá jestli je to miminko. Někdy i celý den nic. Jsem 168 cm vysoká a při otěhotnění jsem měla 102 a teď už mám 105 kg. Díky J.
Než co jsem takhle nabrala, tak s třetím dítkem jsem odcházela z porodnice asi s 98
. Přesně jak jsem měla váhu před těhu a před porodem jsem nějak nepozorovala, nebo si to spíš už nepamatuju. ale vím, že pohyby jsem cítila pár dní před 18tt. A byla jsem si jistá, že to miminko je a od té doby jsem ho cítila pravidelně…
@Peťula21
pkud by měla doktorka podezření udělá Vám krevní testy a jiná vyšetření. jsou jiné maminky (bezdětné) s větší váhou. pokud bude mít doktorka jen „blbé kecy“ tak není vychovaná (slušná)
Ahojky holky, tak dnes, dle těhu poradny jsem 18+0. Dle utz v Sanusu 18+6. Ale co mi dělá docela starosti - do dneška jsem nepřibrala ani kilo
. Jako né že by mi to s mou váhou nějak vadilo, ale starosti si přeci jen dělám
, zda je se mnou vše ok. JInak před měsícem v poradně vše v pořádku, srdíčko holčičky také v pořádku, pohyby cítím již několik dní… Jen mi nejde do hlavy, že ani to kilo jsem nepřibrala
… Dnes v poledne jedu do poradny, tak to s doktorkou budu muset pořešit. Od včera jsem z toho fakt docela špatná a pořád o tom přemýšlím… Při předchozích dětech jsem nabrala. S prvním 18 kg, s druhým asi 10 a se třetím 9 kg. Myslíte, že se něco „děje“? ![]()