Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
přišla jsem s bytem, spolu jsme si pořídili chalupu…
Jak jsi mohla přijít o svůj byt? ![]()
@radkka píše:
Jak jsi mohla přijít o svůj byt?
Podle me to prostě neřešila, nechala to manželovi ![]()
Ale jak říkám, já bych byla ráda, kdybych dopadla tak, jak zakladatelka ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Podle me to prostě neřešila, nechala to manželovi
Pak ale nechápu, proč nad tím plakat.
No tak pokud jsi to dopustila a nebojovala, tak co ti na to říct. Bylo to tvoje rozhodnutí a neseš za něj zodpovědnost. Taky bys mohla odejít z manželství s doživotními dluhy, jako některé holky tady. Takže holý zadek ještě není ta nejhorší varianta.
@jakanas píše:
Týýjo, já su dnes ale upřímnej
a ty to máš někdy jinak??? ![]()
@radkka píše:
Pak ale nechápu, proč nad tím plakat.
To nevím.. Třeba si uvědomila tu chybu az teď
@Elenloth píše:
No tak pokud jsi to dopustila a nebojovala, tak co ti na to říct. Bylo to tvoje rozhodnutí a neseš za něj zodpovědnost. Taky bys mohla odejít z manželství s doživotními dluhy, jako některé holky tady. Takže holý zadek ještě není ta nejhorší varianta.
Tak tak..
@Anonymní píše:
Zkrátka s manželem nebyla domluva na prodeji. Dvanáct let jsem nebyla schopna ho donutit k majetkovému vypořádání.
Nakonec bydlel bez elektřiny, nasekal dluhy, domek skončil v dražbě.
Tak asi tak, z manzelstvi jsi neodesla s holou zadnici. Pokud nebyl majetek do 3 let od rozvodu vyporadan, vzniklo podilove spoluvlastnictvi. Pokud jsi to chtela vyporadat a on nechtel, mela jsi se obratit na soud (ten by naridil i prodej, pokud by to bylo ucelne). Takze, muzes si za to sama. Mela jsi to resit. Draha lekce. Bohuzel.
A jeste detail, z toho co pises, 12 let od rozvodu (tedy 9 let od vyporadani sjm a vzniku podiloveho spoluvlastnictvi) doslo k drazbe. Takze neco malo jsi asi dostala? Nebo jste meli spolecne dluhy a vytezek drazby padl na umoreni?
@monrom rozvedli se, sjm nevyporadali. Takze muselo vzniknout spoluvlastnictvi. Pokud doslo k drazbe domecku, tak maximalne podilu ex. V pripade, ze celeho, tak dluznikem museli byt oba
Příspěvek upraven 28.05.16 v 21:05
@monrom píše:
@ejhle Dluhy nadělal ten bývalý a výtěžek šel nejspíš na pokrytí toho.
Taky mi to tak připadá. Chtělo by to se vic rozepsat
@MilijonDolarBejby
viz komentar vyse:
rozvedli se, sjm nevyporadali. Takze muselo vzniknout spoluvlastnictvi. Pokud doslo k drazbe domecku, tak maximalne podilu ex. V pripade, ze celeho, tak dluznikem museli byt oba
ono autorka neuvadi celou pravdu. Patrne se chtela postezovat, zanadavat si. A ja ji i chapu. Taky bych byla vytocena. Ale trvam na svem, bohuzel si za to muze sama.
@Elenloth píše:
tak tak! ![]()
@mirecekblbecek píše:
a ty to máš někdy jinak???
no snad jo, snažím se, ale je fakt že ta včerejší diskuse o večerce kde kradou byla na stejný brdo. ženská si přišla zanadávat na to že má problém s kterým nic nedělá.
@ejhle píše:
@MilijonDolarBejby
viz komentar vyse:
rozvedli se, sjm nevyporadali. Takze muselo vzniknout spoluvlastnictvi. Pokud doslo k drazbe domecku, tak maximalne podilu ex. V pripade, ze celeho, tak dluznikem museli byt obaono autorka neuvadi celou pravdu. Patrne se chtela postezovat, zanadavat si. A ja ji i chapu. Taky bych byla vytocena. Ale trvam na svem, bohuzel si za to muze sama.
To ano, jen prostě po takové době je potřeba to pustit z hlavy. Jsou horší věci na světě, bohu zel