Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
10.5.11 12:01

Vanees malá je prostě boží, to je neuvěřitelný kolik má vlásků a ten culík :mrgreen: :mrgreen: no bomba, my si budeme muset na culík ještě dlooooooouho počkat :lol:

jinak jsme tedka dorazili od ortopeda, byli jsme na ykčlích a máme to o.k, takže už tam nemusíme a za chvilku razíme do poradny na tříměsíční kontrolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
10.5.11 20:37

Vanes…malá je kouzelná a ty šatičky, jak jí sluší!!! :potlesk:
Jíťo…moc pěkný účes! Sluší ti to!!! Já se taky nechla ostříhta aspoň o 15cm. Takže mám teď vlasy po ramena…ale štve mě, jak je stejně všude nacházím. :zed: Malý má pořád plné ruce!
Náš Ondra taky protestuje u kočárku i autosedačky. Dlouho mu to ale nevydrží! :lol: Do autosedačky musí, sme pořád na cestách…jakmile se rozjedem, stichne a kochá se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
10.5.11 23:06

Dnes velká premiéra…
malá mi poslední dobou hrozně brečela v kočárku a vůbec tam nechtěla být, takže jsem jí musela pořád nosit…
tak jsem dnes vyndala místo klasické korbičky sporťák…
No to bylo najednou radosti. Malá viděla všude kolem, nejvíc jí fascinují stromy, na ty pořád mluví a směje se. No byla jsem z ní hotová, jak byla hodná.
Je to malá zvědavka, takže korbičku dám do igelitu a hodím do komory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.5.11 09:54

Ahoj holky,

jsem u našich, takže zas nestíhám číst příspěvky moc.
Jito- co se týče kočáru, máme taky bezva sporťák, na který se už těším až budeeme drandit, ale golfky jsou bezva, když jedu k naším a mám plný auto věcí, tak je pro mě snažší vést golfky než celej kočár.
Jinak golfky za 12000 by jsme nekupovali, teda já rozhodně ne, jestli manžel nevím, ale my je máme za neskutečnou cenu od švagorvý která je kupovala letos v lednu. tak rpoč je nevzít???
Jinak s tím čípkem. Já rozhodně nejsem člověk, který by dopoval sebe přáškama jakmile ho začne pobolívat hlava nebo břicho. To absolutně ne. Natož pak dopovat valinku. Navíc neměla teplotu ale začínáme mít bolení kvůli těm zoubkům. Můžou se dát až 3čípky denně. Což by mě ani nenapadlo, ale když jsem jí dala jeden, rozhodně jsem jí neoslabila imunitu :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.5.11 09:55

a to ani nemluvím o tom jak je v golfkách spokojená:-) tak proč jí to upírat? protože ja na to údajně malá? Blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.5.11 10:06

vanees malá je naprosto rozkošná:-)))) s tím culíkem, takový vlásky budeeme mít tak za rok:-) moc krásná :dance: .

Holky jinak musím říct, že asi dovolená trochu padá jak jsem vám o ní psala. No jo co se dá dělat?:-)))) uvidíme......

Ale venku je krásně, tak je to moc fajn:-)

Evelin už mě to rozčílení přešlo ale to bylo něco. tajný to není ale kdyby se tady ukázal někdo z rodiny tak by to nebylo dobrý:-)))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
11.5.11 12:30

Lucko
Ahoj, nemyslela jsem to zle, jen jsem si říkala, jestli už vám vážně rostou ty zoubky… :nevim:
No a jestli jo, tak to vám tedy nepřeju, takhle brzy, chuděrka malá. Tak se držte.

Jinak na cestování jsou golfky určitě super. My máme teď taky malý auto, ale zatím nikam moc necestujeme, tak je to v pohodě. No uvidíme později. Malá na golfky? Proč?
Já dala taky malou do sporťáku a to tam má být až prý od půl roku, no ale když se jí tam líbí, tak jí přece nebudu trápit v korbičce a sebe také ne :palec:

Dnes je šílené vedro, tedy u nás rozhodně. Nevím, jak je to v jiných částech republiky. Takže jsme zavřené doma, protože malé to teplo nějak nevyhovuje, včera jsme byly venku a asi kvůli tomu ani nespala a byla pořád taková mrzutá. Tak jí vezmu až tak po té třetí, to už snad bude líp. Ach jo, těšila jsem se na sluníčko, ale s malou to hold nejde, no nevadí :nevim: :nevim:
Všichni budou opálení, jen já budu „sejra“ :mrgreen:
No a dnes se taky začal na zahradě připravovat bazén. Malé stačí sice jen cachtátko, ale já se na něj moc těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.5.11 17:02

Jíťo já vím, já to taky nemyslela zle :mrgreen: . Já sama nesnáším když by mi někdo cpal na všechno prášky, nebo když kýchnu aby hned říkali že jsem nemocná a blabla. Doslova jsem na to alergická. A to samí u malý. Dr. mi je doporučila mít doma po tom očkování ale po očko jsme byli v pohodě docela. Ale teď to opravdu vypadá prá na zoubky ač nám nemusí vylézt za týden, tak ale může už mít období kdy jí to potrápí. Měla to 4večery za sebou, hroznej řev, nechtěla ani mlíko, byla unavená ale ne a ne usnout. tak jsem jí ho jeden večer dala a opravdu mi během chvilky usla.
Ale momentálně nás zas nic nebolí od té doby.

Jinak dneska bylo venku vážně krásně, skoro až peklo teda. My byli na dvouhodinové prochajdě s mamčou a byli jsme unavený.....ani větřík nezafoukal :-D .
Golfky jsou dobrý takhle na cesty a nebo do nákupáku…jinak co se týče korbičky, že by měla vydržet do 6měsíců, tak velikostně možná i jo, ale my tam nevydržíme asi.....te´d když už ví jaký má výhled z golfek, tak v hluboký korbě vydrží pokud spí :mrgreen: , tak už se těším až kočár sestavíme taky na sporták:-)......to jsme holky tu korbu dlouho nevyužili co? :-D .

TAK JDEME DÁL FANDIT, VÁJU STRAŠNĚ BERE HOKEJ A TENIS :mrgreen: .Je schopná to celou dobu komentovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
11.5.11 21:23

Čus holky, to vedro u nás bylo neskutečný.....a oporavdu jsem s Adlou taky tam nemohla být, ona nemůže zabrat ač je v chládku. dala jsem jí doma do postýlky a aspoň hodku spala ale pak hrůza venku…takže po koupání tak strašně brečela, byla unavená jak blázen takže padla a spí jak zabitá.

My se za chvilku do korbičky nevejdeme, jsme nějaký čahouni :) my máme taky sporťák na kočárek ale zatím jsme nezkoušeli, i když rozhled mít už potřebuje. :)

Taky moc moc fandíme hokeji a vůbec nás televize děsně baví…doufám že se dostaneme do finále. jo holky zítra hlásí pěkné bouřky a kroupy, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.5.11 06:18

Ahoj holky! Já včera pěkně chcípala, byli jsme venku a myslela jsem, že to se mnou šlehne!Asi ten tlak před bouřkou nebo co…ale bouřka ještě nebyla!! :nevim: :lol: A koukala jsem na předpověď a konec května a začátek června mají být bouřky a děštivo!!! :roll: Tak budeme mít asi hnusně na svatbu,ach joooo!!! :-?
Jinak jsme v pohodě, malá se hezky otáčí, na bříšku se jí líbí, tak jsem ráda ( vždycky, když jsem jí tam dala nedobrovolně tak řvala ), je to zlatíčko. Taky už asi třetí noc krásně spinká v noci, od sedmi do půl pátý :palec: . Ale nějak pokašlává, tak nevím..jestli to nemá z toho ječení, někdy chce pištět, ale úplně sípe!!Ptala jsem se sousedů, jestli jí slyšej, tak prej ani ne! :mrgreen: Oni jí maji rádi, protože se báli, že bude řvát celý noci, a ona je nebrečící miminko, takže mají klid! :mrgreen:

Leni, už jste byli na očkování? A jak dopadla kontrola, kolik vážíte, měříte, fotky sem atd.!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.5.11 12:16

Bikis tak kontrola dobrý…vážíme 6,20 kg :mrgreen: a kolik měříme nevim dr. nás neměří nikdy, ale doma měla něco kolem 60cm. jinak očkování nás čeká až za měsíc, kůli té TBC musí se tam udržet nějakej odstup.
jinak hrozně bojujem stále s tou vyrážkou, jak je teplo je to horší a horší…strašně mě to štve. mažeme od rána do večera při každým jídle…ale za chvilku má ručičky tak vysušený..děsný :zed: :zed:

Jinak slintáme o 106 je to hrůza.

Jo s tím padáním vlasů. tak jsem si říkala že se mi to vyhlo, ale kde pak, vlasy všude kam se podívám, jen se učešu skoro plnej kartáč a já mám přitom tak málo vlasů normálně..takže budu plešoun jako ta moje prdelka :mrgreen: :mrgreen:

Fotku dodám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
12.5.11 15:41

Ahoj holky,

tak s tím počasím včera máte pravdu, nám teda krásně spala a pak se i smála, ale my jsme málem nedošli s mamčou…to byl pařák :mrgreen:. Jinak dnes je mnohem příjemněji ale zas to vypadá na ten déšť nebo kroupy jak jste psali :nevim: . Ale prochajdu jsme dnes stihli, tak teď ať zaprší:-)
jinak musíme se smát jak se umíme už vztekat :lol: , ovšem teď se tomu smějeme ale snad jí to nezůstane :think: :cert: . Je to pěkná rampelnice.

Leni musím se smát jak píšeš o těch vlasech, já bláhová si myslela, že už mě to mine, že padání vlasů se týká hned po porodu ovšem pravda je jiná. Zdá se mi, že až teď mi začali padat :mrgreen: No hrůza děs, každou chvíli vidím, že Valinka má nějaký můj vlas na sobě nebo v ruce apod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.5.11 15:52

Holky, tak u nás máme po bouřce. Nic moc teda, ale aspoň trochu sprchlo..už byl takovej hnusnej vzduch!!
Mně ty vlasy začali padat 3 měsíce po porodu, fakt snad na den přesně!!Je zajímavý, jak to tělo funguje!Zdá se mi to už lepší, ale stejně jsou ty vlasy VŠUDE!!!! :zed:

Leni, to veřím, že jsi na nervy z tý vyrážky!!Je to nepříjemný, ještě teď v těch vedrech!!! :roll: No snad se toho brzo zbavíte, ať jste v létě hezký do šatiček!!!! :palec: Co vám vlastně řekl Dr., jak dlouho trvá, než se to vyléčí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.5.11 16:12

Ahoj holky,
tak mám zítra termín porodu. Čekám druhého chlapečka. Podle dnešní kontroly se ale nic nechystá, doktor říkal, že nemám ani zkrácený čípek ani se neotevírám. Prvního jsem přenášela, rodila jsem v den, kdy měla už být indukce. Už jsem se na to tady jednou ptala, dost z vás mě povzbuzovalo, nerada bych na indukci a navíc ještě čekat 2 týdny. To se opravdu může stát, že s takhle zavřenými porodními cestami porodím spontánně třeba za týden? Říkám si, když jsem druhorodička, na druhou stranu ale strašímu už je 5 let… Díky za každé povzbuzení! Tak aspoň ještě stihnu finále v hokeji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.5.11 16:36
bamboo píše:
Ahoj holky,
tak mám zítra termín porodu. Čekám druhého chlapečka. Podle dnešní kontroly se ale nic nechystá, doktor říkal, že nemám ani zkrácený čípek ani se neotevírám. Prvního jsem přenášela, rodila jsem v den, kdy měla už být indukce. Už jsem se na to tady jednou ptala, dost z vás mě povzbuzovalo, nerada bych na indukci a navíc ještě čekat 2 týdny. To se opravdu může stát, že s takhle zavřenými porodními cestami porodím spontánně třeba za týden? Říkám si, když jsem druhorodička, na druhou stranu ale strašímu už je 5 let… Díky za každé povzbuzení! Tak aspoň ještě stihnu finále v hokeji :lol:

Bamboo, já ti asi neporadím. Já mám jedno mimčo a to jsem 14 dní přenášela. Pak mi porod vyvolávali, byl to masakr,a le protože nemůžu srovnat s normálním porodem, tak nevím co je horší! :nevim: Každopádně mám ale na porod krásný vzpomínky , i když byl vyvolávanej!To přenášení je ale pakárna!!! :zed:
No ale stát se může všechno, podle toho, co jsem se tady všechno dočetla, to může přijít ze dne na den! Tak uvidíš! Držím palce, a pak se nám pochlub, jak to dopadlo!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí