Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jíťo…hlavně ať ti ten kočárek rychle opraví, co? Snad to bude jen nějaká prkotina. Já mám taky kolečka na kočárku samou osmu, ale zatím jezdí.
Ono taky tady v tom našem terénu udržet nepokroucený kolečka, to je zázrak…cestou, necestou, polem nepolem…jedu za tebou, se svým malotraktorem… ![]()
Malýho taky pořádně trápí zoubky…dneska byl teda zase odpoledne pořádně ubrečenej…jinak je to sluníčko, ale jak začnou zoubky, je konec! ![]()
Lééénuško…my taky zápasili se šupinkama po celé hlavičce, obočí. Dostali sme olejíček a musela sem mu to vylupovat. Vypadalo to opravdu ošklivě…má zbytky ještě teď a už to je měsíc. Ale snad už to bude za náma…
Tak držíme pěsti, ať se taky brzy vyrážky zbavíte!!!
Jinak holky, krásné fotečky!!! Děti jsou kouzelný!!!!!
Jé, Leni, to je mi líto s tou vyrážkou!!!!!!To je fakt blbý, chudák malá, takový trápení pořád…!
Držím palce, ať to není ten atopickej ekzém!!!
Jíťo, tak doufám, že to budou zoubky a ne nic horšího!! ![]()
My jsme zatím v klidu. Malá je teď úplně v pohodě ( klepu na dřevo
) , takže zoubky se u nás asi nechystaj. I když dole má ty dásničky úplně bílý, jakoby už se klubali, ale je v klidu, nekňourá, nebrečí, takže asi nic
.
Dnes jsme byli taky na procházce v klokance, malá je tam spokojená jak želva! ![]()
Evelin, já taky s malou jezdim všude možně, po lese, po poli a tak. Máme teréňáka, takže vydrží dost! ![]()
Leni, já jsem to udělala tak… ten fialovej vyplnila jsem si tu hlavičku a dala jsem ho do práce, ty ho poslali na sociálku a pak mi přišel do týdne hned domů.
Evelin, jestli zítra jedeš do práce, tak se s nimi domluv, pokud by jim na sociálce nestačilo to vyrozumnění (co jsi dostala když jsi ještě před porodem nastupovala na mateřskou), tak že jim pošleš poštou do práce ten fialovej a ať ti ho nechají potvrdit a potvrzený pošlou zase domů na adresu. Tady na sociálce stačí to potvrzení, ale někde možná nee… a taky ne všichni ho před porodem dostali… nevím jak je to možný, ale asi to záleží na příslušné sociálce.
Uf, to sem z toho jelen…no vezu sebou ten výměr ze sociálky a uvidíme. Moc díky, Trace!
Čauves holky
nikdo nikde, jestli vás to teplo nějak nezmohlo
![]()
tak dneska byla konečně noc dle mých představ…vstávaly jasme akorát ve 3h a pak v půl 8…no prostě paráda, tak jsem zvědavá jestli mě chtěla jen navnadit
a nebo se to bude opakovat. ![]()
Jinak musim říct že ta naše vyrážka se mi zdá nějak lepší…včera jsem jí dala bodyčko s krátkým rukávem a jak si hověla. ![]()
Ahoj holky!! My teď máme každej den nějakej program, ještě nějaký zařizování kvůli svatbě a tak, nebo jsme venku. Jinak u nás nic novýho. Malou bych sežrala, jak je roztomilá!!
Vždycky když chce dělat kraviny, tak jí zvednu nad hlavu, ona mě chytne za tváře nebo za uši a začne pištět a já jsem hotová!!!!
![]()
Taky jsem pěkně rozežraná, furt mě honí mlsná. Vypadá to, že se mi tělo začíná vracet do předtěhotenského stavu!!
Nebo mi to připadá jako před MS..no to by mi ještě tak chybělo!!??Já vůbec nevím jak je to s kojením a MS. Ale v noci už nekojím, no, možný je všechno!!! ![]()
Každopádně takhle by to nešlo! Zase nechci být jak sud na svatbě!!!! ![]()
Ahoj holky,
my jsme taky furt někde, nestíhám si ani pořádně číst co píšete, ale mám dilema..... už jste někdo přešel na sporťák? Ty starší asi jo, ale nám za týden budou 4 měsíce, nechci nic uchvátat ale faktem je, že hluboká korba nás už úplně nebaví. Kdy jste šli vy do sporťáku? Díky ![]()
Bikis už se to blíží.....hlavně ať vyjde to počasí, ale vypadá to že jo.
Luci my sporťák ještě nevytáhli, zatím je spokojená když dám dolů střechu a může koukat na zahradě na stromy a tak. ale myslim, že nebude dlouho trvat a dáme ho tam.
Lucko, my jsme ještě furt v kočáře!Je fajn, že má vzadu tu síťku, takže jí dám na bříško a ona pozoruje. Ale příští týden plánuju výlet do města se známou s kočárama, takže už ten sporťák asi vyytáhnu
. Nejdřív ale vyzkouším, jak se jí v tom bude líbit a pak uvidíme! ![]()
Ahoj Lucko, my už sporťák vytáhli před 14-ti dny. Už se jí v klasické korbičce nelíbilo a teď je v ní i dost vedro, takže si lebedí ve sporťáku. Máme ho polohovací až do lehu, takže no problem. Dnes si v něm krásně hověla, dala jsem nad ní slunečník, sundala kousek střechy, aby mohla na bříšku koukat skrz síťku a byla spokojená. Až na to vedro, to nějak nezvládáme. Jen co jsme přišli domu do chládku, tak padla za vlast ![]()
Holky díky moc
, tak fajn, nám jde taky úplně do lehu, takže si myslím, že to bude bez problému:-) Už se na to těším
, a dát ho i v kočárku na bříko je dobrý nápad:-)))))My dnes byli na kyčlích, vše v pořádku a na nastřelení naušniček máme přijít až po prázdniních, že máme ouška ještě malý
![]()
Jé tak hlavněže ykčle jsou o.k…ještě tak dávat plíny navíc v tomhle vedru.
malý ouška…to snad má každý mimnko ne ![]()
Lucka13 píše:
jjo, ale na to nastřelení jsou prý malý ještě
Týýýjo, tak to jsem ještě neslyšela. Mám pocit, že jsme taky celkem prckové a naušničky máme už měsíc
a jsme v pohodě, žádné krvácení, hnis, zarudnutí, prostě nic, jen velká paráda ![]()