Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bikis, nechci tě strašit, ale bude hůř
.
Jinak jak tak koukám na ty fotky, tak je vidět, jak všechny ty miminka rostou do krásy. Po porodu jsou všechna miminka nádherná, ale jak trošku přiberou, zakulatí se… tak jsou ještě krásnější.
No to snad neni možný!!???Co to bylo za blba? Vůbec to nechápu, co je to za nesmysl, o co mu šlo??!!Je dobře, že sis to nenechala líbit, i že jsi napsala tu stížnost…řidič má právo vyhazovat ženský s kočárkama z autobusu…no to snad ne!!! ![]()
trace píše:
Bikis, nechci tě strašit, ale bude hůř.
Jinak jak tak koukám na ty fotky, tak je vidět, jak všechny ty miminka rostou do krásy. Po porodu jsou všechna miminka nádherná, ale jak trošku přiberou, zakulatí se… tak jsou ještě krásnější.
No já s tím počítám!!!
![]()
Mně přijde naše malá úplně jiná. Když koukám na ty fotky kde je jí měsíc, dva, tak bych snad ani nepoznala, že je to jedno a to samý dítě! ![]()
Holky , hoďte sem prosím značku, nebo nejlépe odkaz na ty golfky co máte!!díky ![]()
Bikis já mám tenhle.. výhodou je, že mají i zateplený nánožník…
http://www.sambaby.com/…co-multiway/
trace píše:
Bikis já mám tenhle.. výhodou je, že mají i zateplený nánožník…
http://www.sambaby.com/…co-multiway/
Jé, díky. Vypadaj pěkně!!Budu si muset asi taky něco takovýho pořídit!!!
Já to taky nechápu a myslím si, že i dost lidí z autobusu to nepochopilo, podle jejich výrazu… pána asi někdo naštval, tak si potřebobal na někom schladit žáhu.
trace já jsme dneska sama o sobě tak nasraná na toho mýho chlapa, že teď tvůj příbě s autobusákem mě vytočil s každým řádkem víc a víc jako kdyby se to stalo mě
. Kurňa co to je za idioty…
Je skvělý, že jsi se nedala. Podle mě by výjezd platil pán řidíč. tys je přece nevolala ne? ![]()
Ale teda co to je za kreténa proboha......To je nějakej neplodnej kretén, kterej má chcíplý spermie a tak má mindrák když vidí kočárek s mimčem asi.
Holky omlouvám se, ale jsem dneska fakt rozjetá. To by jste nevěřili proč.
No jinak trace golfáče jsou bezva jak říkáš, jsou lehký, skladný a mimčl,m se to už líbí když mají rozhled ![]()
A dětičky máme fakt nádherný:-)
Martínek je úžasnej a Bikis Zuzanka je vážně rozkošná:-)
Zkrátka se nám povedli, že? ![]()
Trace tak to nemám opravdu slov, to byl teda fakt kretén…jako vyhazovat maminu s kočárem no to je mazec
nandala si mu to skvěle…já bych určitě jako sklopila oči a možná i vystoupila, i když někdy se taky nedám…
a napíšou to co jako s tím dotyčným řidičem udělají, jak ho potrestají, jestli teda vůbec????
Luci rozjela se spěkně
opravdu děsnej přístup řidiče, nemá slov. A co tě tak rozčílilo…teda jestli je to nějaký osobní tak to chápu.
Dneska krásné počasí, ale Adélka vůbec nechtěla venku spát…myslim že jí bylo asi horko, přitom nabalená nebyla, tak zítra to zkusim doma jí uspat jestli teda zabere.
Ahoj holky
Luci, hezkej kočárek… má celkem dost funkcí jsem koukala. Tak to já jsem taky z toho debila byla vytočená teda… byla jsem si jistá, že bych to neplatila, stalo se to v městské části poblíž mého bývalého pracoviště a vzhledem k tomu, že jsem v práci měla vedoucí funkci, tak jsem vesměs všechny příslušníky znala, jejich pomoc jsme potřebovali denně a vztahy jsme měli opravdu dobré… možná je měl zavolat, by se asi ten magor divil. A vůbec já si nemyslím, že by bylo trestné to, že nastoupí do autobusu člověk s kočárkem.
Leni, já taky vůbec nevím jak mám malýho oblíkat aby nebylo horko nebo zima. Každý den jiný počasí. Tak jsem mu dnes oblíkla jen bodýčko s dlouhým rukávem, lehčí tepláčky, ponožky a slabou čepičku a myslím, že mu bylo dobře. Dávám na kočárku jen nánožník a raději vozím ještě deku pod kočárem.
Lucka13 píše:
Holky my máme tyhlehttp://www.babypark.cz/…n-techno-xlr
Lucko, golfky krásný, ale jaksi mimo moje možnosti!
Sice teď budu chvíli bohatá, až dostanu zaplacenou tu dovču, ale asi si přece jenom budu muset vybrat levnější!!
![]()
Holky, my jsme dnes vzhůru od půl šestý!! ![]()
Jinak včera bylo vedro, já dala malý do kočáru jenom bodýčko s krátkym, tepláky a botičky. Ono v tý korbičce je přece jenom ještě trochu teplejš, tak aby se mi tam neuvařila!
My máme v kočáru za hlavou takovou síťku na větrání, tak jsem dala malou na břicho a ona koukala z kočáru ven. To bylo super!Takový výhled ještě nezná, takže měla oči jak baterky. A i dlouho vydržela na bříšku, jak se doma vzteká tak tady jak měla na co koukat, tak jí to vůbec nevadilo!
A taky mi vlítnul do kočáru čmelák, mále mě trefil šlak, jak jsem se lekla!!!
Ještě snad půl hodiny po tom mi tlouklo srdce!!
Hrůza, člověk fakt musí být furt ve střehu!!
JInak Leni, já bych možná snad taky vystoupila !!! Já jsem vždycky chytrá až hodinu po tom. Jak na mě někdo takhle spustí, tak koukám a nemám slov!A pak jak se mi to rozleží, tak mě napadá tisíc věcí, co jsem měla říct a tak…
Proto obdivuju lidi, který jsou pohotový a nedaj si nic líbit!!!! ![]()
A kde máme zase Jíťu?? Už se dlouho neukázala! ![]()
Ještě se chci zeptat, jestli jste nechali udělat nějaký pojištění pro mimča, a kde a popř. kolik platíte?
Já na to furt myslím, že jí musím něco pořídit, ale jště jsem se k tomu nedokopala!!!
Děkuju!! ![]()
A jdu žehlit!Aspoň na to budu mít klid. Holky , malá tak piští - od rána do večera!!!
, ale to jsou takový vejšky, že až mě z toho fakt bolej uši i hlava!!A čím vyšší tón se jí povede, tím má větší radost, protože pak se vždycky tak blaženě usmívá!!!
Jak dlouho může tohle období objevování kapacity hlasivek trvat???
![]()
Bikis, pojištění ještě nemáme a na pojišťovně nám řekli, že miminko pojistí nejdříve až od půl roku… do té doby je hodně rizikové.
Malej taky piští, ale není to teda celej den… kup si šputy do uší
, trvat to může ještě dlouho. Malej nám tak pištěl asi 14 dní a pak ze dne na den přestal, teď tak piští jenom před koupáním a to je teda hrozně rozjetej
no a vydavá zase jiný zvuky, ale už mnohem příjemnější
.
Taky jsme na to myslela, že tu Jíťa dlouho nebyla.