Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
trace píše:
Ahoj Bikis, tak malýho jsem nemotivovala hračkama, jen jsem mu pomáhal kulit se a dělali jsme u toho blbiny.
S tou dovolenou, volala jsem dnes do práce, tak mi proplatí zbytek staré a i těch 20 dní nové, takže to dostanu proplacené už příští měsíc a asi 4 dny ještě ten další měsíc… jupí… budu boháč
Tam asi bude nejspíš záležet a dni, kdy ukončíš mateřskou dovolenou a kdy nastupuješ na rodičovský příspěvek. Já jsem mateřskou ukončila teď k 1.5. tak se mě to týká taky … to mě potěšilo
No vidiš, to je super!!Budeme bohatý!!!!
![]()
Evelin jojo to jsou jak přes kopírák:-).....no teda já jsem si už vážně jistá, že to má spojitost s těma zoubkama u nás, protože každý večer se opakuje totéž, vždy při mlíku začně plakat a odtahovat se a prstíkama si při tom pláči jezdí po dásničkách. Tak jsem jí zkusila dát čípeček a ona po něm za chvilku usla a spala až do 5.30 a to naposled jedla večer před 17:30
.
Evelin odkaz nemám, je to Peg Perego Tatamia.
měli by jí mít např na www.malvik.cz.
když by jsi nenašla tak pak pošlu odkaz, teď musíme ven
hold:-)......
Holky řešíte s miminkama dovolenou u moře letos? my jo, jen nevíme kam:-) no a má nás jet menší parta, tak bude asi trochu problém něco sehnat ![]()
Jééé Trace tak to je super, vidíš já myslčela že né. určitě to potěší ty peníze. jo holky slyšely jste že zase mají vracet porodný na první dítě??? Mě by jen zajímalo pokud to tak bude co bude s náma, když jsme o něj přišly. Jsou pěkně vychcaný.
![]()
Lucko tak mi k moři určitě nepojedeme…splácíme auto a já bych se asi bála. Ale moc bych někam vyjela to jo. ![]()
Trace Jo uz jsme ockovany mela teda 24hodin po tom 38,ale sips spinkala a dalo se to pak hned vse ok ![]()
Rymu mame porad taky a pry ze to nic neni tak jsme na tom podobne
Jj ta zidlicka bloom je super ale za ty prachy
Myslela jsem ze by se dal a sehnat treba po jednom Mimi ale jeste jsem ji nevidela tak uvidime…halve jsem ji uz chtela ze by byla dalsi zabava aspon na par minut denne
Mrknu I na tu Peg perego jak pises Luci
Sneaks jsem maly 1.udelala culika;)poslu foot vypadala vtipne tak asi na hodinku ho mela
Jinak jsem maly koupila v ikei hraci deku kdyz pase koniky at ma na co cucet a moc se nam libi tak super
Bikis forks krasna
Luci pojedem asi az v zari bay nebylo uz takovy vedro a resime Italii tam to milujem je tam krasnej pisecek zadny sutry nebo Balaton kvuli vzdalenosti uvidime jak to s malou v Ty dobe bude nechci ji trapit tak dlouho v aute a sebe taky ne
![]()
Vanes, no joo, vy jste vlasatý, tak můžete nosit culíky!!
Malý všechny vlasy vypadali,a korát vzadu má deku. Viz.fotka na profilu - už není dáávno pravda!Ona už vůbec vypadá úplně jinak!
Asi bude blonďatá, podrůstaj jí nějaký světlý vlásky, uvidíme!
Lucko, my letos nikam nepojedem…malá je ještě malinká, tak jí nebudeme trápit cestováním a tak!Ale příští rok by jsme chtěli a taky Itálie ![]()
My dnes byli na procházce jenom s klokankou, takže velká spokojenost!! ![]()
Bikis nam zatim nevypadaly tak snad uz zustanou vlasky ale taky svetlame ![]()
Jinak v kocarku teda taky moc byt nechce a klokanka je super vec ja to tak resin kdyz jsem nakupovat a tak a mam klid zadny rev
Ted jsem ji nasadila Ty chrastici ponozky a moc se ji to libi kouma co to jako zase je:mrgreen:
Tak zas muzem hod it nejake foto co??
My letos jedeme na dovolenou pouze tu v ČR a to na konci června. Loni jsme byli začátkem března v Egyptě a dovezli jsme si neplánovaně miminko… no asi to moře a jinej vzduch nebo co
. Tak letos to k moři raději neriskujeme
.
A vlásky? Po porodu jsme měli černou hřívu a tu už máme jen vzadu za krkem jako Zuzanka… vypadá to jak šála
, na zbytku hlavičky jsme blonďatí
.
Luci, koupila jsem si na ty dásně pro malýho Calgel a homeopatika Chamomilla 9CH, ty mi dr. napsala, ale jsou i volně prodejné. Jak to bude působit nevím , ještě jsme nezkoušeli.
Evelin, tady je ten odkaz na tu Peg Perego… je krásná, ale ta cena …
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Trace…to je super, že taky dostaneš proplacenou tu dovolenou! Já o tom taky vůbec nevěděla. Narazila sem na to v diskuzi na emiminu. Ještě že tak. Zažádám si, ale asi tam bude kvůli tomu dusno… ![]()
Ta židlička je krásná, ale ta cena…asi pak nejspíš půjdem do dřevěné…přeci jen do chaloupky se hodí víc…líbí se mi ty rostoucí, ale chtěla bych to sladit s nějakým tím omyvatelným sedákem, pokud to půjde…
Evelin … dusno nedusno… kdyby to byli jejich peníze, taky by je firmě nenechali. Z toho bych si těžkou hlavu nedělala. Jen mě tak napadlo… mě se v práci ptali, jestli si nechci raději přerušit rodičák, vyčerpat si dovolenou a pak na něj znovu naskočit… No to bych musela být pěknej magor, kdybych to tak udělala. Státu bych nechala jeden měsíc těch 7600. Tím že bych si to přerušila, bych rodičák ten měsíc nedostala, sice bych dostala proplacenou tu dovču, ale rodičák se vyplácí do tří let věku dítěte a dál ani ťuk( mám variantu na 3 roky) a o ten jeden měsíc co by mi platili tu dovču by se mi to neprodloužilo. Takže na to taky pozor.
My jsme nakonec objednali teda židličku tuhle http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
budeme ji mít zítra nebo v pondělí, tak jsem na ni zvědavá. Na ty rostoucí jsem se taky dívala, ale ty nemají v modré barvě
.
trace píše:
My letos jedeme na dovolenou pouze tu v ČR a to na konci června. Loni jsme byli začátkem března v Egyptě a dovezli jsme si neplánovaně miminko… no asi to moře a jinej vzduch nebo co. Tak letos to k moři raději neriskujeme
.
A vlásky? Po porodu jsme měli černou hřívu a tu už máme jen vzadu za krkem jako Zuzanka… vypadá to jak šála, na zbytku hlavičky jsme blonďatí
.
Luci, koupila jsem si na ty dásně pro malýho Calgel a homeopatika Chamomilla 9CH, ty mi dr. napsala, ale jsou i volně prodejné. Jak to bude působit nevím , ještě jsme nezkoušeli.
Tak Martínek byl taky „nehoda“???To jsem nevědela
…nebo možná se už o tokm psalo, ale zapomněla jsem to !!?? ![]()
Do Egypta bych jela z fleku hned. My tam byli předloni v červenci a já byla nadšená!Pro děti je prý i super Turecko, že prý Turci mají děcka rádi.Ale takhle daleko spíš až bude větší a budu pracovat, protože z rodičáku si našetřím leda prd! ![]()
A s tou dovčou mi přesně tohle řekli v práci, že to mám takhle udělat. Ale na sociálce mi poradila, ať normálně nastoupím na rodičák tak jak mám, a současně mi poběží ta dovolená. Že na rodičáku můžu mít i další příjmy, takže ty prachy za dovolenou jsou OK ![]()
Evelin, my máme taky dřevěnou židličku. Pak se to dá používat jako stoleček a židlička. Ještě nemáme vyzkoušený,ale snad nám to bude stačit!! ![]()
trace píše:
My letos jedeme na dovolenou pouze tu v ČR a to na konci června. Loni jsme byli začátkem března v Egyptě a dovezli jsme si neplánovaně miminko… no asi to moře a jinej vzduch nebo co. Tak letos to k moři raději neriskujeme
.
A vlásky? Po porodu jsme měli černou hřívu a tu už máme jen vzadu za krkem jako Zuzanka… vypadá to jak šála, na zbytku hlavičky jsme blonďatí
.
Tak Martínek byl taky „nehoda“???To jsem nevědela
…nebo možná se už o tokm psalo, ale zapomněla jsem to !!?? ![]()
Do Egypta bych jela z fleku hned. My tam byli předloni v červenci a já byla nadšená!Pro děti je prý i super Turecko, že prý Turci mají děcka rádi.Ale takhle daleko spíš až bude větší a budu pracovat, protože z rodičáku si našetřím leda prd! ![]()
A s tou dovčou mi taky přesně tohle řekli v práci, že to mám takhle udělat. Ale na sociálce mi poradila, ať normálně nastoupím na rodičák tak jak mám, a současně mi poběží ta dovolená. Že na rodičáku můžu mít i další příjmy, takže ty prachy za dovolenou jsou OK ![]()
Vanees píše:
Bikis nam zatim nevypadaly tak snad uz zustanou vlasky ale taky svetlame
Jinak v kocarku teda taky moc byt nechce a klokanka je super vec ja to tak resin kdyz jsem nakupovat a tak a mam klid zadny rev
Ted jsem ji nasadila Ty chrastici ponozky a moc se ji to libi kouma co to jako zase je:mrgreen:
Tak zas muzem hod it nejake foto co??
No Vanes tak se pochlubte!!!Honem fotky!!!!Zrovna vás už jsme dlouho neviděli!!! ![]()
Holky, nemáte nějaký typ na autosedačku, už tu pro větší děti? To vajíčko máme do 13kg, takže ještě je čas..ale my už pomalu chceme něco koupit, ale je toho hodně, tak nevím ![]()