Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo jo, všechny jsme věděly, co nás čeká!!!!
Ale stejně se toho bojim ![]()
Luci jsou to tyto? Nebo se dělají ještě jiné? http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
trace oni jsou různý, i za 90,–, my máme tyhle ale ty asi pro martínka kupovat nebudeš
. Všechny jsou každopádně super:-). Ale četla jsem, že by neměl být řetěz z nich delší jak 30cm, asi aby se mimču nic nestalo. Aby se neuškrtilo nebo tak
. My to máme něco málo přes 30 ![]()
jojo já si taky dávala měsíčně pěníze stranou, mám dva účty, jeden z nich spořící, takže na ten jsem si taky ukládala, ale občas se mi stalo, že jsme stejně nakonec nevyšla a tak jsem si pak zas převáděla nějakou tisícovku zpátky
. Achjo. No za nějakej měsíc tady zas všechny budem řešit jak se nám daří
. A jak trpíme ![]()
Je pravda Luci, že bych je asi koupila v jiné barvě
.
Holky já jsem úplně šílená z těch židliček, nevím jakou vybrat… poraďte. Každopádně půjdu asi do té plastové už kvůli údržbě, ségra měla tu dřevěnou a teda Terezka ji za chvíli zničila… no už se nedá použít
.
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
nebo a k té se přikláním víc a je i v mé oblíbené modré barvě
trace kamaádka má židličku, kterou můžu jasně doporučit, vyzkoušeli jsme sami a Valinka si v ní lebedila, je od narození, i jako houpačka a pak se postupně zvyšuje do výšky a i se zaaretuje a slouží jako jídelní židlička. Vypadá navíc velmi luxusně. Hned bych jí pořídila, kdyby mě nečekali roky na mizině
. Její cena je totiž 5000,– no uvidíme, třeba nakonec neodoláme. Ale ta cena. Je vážně šikovná a má velké využití. Je to značka peg perégo tatamia. My mámo kočár peg perego a jsem s ním velmi spokojená, takže i židlička bude zřejme opravdu kvalitní. Teď se jdu podívat mezi čím vybíráš ty:-)
mě se hodně líbí ta s tou včelkou
, ale není modrá no
. Nad židličkama jsem ještě nepřemýšlela:-)
Ahoj nejak jsem Ted nezvladala psat nemam vse docteno ![]()
Mala byla nastydla a pak zase ockovani tak byla 1.horecka ale byla zlaticko ![]()
Jinak se krasne culime obcas uz se snazi I nahlas
Jinak Jito nam Ted taky place v kocarku nejradeji ma klokanku bay mohla cucet a jeste v tech vedrech co byly nechtela nejak v kocarku zabrat no Jo zimni mimi;)
Luci obcas Ty hysteraky mame taky vetsinou teda pozoruju ze to je z unavy kdyz treba nezabere press den
Jinak uz mi prislo ze mame pokoj od prdiku a je to zas tady
Kojime porad, snazime se pretacet na brisko Jen na jednu stranu ale vzdy ji to hodi zase zpatky tak se ji smejem;)))Na 3mes prohlidce mame 62cm a vaha 5220
Jinak mame malou tanecnici strasne ji bavi tancovat v klokance nejradeji tanci na chnapik malodor krokodyl-holky kdo neznate posilam odkaz fakt super
http://www.youtube.com/watch?…
Jinak nas bavi se smat do zrcadla
A ten denicek s Tim miminkem co umrelo jsem cetla a uz to nikdy neudelam jsem z toho akorat vystihovana je to hrozny absolute nepredstavitelny …monitor taky mame tak aspon o to jsem trochu klidnejsi ale stejne hruza
Papa a pozdravujte mimisky Jo a chnapik fotecky jak miminka tak svatby!!!krasny
Ja se vdavala na vdavala na konci 8mes jak bandaska takze sny o krasne neveste se rozplynuly
ale chtela jsem mit stejne prijmeni jako Melisska ![]()
Tak to odolám asi taky
, jinak by jsme potom celý měsíc museli okusovat tu židličku . 7000.- máme na celej měsíc ![]()
A na zidlickou uz taky premyslim prej uz jsou I od narozeni nebo 4mes polohovaci me se libi bloom ale je hrozne draha koukala jsem na mimibazar ale tam ji jeste nemaj tak budu jeste vybirat;)
Vaness, tak už máte za sebou taky očkování? My pořád bojujeme s rýmou, doktorka říká, že to je u miminek věčná rýma a v našem případě má teda pravdu. Snad v létě bude líp.
Luci, já jsem nad židličkou taky nepřemýšlela, do té doby, než jsem dala první příkrm mrkvičky… jak si malej cpal prstíky do papulky, máme od mrkve polštáře na naší smetanové sedačce ( malej zatím baští v sedě v kojícím polštáři) a ne a ne to jít dolů… tak jsem dnes řekla tátovi, a´t si to zkusí každej den drhnout, zkusil jednou a už budu mít židličku
.
trace tak okusovat židličku taky není špatný
. Je to darda no.
Ahoj Vanes, no tak tě tady zase vítáme
. židlička bloom je taky super, řekla bych hodně podobná tý tatamia ale ta cena. se asi zbláznili ne?
.
No jinak nám se zatím přetáčet tedy moc nechce. Koníčky pase ale fakt ukázkově
.
No holky poslední 3 večery má děsný hysteráky, ani mlíko nechce, jen si cpe ručičku do pusinky a řve. Napadlo mě, jesli jí nemůže už zlobit nějaký zub.
Neříkám, že se hned prořeže ale třeba už jí tam něco bolí.....
. Připadá mi to brzy ale co jsem zjištovala na diskuzích je to možné. Jinak si to večerní halekání nedokážu vysvětlit. To už nemá nic společnýho s náladou. Zkrátka i kdyby nemohla zabrat tak nebude takhle vyvádět. Působí jako, že jí něco bolí
.
Zítra se jí do tý pusinky podívám a zkusím prohmatat ![]()
trace píše:
Vaness, tak už máte za sebou taky očkování? My pořád bojujeme s rýmou, doktorka říká, že to je u miminek věčná rýma a v našem případě má teda pravdu. Snad v létě bude líp.
Luci, já jsem nad židličkou taky nepřemýšlela, do té doby, než jsem dala první příkrm mrkvičky… jak si malej cpal prstíky do papulky, máme od mrkve polštáře na naší smetanové sedačce ( malej zatím baští v sedě v kojícím polštáři) a ne a ne to jít dolů… tak jsem dnes řekla tátovi, a´t si to zkusí každej den drhnout, zkusil jednou a už budu mít židličku.
Jo chlapi jsou líní tvorové, raději koupí, zaplatí
. No ono taky drhnout mrkvičku asi žádná legrace
. Ještě, že ti neřekl, že máš dávat jinou zeleninu ![]()