Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
27.4.11 18:16

ahoj holky, dnes žádný příspěvek ?? :think: doufám, že vás mimča moc nezloběj. já mám malou na klíně, takže píšu jedním prstem :lol: , malá tady buší do stolu i do klávesnice, a ještě mi do toho kecá :pankac: . dnes jsme byli v parku a viděla poprvé kašnu , tak se vydržela koukat dvacet minut :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
27.4.11 18:22

Bikis, od začátku třetího měsíce pořád slintáme, ale teď začal vtahovat jakoby spodní ret… kouknu do papulky a začíná mít nateklé dásně, jsou zatím bílé a vše okusujeme… tak předpokládám, že to budou zoubky. Pro jistotu jsem si nechala napsat homeopatika… pro případ potřeby. Ale za jak dlouho nám zoubky vylezou? Toť otázka. Dnes jsme byli na očkování, dostali jsme Sinflorix a za měsíc nás čeká poslední hexa a poslední Sinflorix. A musím se pochlubit… zase jsme odešli bez pláče, ani si malej snad nevšimnul, že se něco dělo :mrgreen: , víc než injekce ho zajímali ponožky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
27.4.11 19:06
trace píše:
Bikis, od začátku třetího měsíce pořád slintáme, ale teď začal vtahovat jakoby spodní ret… kouknu do papulky a začíná mít nateklé dásně, jsou zatím bílé a vše okusujeme… tak předpokládám, že to budou zoubky. Pro jistotu jsem si nechala napsat homeopatika… pro případ potřeby. Ale za jak dlouho nám zoubky vylezou? Toť otázka. Dnes jsme byli na očkování, dostali jsme Sinflorix a za měsíc nás čeká poslední hexa a poslední Sinflorix. A musím se pochlubit… zase jsme odešli bez pláče, ani si malej snad nevšimnul, že se něco dělo :mrgreen: , víc než injekce ho zajímali ponožky :mrgreen:

No na vás jsem myslela, s těma zoubkama!!!Malá slintá furt a teda hrozně!!!Dole pod dásničkama už má taky vidět bílý, ale nateklý to nemá. Tak jsem taky zvědavá, kdy se to začne klubat :lol:
Jinak teda Martínek nezklamal s očkováním, je to prostě starej pohodář! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
27.4.11 20:51

Teda Trace…malý je šikula, jak zvládá očkování. My jdeme zítra poprvé a jsem zvědavá! :think:
A slintá taky už od půlky 3.měsíce fest! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
28.4.11 12:01

Ahoj holky, nám jsou dnes 3měsíce a jdem na první Hexu i synflorix, na co vše se mám připravit? Jsem zvědavá jak to zvládneme my :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.4.11 12:01

teda Trace, vy jste fakt úžasný jak to máte zmáklý. to jsem zvědavá na nás a na to očkování. :nevim:

dneska jsem byla u zubaře a dobrý, jeden pidi kaz. A říkala mi dr. že ani nečekala že ty zuby budou dobrý potom těhotenství, že je mám dost chatrný 8-o …tak si mám koupit vitamíni s flourem a vápníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.4.11 12:32

Luci u nás jsme zatím neměli reakci po očkování žádnou, takže třeba na nic…ale můžou se vyskytnout teploty nebo může být malá víc spavá nebo ukňouraná, ale mělo by to být max. ještě zítra. Jinak u doktorky dva píchance … do každýho stehýnka jeden.Leni, ty zuby… to je teda něco… já už jsem se taky objednala a bojím se víc než porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.4.11 13:04

Čau holky! Tak my máme dnes 4 měsíce! :huban: Na plavání se zase vztekala! jak se jí něco nelíbí a musí se namáhat, tak je vteklá..po kom to má???? :roll: :mrgreen:
Trace, já byla u zubaře hned po šestinedělí, a zlatej porod!!!Nesnášim zubaře, hrozně mi to vadí!A to mi ještě pořádně nic nedělali, pár kazů a zubní káme…ale vždycky lezu po zdi! :nevim:
Lucko, malá na prvním očkováním brečela (já taky :-D ), a večer byla taková protivná, ukňouraná, ospalá. Tak si pamatuju, že jsem jí ani nekoupala a spala jak špalek. A teď to bylo v pohodě, byla vysmátá celej den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
28.4.11 15:41

Tak jsme doma. Byla úžasná, ale řvala jako blázen. Tekly jí slzy jak hrachy. Dr. se ptala jestli jí má podržet nebo jestli si jí vezmu do náruče já sama, tak jsem jí v tom nenechala a podržela ale klepala jsem se jak ratlík. Chudinka. Holky dneska je den na hovno:-( Moji mamku dnes operovali a brali dělohu :cry: a moje kamarádka přišla o miminko, byla asi tak v 5.TT ale dneska je den fakt šílenej :cry: . No Jinak Valinka je už vklidu, byli jsme venku tak spinkala a teď se napapala a pořád kope nožičkama, říkám jí, ať si je šetří, že jí budou bolet ale ona kope a kope. No uvidíme co večer jak píšete, máme dyžtak čípky ale kéž by to šlo bez nich. Jinak dnes máme 3 měsíce a měříme 58cm a vážíme 5,15kg. Jsem myslela, že už má víc, tak jsem ráda, není to přitom žádný extra hubeňour ale taky ne kulička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.4.11 17:08
Lucka13 píše:
Tak jsme doma. Byla úžasná, ale řvala jako blázen. Tekly jí slzy jak hrachy. Dr. se ptala jestli jí má podržet nebo jestli si jí vezmu do náruče já sama, tak jsem jí v tom nenechala a podržela ale klepala jsem se jak ratlík. Chudinka. Holky dneska je den na hovno:-( Moji mamku dnes operovali a brali dělohu :cry: a moje kamarádka přišla o miminko, byla asi tak v 5.TT ale dneska je den fakt šílenej :cry: . No Jinak Valinka je už vklidu, byli jsme venku tak spinkala a teď se napapala a pořád kope nožičkama, říkám jí, ať si je šetří, že jí budou bolet ale ona kope a kope. No uvidíme co večer jak píšete, máme dyžtak čípky ale kéž by to šlo bez nich. Jinak dnes máme 3 měsíce a měříme 58cm a vážíme 5,15kg. Jsem myslela, že už má víc, tak jsem ráda, není to přitom žádný extra hubeňour ale taky ne kulička :-)

Lucko, to je blbý s tou mamčou!Doufám, že bude brzo v pořádku!!!!!!!A s tím mimčem to je taky na prd!!Je to smutný!!!!Vůbec si to nedokážu představit..fakt ani nevím, jaký jsem měla štěstí, že se nám Zuzanka povedla hned napoprvý a těhotenství bylo v pohodě. Tenkrát mi ani nepřišlo, že by se mohlo něco stát :nevim: . Ale když to pak člověk tady čte a slyší, tak to není žádná sranda!!!Ach jo… :-(
Jinak Valinka je šikulka :palec: A je to drobek!My jsme měli ve 3 měsících 6,20. Doufám, že z toho vyroste, aby nebyla obr! :think: :mrgreen: Ale mamča říkala, že já jsem taky byla taková velká a teď mám 164cm. Tak uvidíme :-D . My byli na procházce,ale museli jsme to otočit. Strašně se zatáhlo a začlo foukat. Asi bude slejvák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.4.11 17:45

Holky, to je krásný jak se to naše dítě snaží překulit na břicho, vzteká se, a ono to nejde!!Pořád tam překáží ta ruka!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.4.11 18:51

Ahoj holky,
Luci to s tvojí maminkou je mi líto, tak hlavně ať je brzy fit. Přijít v pátém týdnu o miminko je hrozný, ale člověk se s tím asi srovná líp než když je to později… no takhle nám to příroda zařídila. Martínek taky o svoje místečko na světě musel bojovat a zvládl to skvěle :andel: .
U nás se ve tři tak zatáhlo, byli jsme venku a měli jsme to domů asi 10 minut a kousíček před barákem začal takovej slejvák… no hrůza. Průtrž mračen, bouřka… pršelo asi půl hodiny, padali kroupy… no fuj… omlátilo mi to kvítka na balkoně, na silnici hrůza vody, auta musela stát… to už jsem tu teda dlouho neviděla.
Bikis, to jste šikovní… ani se nenaděješ a bude se Zuzanka točit na bříško… ještě budeš vzpomínat na dobu , kdy jen ležela na zádech :mrgreen: . Malej se už snaží z bříška točit na záda, zadeček už by šel, ale zase ty ručičky zavazí. Taky už zjistil, že se dají pokrčit nožičky a dá se s nimi i odrazit :mrgreen: … takže čumáčkem ryje po dece… no sranda :mrgreen:
Já jsme u zubaře byla asi 14 dní před porodem, tak jsem objednaná až na květen… no zlatej porod oproti zubaři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.4.11 20:22

Ahoj holky,
tak koukám, že dnes je den očkování. My dnes taky byly, už podruhé-druhá hexavakcína a prevenar 13. Malá taky ooobrovský slzy a brečela tak, že začala až chraptit, teda to jsem ještě neviděla, měla jsem taky pěkně na krajíčku a to už jsem ji viděla s doktorama tolikrát a stejně jsem vždy naměkko :cry:
No a večer klasika, pořád pláče, zažily jsme to minule a po dnešním očkování je to stejné. Sice odpoledne v kočárku spinkala, ale doma už od čtyř ne. Tak se teď střídáme s mamkou v nošení a uspávání. Vždy na chvilku usne a hned se zase vzbudí a blinká.

Dnes jsem jí zkusila dát ten nový sunar a pořádně jí kopal a dost ho zvracela, takže nakonec zůstaneme u Nutrilonu. Chtěla jsem jí dopřát něco lepšího a nevyšlo to, tak si teď nadávám do blbců :zed:

Jinak nová doktorka a sestřička OK, jsou to asi úplná zlatíčka, na dětičky samé ťuťu ňuňu :lol: a dokonce jsem si pokecala se sestřičkou o životě a o tom, co nás potkalo :palec: a řekla mi dobrou větu: „Pro jednoho osla, tráva nenarostla.“ Dost mě to povzbudilo a i rozesmálo, ještě jsem to neslyšela, ale je to dost výstižný :mrgreen:

No ale malá byla statečná, po píchnutí jsem jí dala nakojit a pak spala jak „mimino“ :mrgreen:
No a máme 58cm a 5,50kg, takže rosteme jedna radost :mrgreen: :mrgreen:

Taky máte doma televizní maniaky??? U nás stačí, když se s malou mihnu kolem televize a vykloubila by si hlavu, aby na ni viděla :mrgreen:

Ty děti rostou jako z vody, mám pocit, že každý den narazím na kus oblečení, který už jí není a dnes jsme zase skočily koupit nové dupačky a tepláčky, aby měla zásobu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.4.11 20:33

Holky, tak u nás se zatahuje teďka a čekám že bude pěknej cajmrsk venku.....všude černo. Hlavně aby nebyla bouřka…to ještě nevím jak by na to Adla reagovala.

Lucka: mamce přeju brzké uzdravení, pokud měla s tím nějaké problémy, tak to bude už určitě lepší. moje mamka to už má několik let za sebou a o.k. Valinka jí uzdraví až tam zase pojedete :)teda, tak my máme 5,80…Vája si drží linii :) :) s tím mimčem kamarádky to mě fakt mrzí, ale raději te´d než kdyby byla třeba ve 20tt.
Trace zubaře taky nemusím…asi jako každej, ale mám úžasnou dr. tak mi to ani nepřijde......vždycky když vrtá a cítím to, tak drtim kapesník v ruce a pořád si opakuju že je to v pohodě.

Jinak nás očkování bude čekat o něco dýl než na 3 měsíci kůli TBC..musí se tam udržet nějaký odstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.4.11 20:45
Jita.tutik píše:
Ahoj holky,
tak koukám, že dnes je den očkování. My dnes taky byly, už podruhé-druhá hexavakcína a prevenar 13. Malá taky ooobrovský slzy a brečela tak, že začala až chraptit, teda to jsem ještě neviděla, měla jsem taky pěkně na krajíčku a to už jsem ji viděla s doktorama tolikrát a stejně jsem vždy naměkko :cry:
No a večer klasika, pořád pláče, zažily jsme to minule a po dnešním očkování je to stejné. Sice odpoledne v kočárku spinkala, ale doma už od čtyř ne. Tak se teď střídáme s mamkou v nošení a uspávání. Vždy na chvilku usne a hned se zase vzbudí a blinká.

Dnes jsem jí zkusila dát ten nový sunar a pořádně jí kopal a dost ho zvracela, takže nakonec zůstaneme u Nutrilonu. Chtěla jsem jí dopřát něco lepšího a nevyšlo to, tak si teď nadávám do blbců :zed:

Jinak nová doktorka a sestřička OK, jsou to asi úplná zlatíčka, na dětičky samé ťuťu ňuňu :lol: a dokonce jsem si pokecala se sestřičkou o životě a o tom, co nás potkalo :palec: a řekla mi dobrou větu: „Pro jednoho osla, tráva nenarostla.“ Dost mě to povzbudilo a i rozesmálo, ještě jsem to neslyšela, ale je to dost výstižný :mrgreen:

No ale malá byla statečná, po píchnutí jsem jí dala nakojit a pak spala jak „mimino“ :mrgreen:
No a máme 58cm a 5,50kg, takže rosteme jedna radost :mrgreen: :mrgreen:

Taky máte doma televizní maniaky??? U nás stačí, když se s malou mihnu kolem televize a vykloubila by si hlavu, aby na ni viděla :mrgreen:

Ty děti rostou jako z vody, mám pocit, že každý den narazím na kus oblečení, který už jí není a dnes jsme zase skočily koupit nové dupačky a tepláčky, aby měla zásobu :pankac:

Jíťo ta věta nemá chybu a taky to neznám…jinej kraj...... :) hlavně že tě to pobavilo a že sestřička i dr jsou v pohodě a hodný. Tak ať je Viktorce líp..chuděra malá.
Nás TV taky dost baví :) to oblečí je přesný, každej den můžu něco vyřadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí