Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1791
19.4.11 21:55

Bikis…Trace…Lééénušo…máte krásný a šikovný dětičky!!! :potlesk: Náš malý se krásně rozpovídal a od víkendu pořád mele a mele a čím dál víc se směje nahlas. Hluboký kočárek ho přestává bavit, nemá přehled… dneska mi nespal celé odpoledne a večer už mlel z posledního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
20.4.11 06:48
Evelina75 píše:
Bikis…Trace…Lééénušo…máte krásný a šikovný dětičky!!! :potlesk: Náš malý se krásně rozpovídal a od víkendu pořád mele a mele a čím dál víc se směje nahlas. Hluboký kočárek ho přestává bavit, nemá přehled… dneska mi nespal celé odpoledne a večer už mlel z posledního…

O kočárku mi ani nemluv!!Malá v něm má hysteráky, protože nic nevidí!I když teď, když je hezky, jí shrnu střechu, tak aspoň kouká nahoru, tak je klid :palec: :-D
A jsou to fakt zlatíčka!Je krásný, jak malá spustí, jen co otevře oči a mele a mele, až u toho zase usne! :-D Nebo jak se směje, i když jsou dvě ráno a jdeme přebalovat. Je to super! :palec: :srdce: Jinak u nás zase včera strašná sranda s turbanem na mojí hlavě, to fakt spolehlivě zabere a malá se nemůže vynadívat a chláme se jak o život! :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.4.11 09:07

Trace děkuju, ale nejsem žádná pisatelka, tak jsem to jen nějak splácala :)

Tak tu naší mršu už taky zajímá co se kde děje..takže jí venku stáhnu taky střechu a to vydrží koukat jak dlouho…dám jí pod větve jabloně a je spokojená.

Jinak nám od 8hod nejde proud, takže aspoň že máme notebook, Adla teď spinká a až se probere tak půjdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.4.11 15:08

Beba 1 400g

Ahojky holky, my máme pampers premium care a absolutně nikdy jsme neprotekli:-) :mrgreen: . A to máme bláto na hřišti pořádný:-)))) :lol:
Jinak Leni deníček jakej? taky si ho přečtu:-)
Děvčata kdo používáte Bebu, mám koupenou 1, nenačatou samozřejmě ale my používáme Sunárek. Nechtěl by jste jí někdo? poslala bych poštou za 200,–.
Jo nám už se v kočárku taky přestává líbit, už máme od švagrový koupený golfky, tak asi je možná i vytáhnem:-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.4.11 21:38

Ahoj holky,
tak už jsme „doma“. Stěhování bylo rychlé a bolavé, ale je konec. Už jsem dnes vybalila poslední věci do skříně, malou jsem dala své babičce a dodělala to, abychom nežily v krabicích a pytlích.
Naši jsou zlatí, ale stejně je mi pořád hrozně. Probrečené večery a neustálé dívání na telefon…ale krok zpět neudělám, už chci žít normálně.
Napsala jsem o tom stručný deníček, takže buď zítra nebo za pár dní si ho můžete zase přečíst. Doufám, že pak už napíšu jen jeden a to o tom, jak jsme našli novou lásku a nového tatínka pro mou žížalku :srdce:

Loučení bylo strašné, hlavně s babičkou a dědou ex-přítele a pak s mými přáteli, které znám už léta…
Tchýně byla tak napůl, sice brečela, ale občas řekla něco, co zamrzelo…
No a přítel, neřekl mi ani čau, dokonce mi sehnal i krabice na stěhování a to poslední ráno, co jsme se viděli, jsme se ještě pohádali. ¨
I přes to všechno jsem v úterý udělala závěrečné zkoušky z autoškoly a odpoledne sbalila sebe a Viktorku a odstěhovala se 150km daleko k rodičům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.4.11 07:07
Jita.tutik píše:
Ahoj holky,
tak už jsme „doma“. Stěhování bylo rychlé a bolavé, ale je konec. Už jsem dnes vybalila poslední věci do skříně, malou jsem dala své babičce a dodělala to, abychom nežily v krabicích a pytlích.
Naši jsou zlatí, ale stejně je mi pořád hrozně. Probrečené večery a neustálé dívání na telefon…ale krok zpět neudělám, už chci žít normálně.
Napsala jsem o tom stručný deníček, takže buď zítra nebo za pár dní si ho můžete zase přečíst. Doufám, že pak už napíšu jen jeden a to o tom, jak jsme našli novou lásku a nového tatínka pro mou žížalku :srdce:Loučení bylo strašné, hlavně s babičkou a dědou ex-přítele a pak s mými přáteli, které znám už léta…
Tchýně byla tak napůl, sice brečela, ale občas řekla něco, co zamrzelo…
No a přítel, neřekl mi ani čau, dokonce mi sehnal i krabice na stěhování a to poslední ráno, co jsme se viděli, jsme se ještě pohádali. ¨
I přes to všechno jsem v úterý udělala závěrečné zkoušky z autoškoly a odpoledne sbalila sebe a Viktorku a odstěhovala se 150km daleko k rodičům…

Jíťo, mně to tak mrzí!!!Vůbec se neznáme, ale já to tak prožívám…a fakt je mi to moc líto!!!!! :-( No ale teď vám začne nový život a ten tatínek se dřív nebo později stopro objeví :srdce: . A gratuluju k řidičáku!! :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.4.11 09:14

Jíťo jak píše Bikis, sice se nezmáme, ale člověk tady tak všechno prožívá společně…taky mě to tak strašně mrzí. držte se holky. Hlavně že už je stěhování za váma, muselo to být určitě hodně bolestivé…a i já bych brečela…i kdy ž tomu blbečkovi :pocitac: vaše slzy za to nestojí. pořád nechápu jak on je tak bezpáteřní svi… :-? pardón, ale je to tak. ještě ti sežene krabice…no hnus :pocitac:
Každopádně gratuluju k řidičáku…aspoň budete moc jezdit na výlety a tak… :-) tak se držte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
21.4.11 10:51

Ahojky taky gratuluji k řidičáku a hlavně at už prožíváte jen to pěkné, ale s dětičkama to jinak nejde. Hlavně at malá dělá samou radost a ty už se netrápíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.4.11 11:16

Díky holky,
jste zlatíčka :srdce: , to že se neznáme je pravda, ale mám pocit, že se tady dá říci vše.
Stejně jako vy, je každý, koho znám v šoku. Volají mi známí a ptají se, jestli je to pravda. Nikdo to nechápe, dokonce mi volala kamarádka, jestli nechci bydlet u ní v Praze…trochu pozdě, ale nabídka hezká..jenže tady nám bude zatím nejlíp.

Mám dotaz, taky si ti vaši špunti pořád cucají prsty. Moje malá má palec v puse snad 20 hodin denně, někdy s ním i spí. Je sranda na ní koukat, ale říkám si, jestli je to normální. Si ho za chvíli užužlá a pořád jen ten na pravý ruce.
bikis
Prosím tě, ty ještě stále kojíš. Jak často ti malá kadí? My kojíme už zase plně bez příkrmů asi týden a teď má nějaký problémy s vyprazdňováním, dá jí to hroznou práci a pokadí se tak 1× denně, což se mi dřív nestávalo, to měla plínu plnou snad po každém kojení. Vím, že nemusí kadit třeba až deset dní a furt je to prý normální, ale mě to moc normální nepřijde :nevim:

Jinak jsem objednala to nosítko od Tomy s tou pláštěnkou, tak se na něj už těším :dance: , protože malá by nejradši už čučela pořád ven, takže taky jezdíme se staženou boudou. Ještě, že už je teplo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.4.11 14:53

Jíťo třeba by to bydlení u kamarádky nebylo úplně ideální…ale je hodná.....te´d se rouzkoukáte u vašich a až našetříš, tak nějaký ten byt a třeba v Praze seženete a třeba i s novým tatínkem.

S tím cucáním…tak naše Adla si necucá prst a rovnou celou pěstičku :) :) asi je to normální.
To kadění netuším…je pravda že nemusejí mít stolici jak dlouho, ale mě by to asi taky nedalo. Je zajímavý že my potom nutrilonu co byl na zácpu, tak kadila jednou za 2 dny a ted mám nutrilon extra a to má stolici tak 2× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.4.11 16:58

Lééénuša
No když jsem dávala ten příkrm, tak jsem kupovala jen obyč Nutrilon a to kadila snad 5× denně, protože se prý to umělý mlíko tolik nevstřebá. Ale to mateřský se prý vstřebá do tělíčka skoro beze zbytku, takže to může trvat déle. Jenže mě přijde, jestli jí už nebolí bříško, pořád jakoby tlačí, ale pak přestane a zase nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.4.11 17:50

Jíťo, já teda popravdě kadění nikdy nepočítala :think: ..ale dnes to teda bylo 3× a pořádně, a počítám že do koupání ještě něco přijde. Pak kadí někdy jednou v noci :-D
Jinak palec si cucá jenom někdy, ale né dlouho. Spíš si cpe do pusinky ruce, nejraději obě naráz! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
21.4.11 17:52

Jíťo, gratuluji k řidičáku. Je dobře že jste se odstěhovali, budeš mít klid ty i malá, ono se to nezdá, ale miminka tu napjatou atmosféru vycítí a pak jsou nervoznější.
Jestli kojíš, zkus si dát švestkovej kompot, nám to tenkrát hodně pomohlo… mě i malýmu … akorát já jsem něměla plínu, tak jsem měla trošku problém najít wc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , byla jsem ve městě.
Pokud kojíš, může se stát, že malá nebude kadit i několik dní… u nás to bylo deset dní a pohoda… pak to ale stálo za to,ni dvě plíny by nebyli dost. A pokud nemá tvrdý bříško, myslím, že je to v pohodě.
Jinak to cumlání palečků… u nás je to taky celá pěstička, někdy si ji malej nacpe do papulky skoro celou :mrgreen: a to už dělá od dvou měsíců. A teď už si do pusinky cpe to, na co přijde, dosáhne a unese.
Jinak zlatý dítě, který se ještě nepřetáčí na bříško :mrgreen: . To naše zlatíčko se ještě neumí otočit z bříška zpět na zádíčka, tak já funguju jako otáčedlo :lol: . A to je třeba i desetkrát za dvě minuty. Vždycky je úplně vysílenej, tak ho otočím zpět a než dojdu zpět k lince, tak je na bříšku zpět 8-o a pořád dokola.

Příspěvek upraven 21.04.11 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.4.11 17:53

Holky, my už máme termín svatby. Mně je to blbý psát, když má Jíťa zrovna takový nelehký období, a já tady se svatbou… :think: Ale chtěla jsem se „pochlubit“. Tak je 4.6. :wink:

Příspěvek upraven 21.04.11 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.4.11 17:54
trace píše:
Jíťo, gratuluji k řidičáku. Je dobře že jste se odstěhovali, budeš mít klid ty i malá, ono se to nezdá, ale miminka tu napjatou atmosféru vycítí a pak jsou nervoznější.
Jestli kojíš, zkus si dát švestkovej kompot, nám to tenkrát hodně pomohlo… mě i malýmu … akorát já jsem něměla plínu, tak jsem měla trošku problém najít wc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , byla jsem ve městě.
Pokud kojíš, může se stát, že malá nebude kadit i několik dní… u nás to bylo deset dní a pohoda… pak to ale stálo za to,ni dvě plíny by nebyli dost. A pokud nemá tvrdý bříško, myslím, že je to v pohodě.
Jinak to cumlání palečků… u nás je to taky celá pěstička, někdy si ji malej nacpe do papulky skoro celou :mrgreen: a to už dělá od dvou měsíců. A teď už si do pusinky cpe to, na co přijde, dosáhne a unese.
Jinak zlatý dítě, který se ještě nepřetáčí na bříško :mrgreen: . To naše zlatíčko se ještě neumí otočit z bříška zpět na zádíčka, tak já funguju jako otáčedlo :lol: . A to je třeba i desetkrát za dvě minuty. Vždycky je úplně vysílenej, tak ho otočím zpět a než dojdu zpět k lince, tak je na bříšku zpět 8-o a pořád dokola.Příspěvek upraven 21.04.11 v 17:54

No to je zase historka s kompotem!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky