Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
13.4.11 11:13

Ahoj holky,

Petronel Eliška je krásná holčička :mrgreen: :dance: . Jinak my jsme 28.1. :lol:

Holky s tou antiko to asi dost podceňuju ale zeptám se vás…mě dr. řekl že až dostanu první MS, že jí ám začít brát ale dosud jsem jí nedostala, takže jí neberu a tudíž žádná ochrana ale sexu požehnaně. Jsem už z toho taky trochu nervozní abychom do toho opět nespadli :-D . tak jak? Jinak s tím, že my už ani nekojíme bohužel :cry: tak si asi půjdu rovnou pro normální antikoncepci ale taky mám recept na tu Azalii ale to už nebude aktuální. Prso dám jen v noci, chvilku si požužlá a pak stejně dělám flašku…a přes den už prso vlbec nechce, to řve jako tur :poblion: .

Jinak Bikis s tím spinkáním je to super. Nám malá taky krásně hajá…od 19 vydrží větčinou do 5. Ovšem poslední dvě noci jsme krmili už ve 3 a to večer vypila 180 8-o .....přitom pije 120 obvykle. No nechápu ale plínka totál pročuraná :lol:

Trace Martínek je kouzelnej a musí to být pěkný čertík:-))) až začnete s příkrmama, dej vědět:-) Já už se těším až začneme za měsíc s kašičkama :mrgreen: . Ty asi mimčům chutnají viď? A jakou značku jste kupovali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.4.11 11:18

2měsíce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.4.11 11:19

a tady ranní rozcvička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
13.4.11 12:03

Holky máte moc pěkná miminka hlavně at nám dělají samou radost. Hrozně to s nima utíká ani se nestačím rozkoukat a už máme víkend na ten se těším nejvíc to jsou všechny doma a hlavně Terezka mi pomáhá. Už aby bylo větší teplo, taky se těším až budu dávat příkrmy obě děti je baštili tak doufám že Eliška nebude vyjímka.

Já jsem to po šestinedělí měla zatím jenom jednou a to jsem už brala tu antikoncepci tak doufám že už to ted mít nebudu.

Luci s tím kojením se netrap, já říkám je lepší spokojená maminka a miminko a za chvilku už budeš dávat příkrm tak už nebude taková spotřeba mlíčka. Mě se jinak Eliška budí tak dvakrát někdy i třikrát v noci ale je to asi tím že má moje mlíčko po um by byla asi víc nabaštěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.4.11 12:48

Trace a Lucka jůůůů ty dětičky vám zase teda vyrostli :lol:
holky přijde mi to strašně zvláštní že jsme si ještě nedávno psali o hlenových zátkách apod. a najednou máme mimča u sebe…ten čas neskutečně utíká, ale je to bomba :mrgreen:
Luci hold když kojení nejde, co nadělat, u nás taky bída, zkoušim pořád odstříkávat, ale už mě to nebaví, sotva vytáhnu 20 z obou prsů :cry: pořád řešít to s tou antikoncepcí, zda vydržet odstříkávat, nebo se už na to vyprdnout :roll: MS nedorazila, tak je to příjemný bez ní…a to znamená teda že až nebudu odstříkávat ona ta mrcha co nevidět dorazí???? :nevim:
Trace to by bylo to těhotenství, ale asi by vám to nevadilo ne??? já musim přiznat že mě jo, že by to bylo brzy..teda na mě. sotva se rozkoukávám 8-o
Holky jinak vám závidím s tím spánkem…ze začátku jsme spali poměrně dlouho a budila se jen jednou za noc, ted je to 2× a někdy i 3×..a to už jsem mrtvá. Já doufám že se to upraví…jinak teda nevim. co těm dětem dáváte :mrgreen: :mrgreen:
S těma příkrmama no jsem zvědavá až to přijde, to mi budete muset taky poradit…jaký a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
13.4.11 13:40

Lucko, s tou antikoncepcí - asi když není ovulace, není menstruace :think: ,ale zase spolíhat se na to..? :nevim: :lol:
Mimčo krásný!! :-D Fakt to strašně utíká a prckové strašně rostou!!
Ještě k tomu kojení, ty máš tu lahvičku Tommee Tippee, jak má tu savičku jako bradavku, a přesto malá už nechce prso? Já jí mám totiž taky, ale ještě jsem jí nepoužila, přesně toho jsem se bála… :nevim:

Leni, mně se malá budila minulý týden každý tři hodiny v noci, jinak předtím vždycky vydržela tak max 7 hodin. Myslím, že dnešní noc už se dlouho opakovat nebude!!! :-D No nevím, co se stalo, že tak dlouho vydržela!! :nevim:

Dnes tady celý den prší a je zima, tak ani nepůjdem ven!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.4.11 15:42

Bikis u nás je taky hnusně, takže ven jsme nešly. já mám tu lahvičku taky Tomee tipee a je fakt bezva, aleprso už nechce, ale spíš si myslim že u mě už nic moc neteklo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
13.4.11 17:11

petronel- jo tohle přesně mi říkala i pediatrička, nemám se nervovat, když je Valerinka spokojená tak prý to rozhodně nevadí.
Jo a to že mimča lépe a déle spinkají je rozhodně tím UM, mě po mým mlíku taky nevydržela tak dlouho:-) no UM má jednu z mála výhod :-) . Ale kojení je kojení :nevim:
Lééénuša- Leni máš pravdu, je to neuvěřitelný, fakt nedávno jsme tady řešili svý pupíky a porod a příznaky a těšení se a obavy a teď už máme prďolky u sebe:-)
Leni u mě to samé, odstříkala jsem 20z obou a za půl hodiny skoro. No já to už tedy vzdala :cry: . Navíc přes den na to totálně nemám čas a pak večer jsem hotová.
Bikis- ta flaštička TT je úžasná, fakt skvělá, my jsme používali normálně s kojením a bez problému, spíš je problém v tom jak píše i Lééénuška, že došlo mlíko, proto nám nechtějí holky sát prso když z toho nic neteče :cry: . To si může dát dudlík a bude se jí líp žužlat než ty moje malí bradavky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.4.11 17:58

Luci já pořád řeším tu antikoncepci…tedka v neděli mám dobrat první plato a vlastně v pondělí začít druhý, ale když to odstříkávání nejde jestli se mám pořád tím trápit nebo to v neděli ukončit a v pondělí skočit na gyndu pro normál prášky.
Holky poraďte já nevím…nebo tam zavolám a dohodnu se asi se setřičkou. oni by sna měli dát prášky na zastavení laktace ne?? mám pocit že kamarádka je měla. nebo to vyšumí samo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
13.4.11 19:17
Lucka13 píše:
petronel- jo tohle přesně mi říkala i pediatrička, nemám se nervovat, když je Valerinka spokojená tak prý to rozhodně nevadí.
Jo a to že mimča lépe a déle spinkají je rozhodně tím UM, mě po mým mlíku taky nevydržela tak dlouho:-) no UM má jednu z mála výhod :-) . Ale kojení je kojení :nevim:
Lééénuša- Leni máš pravdu, je to neuvěřitelný, fakt nedávno jsme tady řešili svý pupíky a porod a příznaky a těšení se a obavy a teď už máme prďolky u sebe:-)
Leni u mě to samé, odstříkala jsem 20z obou a za půl hodiny skoro. No já to už tedy vzdala :cry: . Navíc přes den na to totálně nemám čas a pak večer jsem hotová.
Bikis- ta flaštička TT je úžasná, fakt skvělá, my jsme používali normálně s kojením a bez problému, spíš je problém v tom jak píše i Lééénuška, že došlo mlíko, proto nám nechtějí holky sát prso když z toho nic neteče :cry: . To si může dát dudlík a bude se jí líp žužlat než ty moje malí bradavky :nevim:

Tak to joo :-D …já myslela, že prostě i tahle specialní savička je přeci jenom pro mimča pohodlnější!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
13.4.11 19:23

Leni, já bych už asi nový platíčko nenačla a skočila si v pondělí na gyndu, když už teda nebudeš kojit! :nevim:
Co se týče zastavení laktace vůbec nevím, jak to probíhá, takže neporadím :nevim: Tak pak napiš, co ti na to dali.

Jinak dnes jsem se zase nasmála s tím naším prckem. Umyla jsem si hlavu a udělala si turban z ručníku, a malá se mohla zbláznit! Normálně se chechtala ( ona to ještě moc neumí, takže je to strašně komický ) a pořád koukala na ten ručník. Ani papat nechtěla! Asi mě nemohla poznat!No hlavně, že je sranda! :mrgreen:
Jinak každý odpoledne jí to tak ve čtyři chytne a chce dělat lumpárny, úplně jí to kouká z očí! No ale pak hned po koupání padne za vlast, takže pohoda! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.4.11 20:07

Luci, my jsme s kašičkama ještě nezačali a to jsou nám 4,5 měsíce. Měli jsme kromě té vyrážky na pusince ještě na něco alergickou reakci, ale na co to nevím. Tak teď máme ještě nasazený fenistil kapičky, musíme proto počkat i s příkrmama, aby jsme se zase neosypali a pak by jsme nevěděli, jestli je to z příkrmu nebo pořád ta alergie. Jinak 27.4. jdeme k doktorce a tak se s ní domluvím, že tam už začneme.
S tím ukončením kojení… ti, co jim postupně ubývá mlíčka ,tak laktaci většinou zastavovat práškama nemusí… aspoň u mě to tak bylo… pouze jsem večer odstříkala do úlevy a to jen pokud se mi třeba za jeden nebo dva dny nalila prsa a chladila jsem gelovými polštářky asi týden a rozmasírovávala jsem zatvrdliny a po týdnu nic… žádný mlíčko, prostě nic. A ti co mají mlíčka hodně i po ukončení kojení, tak se dají použít i ty homeopatika Ricinus Communis, akorát je jiné dávkování než na rozjetí laktace. A taky na gyndě předepisují nějaký léky.
Leni, nevím nevím, mě by to asi vadilo, když si vezmu, že malýmu by bylo okolo roku a jak by trpěl tím, že se mu nemůžu věnovat… zrovna v době, kdy by začínal chodit… raději si ani nepředstavovat… To bych opravdu nechtěla, ale zase na druhou stranu, kdyby se stala příhoda a další miminko bylo na cestě, určitě bych ho nedala pryč, vidět ty úsměvy našich dětiček je to nejkrásnější, co si můžeme přát.
My už spíme každý den od 19 hod do 7 do rána a malej se probouzí napříč postýlkou a přes šprušle včera propasíroval medvídka :mrgreen: .
Bikis, mě se zase včera stalo, že jsem doma zakopla a natáhla jsem se, vyklouzlo mi i sprosté slovo a ten náš rošťák byl v cestovní postýlce, najednou ho už nezajímali hračky a chlámal se až se zalíkal :andel: … no tak nevím, až někomu budu htít ukázat jak se směje, asi se budu muset přizabít :mrgreen: . U nás lumpárny děláme před koupáním a to je sranda, to je to naše dítě neuvěřitelně upovídaný.
Holky, dostali jste něco za narození miminek? Táta na mě tlačí, abych si něco vybrala, třeba prstýnek atd… ale já nevím, chtěla bych to mít spojené s narozením malýho, ale zase nevím, jestli není škoda peněz, věděla bych i jak jinak je využít… navíc mi bude tento měsíc 30 a mám si vybrat ještě něco k narozkám, tak jsem z toho hotová… nevím nevím co si mám koupit a hlavně se mi ani nechce trajdat po městě. A to co jsem si nejvíc přála už mám, spinká v postýlce jak andílek a má 4,5 měsíce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.4.11 21:18

holky tak já nevím co s tím…pořád váhám. dr. mi říkal až přestanu kojit tak to plato mám normálně dobrat, pořád mi je líto ty 2 platíčka vyhodit jen tak z okna, takže kdybych ještě vydržela pár dní a pak mu prostě řekla že už to nejde, tak to vlastně doberu aspoň to druhý......a nebude mi to tak líto.

Trace já jsem dostala za Adélku náramek a část je řetízek a část placatá a tam mám vyryto Adélka 6.2.2011 :) :) tak záleží už jen na tobě jestli si něco vybereš.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.4.11 21:26

Ahoj,
tak něco z mé praxe o AZALII- není důvod, proč byste nemohly doužívat všechna platíčka. Je to antikoncepce. Rozdíl je jen v tom, že klasická kombinovaná pilulka má dva hormony, tato pouze jeden. Tento jeden brání průniku spermie do dělohy, tudíž nemůže být oplodněno vajíčko, tudíž nemůžete otěhotnět (pokud ji nezapomenete, nevyblinkáte, nevysrandíte..), akorát vám dozraje vajíčko, které bez oplození zase zanikne. Je škoda, abyste je vyhazovaly a utíkaly pro jiné, normálně je doberte a poté zajděte za doktorem a když už nekojíte, tak se s ním domluvte na případné změně. Je to antikoncepce i pro normální ženský, ne jen pro kojící :palec:

Tak a teď o nás :mrgreen: …, venku dnes totál hnusný počasí, takže co jiného dělat než vyrazit někam do obchoďáku…takže hurá s malou do IKEI a MOBELIXU :mrgreen: . Nakojily jsme v oddělení sedaček, pak v restauraci v Ikee, dvakrát v autě, no sranda :mrgreen: , moje cecky viděla dnes snad půlka Prahy :mrgreen: ,jenže co nadělám, když zrovna malá měla hlad každou 1,5 hodiny. Koukala pořád okolo, jak kdyby taky vybírala, co si koupíme :lol: Sehnaly jsme nakonec vše do našeho nového pokojíčku a je to móóóc hezký, tak mám radost.
Byl to první takový nákup s malou a musím říct, že to zvládla skvěle…bude asi po mamince nakupující maniak :dance:

Jinak u nás ty noci jsou taky spíše živější, občas musím vstát třeba i 5× za noc, protože malá má věčně mlíko v krku a pořád jí to budí, takže ji musím vzít, nechat ji krknout a pak zase uspat a někdy samozřejmě i nakrmit, protože když už je vzhůru, tak si většinou vzpomene, že by se mohla nabaštit, aby náhodou do rána neumřela hlady :mrgreen: , takže mnohdy v noci kojím třeba i po dvou hodinách :zed:
Taky nás poslední týden zlobí prdy a to většinou ráno, takže klasika vstávání je u nás kolem 4 hodiny ranní, pak 2 hodiny tlačíme, pak baštíme, pak se culíme, pak si hrajeme a spánek mnohdy přijde až třeba v 11 hodin, což už sotva vidím, chodím, slyším, jsem stále v pyžamu a hned jak zalehne, tak skáču do postele a nevím o světě (bohužel většinou max. tak na 2 hodinky ) :pocitac:
Takže VÉÉÉLKÁ závist všem, kteří tu píšou, jak spinkají od večera až do rána :pankac:

Přidáváme se ke slintajícím, máme prsty v puse snad 20 hodin denně, mnohdy zvrací a stejně si je tam rve, no síla. A když jí je náhodou vyndám nebo vyměním za dudlík, tak hned řev :mrgreen: , takže jsem rezignovala. Jen máme pořád bryndák na krku, původně kvůli mlíku, teď i kvůli slinám.

Dnes jsme se začaly smát už i trochu nahlas, ale jen občas, když se jí to povede, ale je to sranda. Nejvíc se teď smála, když jsem jí při přebalování vyndala prsty z pusy a trochu jsem jí ucucla paleček, pak mi ho pořád strkala před pusu a strašně se žulila. Alespoň vím, že nebude lakomá, i o paleček se dokáže rozdělit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
14.4.11 08:01

Jíťul tak děkuju za radu a aspoň si to rozsekla, půjdu tam prostě až to doberu a hotovo. :mrgreen:
Gratuluju k novému nábytku a vlastně i novému začátku :palec: tak vstávání 5× za noc je mazec, ale když kojení jde, tak paráda. Člověk aspoň na něčem ušetří.

U nás Adla taky ten smích tak jako tlačí :mrgreen: a slintáme též…bryndák skvělá věc. při jídle to má snad všude :lol: :lol:
Za chvilku razíme na RHB ale vůbec se mi nechce…to počasí tomu dodává ještě větší nechuť jít vůbec ven. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí