Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
18.4.11 10:00

Luci taky se přidávám a přeju vaší Valince vše nej nej do života a hlavně ať je zdravá :kytka: :-)

Trace chtěla jsem se zeptat kolik dávek si dávala Martínkovi na 2 měsících za den (teda za 24hod) tý Beby???? já mám na Nutrilonu napsaný že když dostává 120ml měla by těch dávek mít 5, ale my jich dáváme 7. nevím jak to přizpůsobit. prostě pořád jí po 2,5hod…ale třeba včera večer vypila na noc jen 30ml, tak jsem si říkala jestli toho teda opravdu na ní není moc. někdy to vypije normálka všechno…teda těch 7 dávek po 120ml a někdy néé.. tak já nevím, jestli někde nedělám chybu. :nevim:

Jo jinak jsem už pár dní neodstřikovala…s tím že už teda nic nepoteče..a včera jsem to zkusila a kupodivu 40ml jsem ze sebe vypáčila, ale ona ta malá mrša to nechtěla a raději by se udávila 8-o než by to spolkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
18.4.11 13:21

zase nějaká fotečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
18.4.11 13:21

paseme koníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.4.11 13:34

Valince vše nejlepší k svátku, hlavně zdravíčko a ať vám Luci pěkně roste a dělá jen samou radost :srdce: .
Leni, já si to nějak neuvědomuju a ani jsem to moc nesledovala, dala jsem malému najíst, když měl hlad, jedli jsme taky po 2-2,5 hodinách. Já bych to nechala, pokud by ti malá vypila tak 2-3 x za sebou celých 120ml, dávku bych jí o tu jednu odměrku zvýšila, je sice pravda, že občas vyliješ třeba 30 nebo i 60 ml, ale zase takhle si malej začal natahovat intervaly na jídlo. Ta větší dávka zasytí na delší dobu, my už teď pijeme někdy 210ml a někdy 180 ml a zasytí ho to na 3,5 -4 hodiny. Ale my taky doháníme to, že v noci vůbec nepapáme.
Pokud pěkně kaká, a nemá bolení bříška, tak to tak nechej a pokud ti tu lahvičku vypije už několikrát za sebou celou, přidej o jednu odměrku a po pár papáních vysleduješ, jestli jí stačí ještě těch 120 ml nebo už chce víc a interval mezi papáním si sama natáhne. Jinak móc krásná holčička, hezky už pasete koníčky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
18.4.11 13:46

Trace já jí právě na noc dávám 150ml......těch 120 vypije dá se říct skoro pokaždý…vyjímka je že to někdy nevypije. takže říkáš přidat na těch 150. ona už mi dr. říkala na kontrole že by těch 150 měla mít, ale přišlo mi to moc. Asi nás za chvíli sní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
18.4.11 15:31

Jé, Leni, to je šikulka!Je krásná, a jakou má čupr bundičku! :palec: :mrgreen:
Já sem hodím fotku malý v sedátku, jak je asi momentálně nejspokojenější! :-D
My dnes byli plavat a hrůza!!Už s těma mimčama děláme takový složitější věci v tý vodě, a malá se musí namáhat, a to se jí nechce, tak se vztekala a řvala, no ostuda!!! :roll: :lol: Nebo možná byla unavená, protože teď už asi hodinu spí v autosedačce, tak jak jsem jí přinesla, tak jsem jí nechala a ona furt spinká. Až se vyspí, půjdeme ven :-D No už se bojím co bude příště, doufám, že bude v pohodě!! :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
18.4.11 18:00

Jůůů Bikis tak vy už to sedátko máte to je super a máš ho přes internet nebo z obchodu?
Malá je krásná a opravdu spokojená, já ho taky pořídím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.4.11 18:02

Leni já bych to zkusila, dala bych jí pokaždé 150 ml a zkus si to sledovat nebo někam psát, třeba týden a pokud by ti po v nějakou dobu nechávala víc, tak tam bych jí dělala těch 120 ml, může třeba po ránu nebo kolem oběda zbaštit míň, my to takhle máme na noc, sní tak těch 180 ml, ale stejně dělám těch 210 ml , kdyby měl náhodou málo. A uvidíš, že si tu dobu mezi jídlem prodlouží, jen nečekej, že to bude hned.
Bikis, malá tam vypadá moc spokojeně, vím máte to jen chvilku, ale jak dlouho ti tam vydrží takhle v klidu sedět? Jinak my už se přetáčíme na bříško jak profíci, ale z bříška zpět na záda to ještě neumíme, to se rozčilujeme a tak musí přiběhnout máma a otočit :mrgreen: .
Taky přikládám aktuální fotečku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
18.4.11 18:11
Lééénuša píše:
Jůůů Bikis tak vy už to sedátko máte to je super a máš ho přes internet nebo z obchodu?
Malá je krásná a opravdu spokojená, já ho taky pořídím :)

Mně ho půjčila kamarádka! :-D Já ani nevěděla, že něco takovýho existuje! A je to fakt dobrý, posadím jí do toho, dám na stůl v kuchyni a můžu třeba vařit. Ona žvatlá, kouká a je spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
18.4.11 18:15
trace píše:
Leni já bych to zkusila, dala bych jí pokaždé 150 ml a zkus si to sledovat nebo někam psát, třeba týden a pokud by ti po v nějakou dobu nechávala víc, tak tam bych jí dělala těch 120 ml, může třeba po ránu nebo kolem oběda zbaštit míň, my to takhle máme na noc, sní tak těch 180 ml, ale stejně dělám těch 210 ml , kdyby měl náhodou málo. A uvidíš, že si tu dobu mezi jídlem prodlouží, jen nečekej, že to bude hned.
Bikis, malá tam vypadá moc spokojeně, vím máte to jen chvilku, ale jak dlouho ti tam vydrží takhle v klidu sedět? Jinak my už se přetáčíme na bříško jak profíci, ale z bříška zpět na záda to ještě neumíme, to se rozčilujeme a tak musí přiběhnout máma a otočit :mrgreen: .
Taky přikládám aktuální fotečku .

No malýmu taky ty lumpárny koukaj z očí!! :-P No jo, to už je „starej mazák“ mezi náma tady! :mrgreen: Je to šikulka!!!My se teda zatím nepřetáčíme, ale někdy mi to připadá, že už je to na spadnutí! :-D
V tom sedátku mi vydrží tak max.20 minut. Pak už jí dám odpočinout na zem. Dávám jí tam ale zatím tak 2×denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.4.11 20:33

Bikis, času na přetáčení je ještě dost, doktorka mi říkala že klidně i do půl roka. A my jsme přeci jen od vás o měsíc starší a to je u tak malých miminek hodně. Od mojí kamarádky malá už má 7 měsíců a pořád nic, žádný přetáčení a nikdo to zatím neřeší. Však se nakonec všechny děti naučili sedět, lozit i chodit.
Ale jestli už máte náznak, tak to může být každým dnem, ale jste šikovný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
19.4.11 07:45
trace píše:
Bikis, času na přetáčení je ještě dost, doktorka mi říkala že klidně i do půl roka. A my jsme přeci jen od vás o měsíc starší a to je u tak malých miminek hodně. Od mojí kamarádky malá už má 7 měsíců a pořád nic, žádný přetáčení a nikdo to zatím neřeší. Však se nakonec všechny děti naučili sedět, lozit i chodit.
Ale jestli už máte náznak, tak to může být každým dnem, ale jste šikovný :-)

No ona zase není moc akční, takže si myslím, že si taky počkáme!Ale to neva, jak říkáš, všechny děti se to nakone naučili! :wink:
Dnes ráno se mi zase tak ze***, že musím zase všechno prát a jí jsem málem musela dát pod sprchu! :roll: A zrovna včera jsme se o tom bavili s holkama na plavání, oni už to jsou všechno zasloužilý matky, mají už skoro všechny druhý mimčo. Tak jsem se ptala,protože jsem vyzkoušla snad všechny značky plínek, levný, drahý, nejdražší, a protýkaj všechny. Tak prý zázračná plínka neexistuje, je to prý proto, že mimča mají takovou tekutou stolici a mají placatou prdelku, takže to většinou z tý plínky vyteče..no prý to bude lepší, až povyroste! :nevim: Tak uvidíme..
Jaký vlastně používáte plínky? Já mám nejradši Happy :palec: . Ty jsme měli už v porodnici, pak jsem vyzkoušela kde co, ale pro mě jsou nejlepší.Akorát jsou teda dražší, a jsou blbě k sehnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
19.4.11 10:52

čauves holky.
bikis já používám huggies a dobrý, teda občas nám proteče čůrání, ale to je tím že jí někdy frknu na bok a když čůrá a ono to tam přesně nesedí už je to venku :-? jinak my máme stolici celkem tuhou, ta nemá co protýkat.
jinak jsme byly dneska na kožním, na kontrole a dobrý, ale za měsíc máme ještě přijít.

Trace Martínek je už opravdu velikej, rošťák je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.4.11 13:48

Tak my máme pampersky AB a dobrý, zatím jsme neprotekli a ani když jsme ještě kojili a měli jsme stoličku řidší. Ale u pampersek když ji rozložím a dám na délku, tak v místě, kde mají miminka prcku, tam jsou po bokách takový ty pásky s gumičkou, tak ty ohnu jakoby směrem ven a jak se miminku ta plína nasadí, tak ty pásky přilnou k nožičkám, když jsem to nedělala, tak jsme byli na boku někdy pročůraní, protože ten pásek neudělal zábranu… třeba přes noc toho tam malej načůral fakt hodně a to pak ta plína nestíhala pobrat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.4.11 21:44

Leni krásnej deníček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie