Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
21.4.11 17:55

Bikis, tak to gratuluji… to máš teď honičku, co? No já když si vzpomenu na naši svatbu… to byli nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.4.11 17:58
trace píše:
Bikis, tak to gratuluji… to máš teď honičku, co? No já když si vzpomenu na naši svatbu… to byli nervy.

Děkuju…ale já jsem celkem v klidu! Spíš mě děsí to papírování potom, nový doklady atd. :zed: My to budeme mít malý. Oslava bude na zahradě s grilováním atd. Ani nebudu mít princeznovský šaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
21.4.11 18:24

No abych pravdu řekla, já už bych to teď řešila taky tak, už bych nešla do velké oslavy… to stálo peněz až hrůza. To papírování je blbý, ještě když máš malý dítě… no na úřadech teda s miminkem děs.
No mě se stala na 4 - měsíční prohlídce taková příhoda u doktorky, byli jsme se tam po telefonickém rozhovoru ukázat s tou alergií, přišli jsme v době, kdy tam byli starší děti. V čekárně seděl otec ( pravděpodobně nějakej magnát či co) se synem ( asi 15 let). No sestřička nás vzala do sesterny s tím, že to bude hned a že jsme moc malincí, ať nepochytáme bacily. Vysvlíkla jsem si malýho a najednou pan důležitý sprdnul sestřičku, že jako co si to dovolila, že nás vzala dřív než jeho a on se synem, že čekají už deset minut… no já jsem myslela, že mě budou omejvat :pocitac: . Takový hovado… , tak jsem mu s troškou arogance řekla, že já s tím 4 - měsíčním miminkem počkám, když je to tak nutný a nemůžou to vydržet. Na to ale vylezla doktorka a řekla, že v žádným případě a jestli pak pán umí číst, ať si na dveřích přečte, že miminka mají přednost před staršímí dětmi. No takovej stěr… to mě potěšilo, když to byl takovej hulvát. Ale naštvaná jsem byla slušně teda… taková bezohlednost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.4.11 19:42
trace píše:
No abych pravdu řekla, já už bych to teď řešila taky tak, už bych nešla do velké oslavy… to stálo peněz až hrůza. To papírování je blbý, ještě když máš malý dítě… no na úřadech teda s miminkem děs.
No mě se stala na 4 - měsíční prohlídce taková příhoda u doktorky, byli jsme se tam po telefonickém rozhovoru ukázat s tou alergií, přišli jsme v době, kdy tam byli starší děti. V čekárně seděl otec ( pravděpodobně nějakej magnát či co) se synem ( asi 15 let). No sestřička nás vzala do sesterny s tím, že to bude hned a že jsme moc malincí, ať nepochytáme bacily. Vysvlíkla jsem si malýho a najednou pan důležitý sprdnul sestřičku, že jako co si to dovolila, že nás vzala dřív než jeho a on se synem, že čekají už deset minut… no já jsem myslela, že mě budou omejvat :pocitac: . Takový hovado… , tak jsem mu s troškou arogance řekla, že já s tím 4 - měsíčním miminkem počkám, když je to tak nutný a nemůžou to vydržet. Na to ale vylezla doktorka a řekla, že v žádným případě a jestli pak pán umí číst, ať si na dveřích přečte, že miminka mají přednost před staršímí dětmi. No takovej stěr… to mě potěšilo, když to byl takovej hulvát. Ale naštvaná jsem byla slušně teda… taková bezohlednost :cert:

No je to hrozný, ale já se tomu ani moc nedivím! Lidi jsou hnusný, bohužel! :roll: Ale co pak bude z toho syna, když v tomhle vyrůstá, to samí co tatínek.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.4.11 20:10

bikis
Moc gratuluji ke svatbě, mám z toho radost a upřímně mě to povzbudilo. Neboj, já stále věřím, že se taky jednou vdám :palec: a tobě to ze srdce přeju :srdce:
trace
No to jsi byla ještě slušná, já mám tak prořízlou hubu :mrgreen: , že to, co bych mu řekla, by si za rámeček nedal. Naprosto nesnáším takovýhle suverény :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.4.11 20:21

Tak tohle je náš nový chlap Bedřich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.4.11 20:23

Bikis moc gratuluju ke svatbě.....nás to čeká příští rok, letos jsem nechtěla kůli malé, ale zase ono to bude možná horší až bude běhat a tak :) mám z toho nervy už te´d, nesnáším být středem pozornosti, což je na vlastní svatbě problém :) :)

Teda Trace to jsou lidi…blbec jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.4.11 20:23

Tak a zítra zase hurá do Prahy :zed:
Jedu si pro výsledky z magnetické rezonance, tak snad to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.4.11 20:25

Jééé a copak tě trápí, snad né nic bážného. tak ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.4.11 20:34

Měla jsem po porodu silné elektrické výboje do rukou a těla a malá mi asi třikrát málem spadla, jen tak tak jsem ji vždy chytla.
Tak se báli, jestli mi nepraskla žilka v mozku nebo jestli nemám zablokovanou krční míchu.
Po porodu to bylo strašný, chodila jsem a v jednom kuse jsem se klepala, podlamovala se mi kolena a mrkala víčka, aniž bych o tom věděla. Teď už je to celkem lepší, mám to tak jednou za 14 dní plus minus.
Tak uvidíme…ale snad to bude OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
21.4.11 20:41

Jíťo, bude to v pořádku. Smůlu a špatné zkušenosti už jste si vybrali a nechali u EX.
Jinak medvídek hezkej, ale Viktorka nádherná… bambulka malá :andel: .
U té doktorky… móóóc jsem se musela držet. No ale než jsem šla na mateřskou, tak jsem dělala vedoucí funkci v supermarketu a to se člověk rychle naučí takový lidi poslat z úsměvem do háje aniž by si to všimli :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.4.11 21:19

Nestíhám zas sem pořádně ani přijít a v klidu si vše přečíst, každopádně Bikis moc gratuluju k svatbičce. My se brali v říjnu, bylo nádherný počasí a já začínala 7.měsíc. Neskutečně sjme si to užili a pro svatbu jsme se rozodli narychlo, takže na celé zařizování a přípravy jsme měli 2měsíce a bohatě to stačilo…dokonce jsem si vzala první šaty, který jsem zkoušela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.4.11 21:22

trace lidi jsou takový kreténi. Pán by se asi posr…chvíli počkat arogant jeden!!! je dobře, že jste mu to nandali:-)

Jitul tak už jste přeci víc v klidu s Viktorkou. teď už bude jen a jen líp. Pan méďa je skvělej a Viktorká krásná holčička, vypadá opravdu spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
21.4.11 21:45

Luci moc vám to sluší… 7 měsíc, jo? A kde máš bříško :mrgreen:
Holky, kdo už máte svatební den za sebou… ukažte fotečky :-)
Já jsem se vdávala 5 let před tím, než jsem otěhotněla… jáj… to jsem byla ještě mladá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 06:36

Jé, no to je zase fotek po ránu!!! :palec: Holky, jste krásný jako nevěsty!!!A přesně jako Trace, taky jsem u Lucky hledala bříško!!! :think: :mrgreen: Máte obě i moc hezký šaty, účesy, i ženichy! :wink:
Já budu mít kalhoty a nějakou halenku nebo něco takovýho. ALe jelikož kvůli kojení nemůžu, ani nechci držet dietu, tak se bojím, až se uvidím na fotkách!!! :poblion: Zhubla jsem teda všechno, ale stejně to břicho mám nějaký vyčvachtaný! :roll:

No ale Viktorka s medvědem je nejlepší!!!!!! :palec: Ona je fakt tak spokojená, šmudla malej!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí