Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lééénuša píše:
Bikis moc gratuluju ke svatbě.....nás to čeká příští rok, letos jsem nechtěla kůli malé, ale zase ono to bude možná horší až bude běhat a takmám z toho nervy už te´d, nesnáším být středem pozornosti, což je na vlastní svatbě problém
![]()
Teda Trace to jsou lidi…blbec jeden.
Leni, já taky nesnáším být středem pozornosti!!!Cizí svatba by byla lepší, ale nedá se nic dělat!!
![]()
Jita.tutik píše:
Měla jsem po porodu silné elektrické výboje do rukou a těla a malá mi asi třikrát málem spadla, jen tak tak jsem ji vždy chytla.
Tak se báli, jestli mi nepraskla žilka v mozku nebo jestli nemám zablokovanou krční míchu.
Po porodu to bylo strašný, chodila jsem a v jednom kuse jsem se klepala, podlamovala se mi kolena a mrkala víčka, aniž bych o tom věděla. Teď už je to celkem lepší, mám to tak jednou za 14 dní plus minus.
Tak uvidíme…ale snad to bude OK.
Teda to jsou zase věci???
Držím palce, ať jsou výsledky v pořádku!!!!! ![]()
trace píše:
Luci moc vám to sluší… 7 měsíc, jo? A kde máš bříško
Holky, kdo už máte svatební den za sebou… ukažte fotečky
Já jsem se vdávala 5 let před tím, než jsem otěhotněla… jáj… to jsem byla ještě mladá
Trace, Martínek je ale celej maminka, viď?? ![]()
Holky, dala jsem si do fotoalba nový fotky. Jsem tam i já i přítel, aby jste věděli jak vypadáme - všechny už vás „znám“, tak abych se taky odtajnila!
ALe zavřela jsem to, takže je to jenom pro přátele ![]()
Bikis, já jsem si tě teda představovala jinak
.Zuzanka je celej tatínek teda, i když z tebe taky něco má… no ještě aby ne, že? ![]()
Malej je teď hodně podobnej na mě, ale když se narodil, to byl celý tatínek, vůbec nic ze mě neměl.
Na fotkách budeš vypadat dobře, asi většina z nás má ještě nějaké to poporodní bříško.
Holky díky moc, s tím bříškem…no když jsem se vdávala připadalo mi docela pěkný, ale zpětně když vím jak mi pak ještě narostlo taky nechápu kde je
.
Trace jste krásný pár, máš nádhernou kytici:-) tý jo před 5 lety, to byl ještě Martínek na houbách:-)
to mi se brali už s Vájou
.
Bikis a Lééénuša na svatbičku si užijte jak jen budete moct
a naopak je to váš den, tak se všem pěkně ukažte
.
Bikis jsi fakt moc hezká ženská, já nevím proč ale představovala jsem si tě taky jinak, Ne jako nějakou hrůzu, to si nemysli ale prostě jinak
.
Lucko, to jsou nádherný fotky!!!!!A ten podzim, to listí, to je krása!!!!!!!!
![]()
A na bříško aby si člověk vzal lupu!! ![]()
Lucka13 píše:
Holky díky moc, s tím bříškem…no když jsem se vdávala připadalo mi docela pěkný, ale zpětně když vím jak mi pak ještě narostlo taky nechápu kde je.
Trace jste krásný pár, máš nádhernou kytici:-) tý jo před 5 lety, to byl ještě Martínek na houbách:-)to mi se brali už s Vájou
![]()
![]()
.Bikis a Lééénuša na svatbičku si užijte jak jen budete moct
a naopak je to váš den, tak se všem pěkně ukažte
.
Bikis jsi fakt moc hezká ženská, já nevím proč ale představovala jsem si tě taky jinak, Ne jako nějakou hrůzu, to si nemysli ale prostě jinak.
No holky dík teda!!!
Ba ne, já si taky vždycky každýho nějak představuju, a věšinou úúúplně jinak, než jaká je skutečnost! ![]()
Taky ho nemůžu najít a v tý době vím, že tam opravdu bylo:-)))))
. No já si říkala, žee v říjnu to bude takový mdlý,celý týden zataženo a pršelo a v pátek kdy jsme se brali azuro a teplíčko. Taky vám přeju krásné počasí:-) a kde se budete brát Bikis? A neber si kalhoty ![]()
Teda holky nevěsty,slušelo vám to
opravdu, moc krásný fotky. Luci to bříško teda opravdu nevidím, to kdyby si viděla mě v 7.měsíci…ale já zase nejsem žádnej hubeňour .)
Bikis moc hezká rodinka…a nevím proč, myslela jsem si že budeš mít krátké vlasy
.....pak musíš psát jaká byla svatba a tak…:)
Jíťo teda tak takový problémy tě trápí…snad se to brzy srovná, to muselo být hrozný. Viktorka je krásná…a ten méďa, to je dvojka ![]()
Holky můžu mít takovej dosti trapnej (intimní) dotaz. je možný že ta antikoncepce nějak zastavuje růst ochlupení tam dole??? Já že jsem se neholila asi měsíc a nikde nic..teda pár se jich tam najde, ale přije mi to divný.
Lucka13 píše:
Taky ho nemůžu najít a v tý době vím, že tam opravdu bylo:-))))). No já si říkala, žee v říjnu to bude takový mdlý,celý týden zataženo a pršelo a v pátek kdy jsme se brali azuro a teplíčko. Taky vám přeju krásné počasí:-) a kde se budete brát Bikis? A neber si kalhoty
Lucko, my to budeme mít normálka na úřadě , a pak na zahradě. Přítelova babička má krásnou zahradu, takže tam bude grilování a tak. Hlavně ať je hezky!!!Já stejně nemůžu pít, ani ponocovat. S malou budu muset jet stejně v 6 domů. Ale budu ráda, když si to aspoň užijou ostatní. Bude tam pár lidí, rodina, kamarádi, počítám tak 20.
A kalhoty si musím vzít!!!Já nenosím vůbec šaty , ani sukně
Já bych se v tom necítila dobře!!!Kdybych měla jako opravdický, svatební šaty, tak
to jo, ale takhle fakt asi ne!
![]()
Dneska je pěkný vedro venku!!My půjdem s malou ven až tak za hoďku. Včera jsme byli taky tak a vraceli jsme se po pátý hodině, a to už bylo super. Už to tolik nepralo, bylo nádherně, takže malá měla staženou střechu, pohoda! ![]()
Lééénuša píše:
Teda holky nevěsty,slušelo vám toopravdu, moc krásný fotky. Luci to bříško teda opravdu nevidím, to kdyby si viděla mě v 7.měsíci…ale já zase nejsem žádnej hubeňour .)
Bikis moc hezká rodinka…a nevím proč, myslela jsem si že budeš mít krátké vlasy.....pak musíš psát jaká byla svatba a tak…:)
Jíťo teda tak takový problémy tě trápí…snad se to brzy srovná, to muselo být hrozný. Viktorka je krásná…a ten méďa, to je dvojkaHolky můžu mít takovej dosti trapnej (intimní) dotaz. je možný že ta antikoncepce nějak zastavuje růst ochlupení tam dole??? Já že jsem se neholila asi měsíc a nikde nic..teda pár se jich tam najde, ale přije mi to divný.
Leni, tak s tou antiko fakt nevím
, mně se nic nezastavilo!
Tak buď ráda, aspoň máš ušetřenou práci!!!!
![]()
jéééééééé Leni, tak to tak nevím ale nicméně závidím:-)))) a myslím, že nejsem jediná ![]()