Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
22.4.11 06:38
Lééénuša píše:
Bikis moc gratuluju ke svatbě.....nás to čeká příští rok, letos jsem nechtěla kůli malé, ale zase ono to bude možná horší až bude běhat a tak :) mám z toho nervy už te´d, nesnáším být středem pozornosti, což je na vlastní svatbě problém :) :)Teda Trace to jsou lidi…blbec jeden.

Leni, já taky nesnáším být středem pozornosti!!!Cizí svatba by byla lepší, ale nedá se nic dělat!! :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 06:40
Jita.tutik píše:
Měla jsem po porodu silné elektrické výboje do rukou a těla a malá mi asi třikrát málem spadla, jen tak tak jsem ji vždy chytla.
Tak se báli, jestli mi nepraskla žilka v mozku nebo jestli nemám zablokovanou krční míchu.
Po porodu to bylo strašný, chodila jsem a v jednom kuse jsem se klepala, podlamovala se mi kolena a mrkala víčka, aniž bych o tom věděla. Teď už je to celkem lepší, mám to tak jednou za 14 dní plus minus.
Tak uvidíme…ale snad to bude OK. :palec:

Teda to jsou zase věci??? :think: Držím palce, ať jsou výsledky v pořádku!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 06:42
trace píše:
Luci moc vám to sluší… 7 měsíc, jo? A kde máš bříško :mrgreen:
Holky, kdo už máte svatební den za sebou… ukažte fotečky :-)
Já jsem se vdávala 5 let před tím, než jsem otěhotněla… jáj… to jsem byla ještě mladá :mrgreen:

Trace, Martínek je ale celej maminka, viď?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 07:09

Holky, dala jsem si do fotoalba nový fotky. Jsem tam i já i přítel, aby jste věděli jak vypadáme - všechny už vás „znám“, tak abych se taky odtajnila! :pankac: ALe zavřela jsem to, takže je to jenom pro přátele :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.4.11 07:55

Bikis, já jsem si tě teda představovala jinak :lol: .Zuzanka je celej tatínek teda, i když z tebe taky něco má… no ještě aby ne, že? :mrgreen:
Malej je teď hodně podobnej na mě, ale když se narodil, to byl celý tatínek, vůbec nic ze mě neměl.
Na fotkách budeš vypadat dobře, asi většina z nás má ještě nějaké to poporodní bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.4.11 08:07

Holky díky moc, s tím bříškem…no když jsem se vdávala připadalo mi docela pěkný, ale zpětně když vím jak mi pak ještě narostlo taky nechápu kde je :mrgreen: .
Trace jste krásný pár, máš nádhernou kytici:-) tý jo před 5 lety, to byl ještě Martínek na houbách:-) :mrgreen: to mi se brali už s Vájou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Bikis a Lééénuša na svatbičku si užijte jak jen budete moct :lol: a naopak je to váš den, tak se všem pěkně ukažte :dance: .
Bikis jsi fakt moc hezká ženská, já nevím proč ale představovala jsem si tě taky jinak, Ne jako nějakou hrůzu, to si nemysli ale prostě jinak :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.4.11 08:24

Holky tak ještě nějaké jem našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.4.11 08:28

a poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 09:51

Lucko, to jsou nádherný fotky!!!!!A ten podzim, to listí, to je krása!!!!!!!! :potlesk: :mrgreen:
A na bříško aby si člověk vzal lupu!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 09:53
Lucka13 píše:
Holky díky moc, s tím bříškem…no když jsem se vdávala připadalo mi docela pěkný, ale zpětně když vím jak mi pak ještě narostlo taky nechápu kde je :mrgreen: .
Trace jste krásný pár, máš nádhernou kytici:-) tý jo před 5 lety, to byl ještě Martínek na houbách:-) :mrgreen: to mi se brali už s Vájou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Bikis a Lééénuša na svatbičku si užijte jak jen budete moct :lol: a naopak je to váš den, tak se všem pěkně ukažte :dance: .
Bikis jsi fakt moc hezká ženská, já nevím proč ale představovala jsem si tě taky jinak, Ne jako nějakou hrůzu, to si nemysli ale prostě jinak :mrgreen:.

No holky dík teda!!! :zed: Ba ne, já si taky vždycky každýho nějak představuju, a věšinou úúúplně jinak, než jaká je skutečnost! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.4.11 10:43

Taky ho nemůžu najít a v tý době vím, že tam opravdu bylo:-))))) :lol: . No já si říkala, žee v říjnu to bude takový mdlý,celý týden zataženo a pršelo a v pátek kdy jsme se brali azuro a teplíčko. Taky vám přeju krásné počasí:-) a kde se budete brát Bikis? A neber si kalhoty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
22.4.11 12:55

Teda holky nevěsty,slušelo vám to :) opravdu, moc krásný fotky. Luci to bříško teda opravdu nevidím, to kdyby si viděla mě v 7.měsíci…ale já zase nejsem žádnej hubeňour .)
Bikis moc hezká rodinka…a nevím proč, myslela jsem si že budeš mít krátké vlasy :).....pak musíš psát jaká byla svatba a tak…:)
Jíťo teda tak takový problémy tě trápí…snad se to brzy srovná, to muselo být hrozný. Viktorka je krásná…a ten méďa, to je dvojka :)

Holky můžu mít takovej dosti trapnej (intimní) dotaz. je možný že ta antikoncepce nějak zastavuje růst ochlupení tam dole??? Já že jsem se neholila asi měsíc a nikde nic..teda pár se jich tam najde, ale přije mi to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 14:30
Lucka13 píše:
Taky ho nemůžu najít a v tý době vím, že tam opravdu bylo:-))))) :lol: . No já si říkala, žee v říjnu to bude takový mdlý,celý týden zataženo a pršelo a v pátek kdy jsme se brali azuro a teplíčko. Taky vám přeju krásné počasí:-) a kde se budete brát Bikis? A neber si kalhoty :-D

Lucko, my to budeme mít normálka na úřadě , a pak na zahradě. Přítelova babička má krásnou zahradu, takže tam bude grilování a tak. Hlavně ať je hezky!!!Já stejně nemůžu pít, ani ponocovat. S malou budu muset jet stejně v 6 domů. Ale budu ráda, když si to aspoň užijou ostatní. Bude tam pár lidí, rodina, kamarádi, počítám tak 20.
A kalhoty si musím vzít!!!Já nenosím vůbec šaty , ani sukně :nevim: Já bych se v tom necítila dobře!!!Kdybych měla jako opravdický, svatební šaty, tak
to jo, ale takhle fakt asi ne! :zed: :mrgreen:

Dneska je pěkný vedro venku!!My půjdem s malou ven až tak za hoďku. Včera jsme byli taky tak a vraceli jsme se po pátý hodině, a to už bylo super. Už to tolik nepralo, bylo nádherně, takže malá měla staženou střechu, pohoda! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.4.11 14:32
Lééénuša píše:
Teda holky nevěsty,slušelo vám to :) opravdu, moc krásný fotky. Luci to bříško teda opravdu nevidím, to kdyby si viděla mě v 7.měsíci…ale já zase nejsem žádnej hubeňour .)
Bikis moc hezká rodinka…a nevím proč, myslela jsem si že budeš mít krátké vlasy :).....pak musíš psát jaká byla svatba a tak…:)
Jíťo teda tak takový problémy tě trápí…snad se to brzy srovná, to muselo být hrozný. Viktorka je krásná…a ten méďa, to je dvojka :)Holky můžu mít takovej dosti trapnej (intimní) dotaz. je možný že ta antikoncepce nějak zastavuje růst ochlupení tam dole??? Já že jsem se neholila asi měsíc a nikde nic..teda pár se jich tam najde, ale přije mi to divný.

Leni, tak s tou antiko fakt nevím :nevim: , mně se nic nezastavilo! :mrgreen: Tak buď ráda, aspoň máš ušetřenou práci!!!! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.4.11 15:51

jéééééééé Leni, tak to tak nevím ale nicméně závidím:-)))) a myslím, že nejsem jediná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí