Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bikis to sedátko je fakt senzační, asi si ho pořídím…ani jsem nevěděla že něco takového existuje.
Potratit v tak vysokém stupni těhotenství je hrozné…a úplně mě mrazí. během těhu jsem si říkala že nebud číst ty smutné deníčky, ale nedalo mi to a pak jsem probrečela půl dne…bylo mi z toho špatně. člověk si musí vážit, že má zdravé miminko.
Holky co to čtete? Já tedy nic takovýo číst nemůžu:-( člověka se to mnohem víc dotýká když už své miminko má, pak si teprve dokáže představit jak to musí být hrozný:-( a já si to představovat ani nechci, to raději ten další přírůstek do rodiny
. No VTIP!!!!
to by mi asi došel úsměv:-) dnes jsem si tam nevolala ale v pondělí musím!!! ![]()
Sedátko je to fakt šikovný, a myslíte, že to je dobrý na zádíčka pro takhle malý miminka?
Lucka13 píše:
Holky co to čtete? Já tedy nic takovýo číst nemůžu:-( člověka se to mnohem víc dotýká když už své miminko má, pak si teprve dokáže představit jak to musí být hrozný:-( a já si to představovat ani nechci, to raději ten další přírůstek do rodiny. No VTIP!!!!
to by mi asi došel úsměv:-) dnes jsem si tam nevolala ale v pondělí musím!!!
Sedátko je to fakt šikovný, a myslíte, že to je dobrý na zádíčka pro takhle malý miminka?
AHoj holky
.
Lucko, prý si tím dokonce miminka posilujou páteř, je to tam i napsaný
. Myslím, že to neškodí, je to nějak patentovaný, proto je to taky tak drahý!!! ![]()
Já včera večer měřila malou, zdála se mi nějak velká!
A ona má asi 67 cm!!!A to před 14 dny měla 62! Fakt to byl teda ten spurt a takhle pěkně vytáhla!!! ![]()
Bikis, teda fíha, je fakt, že ten první rok asi tak uteče a tak nám ty prcíci vyrostou. No hrůza
. Mě taky připadá, že nedělám nic jinýho, než že pořád vyřazuju malý věci. Co jí je dneska, zítra už třeba ne
. Já nevím kolik měříme,každopádně máme vel 62 ale něco už 62 neobleče
.
Jo já čučela jak je to sedátko drahý,ale asi to je vymakaný. Je fakt, že když už pak drží hlavičku, tak to asi nakonec to tělíčko posiluje. Vypadá to moc dobře:-)
Teda nevím jestli je to brzy nebo pozdě ale dneska ta naše kočička nás strašně překvapila. Manžel jí ráno položil na bříško, ona u toho povídala a najednou se takovou rychlostí překulila na záda, budou jí za týden 3 měsíce ![]()
Luci, přesně tohle se nám taky občas stalo, když nám bylo mezi druhým a třetím měsícem a dle doktorky je to tím, že je miminko ještě slabé a podlomí se ručička a vrátí se zpět na záda. Já jsem si myslela jak nemám geniální dítě, ale mudr mě setřela
.
No ten náš kluk se zase na bříško sám otočí, jen když nejsme v pokoji . Včera jsme to s manželem zjistili a dneska jsme ho zkoušeli - uličník jeden ![]()
A taky už nám začíná cestovat v postýlce, během chvilky má hlavičku, tam jak měl nohy když jsem ho položila
, neustále si sundává ponožky a táta měl ráno krásný probuzení, když mu na oku přistál dudlík
. No jsem se musela chlámat… a co potom to oko, až bude lítat flaška, že?
![]()
Bikis, to jste teda už velcí, má být malá po kom vysoká? My jsme měli na 4- měsíční prohlídce 65cm a 6600g.
trace :
tak stím dudlíkem je to výborný:-) já skoro každé ráno když se malá probudí, tak jí vezmu k nám do postele. A dneska, taťka se k ní přitulil a měl zavřený oči a jí uletěla ruka a takovou mu střihla
. Je to vážně sranda s těma prckama:-) NO s tím přetočením jsem si myslela, že to byl nějaký omyl:-) pak už se nám to samozřejmě nepovedlo:-) ale jak se překulila, v mžiku:-) to bylo výborný
strašně jsem se nasmála a ona taky
![]()
Trace, to je dobrý s tím dudlíkem a s těma ponožkama! ![]()
My teda asi ve čtyřech měsících budeme mít víc než 6600 kg!
Malá měla ve třech 3200, takže to vidím tak na těch sedum!!
No já mám 164 cm a u nás v rodině jsme všichni malý, a přítel má 180 cm a jeho ségra je taky vysoká. No ale zase dva metry by ta naše holka taky zrovna mít nemusela!!
![]()
Jinak malá přes víkend super hodná, fakt zlatíčko! Jak je doma tatínek a pořád se kolem ní skáče, tak je spokojená jak želva!! ![]()
Taky myslím na Jíťu, jak probíhá stěhování…? ![]()
Holky zlaté,
tak už máme sbaleno, nějak nemůžu psát, máme doma boje, takže jsem buď venku a nebo zavřená v pokoji s malou a u počítače je ex-přítel. Zítra jde ale do práce, tak vám povyprávím ![]()
Je to ale peklo, všichni se pěkně vybarvili ![]()
Jinak jsem se nasmála s tím dudlíkem a i s tou fackou od Valinky. My od včera zase krásně a nahlas soro celý den povídáme…no prostě miluju to její žvatlání
![]()
Jíťo to je mi moc líto, je to strašně nepříjemný
… Musí to být hrozný, ale těš se na to, až budete sami, podle toho co říkáš tak vám ten ex fakt nestojí už ani za jednu slzičku. Malá je nádherná a s ní zapomeneš na špatné zkušenosti. U tvých rodičů budete určitě spokojené a bude vám líp… bez trápení a budete si užívat jedna druhou. Doufám, že tam budeš mít internet, aby jsi nám mohla napsat, jak si vedete
.Držím pěstičky ![]()
Ahojda holky! O víkendu sem nějak nestíhala zaskočit. Bylo fakt nádherně!!!
Luci…mě to malý udělal dneska při koupání taky. Měla sem ho na přebalováku na bříšku, natírala sem ho olejíčkem a on najednou hups…jentaktak sem ho chytla a pak ještě jednou. Už je to o strach!!! Ale jsou to šikulkové!!! A malý se už o víkendu tak krásně hlasitě smál…jsem z toho vždycky úplně naměko!!! ![]()
Bikis…malá je teda velká! To bude modelka! ![]()
Trace…parádní probuzení pro tatínka!
My si taky malého bereme ráno do postele. Ale nám dělá malý budíčka hlavně pořádným prďánkováním.
Musíme se smát, jak se u toho culí a je spokojený, že to jde. A my taky!!! ![]()
Jíťo…už ať jsi pryč!!! Těším se na tvé zprávičky z nového domova…budeš mít klid, budete se s malou krásně užívat a budete s lidmi, kteří vás mají rádi! ![]()
Ahojky holky.
no teda ty vaše dětičky, ty řádí, to je prča. adla nás ani nijak zatím nemlátí ani nic nehází
![]()
Teda Bikis to asi opravdu bude modelka ![]()
Jíťo, držím palce ať se to obejde už bez dalšího nervování a hlavně ať jste už pryč a máte se skvěle. jsem zvědavá na další zprávy.
Ahoj holky!Nemá dneska náhodou „naše“ Valinka svátek?
Přeju všechno nejlepší, hlavně ať dělá mamince a tatínkovi samou radost!! ![]()
Jinak Jíťo, držím palce, a doufám, že se nám z novýho domova brzo ozveš! ![]()
Jiťul až budeš přestěhovaná (ať je to co nejdříve), tak pak v klidu nám napíšeš vše jak se odehrávalo. Myslím, že nás to všechny zajímá. Jak píšeš,že se všichni vybarvili.....tedy je neskutečný jak se některý lidi umí přetvařovat, že dokáží pak v mžiku být takový potvory. Já stále přemýšlím nad tvým EX a k ničemu jsem nedošla. Zkrátka nerozumím tomu, že se chová podle toho co píšeš jako kdyby jste mu byli s Viktorkou volný
. Ale neboj, ono to pak dolehne na něj. Jestli je aspoň trochu normální. Nicméně vy se tam už opravdu nezdržujte, přesně jak píše trace, nezaslouží si už ani jednu slzu. Vy máte jedna druhou ale on? Nikoho!!!
Holky tak víkend zas za námi co? Ale že byl krásný. Já včera vyhnala manžu s Vájou ven a doma jsem udělala velikonoční úklid a ještě jsem uvařila a udělala koláč
. Opravdu výkon. No a pak odpo jsme šli ke švagrový a zkoupili jsme snad vše čeho se zbavovala po své 4leté Marušce. Takže máme golfky „meklereny“, pak odstrkovadlo, kolo, kočárek na panenky, a peckovej stůl do dětského pokoje:-). Něchtěla jsem brát vše ale je fakt, že švagrová si potrpí na hodně dobrý i drahý věci a vše je v super stavu. No jen máme naprosto plnej sklep
. No není to úlet?
Bikis
. Jsi zlatíčko, děkujeme moc moc moc. No jo má, je to takový zvláštní, že MOJE dítě má už svátek:-) ![]()