Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky!
Trace, já jsem bohužel k narození nic nedostala
. Ten můj asi ani nevěděl , že se má něco dávat. Samozřejmě došlo k výměně názorů, jak jsem psala, šestinedělí bylo hoodně divoký! Ale když si o to takhle musím říct, tak nic nechci! Jsem hlava dubová, ale připomínat se s překvapením?? Ne, díky
Jako malá je opravdu to nekrásnější, co mě mohlo potkat, ale prostě dárek od chlapa, za porod, za to jak to ta ženská všechno zvládne, je prostě hezký gesto. Jak psala Léňa, takovej náramek s datumem je moc hezkej dáreček!!Závidím!!!!!
Jíťo, to je fajn, že budete mít hezkej pokojíček!!!
S tím kojením je to sranda! Já jsem si vždyckymyslela, jak se budu stydět někdekojit, ale teď je mi to úplně jedno. Stejně nic moc vidět není, a pro mě je důležitý, že je malá napapaná! ![]()
Nám dnes odpadlo plavání, tak mě to štve, protože je hnusně a nedá se jít ani na procházku a další den doma!!!
Tak jsem jela k mamce a zapoměly jsme doma dudlík! Otevřu pouzdro a dudlik nikde!
Nevím, kde jsme ho zase ztratily!!? No snad to bez něj přežije. Ona ho má jenom na usínání, tak uvidíme! ![]()
Bikis jo lahvička je super a myslím, že lepší než jiné, ale přeci je to lavička, tak pokud nemusíš…Teda nám to nevadilo, střídali jsme prso flašku a v pohodě…ale mlíčko došlo. Ale rozhodně se to mimčům tahá líp z flašky než z prsa. Tak raději asi neučit:-)
S tou antikoncepcí to mám snadný, půjdu si pro rovnou normální…já azalii ještě neberu.....Jen tedy nevím kdy to dostanu
hlavně abych to dosala ![]()
trace- s těma dárečkama, já jsem dostala zlatej prstýnek s briliantem, takovej mc pěknej, jemnej:-) a velký poděkování za Valinku
Je to vážně moc příjemný, tak neříkej manželovi ne:-) A užij si to:-) jen mohl něco vybrat sám a nemusel tě tím stresovat zda si něco vybrat nebo ne a co si vybrat ![]()
Lucka
Luci, tu antikoncepci můžeš začít brát i bez menses, když jsi po porodu, protože čekat na ni by mohlo být dost dlouhý a mezitím už bys mohla být zase těhotná
Prostě ji začneš brát a ono se to těma hormonama postupně srovná a pak ji normálka dostaneš. Na začátku možná nepravidelně, ale to je normální.
Jinak já za malou taky nic nedostala, ani Děkuju, ani Kytku, ani žádný Dáreček…ale čemu se divit, když mám takovýho chlapa, že… ![]()
Jedinou kytku a dárečeka a děkuju jsem dostala od našich, na jednu stranu hezký, na druhou dost smutný … ![]()
Takže taky závidím, ale ze srdce přeju ![]()
Lucka13 píše:
Bikis jo lahvička je super a myslím, že lepší než jiné, ale přeci je to lavička, tak pokud nemusíš…Teda nám to nevadilo, střídali jsme prso flašku a v pohodě…ale mlíčko došlo. Ale rozhodně se to mimčům tahá líp z flašky než z prsa. Tak raději asi neučit:-)S tou antikoncepcí to mám snadný, půjdu si pro rovnou normální…já azalii ještě neberu.....Jen tedy nevím kdy to dostanu
trace- s těma dárečkama, já jsem dostala zlatej prstýnek s briliantem, takovej mc pěknej, jemnej:-) a velký poděkování za Valinkuhlavně abych to dosala
Je to vážně moc příjemný, tak neříkej manželovi ne:-) A užij si to:-) jen mohl něco vybrat sám a nemusel tě tím stresovat zda si něco vybrat nebo ne a co si vybrat
O prstýnku s briliantem si můžu nechát zdát!!!!
Holky takovýhle chlapi vám fakt závidím!!!!Ale jaký si to uděláš, takový to máš, že… ![]()
Luci, je to moc hezký, ale manžel to se mnou nemá lehký… já totiž nevím, co bych si vybrala. Ale ten náramek se jménem a datem narození je dobrý nápad. Tak si asi vyberu prstýnek a nechám si tam vyrýt jméno malýho a datum narození
. No a prstýnek si netroufne jen tak koupit, já mám celkem silný prstíky, tak mě jen tak něco nepasuje.
trace ale už tě přeci zdá ne?:-) zas by ti ušetřil starosti, ale co, zas lepší než něco zvorat
. Něco moc pěknýho si vyber:-)))
Holky musím říct, že v tomhle mám skvělýho muže. Tedy já si na to nepotrpím, dřív jsem měla hroznýho škrta, který mě nepozval ani do kina akdyž zaplat si sama za sebe. Kdežto teďka je to zlatíčko…Dárkama mě hodně rozmazluje, ovšem vždy mu říkám, že je to sice moc krásný ale že vždy více ocením společné chvíle
. dokonce mi to ze začátku bylo až nepříjemný od něj přijímat nějaký drahý dary, nebyla jsem na to zvyklá.
Jiťul mě právě dr řekl až dostanu MS, jenže to mě přijde taky divný, bůhví kdy se dostaví. Sice byc neměla mít ani ovulaci jak psala Bikis ale spoléhat se na to rozhodně nechci. NO nerada bych do toho spadla takhle rychle. Zavolám si k dr zítra a přeptám se na to.A taky si rovnou pro něco zajdu:-)
Luci mě právě dr. říkal, že se ta azálie bere hnedka, že se na MS nečeká,takže jí beru hned co jsem jí dostala.
Lééénuša- no ty kráso......
Díky Leni. Zítra zavolám sestřičce a nechám si napsat normal antiko už…
Já taky beru tu azalii a začala jsem jí brát hned ten den co mě jí pan doktor předepsal tak že jsem na měsíčky nečekala.
Já zatím taky nic nedostala za elišku, ale není to tím že by mě manžel nechtěl nic koupit. Ještě nebyl čas ale mám tak trochu slíbené kolo aby jsme mohly jezdit na výlety jenom ho zajet vybrat a koupit. Ale netlačím na to ted stejně nemužeme jezdit když je eliška malá.
Bikis…tak to si můžem podat ruce. Můj manžílek určitě ani neví, že se za dítko něco dává. A nějak nemůžu říct…hele, tak co dostanu???
Mám ráda překvapení a tohle by se minulo účinkem. Ale vím, že jednou mu to řeknu… ![]()
Luci…já to dostala hned 4 týdny po porodu…no mazec…myslela sem si, že si od toho odpočinu a ono nee!
Ale hned po 6tinedělí sem si došla pro antiko a na MS sem čekat nemusela…nasadila sem ji hned! ![]()
Evelinko no tak to ti nezávidím, já jsem tedy strašně ráda, že jsem to ještě nedostala, ovšem s tou antikoncepcí jsem to asi úplně nevychytala. Ale on mi dr určtiě říkal až dostanu MS začít brát…Jestli on to kluk nespletl a neřekl mi to jako kdyby šlo o normální pilulky? Byla jsem tam už večer…asi byl unavenej
. No ale to by nebylo dobré čekat hned druhýho prcíka.To jsem zvědavá co mi zítra řeknou až si tam budu volat ![]()
Holky tak ono u nás s tím dárkem to taky nebylo jen tak…teda né že bych mu řekla: a co mi koupíš za malou? Ale kamarádka zcela nezávazně začala mluvit o tom co dostala za syna a že je zvědavá co mi koupí…a taky byl tak trochu překvapenej
že se něco dává. Ale bylo to poměrně dlouho před porodem, takže pak už jsme se o tom nebavili. spíš to překvapení pro mě, že doma na mě čekala kytka a ten náramek…až mě to nějak rozhodilo a bulela jsem ![]()
Luci určitě se nic neděje s tou antiko…hold doktoři, spousta práce, ale to je neomlouvá. každpádně tam zavolej a pozor na toho druhého prcka
![]()
Ahoj holky
. Leni, ale stejně je to dobrý s tím dárkem, že mu to zůstalo v hlavě a něco vymyslel!!! To se cení!
Mně se ten nápad s tím náramkem tak líbí, že si ho snad koupím sama!!!
![]()
Jinak doufám, že u Lucky teda nebude takhle brzo přírustek!!
To je věda s tou antikoncepcí!!! ![]()
Jinak mi kámoška půčila tohle sedátko a to je úžasný!!Už jsem tam malou na chvilku posadila a to bylo radosti!!!!
http://www.pro-deticky.cz/detail.php?…
A je tady nová diskuze, že nějaký mamče umřelo miminko v 28tt. Tak jsem z toho nějaká rozhozená nebo co, vůbec si to nedovedu představit!!!!
Člověk fakt neví co se může všechno stát!!Díky Bohu, že máme ty naše zdravý!!!!
Jé Bikis, to je bomba, takový sedátko jsem ještě neviděla, jdu mrknout jestli ho tady seženu… když já tak nerada něco objednávám po netu.
No a ta diskuze… ani si raději nepředstavovat, to je hrozný ![]()
Mě se manžel taky ptal, ještě před porodem, jestli je něco, co bych si za malýho chtěla koupit nebo jestli to nechám na něj. Tak jsme se shodli na tom, že bude lepší, když si vyberu co se mi líbí.
No na tu antikoncepci Luci pozor, aby z toho nebyl nový přírustek do rodiny
.
Moje kamarádka to teď momentálně řeší, malé je 5 měsíců a ona je v pátým týdnu
.