Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
5.4.11 09:36

Jiťo tak to tě uklidním, my vážíme v 8 týdnech 5,05kg :mrgreen: , takže bud v pohodě, hold potom UM přibírají rychleji…a to jí dávám jen těch 90ml a dr. mi říkala že by měla mít 150ml…ale jak pozoruju asi jí těch 90 nestačí, protože už brzo řve a má hlad. takže asi najedu na 120..nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
5.4.11 20:40

petronel- Ahojky, no musím zatím říct, že Sunar dobrý, malý chutná, občas se stane, že ho ublinkne ale naštěstí na to nijak netrpí. A večer když jí ho dám kolem 19hodiny tak vydrží spát do 3, někdy do 5 hodin do rána a to musím říct, že večer zrovna moc nevyije :nevim: . A přes den krmíme tak po 2,5hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
5.4.11 20:43

Lééénuša, jiťa.tutik- já nevím kolik vážíme přesně ale cca v 9.týdnu 4,4kg. Každopádně holky musím říct, že u nás kojení nabralo rychlý spád a je asi fuč :cry: :cry: :cry: . Včera večer jsem zkoušela odsát a vytáhla jsem 20ml a v noci malá ze mě vytáhla taky jen 20ml, pak už prso nechce, no asi ho ani nem proč chtít když tam nic není :zed: . Dneska jsem z toho taková rozhozená. Ale co nadělám? Pořád přemýšlím nad tím co jsem udělala špatně:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.4.11 20:45

Lucko moc děkuji zatím teda ještě svoje mlíčko mám ale už ho tolik není a hlavně jsem tak unavená z toho odsávání že už o tom sunaru přemýšlím, ale ještě chvilku chci vydržet. Až vyskouším dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
5.4.11 20:58

holky tak my jsme teda pěkný cvalíci oproti vám :)
Luci hele já odsávám, ale většinou jen 30ml a to s velkou námahou a když ty prsa nechám půl dne tak odsaju někdy i 50, ale je to na prd. Dneska jsem jí zkoušela prso, ale raději by se udusila, než se přisát a takovej histerák jsem dlouho neslyšela…tak jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
5.4.11 21:33

Ahoj holky, vítám petronel :kytka:
S tím kojením, to jsou ale trable teda. Je to asi divný, ale skoro všechny maminky co znám končili s kojením mezi třetím a čtvrtým měsícem. Ta dnešní doba pořádně ani neumožňuje dítěti dát to nejlepší co mu může maminka nabídnout. No co naděláme stres a shon mluví za vše. Já když jsem přestala kojit, tak jsem z toho byla taky špatná, ale jednu výhodu jsem si na UM našla. Vrznu tátovi lahvičku do ruky, nakrmí malýho a já si jdu zatím dát vanu :mrgreen: .
Tak žádný smutek, na všem zlým je i něco dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.4.11 03:15

Ahoj holky
Tak máme noční kojení tak pisu moc se sem ted nedostanu,týden tady byla tchyne tak byl hrozny kolotoč
Jinak rosteme jak z vody,zatím kojime,ale taky pravý prso skoro nechce vzteky se a kdyz ji dam k levemu tak je klid :nevim: Mám tam méně mlicka tak se snažím vždy doodsat
Jinak máme ze slinivky zánět spojijvek tak mazeme masti
Klokánku taky používáme ale nejvíc se furt chovame což uz s tou vahou teda opravdu dru
Jinak manza ma chřipku tak doufam ze to nechytneme
Jinak s placem jak kdy ted mela týden skoro bez pláče a od neděle zase pobrekava a včera skoro cely den :cry: Tak to byla fuska :zed: Jinak je to naše zlaticko
Fotecky krásný je hrozny jak to leti a jak rostou s manzou sirikame Malše těšíme az s ni bude fakt sranda ale pak zas budem litovat ze to tak uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.4.11 08:48

Ahoj holky, tak já taky nevím co se s náma děje!! :think: Malá by pořád baštila, vydrží být u prsu i snad půl hodiny, jenom třeba žužlá, pak chvilku pije…Přes den vydrží tak dvě hoďky bez kojení, v noci má jednu delší pauzu tak 6 hodin, pak se budí každý tři hodiny.Připadá mi, že zase pořád jenom kojím!! :roll: Nevím, jestli mám „slabý“ mlíko, nebo jestli je to ten spurtík, nebo co..??No budu čekat jak to bude pokračovat… :nevim:
Jinak je to zlatíčko, pořád piští, směje se, občas se chechtá..a nesmím se od ní vzdálit, jinak dostane hysterák..pořád vyžaduje pozornost!!!! :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.4.11 15:06

Bikis, to bude asi ten růstový spurt.Tak vydrž a uvidíš, jestli se to spraví. Já jsem na zesílení mléka pila 3× denně Caro a je pravda, že to pomáhalo. A možná ještě i ty homeopatika Ricinus Comunis jsou prý výborné, ale nevím jestli jsou jen na nastartování laktace nebo i na posílení, to by jsi musela zjistit.
Jinak se nám ten náš kluk začal už téměř točit na bříško, akorát mu ještě zavazí ta spodní ručička , tak to se dobře vzteká, že to nejde :mrgreen: .
Taky se nám udělala virážka na pusince, asi prý nějaká alergie. Udělá se mu flíček a vypadá to jako spálené od kopřiv a za 20 minut to zmizí. Tak máme fenistil kapky.
No a naučil se nám kašlat od babičky, kucká a někdy to ze sebe úplně tlačí :mrgreen: . Dneska jsme byli u doktorky a poslechla ho a prý že to napodobuje… papoušek jeden :mrgreen: .
Co ty děti nevymyslí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
6.4.11 17:14

Petronel- není vůbec zač.tak se pak ozvi jestli vám taky bude vyhovovat:-)
Lééénuša- Leni to mě mrzí tedy s tím mlíkem, na druhou stranu pro mě slabá útěcha, že snad nedělám nic špatně a že jsem to nemohla ovlivnit. Je to vážně hrozný, já už kojím jen v noci, ale to vypije taky jen tak 30ml, přes den to nemá absolutně smysl, přes den jsem vždy měla mlíka ještě méně a navíc teď už se přes den ani nechytne, žádná snaha. Dřív když viděla prso, byla hrrrr hned do pusy a teď když vidí prso panika, že ho nechce:-((((hrozný pro matku.
Taky šílený ječák, že to se nedá poslouchat, spíš by se udusila jak jí tam to prso cpu. Takže přes den už nekojíme:-( navíc mlíko vážně už není, takový ten tlak už absolutně necítím :cry:
Co naděláme, ale jak píše TRACE malý plus to má, flašku tátovi a jít si po svým :-) . Dneska jdu zrovna na zumbu. Jsem na to zvědavá,ale už mám fakt potřebu něco dělat :-) .
Trace myslíš, že za ten brzký konec v kojení může stres a dnešní doba? Já pořád zpětně přemýšlím co jsme kde podcenila nebo odflákla… :nevim: .
Ještě přes týdnem jsem kojila aspoň 3× denně a vždy kolem 80ml a najednou ani ťuk :zed:

Holky ale co mě teď dává zabrat je situace, která se opakuje už třetí den, 1× za den dostane šílený hysterák z ničehonic a řve a řve. Nic nezabírá, i když je napapaná, přebalená. Fatk nevím co to má znamenat. Kdyby to byly prdíky, tak se bude nějak kroutit ne? Ale tohle je prostě z ničehonic. Včera jí to trvalo skoro 3hodiny, už jsem myslela, že jí šoupnu za dveře:-),nakonec usla únavou. A dnes? Dnes takový ječák dostala v kočárku na procházce…Já tomu nerozumím :nevim: a pak se začne zase smát…máte zkušenost? Řekla bych, že si vynucuje pozornost asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.4.11 17:15
trace píše:
Bikis, to bude asi ten růstový spurt.Tak vydrž a uvidíš, jestli se to spraví. Já jsem na zesílení mléka pila 3× denně Caro a je pravda, že to pomáhalo. A možná ještě i ty homeopatika Ricinus Comunis jsou prý výborné, ale nevím jestli jsou jen na nastartování laktace nebo i na posílení, to by jsi musela zjistit.
Jinak se nám ten náš kluk začal už téměř točit na bříško, akorát mu ještě zavazí ta spodní ručička , tak to se dobře vzteká, že to nejde :mrgreen: .
Taky se nám udělala virážka na pusince, asi prý nějaká alergie. Udělá se mu flíček a vypadá to jako spálené od kopřiv a za 20 minut to zmizí. Tak máme fenistil kapky.
No a naučil se nám kašlat od babičky, kucká a někdy to ze sebe úplně tlačí :mrgreen: . Dneska jsme byli u doktorky a poslechla ho a prý že to napodobuje… papoušek jeden :mrgreen: .
Co ty děti nevymyslí :roll:

Jé, to je dobrý s tím kašlem!! :-P To mě teda pobavilo!!!! :mrgreen:
Já piju Caro i Meltu, kojící čaje, no všechno možný!!Ale teď mi připadá, že mám ty prsa úplně vycucaný!! :roll: :-D Na ty homeopatika se podívám, díky :wink: Uvidíme…jak jsem si zvykla, že už v noci spala do těch 4-5 hodin, tak teď jsem jak zbitá!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
6.4.11 17:17

Jo ještě jsem si vzpomněla, nevím jestli jsem to tu psala, ale nedíváte se na cesty domů? Minulý týden ve středu, 41.díl tam hrála Valinka :lol: asi tak 3 sekundy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.4.11 17:20
Lucka13 píše:
Jo ještě jsem si vzpomněla, nevím jestli jsem to tu psala, ale nedíváte se na cesty domů? Minulý týden ve středu, 41.díl tam hrála Valinka :lol: asi tak 3 sekundy

Lucko, to jsi nám měla přeci připomenout!!!Takhle jsem to teda propásla! :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
6.4.11 17:22

Lucko,mě teda malá ječí, když mě nevidí, nebo když si jí nikdo nevšímá!!!Ani slza, ale strašnej jekot..jako kdby jí někdo vraždil!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
6.4.11 20:58

Ahoj holky! :mavam: To kojdení je věda, co? Já už byla taky zvyklá na to, že malý spal v kuse do 5 hodin a pak to zalomil ještě min. do 8 hodin. Teď většinou večer odmítá prso, pak se v postýlce ubrečí…doslova…a v 11 hodin je vzhůru, protože má samozřejmě hlad a pak zase ve 4 a v 6 a v 8…kojící kolotoč. Dnešek si hodil ale úúúplně jinak. Dopoledne pauza mezi kojením 4 hodiny a odpoledne dokonce přes 5 hodin. Večer sem ho přelstila s dudákem, že se pak i chytil a pořádně nabaštil A světe div se, usnul nesvázaný v zabalovačce a na boku! Tak snad to už zlomíme…jinak má problémy, musí být uvázaný v rychlozavinovačce, protože ho ruší ručičky.

Luci…já čekala na pokyn :wink: , kdy máme na seriál juknout…musím se zeptat naší mamky, ta to sleduje bez dechu. :lol:
A záchvaty pláče malýho taky chytaj…a on je na tom tak, že když se u něj objevím, tak ještě zesílí, abych viděla, jak je nešťastnej! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí