Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
25.3.11 21:27

trace, réza: jo holky já je taky chtěla koupit ale lékárnice mi nabulíkovala, že vydrží na 10dní, tak to jsem si říkala, že měsíčně kdybych je musela koupit 3×, tak zase dát 1800 je za kapky je teda darda a kde jsou plínky, UM a další a dlaší věci. No my teď dáváme opět baby calm, tak uvidíme, zdá se, že zas začal zabírat a změnili jsme UM. Koupila jsem sunar Nutra Defense a zdá se, že je super. Po bebě se mi nakonec nemohla vykakat a než se jí to vždy povedlo, chudák se celá prokroutila bolestí…
A od včerejšího večera jsem dala sunar a dnes kakala hned 2× a bez dřiny. I nám už lépe usíná…snad to vše zabere:-)
Bikis: jojo chlapi jsou na tom úplně jinak.....já si tedy nemůžu stěžovat nijak na manžela, stará se mnohem více než asi spoustu jiných chlapů, ovšem občas mi nervy tečou :-) . Šestinedělí bylo psychicky pro mě vyčerpávající, ale vše si pomalu sesedá více a více. Ten začátek je nejtěžší no.

Jinak Valerinka dnes celý den nějak houkala a tak roztomile kňourala a popotahovala, i si občas jakože zaplakala ale to byl takový jemný a zdravý pláč a ne občas ty hysteráky a nebo takový ty řevy kolem prdíků… Je sladká a jak začíná už vážně vnímat a všímat si věcí kolem sebe,je to sranda a když na ní mluvím a směju se a děláme kravinky tak to se tak žulí že bych se roztála :mrgreen: , máme to ale zlatíčka, to člověka vždycky donutí se taky začít smát :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.3.11 22:25

Ahoj holky,
Jitulko taky me to mrzi s pritelem, ale zase je lepsi kdyz budete s malou hlavne v klidku bez nervu a stresu i ty jako maminka ji das urco vic když budes v klidu nez vynervovana a vystresovana :srdce: tak se držte holky :srdce:
Luci u me taky manža možna malinko polevuje ale stara se dost a dela miliony jiných veci kolem a stejne to ode me obcas slizne kdyz je toho na me už nekdy moc :oops: no holky stejne to je hlavne na nas
Tak Melisska usne fakt nadherne za to jsem na ni pysna dam ji do postylky s dudanem a mužu hned odejit a ona tak do 10min spinka pusinka, pak spinka kuse do 4h už ted celkem pravidelne ale pak už nespime až tak v 9rano :-? ale i tak dobrý a snad ji to zustane.Jinak ji miluju každým dnem vic hodne nas už bavi hrazdicka vydržela dnes hodinu a tak si u toho povida a snaží se bouchat do hracek a když se trefi tak kouli ocickama jinak se taky otacime ze zadicek na bok teda dnes to udelala prvne tak jsem koukala 8-o :-D jinak si strasne cucame rucicky porad si osahava oblicejik a slintame :-D
prdy mame porad :-( ani probioticky kapicky nepomahaj možna pres den ale pak rano je ma stejne
Luci zkusim teda koupit ty lenejsi kapky
Holky nam už bude mala zavinovacka z toho jsem na nervy usina v ni a moc rada v perince nejak ne a ne zabrat asi jak to neni tak upnuty tak jsem zvedava co pak vymyslim :-(
tak konec romanu a posilam zas nejaký fotecky kdyz uz jsem se sem dostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.3.11 22:27

jeste foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.3.11 22:30

a nausnicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.3.11 22:31

Luci paní lékárnice byla asi dost zmatená. Je to možný, že jste po Bebě nemohli kakat, kámoška to měla takhle po tom Nutra Defence a teď dali Sunar a dobrý, každý miminko to snáší jinak. Nám beba sedla už od začátku. My jsme kakali každý den, ani jsme se u toho nenadřeli, ale já jsem měla pocit, že je ta stolička nějaká tuhá, tak jsme začali dávat heřmánkový čajík a super… už je to dobrý a jde to jak po másle :lol: .
Ale já už nekojím vůbec.
Mě malej tak před třemi dny začal hrozně brblat, až me z toho bolí hlava :mrgreen: . No než si zase zvykneme, že už nebude ticho :mrgreen: . Dnes jsem ho měla na dece z hrazdičkou a šla jsem uklidit koupelnu , protože nám odešla pračka a slyším, jak se chláme nahlas a vydává takový ty radostný skřeky. Přiletěla jsem do obýváku, čemu se směje a on se otočil a koukal na televizi a tam byli politici. Tak jsem se tomu z chutí teda zasmála, tak malý a už ví jaká to je komedie. Jééé ten náš kluk pusinku nezavře… táta je z něj celej oprděnej a to děti nikdy mít nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.3.11 22:33

Vaness místo zavinovačky se dá použít taková ta velká tetra plena. My jsme teda nezavinovali, ale plenu používáme po koupání.
Malá má teda ale vlásků. My jsme tolik měli při narození a měli jsme černý. Teď už skoro všechny vypadali, zůstali jen kotlety a za krkem taková hříva :mrgreen: . A podrůstají nám blonďatý vlásky. Taťka prý od jednoho roku do tří měl blonďatý kudrnatý vlásky, tak my budeme mít doma andílka :dance: .

Jo a mimochodem, už jsme tu dlouho neměli přehlídku těch našich drobečků, tak se ukažte jak rostete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.3.11 22:43

My už jsme měli 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
26.3.11 06:24

Jé, fotečky!To je krása!!Trace, moc vám to sluší! :potlesk:
Vanes, malá je krásně vlasatá, to je sranda!A naušničky jí moc slušej! :mrgreen:

My máme v pondělí 3.měsíce. Budu jí píct dort ve tvaru srdíčka. :lol: Přítel na mě teda divně koukal, ale já jí prostě miluju a budu slavit asi každej měsíc! :roll: :pankac:

Trace, naše malá taky celý dny strašně piští, brebtá , směje se ( ale zatím se jenom jakoby zajíká, ještě se nechechtá )!Ale fakt nahlas, někdy jsem z toho úplně na hlavu!Zrovna jsem si říkala, jestli kluci taky tak pištěj! :lol:
Taky nám trochu prořídli vlásky. Když se narodila, měla úplně černý, teď jí hodně zesvětlali. My oba byli blonďatý, když jsme byli děti.Tak myslím bude taky světlovlasá.A já mám vlnitý vlasy, tak jsem myslela, že bude andílek, ale zatím má hřebíky po tátovi :-D .
Holky, já mám fotky na profilu ve fotoalbu, tak se kdyžtak mrkněte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.3.11 20:46

Jééééé maminy to je super nápad zas ukázat broučky:-)))) musím říct, že se ty dětičky tak mění, když se dívám na ty vaše mimíse, jsou zase jiný než před pár týdny…hrůza hrůza:-)
Vannes, a vy máte naušničky nastřelený nebo píchlí?
jinak ty levnější probio kapky se jmenují Bifiform, teda aspoň ty co jsme používali my, a vydrží na 14dní za 250,– ale když holky píšou že ty bio gaia za 600 vydrží měsíc určo, tak to vyjde na stejný peníze…no my teď užíváme ty laktobacílky a baby calm a změnili jsme to UM a zdá se, že zas začalo vše zabírat, je už zase kldinější a večer usíná jedna báseň.
Trace s tou bebou jsem slyšela, že bývají zácpy, protože obsahuje železo a nutrilon prý ne, ale co jsem se dívala na složení tak nutrilon i teď ten sunar nutra defense co požíváme ho taky obsahují ale Val teď kadí každý den, někdy i 2X, to před tím jsme kakali 1×za 3dny a vždy s ohromným problémem :nevim: .
No uvidíme, kéž by jí ten sunar dělal dobře aby jsme už nic nemuseli zkoušet. Beba nám taky vyhovovala ale zničehonic problém :nevim: .
Taky teda přidávám jednu fotečku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.3.11 20:48

Ještě jedna před koupáníčkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
27.3.11 10:41

Ahoj holky :mavam:
máte opravdu krásný miminečka :srdce: mění se každým dnem. Nás taky opustilo hodně vlásků a vzadu jak píše Trace máme hřívu :mrgreen: :mrgreen:
Jinak naše vyrážka se nijak nezměnila..no možná trochu, ale nejvíc to má na ručičkách..je to hrůza, už se bojím aby neměla atopickej exém…babička radila ať mažeme plsním sádlem vyškvařeným no a že jsme zrovna včera přivezli prase (poražené už) tak se to hodilo a to sádlo jsme udělali a mažeme :-) ale jinak jdeme v úterý na to kožní.

taky přidávám fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
27.3.11 10:43

A ještě jedna…anděl nebo.li tučnák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
27.3.11 14:29

Teda holky, moc krásný fotečky a miminka samozřejmě ještě hezčí.
Konečně jsem se sem dostala, malá přestala přes den nějak spinkat, maximum je tak hodinka a nebo jen venku v kočárku, jenže to jsem tam s ní, takže doma nic neudělám, natož abych se dostala na net :think:
Teď jí má venku babička, tak mám chvilku pro sebe :palec:
Lucko
Luci, klapalo to tak na střídačku, když jsme zjistili, že jsem těhotná, tak byl nadšený, pak se staral vždy, když jsem byla v nemocnici, pak po porodu, ale vydrželo mu to vždy tak 14 dní a pak už zase nic…nevím, co se stalo, nechce se mnou spát, ani mě nepolíbí, no prostě nic…no a včera jsem se ho ptala jestli si pohraje s malou a nebo raději vytře podlahu a on šel raději vytřít :zed: , no koukala jsem jak blázen.
Zatím budu bydlet u našich, sice je to 150km daleko a nikoho tam neznám, ale snad si nějak zvykneme :cry: , mám sice svůj byt, ale ten bych potom z rodičáku nezvládla zaplatit, tak možná až půjdu jednou zase do práce :nevim:
Jinak malá je naprosto úchvatná, když na ni dělám opičky, tak má pusu dokořán a culí se jak měsíček, no nádhera. A nejraději má, když ji nosím hlavou nahoru přes rameno, aby viděla všude kolem, no někdy by si vykloubila hlavu i kukadla :mrgreen: , no a občas se i nahlas trochu zasměje, to jsem pak úplně hotová a směju se taky :-P , taky už „povídáme“, je sranda koukat, jak se snaží vydat nějakou hlásku.
Ty probiotický kapky mám už 14 dní a určo na dalších 14 dní ještě vydrží, hezky po nich kadí, sice prdy občas taky má, ale celkem se to dá.
V noci se moc nevyspím, pořád chrochtá a mlaská a slintá, tak jsem pořád vzhůru, protože se pořád bojím, že se něco děje :zed: a ono nic, ale ráno je třeba už od pěti vzhůru, takže jsme ranní ptáčata 8-o
V sobotu jedeme na vítání občánků, tak se vyparádíme a jdeme se vítat :lol: , doufám, že to tam neprobrečíme :huban:
No a příští pondělí na první očkování a pak na naušničky. Doktorka říkala, že je lepší nastřelení, tak je asi nechám malé nastřelit, prý to míň bolí, krvácí i hnisá, což zní dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
27.3.11 14:32

fotečky sem taky přidám, ale musím je nejdřív stáhnout z foťáku, tak snad později :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.3.11 09:37

Čauves holky.
Jiťul tak vy teda jste jako spolu nebo jste se rozešli, ale bydlení je prozatím společné??? Co se týče toho vytírání nebo pohrání s malou, tak musim říct, že u nás je to taky tak, raději půjde něco dělat, než jí hlídat. On je strašně nervní když začne brečet a nemůže jí uklidnit. každopádně se jako stará, ale taky ty úplné začátky byly děsné a docela jsme se hádali.

jinak nastal u nás nějakej zlom, dneska v noci jsme spali zase od 21-3hod, takže jsem z toho byla vyvalená že zase najednou tak spí a pak do rána, tak doufám že jí to vydrží.

Dávám ještě jedno foto ze včerejšího koupání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky