Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
18.3.11 21:46

Jíťo, je pravda, že od té doby co se malý začal usmívat, rána jsou mnohem krásnější. Já si po ranním krmení okolo té šesté už nechám malého u nás v posteli, taťka maže do práce a my ještě dospáváme. No a když se vzbudím a to naše sluníčko má úsměv od ucha k uchu, tak to mě vždycky tak nabije energií na celý den.
To spaní celou noc pomalu přijde, my už jsme přeci jen větší. Malému budou už 4 měsíce, ale ze začátku jsem to měla přesně jak ty. Spávat celou noc začal, když měl asi 2 - 2,5 měsíce. A postupně si ty časy prodlužoval až krmení vynechal úplně.
Vím jak ti bylo, u nás je to taky tak, většinou když jdu ráno s malým k doktorce, to je boj, aby jsme to nějak zvládli s papáním. To dám malému třeba po dvou hodinách, aby jsme mohli vyrazit napapaní.
A jak to máte s tím blinkáním? Už je to dobrý?
Bikis dnes nám opět celý den pršelo, nasadila jsem pláštěnku a vyrazili jsme ven. Malý si chrochtal, ale já jsem byla zmrzlá… no hrůza, tady teda foukalo a ten déšť do toho. Ale co by jsme pro ty naše zlatíčka neudělali, že? :-)
Tak doufám, že zítra nebude pršet a bude se dát jít ven. Je možný, že to počasí taky působí na miminka? My jsme byli dnes i včera nějaký ukňouraní.
Ták se mějte pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
19.3.11 06:38

Ahoj holky :mavam: , my jsme byli včera taky celý den ukňouraný, malá i hodně spala přes den se mi zdálo! Tak jsem si taky říkala, jestli je to tím počasím.. :think:

A s tím spinkáním jsem teď teda spokojená! :pankac: A fakt to přišlo ze dne na den, najednou, asi minulý týden, začla spát 8 - 9 hodin v kuse. Takže tak od těch 2,5 měsíce,stejně jak píše trace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
19.3.11 12:27

Ahoj holky. tak to počasí je fakt děs. Ale nedalo se jinak a vystrčila jsem jí v kočáře i v tom dešti a ona byla spokojená a hlavně asi za 3min tuhá :mrgreen: opravdu jí to venku prospívá.
Jiťul my máme taky nejdelší spaní 5-6hod a pak se budíme :-D a od těch 6 jsme taky vzhůru a málokdy se stane že zabere pořádně přes den.

Včera jsem byla navštívit kamarádku v porodnici a bylo to zase takové rozptýlení vidět miminečko..nějak jsem to víc s ní prožívala než mnůj porod samotnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.3.11 13:45

Holky tak teda vcerejsek u nas des plakala hystericky cely den:(uz jsem byla zoufala tak jsem natahla taky manza z nas nechapal tak jsme sli jezdit autem a v autosedacce bylo ticho usla ale krasne v 20h a spinkala bez probuzeni do 5:30nadhera!!dnes uz je min uknourana ted spinka na zahrade v kocarku tam usne vzdycky fakt ten cerstvy vzduch je zazrak;)tak se klepu s jakou se probudi po vcerejsku to fakt rvala proste porad uz jsme nevedela zda jit k mudr ale teplotku nic nemela tak asi prdy pitomy uz mam na ne vztek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
19.3.11 14:41

Vanees tak to jste si teda užily :roll: někdy je denopravdu na ho… :zed: taky mám malou venku v kočáře, tam je to prostě nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
19.3.11 16:39
Lééénuša píše:
Ahoj holky. tak to počasí je fakt děs. Ale nedalo se jinak a vystrčila jsem jí v kočáře i v tom dešti a ona byla spokojená a hlavně asi za 3min tuhá :mrgreen: opravdu jí to venku prospívá.
Jiťul my máme taky nejdelší spaní 5-6hod a pak se budíme :-D a od těch 6 jsme taky vzhůru a málokdy se stane že zabere pořádně přes den.Včera jsem byla navštívit kamarádku v porodnici a bylo to zase takové rozptýlení vidět miminečko..nějak jsem to víc s ní prožívala než mnůj porod samotnej :-)

Já mám pocit, že teď prožívám všechno nějak víc! :think: Furt mě všechno nějak dojímá, např. deníčky tady na emiminu,ze všeho jsem nějak na měkko! :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.3.11 16:46

Bikis ja taky jsem ted ze vseho vic na meko nekdy bulim ikdyz pozoruju malou jak je spokojena treba s dudankem no mam dost
tak ted zase spinkame uz se v ni nevyznam dnes je zlaticko spinka dopol i odpol a usla krasne v postylce teda snad bude ok i noc;))))))tak zdar tem nasim prckum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.3.11 18:11

Ahojky holky, tak dneska supr den..takovej odpočinkovej bez adélky (hlídal táta) byla jsem konečně u kadeřnice a pak si koupit ty boty a bundu…paráda. I plavky jsem si pořídila…od září budeme chodit s malou plavat. tak to už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.3.11 06:40

Ahoj holky, tak jsem to zakřikla s tím spaním v noci :-? . Teď o víkendu se malá budila tak 3× za noc.Tak nevím, jestli má takovej hlad a já mám slabý mlíko, přitom ho mám ale dost!Chjo, co se děje?? :nevim:

Dnes ráno se jdeme podívat do práce, tak snad bude malá hodná!
A přeju vám krásný první jarní den! :kytka: Tady už svítí sluníčko, bude hezky, hurá! :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.3.11 06:46

Aha, tak že by růstový spurt, jak jsem se tady dočetla?? :think: Doufám, že ho, že to není třeba špatným mlíkem!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
21.3.11 11:12

Bikis, může to být růstový spurt. My jsme ho teď ve třech měsících měli taky, malej pro změnu zase málo jedl a to už jsme byli na UM. Tak vydrž, nemělo by to trvat déle jak týden. A to spaní by s tím mohlo taky souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.3.11 11:13

Ahojky :mavam:
Bikis tak u nás se taky vstávalo v noci několikrát až jsem z toho znavená 8-o
Dneska jsem byla na gyndě a jak jsem si myslela, tak ta moje jizva po tom šití se nehojí dobře, mám to rozšklebený a píštěl a ještě z toho něco teče, takže mám fakt radost :zed: jsem zvědavá kdy se to zahojí, prostě mě to už obtěžuje, že vím, a cítím že tam dole je něco v nepořádku. No a mám to koupat hypermanganem a potírat mastí Bactroban. :pocitac: Já už chci být O.K.
jinak dneska je opravdu krásně :kytka: prostě jarní den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
21.3.11 13:29

Tak mi byli dneska taky 3× za noc vzhůru. Sem se těma předcházejícíma nocema namlsala a dneska sem unavená až hrůza. Ale je venku krásně, tak mě to trochu nabíjí. Jinak je malý moc hodný, ale častěji pije a to poctivě vždycky celých 20 minut. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
21.3.11 16:44

Leni, držím palce, ať to máš brzo v pořádku! To tě špatně zašili, nebo se to prostě špatně hojí? :roll:

Já zase dnes utrácela v Kiku za hadříky pro malou!To je hrůza, má toho plno, ale já se v těch krámech nemůžu ovládat!! :zed: Ty miminkovský věci jsou všechny tak krásný!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.3.11 20:02

Tak zdravím všechny, musím se přidat, u nás je teď taky růstový spurt, jíme častěji a nejraději bychom cumlaly alespoň dvě hodiny, no hrůza…za chvíli budu jak indiánská babička s prsama až u kolen :mrgreen: , jen venku vydrží třeba 4 hodiny, takže pořád drandíme :palec:
Dnes jsme byly u dr. a vážíme 4,04kg a měříme 54cm, máme vyrážku a jsme blinkací miminko, takže jsme se nedozvěděly žádné novinky, to vše už víme :roll:
Jinak dnes mi dorazilo krásný lehátko pro malou, ale jí se v něm zatím nějak nelíbí :nevim: , tak uvidíme časem.
Jinak musím říct, že probiotický kapky na nás asi začaly působit, zdá se mi, že malá nemá s těma prdama takovou práci jako dřív, tak snad to bude O.K. :palec:
Zítra jdu na gyndu po šestinedělí, no moc se mi tam nechce, tak doufám, že to bude dobrý. Leni, to mě mrzí, že máš takový trápení. Hezky se máčej a určo to bude brzy v pořádku. Nám říkali v porodnici, že bychom se měli sprchovat alespoň 3× za den, se jim to řekne, já byla někdy ráda, že jsem tam šla alespoň jednou na rychlovku, protože v tom skákání kolem malý nějak nebylo kdy, no a šup a pak je problém na světě, tak jsem na to zvědavá. Jinak už jsem měla první menses, to děs, jsem se těšila, jak to alespoň rok nebudu mít a ono prd :zed:
Jinak dnes bylo nádherně, prochodila jsem s kočárem skoro celý den a super, zítra jdu zase, sice mě bolí celkem nohy, ale to sluníčko prostě nabíjí energii 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí