Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1791
24.3.11 20:04

Bikis…tak to si teda opravdu užívám. Je to paráda a jsem MOOOC šťastná!!! :dance:
No já si taky u tý mí antiko přečetla, že by se to spíš nemělo dostat vůbec a u mě je to ted pravý opak!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.3.11 20:25

Evelin, tak to je dobře!!!!Je to krásný!!! :srdce: Já jsem taky z toho našeho mazlika úplně hotová, a nejradši bych měla ještě tak 3 další děti!!! :mrgreen: Ale to je proto, že je strašně hodná a nebrečící.Třeba mi to to druhý vynahradí a ono mě to přejde!! :mrgreen:

Ještě s tím nočním kojením, mně se zase stává, že se mi zdá, že jsem vstala a nakojila malou.A pak mě vzbudí jak se tam kroutí a kňourá. Ale to jsou tak živý sny, že vždycky musím přemýšlet, co je pravda a co je sen, jestli už mám nakojíno, nebo ne! :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.3.11 20:53

Evelin děkuji za info…že bych to malý taky pořídila. My teda teďka máme od bolestí bříška pokoj, dávám ty kapky Baby Calm a prostě v pohodě.
Bikis ta vyrážka je opravdu děsná, je to červená krupice a když na ní šáhnu tak jako by si jela po struhadle a nejhorší je když se začne vztekat, tak jí ta vyrážka úplně vystoupne. Už chci aby to bylo pryč..vypadá hrozně chuděra moje malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.3.11 21:59

Ahoj holky, tak u nás je to teď nějaký náročný a když je tak hezky, tak trávíme venku většinu času, je to paráda, nachodím denně děěěěsně moc kilometrů, ale baví mě to :-D
Jinak na tu vyrážku doporučuju Holtovu mast, je výborná, dává se jen na noc, nesmí přijít na světlo, sice smrdí, ale malou jsem namazala dvakrát a je po vyrážce a to jsme se s ní trápily takovou dobu :dance:
Jinak dnes velká premiéra, malá začala vnímat hračky, dnes se na jednoho slona tak dlouho smála až z toho usnula, no totálně mě to dojalo :huban: , jak je šikovná.
Máme taky ty probiotický kapky za 600kč a myslím, že nám docela pomáhají, tak nějak lehčeji prdí a jde jí to krásně ven,vydrží měsíc plus minus, takže jí pak koupím ještě třeba jedny a uvidíme, třeba už se s tím později popere sama.
Dnes mi přišli ty otisky na ručky a nožky, tak se do toho o víkendu pustím, no jsem na to zvědavá :wink:

Antikoncepci já brát bohužel nebudu, není důvod…po dloooouhých stresech a hádkách už několik měsíců jsem se rozhodla odejít od přítele, takže budu na malou sama, ale věřím, že nám bude lépe, on se nestará ani o mě, ani o ni a to ji tenkrát tak chtěl a teď na ni kašle a já se na to nemůžu koukat… :cry: :poblion:

Jsem za malé posraná, dělá neuvěřitelné pokroky, je krásný být u všeho, moc si to užívám…taky to tak prožíváte, jak se každý ten týden mění??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.3.11 22:05
Bikis píše:
Evelin, tak to je dobře!!!!Je to krásný!!! :srdce: Já jsem taky z toho našeho mazlika úplně hotová, a nejradši bych měla ještě tak 3 další děti!!! :mrgreen: Ale to je proto, že je strašně hodná a nebrečící.Třeba mi to to druhý vynahradí a ono mě to přejde!! :mrgreen:Ještě s tím nočním kojením, mně se zase stává, že se mi zdá, že jsem vstala a nakojila malou.A pak mě vzbudí jak se tam kroutí a kňourá. Ale to jsou tak živý sny, že vždycky musím přemýšlet, co je pravda a co je sen, jestli už mám nakojíno, nebo ne! :zed: :-D

Ty sny jsou fakt šílený, já si třeba mnohdy nemůžu vzpomenout v kolik hodin jsem kojila a když se malá vzbudí, tak musím hoodně přemýšlet, proč brečí, jestli hlady nebo ne :mrgreen: , u kojení usínám snad každou noc, protože malá večer hůř usíná a ráno už je třeba od čtyř čilá, takže jsem dost utahaná a pak skoro nevím, která bije. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
24.3.11 22:17

Jíťo…to mi je moc líto, s tvým přítelem. Ale chápu tě!!! Kolikrát je opravdu lepší být sama s dítětem…
Mě malý taky špatně usíná. V podstatě je vyjímka, když se u nás večer nekoná hodinový řev. Je to šílený…Ale jinak to je sluníčko, akorát podvečer už je mrzutý a večer si pořve…jinak se to říct nedá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.3.11 06:17

Jíťo, to je mi líto, s tím přítelem!!! :-? No ale když máš kam jít, když můžeš být u rodičů, který ti pomůžou, tak je to fajn.

Já malou prožívám taky hrozně!!Pořád si říkám, jaký je to všechno zázrak, početí, porod, teď tohle, jak je každej den jiná…no hrůza se :roll: :lol: mnou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
25.3.11 09:54

Jiťul určitě se ti i uleví, když to prostě neklapalo, tak se nedá nic dělat :cry: každopádně mě to mrzí že to tak dopadlo, ale člověk by měl na všem hledat něco pozitivního. Chci se zeptat a ta mast se dá koupit normálka nebo jen na předpis????
Holky opravdu je to krásný pozorovat jak ty pídata rostou a jaký dělají pokroky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
25.3.11 10:25

Ahoj děvčátka,

Jiťulko takže už to dýl není dobrý? já myslela že jo, ještě jak jsme si psali o těch porodech…
No je fatk, že pro chlapi začnou být děti pořádně zajímavý až jako větší ale přeskočit se to hold nedá :nevim: , tak by si to vše měli dobře rozmyslet. Moc mě to mrzí, hlavněaby jste vy holky byly silné ale vzhledem k tomu co už všechno jste společně zvládli se nebojím :huban: . Jste šikulky. Mě se občas taky zdá, že manžel polevuje v aktivitě, i když když přijde večer z práce domů, chápu, že je utahaný ale to já taky. Takže mu to řeknu a pak se zas rozběhneme.....
Holky s těma snama je to úplně stejný, občas když spí dlouho, tak se mi zdají sny, že spí nějak dlouho a že jsme ještě nekojili apod :mrgreen: .
Lééénuša jak psala Evelinka, laktobacílky upravují střívka a vnitřní mikrofloru, nejsou přímo na prdíky ale tím, že to tam upravují aby vše fungovalo jak má, tak by problémy s prdíkama měli rychleji odeznít…
Jiťul ty máš ty kapky bio gaia? Já je taky chtěla koupit ale lékárnice mi řekla, že vydrží na 10dní,tak to jsem si to rozmyslela ale kdyby vydrželi fakt měsíc, tak je taky pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.3.11 11:51
Lucka13 píše:
Ahoj děvčátka,Jiťulko takže už to dýl není dobrý? já myslela že jo, ještě jak jsme si psali o těch porodech…
No je fatk, že pro chlapi začnou být děti pořádně zajímavý až jako větší ale přeskočit se to hold nedá :nevim: , tak by si to vše měli dobře rozmyslet. Moc mě to mrzí, hlavněaby jste vy holky byly silné ale vzhledem k tomu co už všechno jste společně zvládli se nebojím :huban: . Jste šikulky. Mě se občas taky zdá, že manžel polevuje v aktivitě, i když když přijde večer z práce domů, chápu, že je utahaný ale to já taky. Takže mu to řeknu a pak se zas rozběhneme.....
Holky s těma snama je to úplně stejný, občas když spí dlouho, tak se mi zdají sny, že spí nějak dlouho a že jsme ještě nekojili apod :mrgreen: .
Lééénuša jak psala Evelinka, laktobacílky upravují střívka a vnitřní mikrofloru, nejsou přímo na prdíky ale tím, že to tam upravují aby vše fungovalo jak má, tak by problémy s prdíkama měli rychleji odeznít…
Jiťul ty máš ty kapky bio gaia? Já je taky chtěla koupit ale lékárnice mi řekla, že vydrží na 10dní,tak to jsem si to rozmyslela ale kdyby vydrželi fakt měsíc, tak je taky pořídíme.

Jj, je pravda, že já měla teda hrozný šestinedělí, hormony se mnou pekně mlátili, a taky jsem myslela, že se rozejdeme! :pocitac: ALe to podle kamarádek bylo všeude! Chlapi to maj holt jinak :nevim: , ale je to fakt škoda…

Příspěvek upraven 25.03.11 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.3.11 11:54

Leni, já tu Holtovu mast mám taky doma a koupila jsem normálně v lékarně. Všichni říkaj, jak smrdí, mně voní! :lol:

A dnes u nás zase něco novýho!Ten náš prcek se otáčí na bok, za hračkama a piští u toho. Snad je to normální, v žádný chytrý knížce jsem to nenašla!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
25.3.11 13:37

Ahojky Maminečky, :mavam: :kytka:

jsme ráda, že vám mrňata krásně rostou a prospívají, náš Adámek je také v pořádku, s tím uspáváním to je také většinou s brekotem, ale snad to přejde.
také už se smějeme a to jsem na měkko hodně :wink: :-)

Luci, také máme ty kapičky biogaia a vydrží určitě déle než 10 dní. já už je teď 10 dní používám a jsme tak v půlce ani ne :wink: Dává se 5 kapek denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.3.11 14:50

Ahoj holky, Jíťo moc mě mrzí, jak to máš s přítelem, takhle vám bude líp.
Jak říká Réza, Bio Gaia se dává 5 kapek denně, balení 5 ml vydrží asi necelý měsíc. 10 ml skoro dva měsíce a cena u obou je zhruba 600 kč. Jednou už jsem to tu psala, jak pro ně půjdete do lékárny, tak řekněte, že chcete ty 10ml, stojí stejně jako 5 ml. Oni začali u nás dělat větší balení ( 10ml), všichni si je totiž začali objednávat z Polska nebo Slovenska, kde byli o polovinu levnější, tak u nás zavedli větší balení a vyjde to na stejno. Já jsem se o tom větším balení dozvěděla taky na nějaké diskuzi tu na e-miminu. Jenom v lékárnách mají ještě zásoby těch pěti mililitrových, tak vám je prodávají. Já jsem si v lékárně objednala ty 10 ml a doma jsem měla ještě zbytek těch 5 ml (protože jsem to taky nevěděla že za stejnou cenu můžu mít jednou takový množství- no taky jsem naletěla a zbytečně vyhodila peníze). Jinak složení, balení i výrobce jsou naprosto stejné u obou velikostí balení, jednu dobu jsem měla doma obě velikosti balení, tak jsem to mohla studovat a srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
25.3.11 17:20

Trace, tak to je síla, že to prodávají za stejnou cenu, já mám doma ty 10 ml, už jsem o tom také slyšela, takže jsem si to ohlídala hned v lékárně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.3.11 19:32

Drsný co? No kdyby aspoň ty 5 ml slevnili na polovinu, na těch 300 kč :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie