Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
1.4.11 15:25

Ahoj holky, my máme taky teď úmrtí v rodině, žádná sranda no…
Jíťo, my máme Rotarix, koukala jsem do průkazky kdy jsme byli na první dávku a malej měl dva měsíce a pár dní a další je za měsíc. Rotarix se pije, takže žádný píchanec a ani příznaky a malýmu moc chutnal, olizoval se, jako by mu dali zmrzlinku. Platili jsme za tu jednu vakcínu 2200kč a když jsem si byla pro tu druhou v jiné lékárně, tak jsem platila o 400 kč míň, tak se kdyžtak zeptej ve více lékárnáchh za kolik je tam mají. Pojišťovna nedoplácí nic. Ale zase na druhou stranu, za ty prachy to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.4.11 07:45

Ahoj holky, prosím vás, jak dlouho vydrží to jedno balení Nutrilonu, nebo Beby, když se teda krmí po těch třech hodinách? Jen tak pro info, abych věděla, kdyby něco… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.4.11 14:05

My máme Bebu 600g, pijeme po třech hodinách (180 ml) přes den a v noci nejíme. Máme spotřebu dvě balení na týden. Ale ze začátku, když jsem ještě kojila, stačila mi na 10 dní jedna krabice, pak týden atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.4.11 21:17

Holky, moc mě mrzí ta úmrtí v rodinách. Je to smutný…ještě že vás rozveselí ta vaše zlatíčka!!!
Bikis prosím tě, co máš za klokanku? Já mám ten babyvak, ale chtěla bych ještě klokanku, tak mapuju… Moc díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.4.11 06:50

Evelin, my máme tuhle klokanku.Malý se v tom moc líbí! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
3.4.11 10:55

Holky, zrovna jste se mi trefily do noty, taky sháním nějakou klokanku, protože malá je pěkně zvědavá a pomalu se jí přestává líbit jen tak ležet v kočárku. Takže musím nějakou pořídit, aby mohla koukat do světa :lol:
Jinak jsme tak nějak napůl na Nutrilonu, prsa se sice nalévají, ale nějak pomaleji a hlavně malá nějak zlenivěla a ve chvíli, kdy ji to přestane dobře téct, tak toho nechá a řve, že má hlad, takže to musím doodsát a dát z lahve, mrška si na to pěkně zvykla, že jí to pořád dobře teče a nemusí se tolik snažit a teď mám o to víc práce.. :zed:
Jinak s Nutrilonem maximální spokojenost, tedy zatím, ještě jsem přemýšlela o tom novém Sunaru, ale nechám to na později, abych jí to moc často neměnila.
Včera malá dostla oooobrovského medvěda, jmenuje se Bedřich a je vysoký jako já, no netuším, kam ho dáme, potřebovali bychom nafukovací byt :mrgreen: , ale je krásnej.
Dnes bylo veselé ráno, od pěti na střídačku baštíme a kadíme a zase baštíme a kadíme, no sranda…až teď usnula, tak je na procházce s babičkou.
Včera jsme měli velkou návštěvu i s totálně blbým psem a malá z toho byla tak rozhozená, že za celý den spala jen dvě hodinky, pořád nějak nemohla zabrat, chjooo.
Dnes je klid a spinká jako andílek :srdce:
Vítání občánků máme za sebou, byla to rychlovka, já celá zpocená, aby malá neplakala, pořád jsem ji musela houpat. Na radnici vedro jak v pekle, takže veselo. Ale jinak to bylo hezký, dala jsem malé šatičky, tak byla kočka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.4.11 18:07

Ahoj holky!Tak dnes se malá poprvé chechtala , doopravdy, nahlas, a to když jsme šustili s pytlem na odpadky!! :mrgreen: S přítelem jsem z toho byli na měko!!! :mrgreen: Je to fakt nádherný!!! :srdce: :lol:

Jíťo, Bedřicha závidím!!!To byl vždycky můj sen dostat obrovskýho plyšáka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.4.11 19:45

Ahoj holky,
Jiťul Viktorka je opravdu nádherná :dance: , fakt moc hezká holčička. Hlavně že jste holky v pohodě:-) JInak jak jsi psala o tom sunaru novém, tak my o zrovna teď zkoušíme už 14.den a zatím super… s bebou jsme měli nakonec problém s kakáním, dělalo jí to problém a pak kakala takový zelený bahno a teď se nám vrátili míchaný vajíčka:-) Jen teda kupujeme HA, jenže jsem chtěla tu dozu na to a to mají jen ne HA ale obyč, no tak jsme to zkusili a po 3 dávkách malá celá zrudla, kůže se jí zbarbila úplně dorůžová, i oblíčejí. prostě všude…teplotu neměla tak jsem přemýšlela čím to může být a nakonec mě napadlo jestli to není alergie, že tohle mlíko není HA a tak jsem ho jela hned koupit do lékárny. A hned po první dávce začala blednout a do 2 hodin měla zase normální baru kůže, takže má zřejmě alergii :nevim: . Ale kdyby jsme to nezkusili, nevěděli by jsme.
Ale jinak si zatím sunar nutra defense chválím :palec: .

JInak to počasí venku je naprosto úžasné. To se kočárkuje:-)
taky se vám miminka už pořádně smějou?:-) Valinka vždy při ranním krmením což bývá kolem 3hodiny se vždycky začne hrozně žulit a houkat:-)))))no je to sranda a já jsem sotva vzhůru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
4.4.11 09:25

Zdravím holky.
Tak včera opravdu luxusní počasí, řekla bych až letní teploty :mrgreen: no a dneska, nevim jak u vás, ale tady je zataženo a vypadá to na déšť.
Lucko kolik stojí ten Sunar nutra defense?? Nutrilon nám mizí před očima…takže to je taky pak radost kupovat ho stále. snažím se aspoň odstříkávat, protže prso už jí vůbec nejede, někdy teda jo, ale jenom pravý, u levýho řve jak protržená :nevim:
Adla se taky pěkně směje, a občas nějakej skřek, ale ještě se nechechtá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
4.4.11 11:11

Lééénuša- takže u vás taky problém s prsem? Vája vydrží u prsa bumbat teď už spíš jen v noci a k ránu, přes den se u toho kroutí a ani se nesnaží z něj něco vytáhnout. No je fakt, že flaška je flaška, má u toho příjemnější polohu, pořád se rozhlíží a flaška s ní cestuje, kdežto prso těžko. Líp to teče, líp to chytí…no je to hrůza. No Sunar stojí kolem 270 a je toho 600g. :mrgreen: Ale připadá mi, že mizí všechno nějak rychle :nevim:

Jinak stav počasí u nás je děs, zataženo, spíše tma jak v pytli a už i prší, myslela jsem, že dojdem aspoň na nákup a na poštu ale v tomhle se mi teda nai trochu nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.4.11 15:24

Ahoj holky! Už mi zase se mi mažou zprávy, tak snad to teď vyjde!?! Je tady pěkně hnusno…leje a leje! Malý mi teď usnul, tak si dočítám vaše zprávičky. :wink:
Bikis, já mám vyhlídlou tuhle klokanku:
http://www.matulda.cz/detail.php?…
Je teda dražší, ale mě se líbí, že má tu pláštěnku…to my tady na tý samotě využijeme. Budu moct s malým s pesanama do lesa. Ne, že bych s malým někde hauzírovala v dešti, ale když je vítr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.4.11 15:26

Ahoj holky, u nás je dnes taky hnusně!!! :roll:
Včera léto a dnes celej den tma!!! :zed:
My dnes byli poprvé na tom plavání. Bylo to fajn, malá koukala co se děje, byla pěkně vykulená ale nebrečela. Až když jsme se převlíkali tak spustila. Byla z toho chudinka strašně unavená. Jen co jsem jí položila do sedačky, tak usnula! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.4.11 15:30
Evelina75 píše:
Ahoj holky! Už mi zase se mi mažou zprávy, tak snad to teď vyjde!?! Je tady pěkně hnusno…leje a leje! Malý mi teď usnul, tak si dočítám vaše zprávičky. :wink:
Bikis, já mám vyhlídlou tuhle klokanku:
http://www.matulda.cz/detail.php?…
Je teda dražší, ale mě se líbí, že má tu pláštěnku…to my tady na tý samotě využijeme. Budu moct s malým s pesanama do lesa. Ne, že bych s malým někde hauzírovala v dešti, ale když je vítr…

Tahle klokanka je super, taky se mi líbí! :lol: Já si vzala tu obyč, nám to stačí, stejně z toho za chvíli vyroste! :-D Hodím jí tam taky jen když jdu se psem kolem baráku a tak:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
4.4.11 21:59

ahoj,
tak máme za sebou očkování a malá byla moc statečná…celý den dobrý a večer to na ni padlo, strašně plakala, snad tři hodiny a samé slzičky, nakonec jsem ji musela v půl deváté vystrčit v kočárku na balkon, aby zabrala.
Jinak díky za tip na klokanku, ta s tou pláštěnkou se mi fakt líbí :palec:

Jsem dnes nějaká přešlá z toho mlíka, doktorka pořád radí, abych odsávala, jenže já mnohdy nenajdu ani hodinku na to, abych si k tomu sedla. Chjooo, už mě to mlíko unavuje… a teď je to o to horší, protože malé se taky zalíbila flaška, takže ode mě tahá, dokud jí to dobře teče a pak už nic, takže se mi toho dělá čím dál míň a pak brečí a chce dokrmit.
Taky po tom UM pěkně přibrala-600g za 14 dní, docela síla 8-o
Už vážíme v 10 týdnech 4,66kg, no je to kus ženský :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.4.11 09:36

Omlouvám se že vám vstupuji do diskuse, ale chtěla jsem se zeptat:

Lucka13- Jak ti malá spinká po tom novém sunaru. Já mám skoro tří měsíční holčičku od šesti týdnů jí odstříkávám mlíčko, protože se stále u prsa kroutila pouštěla se a vůbec se nenapila a pak měla bolení, tak jí to už měsíc odstříkávám. Ted se ale začína budit a toho mlíčka mi taky ubívá. Ještě chci chvilku vydržet, ale chtěla jsem se zeptat jak jí chutná a jestli zasití. Já jsem astmatička, tak musím používat HA. Děkuji za odpovět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí