Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
28.3.11 18:58

Jíťa: aha takže pro něj je práce asi lepší než dcera :roll: hele já bych se normálka už naštvala a řekla mu jestli si to takhle představuje dál nebo co bude a proč je k tobě takovej a nebo jestli teda někoho nemá :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
no uvidíš jak to půjde dál, ale rozhodně aby si dělala všechno ty…to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.11 19:27
Lééénuša píše:
Jíťa: aha takže pro něj je práce asi lepší než dcera :roll: hele já bych se normálka už naštvala a řekla mu jestli si to takhle představuje dál nebo co bude a proč je k tobě takovej a nebo jestli teda někoho nemá :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
no uvidíš jak to půjde dál, ale rozhodně aby si dělala všechno ty…to nejde.

Holky já těm chlapům fakt nerozumím!! :nevim: Fakt teda ať řekne na rovinu, co se děje..Ale chlapi jsou srabi a nechtěj nic řešit, tak prostě jako počká až Jíťa fakt odejde??!!! Já nevím..je to hrůza s nima :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.3.11 19:30

Malá je strašně opruzená. Ale jako fakt nějak hodně, na prdelce i na stehýnkách! :think: Čím mažete? Já používám Rybilku, tak nevím. A nebo jestli to nemůže být z plínek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.3.11 19:33

bikis
My mažeme Bepanthenem a má prdelku jako broskvičku :-D , tak to zkus, je sice dražší, ale vydrží strašně dlouho, stačí jenom malá troška a na kůži to krásně rozetřeš.
A nebo jsem slyšela, že je dobrá Rybilka, ale dělaná v lékárně a ne ta v tubě, tak zkus sehnat tu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.3.11 19:40

Lééénuša
Leni, rozhodla jsem se, že udělám ještě jednu věc…budu na něj extra milá, nebudu si nic vztahovat a uvidím, pokud to nezabere, tak budu mít alespoň čisté svědomí, že já za to fakt nemůžu :nevim:
Už jsem v životě pár chlapů poznala a je pravda, že většina z nich neumí říct věci narovinu, vždy čekají, co udělají ostatní a oni se pak jen svezou.
Pavel taky, když jsem mu řekla, že uvažuju, že od něho odejdu, tak mi jen řekl, tak běž, když chceš…žádné slzy, žádné zůstaň, no prostě nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.3.11 21:00

Bikis my taky mažeme Bepanthenem a máme prdelku o.k, kupuju velký balení, stojí 300kč, ale vydrží.

Jiťul tak to zkus, pak dej vědět. Ale už to jak píšeš že ti odpověděl tohle, to bych se do něj pustila. vypadá to že je mu to úplně jedno. ale i přesto držim palce..třeba dostane rozum!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
29.3.11 09:20

Čau holky!Tak máme za sebou první očkování!Dostala dvě injekce, jednu tu hexu a druhou Synflorix.Pokadila se, ječela jak siréna a já měla teda taky na krajíčku!!! :roll: Chudák malinkej :-(
Jsem zvědavá jak to bude zvládat!Zatim spinká. Setřička říkala, že jsou ty miminka hodně spavá po tom.Tak uvidíme!!! :think:
Ještě bych chtěla očkovat proti meningokovi, tak to prý stojí litr a dává se v jendom roce.

A od pondělka začínáme plavčit! :pankac: :-D Tak se těším! :-D

Jo, a koupila jsem si ten Bepanthen,Panadol kdyby náhodou měla teplotu a jsem o pětistovku lehčí!! 8-o :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.3.11 13:01

Ahoj holky, Jíťo… chlapy,no to je teda něco, co? Oni to vidí všechno tak nějak jednoduše, chceš jít, tak běž :pocitac: To jsem taky už jednou slyšela, my jsme měli takovou krizovku půl roku po svatbě. Prý chtěl být sám… no nevím, tenkrát jsem to nějak nemohla vstřebat, po osmi letech jsme se brali a najednou chce být sám :pocitac: . Tak jsem asi dva měsíce trpěla a pak jsem řekla, tak dost, tak se rozvedeme a od vyslovení této věty se to zase vrátilo do normálu. A teď jsem mnohem spokojenější než před svatbou. Byla to hrozná zkouška, ale stála za to.
Bikis, nás to očkování čeká dneska taky, jdeme na druhou dávku hexa vakcíny a Sinflorix. Tak doufám, že to nebude taková hrůza. No utěšuje mě, že ta teplotka když bude tak ještě max. zítra. Snad to nějak zvládneme. My máme doma na sražení teploty paralen SUS, je to sirup a je dobrý. Já asi do ordinace na ten píchanec pošlu tátu, minule když dostal píchanec, tak jsem jen taktak zadržovala slzy :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
29.3.11 14:01

Jééé holky, tak očkování…no to bude věc u nás 8-o už teď mám z toho hrůzu, taky jen tak tak zadržuju slzy, když jí něo dělají.

No byly dneska na tom kožním, máme sebororickou dermatititdu, už jsem vyčetla že to je vyrážka která je nejvíce na hlavě (obličeji) a na trupu, my máme teda i končetiny. No říkal, že to vypadá že se to vyléčí bez problémů (to doufám) můžou to mít až do 6.měsíce a pak v pubertě…chce to prostě čas. No a napsal nám slunečnicový olej do vlasů, nějakou mast a něco do koupele. Ale prý to z pracího prášku není…tak nevím…jak jinak příčina nejasná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.3.11 20:23

Ahoj holky, tak my jsme táák stateční, malej ani necekl a to dostal dvě injekce. Jinak zatím v pohodě, očkovanej byl okolo půl čtvrté a teplotka naštěstí nikde, ani ukňouranej není. Musím to zaklepat ťuk ťuk ťuk, abych to nezakřikla :lol: . Tak doufám, že to zvládneme. Jinak já jsem myslela, že ten Sinflorix se dává jen jednou, ale k mému zděšení mi doktorka říkala, že za měsíc na další sinflorix a pak v šesti měsících zase na hexu a sinflorix. Ach jóóó , já jsem myslela, že už bude klid :nevim: .
Bikis a jak vy? Zvládli jste to bez teplotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
29.3.11 20:54

Trace, tak to je malej teda kabrňák!!!!!!! :potlesk:
Konečně taky posílám fotečku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
29.3.11 20:59

A ještě jedna… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.3.11 21:20

Evelin, krásný mrňousek :srdce: andílek :andel: Mám pocit, že v tomhle bude malej asi po mě. Já když jsem byla malá, nedala jsem prý na sobě znát, že mě něco bolí. Když jsem zlobila a to nebylo málo :mrgreen: , dostala jsem na zadek, tak jsem zatla zuby, ale brečet mě nikdo neviděl. Je pravda, že mi to zůstalo tak i teď.
Kdyby to šlo, i rodit bych nejraději zalezla někam do kouta a byla tam sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.3.11 21:28

Ták přidávám ještě jednu fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
30.3.11 07:40
trace píše:
Ahoj holky, tak my jsme táák stateční, malej ani necekl a to dostal dvě injekce. Jinak zatím v pohodě, očkovanej byl okolo půl čtvrté a teplotka naštěstí nikde, ani ukňouranej není. Musím to zaklepat ťuk ťuk ťuk, abych to nezakřikla :lol: . Tak doufám, že to zvládneme. Jinak já jsem myslela, že ten Sinflorix se dává jen jednou, ale k mému zděšení mi doktorka říkala, že za měsíc na další sinflorix a pak v šesti měsících zase na hexu a sinflorix. Ach jóóó , já jsem myslela, že už bude klid :nevim: .
Bikis a jak vy? Zvládli jste to bez teplotky?

Ahoj holky, Trace, malej je fakt šikovnej!!!!A to se říká, že kluci to snášej hůř!A ani nepípl, když dostal injekci…tak to je teda fakt dobrej, to snad není ani možný!!!?? :potlesk: :mrgreen:
U nás teda taky dobrý, akorát prostě nebyla ve svý kůži, bylo to vidět. Večer brečela, musela jsem jí chovat, ani jsme nekoupali, a v půl sedmý spinkala.Teplotu naštěstí neměla. Uvidíme co dnes…jak dlouho vlastně může mít tu reakci?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí