Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jťo, jste opravdu nádherné holky. To blinkání je teda blbý, tak ať se vám to brzy upraví.S tou tchýní… no co k tomu dodat… ta je na
. Já jsem na tom s tchýní podobně, taky jsem totálně nezodpovědná a matka co se neumí postarat o svoje dítě. Naštěstí můj manžel to vidí jinak a svou maminku si pěkně sesadí. Ví o naší výchově prd, je od nás 100 km daleko… naštěstí.
A s tvým přítelem, vám bude bez něj určitě líp, ještě se mu bude stýskat. No já fakt nevím co dneska ti chlapi chtějí, když mají doma ženskou, která jim navaří, uklidí, o dítě se postará, i tak je jim to pořád málo ![]()
Jíťo, moc vám to sluší na fotkách!!!!Jsi pěkná baba
A malá je nádherná!!!Takovej šmudla malej a takový trápení…snad se to spraví co nejdřív!!!Držím palce!
No s tou tchyní fakt bez komentáře… ![]()
A s přítelem to je mi teda líto, že to takhle dopadlo…nechápu
!Myslíš že někoho má?? Nebo prostě chce mít svůj klid??V tom případě nevím, co čekal,když je doma mimčo..je to hrozný,chlapi jsou sobci
! Ale hlavně, že máš kam jít, a že budete s malou v klidu!!!Bude ti aspoň dávat nějaký peníze na malou?
To jsou teda starosti… ![]()
My dneska byli vyzkoušet náš nový vozík za kolo!!Bála jsem se, co malá, jestli nebude brečet, ale byla v pohodě! Asi měla dobrej výhled, tak se jí to líbilo!Tak jsem ráda, že jí můžem brát na nějaký projížďky!!
Usla zase jako špalek, asi jí ten čerstvej vzduch unavil! ![]()
Taky sem hodím fotky…
Jinak je to pěkný číslo!!Pořád piští a chce dělat lumpárny, pěkně se mrská, kope nohama ,rukama..ale to jsou takový fofry, že si nedokážu představit, až začně lízt, to nebudu vůbec stíhat!!!
![]()
Jíťo, tak nejdřív k tomu že jste moc hezký holky a jak vám to sluší, ještě že máte jedna druhou.
Upřímně ti musim říct, že tě obdivuju,jak si úžasná máma. to blinkání teda…no co dodat, přeju vám hlavně aby to nejdřív přešlo. Co se týče tchýně..no na zabití. a tvůj přítel, no můžu psát už EX, promiňte mi to, ale je to kretén a sobec a já bych ho nakopala někam…opravdu mě to rozčílilo co si napsala, už se raději odstěhujte…jo ta autoškola, tak až po ní, ale tenhle člověk si nemůže zasloužit někoho jako jste vy dvě
BLBEC
Bikis to je parádní vozík…to malou udrncá jedna dvě a až bude větší to bude pokoukáníčko po světě ![]()
No a jinak tak moje tchýně taky nic moc, jako není špatná, ale už je starší a občas ty její dotazy…ale ona bydlí taky dost daleko, takže tam jezdíme tak 2× do měsíce ale pohlídat malou bych jí nesvěřila, ale to přítel taky ne.
Bikis
no to je super vozík
, zrovna jsem včera nad ním přemýšlela a říkala jsem si, jestli bych se nebála s ní jet sama, aby mi do ní zezadu někdo nenaboural???? co myslíš?? je to dobrý i pro samotného jezdce nebo raději jen ve dvou??
Jo a má super SPZ-ku ![]()
Jinak k příteli, no taky to nějak nepobírám a vlastně už nějak nikdo z mé rodiny. Dnes jsem mu to oznámila, že je konec, že už na to nemám nervy a on mi řekl, že hlavně když to proběhne v klidu a když bude moct malou vídat (budeme 150km daleko). Žádné mrzí mě to, miluju tě, no prostě nic, tak jsem to samozřejmě obrečela,ale už ne nějak extrémně, vše už proběhlo dávno předtím…
Peníze??? No chce mi prý dávat 4 tisíce, nevím, jestli je to dost nebo málo, nevyznám se v tom. Teď jde taky o to, že ta jeho slavná práce, do které se tak zažral mu ani pořádně nevyplatila výplaty, takže poslední skoro tři měsíce žijeme jen z mojí mateřské a na hypotéku nám musela ještě půjčit jeho sestra
, takže ani neví, jestli mi bude moct něco dát…řekla jsem mu, že ale dokud jsme byli spolu, tak to byl i můj problém, ale že když už spolu nebudeme, tak mi to bude upřímně jedno, jestli má nebo ne, ale že já budu pro malou taky potřebovat peníze, protože z vody a vzduchu asi žít nebude…tak se tvářil, jako že jsem asi strašně bezcitná. A to může být rád, že mám dost slušnou mateřskou, jinak nevím z čeho bychom dosud žili ![]()
Tchýni taky už neřeším, na pokec je super, ale to ostatní…no jak jsem psala, je to děs běs ![]()
Teď uvidí malou stejně jen občas…
Nejhorší je, že si vůbec neumím představit, že se odstěhuju do města, kde nikoho neznám, jen rodiče…jsem z toho trochu vyděšená, že tam budu jako kůl v plotě
No nevím, seznamuju se sice rychle (jsem taková huba ukecaná), ale stejně jsem z toho nějaká vyjukaná ![]()
Naši budou celé dny v práci, ostatní příbuzní taky a kamarády tak žádné nemám…no uvidíme ![]()
Hlavně aby tam malá byla spokojená a šťastná a kdo ví, třeba si jednou najdeme nějakého fajnového nového tatínka ![]()
Dřív jsem se toho, že zůstanu sama nikdy nebála, ale teď když mám prcka, tak se trochu bojím… ![]()
stejně teď chci být ale nějaký čas sama, dát vše do kupy, uspořádat život atd. a pak se uvidí…
Naši jsou super, dokonce nám darují s malou celou místnost, abychom měli soukromí a oni předělají celý obývák a budou spát tam a nám jedou koupit nový nábytek i relaxační křeslo, po kterém jsem vždy toužila, aby mi prý bylo dobře…je to hezké, ještě že je mám…
Akorát půjdu asi dřív do práce, rozhodla jsem se jít na mateřskou jen na dva roky a pak snad bude dost hlídání a já začnu zase makat, aby nám s malou nic nechybělo a abych mohla třeba pořídit nějaké bydlení jen pro nás ![]()
Jediná dobrá zpráva z tohoto týdne je…už zase KOJÍME
, hurá, jsem ráda, zase jsem to nějak roztahala, ani nechápu, jak se mi to vždy povede. Občas ji sice musím trošku dokrmit, ale maximálně tak jednou denně, ale ani ne celou lahev, tak mám radost ![]()
Ahoj holky!
Jíťo, já bych se asi bála jet sama s vozíkem! Je lepší, když to ještě někdo zezadu jistí!
Ale já bych ho sama asi ani neuvezla! Přítel měl co dělat, a to je velkej sportovec!!Prý to má asi 20 kilo. Tyhle malý mimča ještě musej být v autosedačce, a ta je sama o sobě dost těžká!
Jinak u rodičů vám bude dobře a on se časem někdo objeví, sami určitě nezůstanete!!!!!
Fakt ti moc držím palce a moc bych ti to přála!!!
Hlavně, aby ti teda přítel přispíval na malou!!Já vůbec nevím, jak bych to řešila, kdybych byla v tvojí situaci!
Klidně i přes nějaký úřady, aby se nevykrucoval, že nemá peníze! Mně by to bylo teda taky srdečně jedno!Jednou je to jeho dítě, tak ať se stará…No je to fakt síla, co některý chlapi předváděj!!!! ![]()
Jíťo držím palce a´t to všechno zvládnete. je těžký se odstěhovat někam kde nikoho neznáš..ale máš tam rodiče prozatím a pak bude stačit si sednou někam na pískoviště a mamky se dají hnedka do řečí..no a až začneš pracovat, půjde to ještě líp to seznamování…i třeba s novým tatínkem
to bych ti opravdu moc přála.
Myslim že 4tis jsou dobrý, ale pokud by nechtěl platit, to bych mu asi pohrozila
rozhodně se nenech odbýt…áť se v tý práci třeba zahrabe.
Máš úžasný rodiče a je fajn, že ti tak pomůžou.
Díky moc holky za podporu ![]()
Tak termín stěhování máme příští týden v pátek. Dokonce mi to expřítel i odveze. Máte pravdu v tom, že dnešní chlapi (ne všichni, ale velká většina) jsou sebestřední sobci. Myslí hlavně na svoje pohodlí.
Bikis
Jak jsi se ptala, jestli nemá jinou…no fakt nevím, ale myslím si, že ani snad nemá, on je někdy tak línej, že by nejraději celé dny jen spal, takže si myslím, že důvod bude spíš ten jeho vlastní klid…no vědět to dřív, jak se bude chovat, tak si na zakládání rodiny najdu jinýho taťuldu…no jo no, chybama se člověk učí ![]()
Zatím mu dám šanci bez úřadů, ale kdyby mi nic nedával, tak bych to pak začala řešit.
Včera jsem se ho ptala, jestli mě vůbec ještě miluje, proč mě nelíbá, nehladí, neobejme atd.....a jeho odpověď no fakt na
, že prý je unavenej z práce ![]()
Dobrý ne??? Tak to asi znamená, že se líbají a milují jen studenti a nezaměstnaní
Je to debil, už pro něho nemám jiné jméno… a tím bych to i ukončila.
Teď zase zpátky k dětičkám ![]()
Bikis, díky za info s tím vozíkem, nechám to být a uvidíme později. Je to docela těžký tedy ![]()
Lééénuša,
co ta vyrážka, už jste se jí zbavily?? A co to dokrmování, ještě to zvládáš?? Nebo už jen UM?
Mě poslední dobou fascinuje, jak je malá vyčuraná, zjistila, jak má brečet, aby bylo vždy po jejím…no ví jak na mě ![]()
Akorát občas tahat těch pět kilo, aby mohla koukat kde co lítá je fakt dřina, budu za chvíli jak rambo a co je horší…bude hůř až zase přibere ![]()
Taky jsem si ji začala brát k sobě do postele v noci…nějak dobře tam usíná i spí a mě alespoň není smutno. Sice mi každý říká, že si jí takhle naučím, ale co…je mi s ní dobře, když ji mám u sebe, tak ať se to klidně naučí
a hlavně jak se tulí, chytne se rukou mého pyžama, zavrtá se do polštáře, to je prostě úžasný, vždy mě to zahřeje u srdce ![]()
Jíťul u nás vyrážka dobrý, zcela zmizela…no teda trošičku na rukách, ale fakt dobrý, mažu jen modrou indulonou a nemůžu si jí vynachválit
sice je jak maštěnka, ale co, když to pomůže, proč né. no tak my především dáváme UM, odstříknu tak 2× denně kolem 40ml a to je i dost…prostě neteče a neteče, ale už to nějak neřeším protže bych se z toho zbláznila.
Je dobře že už to máš nějak naplánované kdy se odstěhujete, a to že máš malou v posteli, ať si říká kdo chce co chce, ty jsi klidnější že jí máš na očích a ona je zase spokojená a cítí se v bezpečí ![]()
ahoj maminky,
Jíťo jsi super mamča, je smutný jak se občas ten život semele ale vy to dáte. Pro tvého EX bych rozhodně nenašla dobré a slušné slovo.
. Jak může být tak krátkozraký? no však on to pozná jestli není úplně natvrdlej. Teď bude mít pár měsíců klid,který tak potřebuje ale až mu dojde, že přišel o to nejlepší bude už pozdě. A ještě je zbabělec a neumí ti na rovinu odpovědět vid? Ale dost o něm.....
Máš super rodiče, krásnou dcerušku.
Přeju vám moc síly do nového začátku.
A malou si pěkně nech v postýlce a mazlete se:-))))) ![]()
Bikis, supr vozík...... ![]()
můj manžel je taky sportovec a silák ale co se týče kola, je rád, že uveze sám sebe:-)
Lééénuša to kojení je tragický vid? já už se nepovažuju za kojící ![]()
Jíťo! MOC ti přeju příjemný start do nového života. Než tohle…tak raději sama s malou. A navíc…samotné nezůstanete…takové 2 krásné a šikovné holky. Pro tvého EX nemám slov…ostatně je jako každý EX.
A malou si v posteli klidně nech…já když se rozváděla, tak mi spaní v posteli s mým prvním synátorkem MOOOC pomohlo a ostatně jemu taky. Už mu bylo teda 5 let, ale prošli sme si peklem…tak sme se tím uklidnili a vymazlíkovali sme se z toho!
Taková krásná terapie!!! ![]()
Jo a ještě něco…tví rodiče jsou báječní!!! Já taky tenkrát strašně ocenila, co pro mě ty moji udělali…taky sme hned měli s malým pokoj pro sebe. Je to paráda, když takovéhle rodiče máme!!! Člověk to pořádně ocení, až když je v průseru! A neboj…kamarádky si najdeš coby dup!!! ![]()