Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
21.3.11 20:06
Bikis píše:
Leni, držím palce, ať to máš brzo v pořádku! To tě špatně zašili, nebo se to prostě špatně hojí? :roll:Já zase dnes utrácela v Kiku za hadříky pro malou!To je hrůza, má toho plno, ale já se v těch krámech nemůžu ovládat!! :zed: Ty miminkovský věci jsou všechny tak krásný!! :-D
úplně se vidím, utrácela bych furt a všude kdyby to šlo, ty věci pro prťata mě dostávají, ani pro sebe mě to tak nebaví jako pro tu naši princeznu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
22.3.11 08:53

Bikis tak snad mě špatně nesešily, ale nástřih v pohodě a pak když se drala malá ven, měla ručičku u hlavy a roztrhla mě až ke konečníku (fakt děs) :zed: no a prostě to nějak nesedlo a nesrostlo to, takže tam mám co tam mám a nadšená z toho nejsem, ale doufám, že se to brzo zahojí.
Jíťo do sprchy se snažím chodit 2×denně. dr. mi říkal ať si to jako vymačkávám, ale jak když si tam nevidím a docela to bolí. :pocitac:
odpolko jdeme do poradny a na naušničky, to bude řevu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
22.3.11 13:05

Jau!!Chudáku!! :roll: Tak snad se to brzo zahojí!!!!!!
Ale je blbý, že je to tak na dlouho!Ono stačí těch šest týdnů..!!

Já mám zase něco s prsem. Už jsem to měla jednou. Hrozně mě to bolí, jakoby to bylo namožený, k tomu mě bolí celý tělo, ruce, nohy, klouby! :roll: Tak si dávám obklady, masíruju to, a snad to přejde!Nevím, jestli je to ta ucpaná žláza nebo co?! A pořád stejný prso :roll: ! Nejdradši bych si šla lehnout, ale to nehrozí!!Tak pak se nějak dám dohromady a aspoň nachvilku půjdu s malou ven, když je tam tak krásně!!

Pak napiš co naušničky!!My jdem příští týden na první očkování a já jsem z toho normálně na nervy, jestli jí to bude bolet!! :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.3.11 17:46

holky já se sem k vým nemůžu nějak dostat, teď toho bylo nějak moc… :-D i když toho je pořád dost.
v sobotu jsem se sešla s estrelitkou,byli jsme spolu několik hodin ale moc jsme si toho nakonec neřekli, měli jsme sebou prcky, takže mazec :mrgreen: .
Leni to je hrozný co se ti to děje s tím spodkem :zed: , ale určitě se to spraví ale úplně tě chápu. Já už byla taky na gyndě na kontrole, prohlídka nic moc, vše je v pořádku ale prý to mám masírovat než to tam nějak ztuhne, aby mi byl sex příjemnej…no tak to jsem nadšená, už masáž hráze mě nebavila a to jsem na ní ještě měla čas ale teď?
No ale aspoň že je všechno v pohodě, a výsledky testů budou za 14dní.
no a nabídl mi antikoncepci pilulky Azalia a pak tělístko Mirena za 6500,– :poblion: . To ale chtít nebudu:-)

no jinak dobrali jsme kapky, já nekoupila další a už jsme zas měli dva dny problém s prdíkama, tak jsem je zas koupila, tak už se těším až zaberou…
Ale jinak je to koblížek sladkej…

Vůbec mi neříkejte nic o nakupování, já jsem tenle měsíc rozfofrovala snad celou mateřskou :cert: .
Už vyřazujeme 56pomalu…a musím dokoupit nějaké větší bodýčka a tak :lol:
Jo a taky jsme dělali otisky ručičky a nožíček, je to nádherný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
22.3.11 20:51

Bikis tak hlavně aby si neměla zánět v tom prsu, to by bylo taky. Zkus teplou vodu a masírovat a třeba preventivně jeden Paralen.
Luci já na gyndě vyfasovala tu Azálii, tak doufám že to bude v pohodě. jinak to vyšetření bylo normálka horší než při porodu, fakt mě to bolelo.
Jo Lucko a ty si to na ty otisky někde koupila, taky bych to chtěla udělat???

No jinak jsme byly v poradně, máme 4400g a 55cm. A taky naušničky :), dr. nás vykopla ven na chodbu, ale žádnej řev jsme neslyšeli a pak když jsme přišli do ordinace tak už jen natahovala prdelka, trochu to krvácelo, tak jsem jí to doma čistila ještě a to brečela pěkně. Ale snad dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.3.11 17:00

Lééénuša- jo a už jí bereš tu Azalii? no já jsem taky rozhodnutá z těc dvou variant co mi nabídnul tohle a ne tělísko:-/. Já ještě MS nedostala a podle utz doktor říkal, že jí dalších 14dní asi zřejmě ani nedostanu, no vůbec mi to nevadí:-)jen nemůžu začít brát tu anti, a trochu se bojím aby jsme do toho opět nespadli:-) tak vy už máte naušničky, a píchali nebo nastřelovali? Tak to je šikulka, musí jí to ohromně slušet:-)
No my jsme to dostali, ale jsem rozhodnutá to ještě koupit 2× a udělat pro babičky jako dárek, protože to šlo dobře, bála jsem se že to bude těžký ale Vája byla šikovná :mrgreen: . Jmenuje se to baby art.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.3.11 18:07

Lucko jo tu azálii už beru, normálka se začne jak jí dostaneš a bere se pořád, nevynechává se. A říkal mi že kdybych krvácela, tak se to nepřerušuje. jinak MS jsem nedostala, tak dobrý. akorát jak se přestane kojit, tak se má dobrat plato a pak se dá asi jiná antiko.
Děkuju za tip, určitě si to koupím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
23.3.11 20:13

Ahojky holky! Taky nějak nestíhám, ale už sem si vás dočetla. Malýmu sme začali dávat laktobacilky…stojí jen 150 kč a jsou v tom probiotika i prebiotika. Tak doufám, že zaberou. Nemáte některá zkušenost???
Lééénuško…to tě teda lituju! To musel být děs! Hlavně, ať se brzo uzdravíš!!! :kytka:
Bikis…odstříkávej, nahřívej teplou vodou a po kojení leduj, leduj a leduj. Když budeš mít teplotu ned 38, zobni si paralen. Hlavně, ať se ti to nerozjede. To je pak děs!!! U prvního sem měla oboustranný zánět a bylo to šílený! :poblion:
Luci…já se mám sejít s Estrellitkou v neděli, tak sem zvědavá, jestli stihnem aspoň trochu popovídat. :lol:
Já beru tu antiko…Cerazette a už 3. den špiním, tak uvidíme. Taky se bere bez přestávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.3.11 06:58

Ahoj holky tak u nas jsme vzhuru dnes uz od 4:40 a nespime prdiky!
Usne nadherne sama v postylce kolem 20h ani u ni nemusim byt ale pak jak se budi mezi 3-4tak uz ma velkej problem usnout;(vetsinou prave kvuli prdum uz at jsou pryc trpime na ne fakt dost a to ma i probioticky kapky a 600:((a nic
Jinak uz koukame pod hrazdickou vydrzi tak 15min a pozorujem a pozorujem
Jinak antikoncepci mi dal EVELIN tu samou s tim ze pry to po ni muzu dostat i 2× do mesice a casto spinit ja to jeste nedostala tak vubec nevim zda do ni jit
Jinak pocasko super snad uz vydrzi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.3.11 07:35
Evelina75 píše:
Ahojky holky! Taky nějak nestíhám, ale už sem si vás dočetla. Malýmu sme začali dávat laktobacilky…stojí jen 150 kč a jsou v tom probiotika i prebiotika. Tak doufám, že zaberou. Nemáte některá zkušenost???
Lééénuško…to tě teda lituju! To musel být děs! Hlavně, ať se brzo uzdravíš!!! :kytka:
Bikis…odstříkávej, nahřívej teplou vodou a po kojení leduj, leduj a leduj. Když budeš mít teplotu ned 38, zobni si paralen. Hlavně, ať se ti to nerozjede. To je pak děs!!! U prvního sem měla oboustranný zánět a bylo to šílený! :poblion:
Luci…já se mám sejít s Estrellitkou v neděli, tak sem zvědavá, jestli stihnem aspoň trochu popovídat. :lol:
Já beru tu antiko…Cerazette a už 3. den špiním, tak uvidíme. Taky se bere bez přestávky.

Jé, ty už máš druhý mimčo? :-D A kolik je prvnímu? A jë to kluk nebo holčička? :-D
No a já už jsem snad v pohodě, jeden den byl teda hrůza!!Nemohla jsem ani chodit, tak jsem chudáka Zuzanku trochu zanedbávala!!Ani jsem jí nemohla zvednout, jak mě boleli ruce!! :roll:
Jinak malá se budí pořád 2× za noc :roll: , někdy žužlá i 20 minut, takže já u toho usínám.A začala si ublinkávat, ale dočetla jsem se tady, že se to ve třech měsících stává, jak se mimča začínaj víc vrtět, tak doufám, že je to tím! Ještě , že mám to emimino, tady se dozvím fakt všechno!! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.3.11 08:04

Jo a malá už krásně žvatlá a píská a směje se, to je super! :palec: A jak nejsem u ní, nebo si jí někdo delší dobu nevšímá, tak piští a volá nás!Je to sranda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.3.11 11:06

Evelinko tak Janičku ještě pozdravuj, no přeju vám aby jste si pokecali, my jsme to vše hodně zkrátili a urychlili, nejvíc času nám zabralo hledání a poté použítí přebalovacích místností :lol:
Jinak já jsme taky koupila laktobacílky, užíváme asi zatím 5.den takže uvidíme.
Vannes ty drahý probiotick kapky mi taky dávali ale za takovou cenu a vydrží pár dní…Já jsem koupila probiotický kapky Bifiform, stojí 250 a měli by vydržet na 14dní, my je už dobrali, vydrželi asi 10dní ale ty jí zabrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.3.11 13:21

Ahojky holky :mavam:
venku opravdu nádherné počasí, ale prý víkend se má zakzit, no uvidíme.
Nevim jestli je nějaký divný období, ale Adélka se už budí po půlnoci a pak po 4hod na což jsem nebyla zvyklá, ale holky konečně jsem jí frkla do postýlky a spala sama (předtím jsme uspávaly a spaly jen v kočáře) takže nějaký pokrok :-D No a trápí nás hrozná vyrážka po celém těle, vypadá hrozně šmudla jedna, dr. sice říkala ať nepoužívám žádný prací prostředky a koupu bez kosmetiky, ale přijde mi to horší a horší. obličej má jak struhadlo. tak jsem se raději objednala v úterý na kožní. :roll:
Luci jinak naušničky nám píchala, u nás dělají nastřelení někdy kolem 1.roku.
Opětně trapná otázka :oops: na co jsou dobrý ty lactobacílky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
24.3.11 19:37

Vanees…tak to sem na tu antiko zvědavá. Chvílema špiním, pak to zas vypadá, jako že sem to dostala, pak zase nic… :think:

Bikis…Ondrášek je 2.mimčo. To 1.je už poněkud odrostlejší, je to kluk, Honzík…je mu 12 let a už je to pěkný habánek a puberťák. Na 2. sem si holt hezky počkala. Ale stálo to za to!!! :dance:
Hlavně, že už ti zánět ustupuje. A malý se začal teď taky zase budit v noci 2× a pije už pravidelně 20 min. Usínám v sedě a tuhle v noci sem se probrala s hrůzou, kde je malý a on byl v postýlce a měl i zapnutou chůvičku. Já to úplně zaspala a fungovala sem asi jako náměsíčná, nebo co…já měla fakt úplný okno!!! :lol:

Luci…Janičku budu pozdravovat. Snad to v neděli vyjde. Ono je sranda, sladit obě třeba kojení a tak, viď? My dáváme Laktobacílky taky teprve 6 dní, tak uvidíme!!!

Lééénuško…laktobacílky obsahují probiotika i prebiotika a jsou dobré jak na trávení (a snad nám pomůžou na ty slavný prdíky), tak na imunitu. A stojí jen 150 Kč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.3.11 19:58

Evelin,tak to je pěknej rozdíl mezi děckama!!Aspoň si zase znova užíváš mimčo.Já bych chtěla druhý mimčo tak, aby byli tak 2-2,5 roku od sebe :think: :-D ( klidně i míň, ale to bych asi nezvládala!! :-D ) Uvidíme, jak se zadaří. Už nejsem taky nejmladší, tak se mi dýl nechce čekat! :roll: :mrgreen:

Já jsem taky začla špinit!!Už pár dnů mě bolí břicho jako před MS, a ono tohle!Tak jsem zvědavá, jestli se to nerozjede!!A to bych to správně nneměla dostat vůbec!! :roll:

Leni, ty vyrážky jsou hrozný!!Malá taky vypadala chudák hrozně!!Ale měla to teda na obličeji. Tak pak napiš, co ti řekli na kožním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí