Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1791
15.3.11 20:52

Jíťo…hned ráno jsem četla tvůj deníček. Muselo to být šílený, čím ste si holky prošly! Nedokážu si to vůbec představit… Hlavně ať už ste zdravé a můžete se už „JEN“ navzájem užívat bez jakýchkoli dalších stresů a trápení!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
16.3.11 07:09
Jita.tutik píše:
Bikis píše:
Jíťo, u čtení tvýho deníčku jsem měla slzy na krajíčku!!! :-( Muselo to být hrozný!!!!!!!Moc ti přeju, aby to bylo poslední trápení, co jste si prožily,a ať tě čeká už jenom samá radost s miminkem!!! :kytka: ( Jinak taky jsme chtěli Viktorii…tak třeba příště! :lol: )
A jakto, že máte Zuzanku??? :-D :?:

My, teda spíš já :-D , jsme byli přesvědčený, že to bude kluk. Takže pro holku jsme jméno vymýšleli na poslední chvíli. Líbila se nám Zuzana, Viktorie a mě ještě Adriana, ale to mi teda vůůůbec neprošlo!! :nevim: :mrgreen: No a nakonec jsme se rozhodli pro Zuzanku, hodí se to víc k příjmení! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 08:56

bikis
Mě taky neprošlo spoustu jmen. Na konci jsem si vybrala jméno Justýna a když jsem to řekla příteli, tak se mu postavili vlasy hrůzou :mrgreen: :mrgreen: , nakonec jsme tedy udělali kompromis a teď jsme s ním maximálně spokojení, mám najednou pocit, že je jí to jméno souzený. Prostě Viktorka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
16.3.11 09:04
Jita.tutik píše:
bikis
Mě taky neprošlo spoustu jmen. Na konci jsem si vybrala jméno Justýna a když jsem to řekla příteli, tak se mu postavili vlasy hrůzou :mrgreen: :mrgreen: , nakonec jsme tedy udělali kompromis a teď jsme s ním maximálně spokojení, mám najednou pocit, že je jí to jméno souzený. Prostě Viktorka :-D

Přesně!!!Mně taky přijde, že je to prostě Zuzanka jak vyšitá! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 09:24

bikis
tak nakonec jsme to vybraly dobře :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 09:26

Tedy, to jak řádí ty virózy, to je děs. Ve mě se to taky pořád pere, zrovna se láduju vývarem, baštím všechno možný na imunitu a stejně se pořád cítím tak nějak nahnutě, jako by to tělo nevědělo, jestli má marodit nebo ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 09:26

Tedy, to jak řádí ty virózy, to je děs. Ve mě se to taky pořád pere, zrovna se láduju vývarem, baštím všechno možný na imunitu a stejně se pořád cítím tak nějak nahnutě, jako by to tělo nevědělo, jestli má marodit nebo ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 10:35

Holky, potřebuju tip.
Chci malé pořídit kolotoč nad postýlku. Máte nějaké dobré tipy? Je lepší na baterky nebo stačí natahovací a jak dlouho se točí, když ho natáhnu??? Jakou máte firmu a popř. kde jste ho kupovaly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
16.3.11 11:41

Jíťo, my máme tenhle: http://www.maxikovy-hracky.cz/…stylku-smoby a jsme spokojený..malou nejvíc fascinujou ty světýlka.Uvidíme, jak dlouho jí bude bavit! :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 12:33

bikis
díky, ten vypadá dobře, líbí se mi ty jednoduchý tvary. U malé by nic složitého asi ještě nemělo moc úspěch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 12:37

bikis
ta hvězda nahoře svítí? Nic tam o tom nepíšou, tak se ptám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
16.3.11 12:45
Jita.tutik píše:
bikis
ta hvězda nahoře svítí? Nic tam o tom nepíšou, tak se ptám :wink:

No je takovej jednoduchej, ale myslím, že těm nejmenším to stačí :-) . Ta hvězda nahoře svítí a točí se ( teda svítí ten „ocásek“ od tý hvězdy :-)) , různě se mění barvy těch světýlek. Taky tam jde buď zapnout jenom světlo, nebo světlo s hudbou, což je dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 12:50

bikis
tak to zní dobře, věřím, že na světýlka jí taky dostanu nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.3.11 12:53

Musím vám taky říct, že jsem zaznamenala první cílený úsměv naší princezny. Samozřejmě nebyl na mě, na mámu, která se o ni 24 hodin denně stará :mrgreen: , ale minulé úterý na pana doktora. Podíval se na ni, promluvil a malá se culila jak sluníčko, no sranda :mrgreen: , prostě baba, směje se hlavně na chlapi :lol: , ale od té doby má úsměv na tváři snad každý den, sice někdy jen chviličku, ale člověka to úplně zahřeje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
16.3.11 13:18

Joo, to je krásný, když se mimča smějou!Já jsem z malý taky vždycky úplně hotová!!Hlavně ráno, když se probudí a má pusu od ucha k uchu. To člověk nemůže mít ani špatnou náladu!!! :srdce:

Dneska je u nás úplně černo, ani asi nepůjdem e ven..nevím, pořád čekám, jestli se to vylepší, ale vypadá to blbě!!! :roll: …ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí