Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jíťo…hned ráno jsem četla tvůj deníček. Muselo to být šílený, čím ste si holky prošly! Nedokážu si to vůbec představit… Hlavně ať už ste zdravé a můžete se už „JEN“ navzájem užívat bez jakýchkoli dalších stresů a trápení!!! ![]()
Jita.tutik píše:Bikis píše:A jakto, že máte Zuzanku???
Jíťo, u čtení tvýho deníčku jsem měla slzy na krajíčku!!!Muselo to být hrozný!!!!!!!Moc ti přeju, aby to bylo poslední trápení, co jste si prožily,a ať tě čeká už jenom samá radost s miminkem!!!
( Jinak taky jsme chtěli Viktorii…tak třeba příště!
)
![]()
My, teda spíš já
, jsme byli přesvědčený, že to bude kluk. Takže pro holku jsme jméno vymýšleli na poslední chvíli. Líbila se nám Zuzana, Viktorie a mě ještě Adriana, ale to mi teda vůůůbec neprošlo!!
No a nakonec jsme se rozhodli pro Zuzanku, hodí se to víc k příjmení! ![]()
bikis
Mě taky neprošlo spoustu jmen. Na konci jsem si vybrala jméno Justýna a když jsem to řekla příteli, tak se mu postavili vlasy hrůzou
, nakonec jsme tedy udělali kompromis a teď jsme s ním maximálně spokojení, mám najednou pocit, že je jí to jméno souzený. Prostě Viktorka ![]()
Jita.tutik píše:
bikis
Mě taky neprošlo spoustu jmen. Na konci jsem si vybrala jméno Justýna a když jsem to řekla příteli, tak se mu postavili vlasy hrůzou![]()
, nakonec jsme tedy udělali kompromis a teď jsme s ním maximálně spokojení, mám najednou pocit, že je jí to jméno souzený. Prostě Viktorka
Přesně!!!Mně taky přijde, že je to prostě Zuzanka jak vyšitá! ![]()
Tedy, to jak řádí ty virózy, to je děs. Ve mě se to taky pořád pere, zrovna se láduju vývarem, baštím všechno možný na imunitu a stejně se pořád cítím tak nějak nahnutě, jako by to tělo nevědělo, jestli má marodit nebo ne ![]()
Tedy, to jak řádí ty virózy, to je děs. Ve mě se to taky pořád pere, zrovna se láduju vývarem, baštím všechno možný na imunitu a stejně se pořád cítím tak nějak nahnutě, jako by to tělo nevědělo, jestli má marodit nebo ne ![]()
Holky, potřebuju tip.
Chci malé pořídit kolotoč nad postýlku. Máte nějaké dobré tipy? Je lepší na baterky nebo stačí natahovací a jak dlouho se točí, když ho natáhnu??? Jakou máte firmu a popř. kde jste ho kupovaly???
Jíťo, my máme tenhle: http://www.maxikovy-hracky.cz/…stylku-smoby a jsme spokojený..malou nejvíc fascinujou ty světýlka.Uvidíme, jak dlouho jí bude bavit!
![]()
bikis
díky, ten vypadá dobře, líbí se mi ty jednoduchý tvary. U malé by nic složitého asi ještě nemělo moc úspěch ![]()
bikis
ta hvězda nahoře svítí? Nic tam o tom nepíšou, tak se ptám ![]()
Jita.tutik píše:
bikis
ta hvězda nahoře svítí? Nic tam o tom nepíšou, tak se ptám
No je takovej jednoduchej, ale myslím, že těm nejmenším to stačí
. Ta hvězda nahoře svítí a točí se ( teda svítí ten „ocásek“ od tý hvězdy
, různě se mění barvy těch světýlek. Taky tam jde buď zapnout jenom světlo, nebo světlo s hudbou, což je dobrý ![]()
bikis
tak to zní dobře, věřím, že na světýlka jí taky dostanu nejvíc ![]()
Musím vám taky říct, že jsem zaznamenala první cílený úsměv naší princezny. Samozřejmě nebyl na mě, na mámu, která se o ni 24 hodin denně stará
, ale minulé úterý na pana doktora. Podíval se na ni, promluvil a malá se culila jak sluníčko, no sranda
, prostě baba, směje se hlavně na chlapi
, ale od té doby má úsměv na tváři snad každý den, sice někdy jen chviličku, ale člověka to úplně zahřeje ![]()
Joo, to je krásný, když se mimča smějou!Já jsem z malý taky vždycky úplně hotová!!Hlavně ráno, když se probudí a má pusu od ucha k uchu. To člověk nemůže mít ani špatnou náladu!!! ![]()
Dneska je u nás úplně černo, ani asi nepůjdem e ven..nevím, pořád čekám, jestli se to vylepší, ale vypadá to blbě!!!
…ach jo ![]()