Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
10.3.11 10:45

Bikis, nemáš třeba novej prášek na praní nebo aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.3.11 10:45

Čus holky.
Jíťo jsem napnutá jak struna co se vám to stalo??? fajn že už jste doma a doufám, že v pořádku, deníček si určitě přečtu. Držte se holky :palec:
Lucka: já dávám Nutrilon Comfort (je to při kolikách a zácpě) my jsme s ním spokojený. Ale jak psala Trace asi bych zůstala u tý beby, když už jste jí měly a malý vyhovovala.
Trace,Bikis:tak tohle kňourání my přesně dělá adélka taky, už startuju z postele, že je probuzená a ona je úplně tuhá :-D jinak Bikis my měly (a ještě někde máme) tyhle pupínky na obličeji, ale u nás to byly nejspíše potničky a už to tak nějak mizí. každopádně pak napiš co ti doktorka poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.3.11 11:50

trace jo přesně to si myslím i já, když nám tohle vyhovuje proč to pokoušet, možná by jsme přišli na něco co by bylo ještě lepší ale taky třeba ne…manžel chtěl zkusit nutrilon ale nevím vlastně proč. Jen trace ty taky používáš bebu, a jakou prosimtě? láká mě ta sensitive…
s tím kňouráním je to u nás taky stejný…malá kňourá, vrčí, tlačí, kolikrát i brečí a jen k ní vstanu už je zas ticho a klid :mrgreen:
Ale proč mi dělá to, že když jí mám na klíně, spí jak zařezaná a jen co jí pomalu odložím vedle sebe do deky, tak do minuty je vzhůru a kroutí se a tlačí…? :nevim: já jí nebudu furt držet :lol: ......
jo a taky začla ukrutně slintat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.3.11 12:27
Lucka13 píše:
trace jo přesně to si myslím i já, když nám tohle vyhovuje proč to pokoušet, možná by jsme přišli na něco co by bylo ještě lepší ale taky třeba ne…manžel chtěl zkusit nutrilon ale nevím vlastně proč. Jen trace ty taky používáš bebu, a jakou prosimtě? láká mě ta sensitive…
s tím kňouráním je to u nás taky stejný…malá kňourá, vrčí, tlačí, kolikrát i brečí a jen k ní vstanu už je zas ticho a klid :mrgreen:
Ale proč mi dělá to, že když jí mám na klíně, spí jak zařezaná a jen co jí pomalu odložím vedle sebe do deky, tak do minuty je vzhůru a kroutí se a tlačí…? :nevim: já jí nebudu furt držet :lol: ......
jo a taky začla ukrutně slintat :mrgreen:

tak Lucko pasáž ,,když jí mám na klíně, spí jak zařezaná........atd. :mrgreen: :mrgreen: nepíšeš snad o mojí Adélce??? :wink: my to máme přesně stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.3.11 14:30

Tak my jsme nakonec musely k doktorce. Volala jsem, ale říkala, že to musí vidět. A máme to nakonec asi ze slunička!! :roll: Je pravda, že poslední dny bylo krásně a my byly na dlouhých procházkách,a já v dobrý víře, že malou nechám trochu ohřát sluníčkem, jsem nechala trochu staženou střechu od kočárku!!! 8-) Přitom to zase moc nehřeje, ale dr. říkala, že na miminka to je až až…No tak jsem to chudince zase takhle zavařila!!! :oops:
A prý to mám natřít mlíkem, normálním, z ledničky. Dát na vatičku a přikládat. Tak jsem to hned udělala. Zdá se mi to lepší, uvidíme zítra…
A prý mám hodně mazat ven. Myslela jsem že mažu, ale asi málo!Ach jo! :roll:

Lucko, to slintání je u nás taky hrozný!! :-) Malá má někdy úplně mokrý triko, prostě má pořád bubliny u pusinky a pořád jí tečou sliny! :-)
A o chování a nošení ani nemluvím!!!Zuzanka je nejradši, když s ní chodím po bytě a ona může koukat kde co lítá :lol: . To by asi vydrželka celý dny!!!!A běda, když jí položím!!!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.3.11 15:55

Ahojda Holky,

také se u nás nosíme jako páni :lol: :mrgreen: :lol:
Běda jak se položíme do postýlky :lol: :mrgreen:
Ty dětičky jsou snad v tomhle stejné, zatím teda neslintáme ještě, to asi přijde teprve :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.3.11 18:42

Zkuste místo nošení na ruce babyvak, třeba si ho jen od někoho půjčte na vyzkoušení, jestli máte od koho, protože ne každé miminko v něm chce být, tak ať vám doma potom neleží ( jako mě). My jsme ho používali vesměs na začátku a teď jen výjmečně, moc nenosíme a ani jsme nikdy moc nenosili a nechovali, malej je nechovací miminko, babička si stěžuje, že si ho nemůže ani pořádně pochovat, ale když si ho někdo vezme na ruce, tak za dvě minuty se začne kroutit a chce položit. Je pravda, že pořád pohybuje ručičkama i nožičkama už asi od 1 měsíce … vypadá to, jako by běžel a to když ho někdo chová moc nejde :lol: .
Luci, malá tě chce cítit u sebe. Zkus ji položit na tvoje nevypraný tričko, oni miminka cítí pach maminky a mlíčka, tohle by mohlo pomoct jak přes den tak i večer s usínáním.
Luci my máme Bebu 1 PRO. S tou sensitiv nemám zkušenosti, takže neporadím.
Leni, my máme u pusinky taky boláčky, malej si do pusinky cpe vše možné a hrozně slintá , doktorka říkala, že to je normální. Rukávy věčně ožužlaný, bodýčko mokrý a plínka by se dala ždímat :mrgreen: Se ani nedivím, že se mu dělají boláčky. A to mažeme jak vzteklý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
10.3.11 19:07
Bikis píše:
AHoj holky! :mavam:
Trace, naše malá taky takhle kňourá! Jednou dokonce normálně jakoby brečela! Já jsme k ní naběhla co se děje, a ona byla tuhá jak špalek, ale prostě jakoby brečela! :nevim:Jinak se mi nějak osypala!Má na tvářičkách takovou vyrážku červenou, na čele, za ušima a i na očních víčkách, tam má takový suchý místa…Tak nevím co to zase je?? Mně to připadá jak nějakej ekzém, potničky to podle mě nejsou, ani jí nenabaluju. Tak budu volat doktorce, čím mazat! Ach jo…douám, že to nic nebude!!! :think: :roll:

tu vyrážku máme taky, v nemocnici nám řekli, že je to šestinedělní vyrážka a že jak přišla, tak i zmizí, že pokud se nebude malá škrábat, tak to ani mazat nemusíme :palec: , tak jí to alespoň promazávám olejíčkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
10.3.11 19:16

Jinak taky nosíme, teď jak jsem byla s malou celé dny sama v té nemocnici, tak když jsem ji mohla mít chvilku u sebe, tak jsem jí samozřejmě chovala a taky na všech vyšetřeních, plakat jsem ji nemohla slyšet, takže byla na ruce pokaždé, když jsme byly spolu…no a teď, jsme doma a chce to samozřejmě taky :mrgreen: , ty mimča jsou pěkně chytrý…nejradši je, když jí mám hlavou nahoru a ona mi může přes rameno koukat na všechno, co se kde mihne, no je to zvědavka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
10.3.11 19:20

Od včerejška řeším problém s mlíkem, zase mi nějak stagnujou prsa, po tom stresu a vypětí se tedy ani nedivím…ale mám pocit, že malá nějak málo pije, pila míň už po těch kapačkách, co dostala, ale myslela jsem si, že se zase rozbaští a ono zatím nic…jenže jsme teď u rodičů a nemám tu váhu, takže vím prd, kolik vypije, ale mám prostě pocit, že málo…no uvidíme, až dorazíme domů…mám pro všechny případy doma UM, kdyby moje došlo :zed:
Možná má ještě staženej žaludek a chvíli bude trvat než se jí zase roztáhne, protože zase nějak extra nebrečí, takže hlad asi nemá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.3.11 20:00

Ahoj holky, připadám si nemožná.
Dneska jsem doslova prořvala…ráno super, s malou jsme blbli, vše v pohodě, pak že půjdem na procházku. No venku vítr jako prase a zataženo:-/
jenže jsem za celý dopoledne měla jeden pidi jogurt a měla obr hlad, takže si něco koupím, ale tady kde bydlíme pro kočárky a vozíčkáře fakt strašný, jediný potrviny maj eskalátory nahoru a dolů jen obyč sschody, výtah nefunguje :cert: . tak nažhavená jsem šla na trafiku, že si koupím aspon tatranku a hle měli jen žvejky. No tak máme v ulici pár vietnamců, no jenže do těch jejich mini obchůdků se s kočárem nevejdu a nechat kočár venku v žádným případě…už bylo 14hod a já hladová, už se mi klepaly až nohy. tak jsem šla do lékárny koupit malý bebu, tak jsem si z čirého zoufalství koupila jediný co měli k jídlu a to dětské sušenky sunarky od 6.měsíce. A cestou domů jsem je dlabala…No takže tohle celé mě rozhodilo a pak Valča, celý odpoledne mi prořvala…takže jsem řvala taky, dostala jsem hroznej hysterák a modlila se at je manžel už doma :zed: .

Trace s tím tričkem máš dobrý nápad, zkusím tom, kéž by jí to občas stačilo takhle :mrgreen: . A to, že máš nechovací miminko ti docela závidím teda.
S tím vakem to chci taky vyzkoušet, ale nevím moc jak na to sama,asi řeknu manželovi aby mi pomohl:-)

Jíťo co se tedy stalo? napsala jsi už ten deníček?A je už všechno v pořádku?

Bikis teda od sluníčka jo? te teda musí mít už sílu na ty miminka. A čím mažeš? já mazala v zimě krémem do zimy a větru ale teď už mám něčím na sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
10.3.11 20:23

Luci…tos měla teda príma den, co? My zase dnes opakovaně béééčíme, no spíš řveme kvůli prdíkům. Už nevím co… A pořád i říhá…třeba i hodinu po kojení…
Ten babyvak zvládneš sama. Já si ho vždycky rozložím na postel, položím na něj malýho a pak se nad něj skloním, abych si natáhla popruh na záda přes rameno a pak si ho už upravím až na sobě.
Bikis…to sem taky netušila, že už může být vyrážka ze sluníčka…čím teda mažeš?
Jíťo…taky sem už koukala po deníčku…doufám, že už ste v pořádku!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.3.11 20:39

Luci, vak nasazuji jak říká Evelin. Položím na postel, do něj položím malého, pak prostrčím hlavu a podržím miminko pod hlavičkou a vak upravím. Sice to vypadá, jako když lezeš do tanku, ale pole jejich návodu jsem to zkusila jen jednou a málem jsem umordovala malého i sebe :mrgreen:
Jíťo určitě se rozbaští, má chudinka stažený žaludek, ale nejprve se musíš hodit do klidu ty, aby jsi nepřišla o mlíčko… byla by to velká škoda.
Luci každý má někdy den … BLBEC … , ale ten tvůj stál teda zato :roll:
Holky a čím mažete teď v zimě? Já jsem po porodu poslala taťku pro nějakej krém na pusinku do zimy a donesl mi Biodermu za 400, je sice dobrej, ale myslím, že by stačil bohaě i jinej třeba za 200. Jsem myslela, že mě trefí :mrgreen: .
A co budete kupovat za krém na léto? Že bych zase vyzkoušela tu Biodermu :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.03.11 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.3.11 20:39

Trace, s tím tričkem je to dobrej nápad! Musím to vyzkoušet, jak to bude fungovat!! :mrgreen:

Jinak malou jsem mazala když byla zima krémem proti mrazu a větru. Ale právě jak už se oteplilo, tak jsem jí namazala jenom normálním krémem Nivea baby . No a asi to teda bylo málo. Mazala jsem jí ráno a venku jsme byly až odpoledne…Nebo spíš jsm jí asi neměla vůbec vystavovat sluničku!!!! :roll: :oops:
Teď jsem koupila v DM krém Babylove ultra sensitive pro citlivou pokožku. Tak snad jí to zmizí chudince…Asi má nějakou citlivou pokožku nebo co! Měla novorozeneckou vyrážku, novorozenecký akné,pak potničky a teď tohle. Pořád je chudák samej pupínek! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.3.11 20:42

No na léto nevím co budeme používat za krém teda!!Asi něco z lékarny, s vysokým faktorem..ale teda vůbec nevím co, tohle nemám nastudováno!! :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí