Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
10.3.11 20:45

Bikis a vy už máte přes dva měsíce, že? A jak prcka oblíkáš, když jdete ven? Já dupajdy, košilku, mikinku, zateplený kalhoty a ponožky, čepičku a šup s ním do fusaku a přikryju dekou a tím nánožníkem na kočárku. Ale zdá se mi, že je mu horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.3.11 20:46

Lucko, s těma kočárama to je fakt sranda ve městě!!!Teď teprve vidím, že se fakt s kočárem skoro nikam nedostaneš! O MHD ani nemluvím!!!To jsem jela 2×, v dopravní špičce, v zimě ( takže jsem ještě byla špinavá jak prase ) a byla jsem úplně hotová!!!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.3.11 20:46

Kombinéza je nám totiž jaksi už malá.. a to mám 3-6 měsíců… malej je trošku delší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.3.11 20:52

Bikis, zrovna včera jsem asi po 100 letech jela MHD a zážitek teda jak prase :mrgreen: . Stojím na zastávce a všichni se najednou hrnuli k těm posledním dveřím, jen aby mi nemuseli pomoct s kočárem. Nastoupím a na další zastávce autobus chcípnul a museli jsme přestoupit do jiného, takže jsem skoro musela kleknout na kolena a prosit, aby mi někdo pomohl zase kočár snést. Pak už jsem to vzdala a počkala na bezbariérový autobus , ještě, že jezdí každých 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.3.11 20:52
trace píše:
Bikis a vy už máte přes dva měsíce, že? A jak prcka oblíkáš, když jdete ven? Já dupajdy, košilku, mikinku, zateplený kalhoty a ponožky, čepičku a šup s ním do fusaku a přikryju dekou a tím nánožníkem na kočárku. Ale zdá se mi, že je mu horko.

No když jdu s kočárem, tak mám takovou chlupatou, teplou kombinézu, tak pod to jí dám třeba jenom punčochy, nebo ponožky a kalhoty a navrch bodýčko a mikinu.A v kočáře jí ještě přikreju dekou a tím nánožníkem. Někde jsem četla, že dítě má mít vždycky o jednu vrstvu víc, než má dospělej :nevim: . Tak se tak nějak podle toho řídím + ještě radši teplo, než zima! :lol:
Malá má ty potničky nejvíc na krku ( protože má ty tři brady, tak to těžko luftuje, že.. :-) ) a na hlavičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.3.11 20:55

No jo o jednu vrstvu víc než dospělej, ale víč kolik já mám tukových vrstev ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.3.11 20:55
trace píše:
Kombinéza je nám totiž jaksi už malá.. a to mám 3-6 měsíců… malej je trošku delší :mrgreen:

My taky nosíme velikost 3-6 měsíců! A to má 58 cm. Tak nechápu, jak to číslujou…!? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.3.11 20:59

Máme 3,5 měsíce a už dáváme velikost 74 . A koupila jsem teď v Globusu tři bodýčka vel. 74 a ty bych si mohla oblíct i já :mrgreen: . Ono strašně záleží, jaký je to výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
11.3.11 09:34

Ahoj holky!Já byla zase dnes ráno u doktorky!Vyrážka se nám nezlepšila a obě očíčka měla oteklý a tu vyrážku měla na obou víčkách, no nelíbilo se mi to. Tak jsem jela ještě jednou, protože přes víkend bych nevydržela se na to koukat!! :cry: Tak mi dala ještě kapky Fenistil. Ptala jsem se na krémy na léto, jestli je hodně citlivá,a říkala v lékarně koupit faktor 40 a víc na obličej. A prý je dobrý i Panthenol, obyčejný krém. Tak to pak musím projet na netu..No tak jsem zvědavá, jestli nám kapičky zaberou.Jsem z toho úplně hotová, že za to můžu já, že má takovou vyrážku, chudinka!!!! :zed:

Holky a používáte takový ty spací pytle? Já mám asi pět, různých velikostí, co jsem různě dostala. Jsou krásný, ale vůbec je nepoužívám!!! :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
11.3.11 10:51

Ahojky děvčátka :mrgreen:
venku zase (teda u nás) hnusně, takový spavý počasí.
Bikis my máme taky pořád nějakej ten pupenec a te´d jsem koukala, že to má i jak píšeš ty na krku. :zed:
Dneska jsme byly taky u dr. malá kašle a chrčí, ale na plicích to nemáme, jen máme odsávat, ale neodsála jsem nic. jak dlouho holky bych měla odsávat jednu dírku???
Lucko den si měla teda opravdu výstavní, někdy se to tak všechno sejde :pocitac: .....tak příště sváču s sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
11.3.11 11:51

Leni, já když jsem malému odsávala, tak třeba i 20-30 sekund jsem to nechala v jedné dírce, protože jestli má tu zadní rýmu, tak to chvilku trvá než se to dopraví ven. A je lepší před odsátím šplíchnout do nosánku Vincentku ve spreji nebo Libenar a po odsátí taky. Používám odsávačku na vysavač.
A vincentka je rozhodně lepší ta pro dospělé, složení je stejné jako u té dětské, ale ta pro dospělé má rozprašovač a to je mnohem účinější i ta dávka je tam větší a ta dětská kape po kapičkách to jsem měla pocit, že účinek naprosto žádnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
11.3.11 17:09

Trace děkuju za info :palec: takže Vincentku určitě koupím. já mám taky odsávačku na vysavač, ale kde nic tu nic. jen to v ní jako chrčí, ale rýma viditelná v nose není :nevim:
Holky už na mě zase leze chřipka…jsem jak kdyby mě někdo zmlátil a mám i teplotu zvýšenou, no jsem úplně odrovnaná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
11.3.11 17:18

Lééénuško…ta chřipka je děs! Je toho opravdu hodně. Malý taky chrčí, ale nic z něj nevysaju. Připadá mi, že je vždycky víc zahleněný po mlíčku…taková ta zadní rýma.
A prý jako prevence před chřipkou působí cibule. Normálně jen rozkrojená na talířku v pokoji. Manžílek to slyšel v rádiu…taková babská rada…no, máme tu teď pěknej ozooon! :mrgreen: Ale je fakt, že mě už týden bolí klouby, ale nic víc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.3.11 07:34

Ahoj holky! :mavam: Tak my taky dnes trhly rekord ve spaní - od 20.00 do 4.00! 8-o . Ale to bude asi těma kapičkama na alergii, ale to nevadí,. i tak to bylo příjemný, takhle hezky dlouho už jsem se dlouho nevyspala! :dance: :-D
Jinak pořád polohuju malou, aby nespala na pravý straně,kde má tu placku ,ale je to těžký!! :nevim: Dávám jí na tu stranu ručníky, polštáře, všechny hračky má vlevo, ale prostě se jí to nelíbí. Vždycky to nějak udělá, aby mohla mít hlavičku na pravo! Tak nevím..Dr. říkala, že do třetího měsíce je ještě čas, ale já se bojím ,aby neměla šišku! :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.3.11 10:11

Ahojky :mavam:
Bikis my taky dneska spaly docela dobře, horší je pak to uspávání, 2hodiny to jistí, někdy úplně usínám u toho jak houpu ten kočár 8-o , už se mi stalo, že jsem úplně na židly u toho vytuhla. Jinak s tou hlavičkou neporadím co dělat, ale dr. asi ví o čem mluví. My máme sice hlavu dobrou, ale připadá mi, že se více otáčí na pravou stranu :nevim:
Jinak se nám už včera podařilo něco odsát, takže ještě tu Vincentku a snad to bude lepší. Mě už je taky docela líp.
A dneska krásně venku…tak paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky