Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9469
7.3.11 16:31

Ahoj holky,

chci se zeptat, za jak dlouhou dobu po porodu jste zkusily sex?? Počkaly jste po šestinedělí? :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.3.11 16:44

Ahoj Rézy, no já už jsem to tady psala,my jsme nevydrželi do konce šestinedělí, to nám končí v pátek a teď v sobotu jsme to už zkoušeli a dobrý:-) tedy jen pomalu, opatrně ale šlo to dokonce i bez lubrikantu. Manžel byl něžný :mrgreen: . Bylo to příjemný i když já se zatím docela bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
7.3.11 16:47

Ahoj Luci, moc děkuji za odpověď, já už mám na sexík chuť od konce těhotenství, ale také se bojím, tak uvidíme :lol: :mrgreen:

Lucka13 píše:
Ahoj Rézy, no já už jsem to tady psala,my jsme nevydrželi do konce šestinedělí, to nám končí v pátek a teď v sobotu jsme to už zkoušeli a dobrý:-) tedy jen pomalu, opatrně ale šlo to dokonce i bez lubrikantu. Manžel byl něžný :mrgreen: . Bylo to příjemný i když já se zatím docela bojím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.3.11 16:51

Léénuško a na jakým portálu si lahvičku objednávala?
Luci…to mi povídej! Mě těch 9 měs. bez MS taky vyhovovalo!!! Já bych to teď už klidně vypla a měla do smrti pokoj… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.3.11 16:57

Réza no chce to opatrně, ale to člověku ani jinak nedá:-).....každopádně musím říct, že unás na tom má zásluhu manžel, opravdu dlouho mě mazlil a tak nějak uvolnil:-)jinak bych byla asi sevřená až kam :mrgreen: . Ale ani čurání mě nepálilo, ani se nic nestalo, že bych krvácela, ani mě pak nic nebolelo…Už bych to možná zkusila zas znovu, ale zas hooooodně opatrně :lol:
No jinak s tou chutí jsem to měla stejně, já neměla ani den po porodu, že bych měla k sexu odpor, vůbec ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.3.11 16:59

Evelin jo přesně tak. Úplně jsem si to užívala, a navíc i to, vlastně jak jsem nebrala tu antikoncepci. Byla jsem psychicky taková vyrovnanější, s tou antikoncepcí jsem měla občas hrozný stavy :cert: . Takže tu byc nejraději taky nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.3.11 20:15

Luci, přesně jak říkáš! Bezva bez antiko, ale bohužel už nemůžu riskovat…snad s doktorkou něco vymyslíme i přes ten můj čípek…hormony nejsou pro mě nejlepší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.3.11 08:53

Čau holky!Tak jsme doma od doktorky a máme v deseti týdnech 58cm a 5720 g! :lol: A prý pěkně přibíráme, tak máme přijít až za 3 týdny a to už bude očkování! Normálně mám z toho strach, jako kdyby měli očkovat mě …jestli bude brečet a tak!!! :roll:
Taky jsem si koupila tu Lipobasi a je fakt dobrá! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
8.3.11 10:11

Evelin tak to mi pak povíš co jste s doktorkou vymysleli, mě zdravotně hormony asi nevadí.....no ale myslím si, že to je prostě svinstvo. No takže bych taky brala jen nějaké s nejmenším počtem hormonů......
Bikis jo lipobase je vážně super :palec: . a není na předpis viď? Je fakt moc příjemná, ani nijak nevoní, nesrmdí:-)
Jinak moc gratuluju že je vše v pořádku u vás a že malá pěkně roste:-)
My půjdem teď na konci šestinedělí, tak jsem zvědavá co bude doktorka říkat, sice máme půjčenou váhu doma, tak vím, ale jak bude mudr spokojená s tím kolik jsme přibrali. A chtěla bych se jí zeptat na očkování na TBC, máte někdo zkušenost?
Jinak očkování si myslím, že je ještě dobrý ale pak na píchání/nastřelování naušniček :cry: , to určitě probrečím, nesmím se ani malovat až tam půjdem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
8.3.11 12:25

Ahojky! Dneska sme byli taky v poradně, tak máme 4560g a 57 cm (máme to jako 6tinedělní prohlídku, ikdyž nám bude 6 týdnů až v pátek). Akorát sme ale dostali hned doporučení na dětskou chirurgii s kožním výrůstkem, který má malý od narození u ouška (vypadá to jako „Šrekovský tykadýlko“) a možná mu budou ještě nastřihávat uzdičku pod jazykem. Už ať to máme za sebou!!! To bude křiku! Hlavně mám strach s tím jazýčkem, aby ho to moc nebolelo a mohl pak vůbec ode mě pít!!!
Luci…já sem objednala u doktorky to TBC a prý to malý dostane až v 6.měs., až projde vším ostatním očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
8.3.11 12:40

Ahojky holky.
Lucka: tak mi TBC máme už za sebou. jinak píšou že očkovat se má od 4.dne až 6ti týdnů věku dítěte, ale už jsem se hodně setkala s tím (i jak píše Evelin) že očkujou jako v různým věku dítěte, tak pak tomu má člověk rozumět. Jinak u nás to stálo 270kč.
Evelein: tu lahvičku jsem kupovala na stránkách www.4kids.cz stačí najet na Nákup podle značek (najít Tomee tipee)a pak dát Čas na jídlo a je to hnedka tam na první stránce :palec:
jinak jsme dorazily dneska od ortopeda, byly jsme na kyčlích a máme to v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.3.11 15:43
Evelina75 píše:
Ahojky! Dneska sme byli taky v poradně, tak máme 4560g a 57 cm (máme to jako 6tinedělní prohlídku, ikdyž nám bude 6 týdnů až v pátek). Akorát sme ale dostali hned doporučení na dětskou chirurgii s kožním výrůstkem, který má malý od narození u ouška (vypadá to jako „Šrekovský tykadýlko“) a možná mu budou ještě nastřihávat uzdičku pod jazykem. Už ať to máme za sebou!!! To bude křiku! Hlavně mám strach s tím jazýčkem, aby ho to moc nebolelo a mohl pak vůbec ode mě pít!!!
Luci…já sem objednala u doktorky to TBC a prý to malý dostane až v 6.měs., až projde vším ostatním očkováním.

Evelin, to jsou teda starosti, chudák malej…já bych zt oho taky byla hotová, už mám trauma z toho očkování!!!Ale hlavně, že to není nic horšího, Ondrášek to určitě zvládne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.3.11 15:47

Holky, u nás píchaj ouška už v porodce :nevim: , takže malá už má naušničky…
A s tím očkováním na TBC jste mi zase nasadily brouka! :roll: Zkusím se zeptat za ty tři týdny doktorky, jestli není ještě pozdě na očkování. Asi bych jí taky nechala!

Lucko, tu Lipobasi jsem normálně koupila v lékárně za 105 Kč! :-D A mažeš s ní malý i obličej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
8.3.11 16:50

Evelin no tak to jsou věci, já jsem četla, že TBC se píchá jak píše Lééénuša v 4.-6.týdnu… :nevim: taky se na to chci doktorky právě zeptat a nechat naočkovat. No a to s malým je hrozný, sice Shrečí tykadýlko musí být roztomilý ale chudák malej a s tou uzdičkou....... :-( tak malý a hned toho musí tolik zažít…

Bikis mažu i obličejík a v pohodě. ale jen tak lehce, tak jsem se nedočetla jestli se na obličej mazat může ale je to bez problémuů.

Holky taky vám prcíci tak málo spí přes den? Ta naše cácora teda jo :cert: těžko něco udělat…protože když je bdělá, chce se pořád chovat nebo aspoň na mě ležet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.3.11 20:42

Bikis, my jsme na očkování byli před 14 - ti dny , dávala malému tu hexa vakcínu první dávku. V pohodě, reakci jsme neměli žádnou, ani teploty, ani nebyl protivný. Malý ani nepípl, když mu to píchla, já jsem ho rozptylovala hračkama, ale začal broukat,až když jsem mu tu hračku brala při odchodu domů :mrgreen: . Jinak my máme za sebou očkování Rotarixem a taky dobrý, to se dává do pusinky na jazýček vodička ( akorát to stojí hodně peněz). Ale teď na konci března jdeme na druhou Hexa vakcínu a Sinflorix zároveň, tak z toho mám trochu strach. No snad to proběhne hladce.
Luci, jak jsi říkala, že to v těhu bylo pohodlný bez MS, tak při té Sayaně ( antikoncepci) MS nemáš.. takže paráda.
A s tím spaním přes den, dopoledne hodinu , odpoledne na procházce v kočárku 2-3 hodiny a pak už jde až večer do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí