Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
3.3.11 13:53

Zdravím holky :mavam: ach to kojení, kdysi jsem někde četla že je to druh umění a já si říkala ,,to jo, to zvládnu raz dva,, a ono prd :-( je to opravdu umění.
Luci: asi nemá opravdu člověk zoufat, když to najednou nejde, nebo jde, ale né na 100%. Já už mám snad teďka pocit, že mi to mlíko už ani neteče. Je to hrůza. Adélku teda pořád kojím a vypadá to že je vše o.k, ale pak jí zvážím a ona tam přibude jen 5. takže Nutrilon je náš kamarád :lol: pořád dávám stříkačkou, ale jak si psala, že máš tuhle lahvičku, hnedka jdu na net a kupuju jí. Aspoń si sama určí kolik toho vypije. A co to zvracení??? Já musim teda zaklepat, že od doby co je Adla na světě, tak si ani jednou neublinkla ani nic podobného, takže aspoň něco.
Jinak se mi nějak vysypala v obličeji (teda hlavně na čele), máme to už pár dní a ve vlasech má jako takové žluté bedíky. No vypila jsem jablečnej džus, tak nemůže to mít z toho?? Ale zase v těch vlasech…fakt nevím a při kojení jí na to koukám a štve mě to :zed:
Jo holky a teďka se doslova posrala :mrgreen: že to měla skoro až za ušima a já pořád proč tak kňourá a pobrekává chuděra a ona taková skáza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.3.11 15:42

Tak lahvička objednaná, vypadá fakt moc dobře :-D
A holky ještě mě zajímá jak je to s nástupem na tu rodičovskou???Vím že se někdy před ukončením mateřské musí dojít na sociálku a tam udat jak dlouho chceme být na rodičáku? ale právě kdy asi tak to jít nahlásit, aby nebylo pozdě a kam přesně na sociálku (jaké oddělení) já fakt nemám ráda úřady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.3.11 16:50

Lééénuša- jo ta lahvička je super, malá z ní krásně pije a přitom nemá problém pak s prsem. No je lepší než od aventu, tu máme taky ale tahle tím tvarem je fakt super :mrgreen:
No jak píšeš s těma žlutejma ve vlasech. Dneska jsem to zrovna četla, můžou za ty prý vlasové žlázky, vůbec nic to není. Takže buď si toho nevšímat a nebo nahřát olej(olivový, slunečnicový) potřít hlavičku před koupáním a po koupání se to vyčeše kartáčkem, my to už jednou dělali. A měla jen šupinky ve vlasech, nic žlutýho ale pomohlo to.
no a kojení je fakt umění. Je to strašně těžký, zvlášt když si do těch prsou nevidíme.
My jsme teď kojili po 3hodinách a rozdíl na váze mi ukázal poprvé jen 20 a když jsem tomu neveřila, tak jsem jí převážila a váha ukázala dokonce 10. Což je pěkná blbost, bumbala 15min. Takže teď vůbec nevím kolik toho vypila ale 10ml je opravdu směšný. Když před 3hodinama vypila 90. No každopádně se unavila a teď usla, tak asi vypila víc než 10, ani jsem jí už nestihla přebalit :nevim: , ale budit jí nebudu, jsem ráda, že je v klidu. Říkala jsem si, nechám jí chvilku odříhnout a pak přebalim a ona to holka zabalila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.3.11 17:32
Lééénuša píše:
Tak lahvička objednaná, vypadá fakt moc dobře :-D
A holky ještě mě zajímá jak je to s nástupem na tu rodičovskou???Vím že se někdy před ukončením mateřské musí dojít na sociálku a tam udat jak dlouho chceme být na rodičáku? ale právě kdy asi tak to jít nahlásit, aby nebylo pozdě a kam přesně na sociálku (jaké oddělení) já fakt nemám ráda úřady.

Jestli budeš doma dva roky, tak musíš podat žádost do 22.týdne miminka, jestli tři roky, tak až do 9.měsíce dítěte.
Kam jít na sociálce taky nevím, já se budu muset ptát na informacích! :-D Půjdu tam už příští týden, ať to mám za sebou. taky nesnáším úřady, čekání, vyplňování formulářů atd.!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.3.11 18:15

Lucka: jéé tak to si mě uklidnila, už jsem fakt uvažovala že pojedu zítra k dr., i když asi tam stejně pojedu a proberu s ní to kojení.
Bikis: jo takže až do 9.měsíce dítěte jo??? já myslela, že než skončí mateřská tak se tam musí, mám v tom úplně mezery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.3.11 18:19
Lééénuša píše:
Lucka: jéé tak to si mě uklidnila, už jsem fakt uvažovala že pojedu zítra k dr., i když asi tam stejně pojedu a proberu s ní to kojení.
Bikis: jo takže až do 9.měsíce dítěte jo??? já myslela, že než skončí mateřská tak se tam musí, mám v tom úplně mezery.

No čim dřív, tim líp samozřejmě :wink: …pak to asi vyplácej zpětně, nevím! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.3.11 18:28

Ahoj holky
Tak u nas se rve a rve pres den uz to trva asi 4dny vydrzi chvilinku v klidku ale jinak placem a jediny kdy je v klidu je na brisku nebo v ruce ale tousime tancovat a zpivat :pocitac: :nevim: Hlad snad nema no priest tyden jsem do poradny tak jsem zvedava..zkousime dudana ale odmita kdyz si hi na chvilku vezme tak je tak spokojena a pak ho najednou zacne bojkotovat
V nock je zlaticko budi se Jen jednou max 2× a usiname tak hodinku max ale Ty dny Ted teda unavny neudelam nic
Na kyclich mame mit airily baleni :cry: Mate to nekdo?dnes jsem ji to dala a doslova hysterak tak miji je lito nemuze molar nozickama :think:
Jinak prdy mame furt tlaci jak blazen tak jsme koupili ty probioticky kapicky a uvidime
Sekace taky preferujem dnes jsem koupila teplacky nadherny a trigo :potlesk: Maj tam nadherny vecicky a hlavne stejne z toho rostou jak z vody a flicky z hovinek aspon to cloveka tak nemrzi…
No ten kazdodenni plac je miji hrozne lito jsme uplne bezmocna a nevim jak ji pomoct rikala jsem si jestli nemuse MIT taky hladik ale zase papa krasne a sama se odtrhne a pribyva na kyclich si nas spletli s 3mes.miminkem tak jsem zvedava na prevazenil u Mudr jsme takovy cvalici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.3.11 19:19

Omlouvam se za ty preklepy jak chci vzdy stihnout aspon neco napsat tak specham a nekontroluju :roll: jinak to baleni z kyclicek trojity jako zda se mi to hrozne moc ma to az ke kolinkum chudinka a Jen co ji to dam tak place :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.3.11 19:26

Jinak ted je teda zlaticko spinka od 15h
Ve st nam konci sestinedeli tak se testim do vany :-P A o ostatnim ani nemluvim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
3.3.11 19:40

Luci, nám pediatrička poradila když dám nakojit a malý vypije málo, tak mohu hned dokrmit Bebou, ale musím hned, ne až za půl hodiny, to už se bude mísit natrávené mléko s nenatráveným a pak z toho jsou ta blitíčka. Udělala jsem to tak a je fakt, že to zabralo.
Tak to zkus, doporučuji :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.3.11 20:05
Vanees píše:
Ahoj holky
Tak u nas se rve a rve pres den uz to trva asi 4dny vydrzi chvilinku v klidku ale jinak placem a jediny kdy je v klidu je na brisku nebo v ruce ale tousime tancovat a zpivat :pocitac: :nevim: Hlad snad nema no priest tyden jsem do poradny tak jsem zvedava..zkousime dudana ale odmita kdyz si hi na chvilku vezme tak je tak spokojena a pak ho najednou zacne bojkotovat
V nock je zlaticko budi se Jen jednou max 2× a usiname tak hodinku max ale Ty dny Ted teda unavny neudelam nic
Na kyclich mame mit airily baleni :cry: Mate to nekdo?dnes jsem ji to dala a doslova hysterak tak miji je lito nemuze molar nozickama :think:
Jinak prdy mame furt tlaci jak blazen tak jsme koupili ty probioticky kapicky a uvidime
Sekace taky preferujem dnes jsem koupila teplacky nadherny a trigo :potlesk: Maj tam nadherny vecicky a hlavne stejne z toho rostou jak z vody a flicky z hovinek aspon to cloveka tak nemrzi…
No ten kazdodenni plac je miji hrozne lito jsme uplne bezmocna a nevim jak ji pomoct rikala jsem si jestli nemuse MIT taky hladik ale zase papa krasne a sama se odtrhne a pribyva na kyclich si nas spletli s 3mes.miminkem tak jsem zvedava na prevazenil u Mudr jsme takovy cvalici :oops:

No tak to se jí líbí u maminky v náručí, to je jasný!!! :-D
Já budu muset taky za chvíli asi stát s malou celý dny u okna, aby mohla koukat. Jakmile jí položím, tak se vzteká! :roll:
My máme kyčličky naštěstí v pohodě..to balení je blbý, chudáci mimča!Ale co se dá dělat! :nevim: Sousedky malá to musela mít asi až do pěti měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.3.11 20:48

BIKIS No ja uz nevim asi si fakt zvykla u me ale fakt kdybych ji mohla aspon chovat v sede ale musim s ni kvedlat a poked moznosti zpivat tak tancujem cely dny u radia a to je spokjena 8-o :roll: No tak co bych pro ni neudelala jeste k tomu jakmile ji necham chvilinku plakat tak si strasne vyrvava hlasivky vcera mela hlas jak 40ti leta alkholicka chudinka tak se snazim at place co nejmin
Jako Ted spinka od 15h bez papani ale nechci ji budit je tak spokojena ani nepobrukuje tak jestli zabiraj I Ty kapky :nevim:
Holky budite mimca po nejaky dobe kvuli krmeni?ja ne snad to neva myslim ze pokud by mela hladik tak si rekne ale teda uz Ted se bojim noci po takokvym spanku :dance: Vanicka to jisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.3.11 06:29
Vanees píše:
BIKIS No ja uz nevim asi si fakt zvykla u me ale fakt kdybych ji mohla aspon chovat v sede ale musim s ni kvedlat a poked moznosti zpivat tak tancujem cely dny u radia a to je spokjena 8-o :roll: No tak co bych pro ni neudelala jeste k tomu jakmile ji necham chvilinku plakat tak si strasne vyrvava hlasivky vcera mela hlas jak 40ti leta alkholicka chudinka tak se snazim at place co nejmin
Jako Ted spinka od 15h bez papani ale nechci ji budit je tak spokojena ani nepobrukuje tak jestli zabiraj I Ty kapky :nevim:
Holky budite mimca po nejaky dobe kvuli krmeni?ja ne snad to neva myslim ze pokud by mela hladik tak si rekne ale teda uz Ted se bojim noci po takokvym spanku :dance: Vanicka to jisti…

Vanees, malá chce taky furt nosit a koukat, taky u toho nemůžeme sedět :roll: ,a já už mám záda úplně v háji! :roll: Ještě k tomu moc přes den nespí, takže když chi něco udělat, tak jí položím, ona se vzteká a piští a mně je jí pak líto a říkám si, jak jsem hrozná matka, že se jí nevěnuju!!! :zed: :-D
Ale celý den nosit to fakt nejde!!! :-D

Jinak na krmení taky malou nebudím.

Příspěvek upraven 04.03.11 v 06:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
4.3.11 06:34

Holky, hoďte sem prosím fotky těch vašich miminek, jak rostou, a ať víme, o kom pořád mluvíme! :-D Já jsem zvědavá … :wink:
Já přikládám fotku pořízenou speciálně pro taťku! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
4.3.11 08:36

Bikis, to je krásná bambulka :-) . Taťka musí mít z trička nebo bodýčka velkou radost.
Jinak já jsem to s tím nošením na úplném začátku měla taky tak, koupila jsem babyvac a byl klid. Marťínkovi se v něm líbilo a byl u maminky. A já jsem měla obě ruce volné.
A to je naše sluníčko :-)
Ták přidávejte fotečky, ať vidíme jak rostete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí