Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
24.2.11 11:47
Bikis píše:
Holky, naše malá taky furt vydává nějaký zvuky a nejvíc v noci! Vždycky taky vylítnu, protože mi připadá, že se dusí nebo něco. A taky píská, brouká a tak. A taky hrozně prdí, to jsou vždycky rány jak z děla, my se vždycky chechtáme, kde se to v takový sladký malý holčičce bere!! :mrgreen:

My se taky vždycky smějeme, to její prdění a krkání…je jak dospělej chlap :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
24.2.11 12:28

Já přibrala 12 kilo, 10 zůstalo v porodnici, 2 kila dole v šestinedělí takže super, ale předtěhotenský džíny neoblíknu ani náhodou :nevim: , přes boky je nenatáhnu. Tak nevím, jestli se ta pánev ještě vrátí do normálu :think:
Strie naštěstí nemám.Někde jsem četla, že jakmile vzniknou, už nezmizí. Spíš vyblednou, že nejsou tak vidět…
Jinak cvičit jsem byla už 2×, mamča mi hlídala.Ale byl to stres, max. 3 hoďky malá vydrží bez mlíčka. Takže jsem byla na nervy, no ale aspoň něco.
Pořád nevím, jestli odstříkávat, aby mi mohl někdo hlídat a nakrmit malou. Koupila jsem si za 400 lahvičku pro nejmenší miminka, se savičkou ve tvaru bradavky, s malou dírkou,aby mimčo pořádně tahalo, jako z prsu. Ale stejně se bojím, že pak nebude chtít prso…nemáte někdo vyzkoušeno?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.2.11 12:42

Jito v Podoli mi na strie a jizvu po cisari poradili obyc vazelinu namichaji v lekarne pry je to nejlepsi I v tehu ale to jsem bohuzel nevedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.2.11 15:21

Bikis tak to jsi dobra ze jsi uz byla cvicit :potlesk: Ja uz se taky tesim
Ja bych se asi ty lahvicky bala na vsechno snazsi si zvyknou asi rychle, ale zase nevim ja z praxe nemam zkusenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.2.11 15:32

Bikis
Já odsávám mlíčko každou noc, protože jak malá déle spí, tak se mi strašně nalejou prsa a jí pak stačí jen jedno, tak si jdu pak druhé odsát a občas, když chce zase častěji a mě se nestihne udělat, tak jí ho pak dám. Podávám jí ho ale stříkačkou, dám jí ukazováček do pusinky nehtem dolu a bříško prstu opřu o její horní patro, takže ho mám jakoby šikmo. Pak vezmu stříkačku a ten hrot dám do jejího koutku hned k mému prstu. No a ona začne tahat a jak tahá, tak já jí pomalu stříkám do pusinky mlíčko a vůbec nemám problém s tím, že by se pak ke mě nepřisála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.2.11 16:31

Vanees: tak ty naušničky jsou optimální v 6týdnu, oni to ty mimča spíš zaspí než později. Jinak mám pocit že nastřelování se provádí až dýl…ale nevim zda je to všude stejné.
Jita: mě ukazovali v porodnici dát mimču do pusinky malíček (nehtem dolů) a ona jak začne sát tak dát hrot stříkačky k tomu malíčku aby se jí nepoškodila dáseň.

Jinak holky tak já nabrala 10kg, 9 nechala v porodce a teďka jsem dala dolu ještě asi3kg ale stejně mám pocit že to není nikde vidět…no a strie tak ty mi vylezly v těhu jak blázen (a to jsem mazala) takže teďka je to opravdu otřesné.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.2.11 16:43

Lenuskaja mam na brise strie taky :evil: k tomu zbytek vytahaneho bricha a jizva po cisari no mazec snad to bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.2.11 22:40

Tak jsme dorazili z pohotovosti, podrobnosti vám písnu zítra, teď jsem KO, tak zatím pa a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
25.2.11 08:10

jéééé Jíťo doufám že nic závažného…to jsou šoky po ránu, to nám nedělej.

Vanees: jo to břicho je děs, taky to mám vytahaný a prostě hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
25.2.11 15:51

Teda Jíťo…co se děje???
U nás včera noc, teda usínání opět náročný…zase se hodinu kroutil a brečel, asi zase ta kolika…navíc se v noci zase budí každý 2 hodiny. Doufám, že mám dost mlíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
25.2.11 15:53

Teda, to jsem taky zvědavá co u Jíti… :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
25.2.11 15:54

Strie teda nemám žádný, ale jak nestíhám přes den jíst, včera mě popadl hlad a večeřela sem až v 10 večer a odpoledne sem zdlábla Margotku. Celou noc na nohách, no a ráno na váze 1 kg nahoře. :zed: Mě vomejvali! Jinak 14 kg je dole a 5 zbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.2.11 18:38

Tak už jsme doma, včera děs běs, už mě popadla panika :zed:
Malá celou středu skoro problila a včera ráno pohoda a pak začala znovu a do toho tak šílenej ječák, že se málem začala dusit, no brečela jsem s ní, vůbec to nešlo utišit, v životě jsem nic takovýho neslyšela. Ani nemohla za celé odpoledne usnout, pořád se kroutila a křičela a klid byl jen u prsa. Jenže kojit nemůžu pořád, takže celá hotová jsem se v sedm sbalila a vyrazila na pohotovost…sedly jsme do auta a samozřejmě klid, totálně vytuhla, přijely jsme tam a začala znovu. Doktorka ji prohlédla, poslechla si ode mě vše, co jsme zažily a pak řekla verdikt:
Dáváte jí často najíst, musíte vydržet nekojit alespoň dvě hodiny i když brečí, protože jinak se jí smísí natrávené mlíčko s novým a pak zvrací o to víc…no čučela jsem jako blázen, že jí vlastně ubližuju a prý jí to způsobuje i prdy atd…nedozvěděla jsem se ale, proč tak křičí a nechce spinkat a proč se mi kroutí u jídla :nevim: , no ale dala nám kapky na zvracení a noc docela klidná, taky mi ukázala nové nošení miminka, hlavou a bříškem dolu, no super, v noci jsem jí tím uspala :palec:
Dnes jsme tedy navštívily dětskou doktorku a po převážení šok 8-o , malá přibrala za týden 240g. Takže konečný verdikt je, že se přežírá, z toho zvrací, bolí jí z toho bříško a má asi šílené prdy (i když mě to tak nepřišlo), ale nějak jí nejdou ven a jí to asi hrozně bolí. Takže rada zní: kojit min. po třech hodinách, mezi tím přežít ten jekot, dostali jsme další kapky na prdy, já Espumisan pro prevenci, pak dál ty kapky na zvracení a prostě jí s tím nějak pomoci…hlavně jí nechat vždy pořádně vytrávit a nekojit moc často, jen v nejnutnějších případech :zed:
No já se bála, co se nám neděje a ona se normálka přežírá.
Sice musíme hlídat to zvracení, protože to z ní občas vylítne jako blázen, takže by musela na vyšetření žaludku a střeva, ale jinak, když se to nezhorší, tak to má z jídla :zed:
Celou noc spinkala jak andílek a dnes celý den taky, no já už se v těch miminkách občas fakt nevyznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.2.11 18:41

Jo a aby toho nebylo málo, tak mi dnes z tašky u kočárku vypadla peněženka, v ní všechny doklady,průkazky, karty, 3500kč na nájem a taky lístek na poštu na vyzvednutí kartičky pojišťovny pro malou…ne mě už vážně hrábne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.2.11 18:43

Akorát jediné dobré zprávy byly, že se dvěma mým kamarádkám dnes narodili chlapečci, přesně měsíc po nás :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí