Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4553
17.2.11 18:30

Jita: rady se určitě hodit budou!! Jinak celý den přemýšlím nad tím, co bych dělala!!Já bych byla pěkně hysterická!!! :roll: Hrozná situace!!!
A kolik stojí ta kojenecká váha, prosím tě?

Co se týče sexu, tak já mám snad větší chuť než před porodem nebo co! :oops: A měla jsem jí hned jak mě pustili domů z nemocnice!!A to kojím, a to prý tlumí chuť…tak nevím teda, co se bude dít až kojit přestanu!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
17.2.11 19:47

Ahoj Jíťo, tak já vím jak se cítíš, je to hrozná bezmoc, ale zvládla jsi to skvěle. Nám se něco podobného stalo před 14 dny. Malý měl rýmu, byl zahleněný a asi jsme měli v ložnici suchý vzduch .V noci jsme spali a najednou malý začal plakat, ale tak jinak než normálně, znělo to jako když mňouká koťátko. Tak jsem vyletěla a hned jsem ho vzala, ale to nepomohlo, nemohl se nadechnout a nevím co mě to napadlo, popadla jsem vincentku ve spreji a prostříkla jsem mu nosánek a foukla jsem mu do obličeje a nadechl se… taky už jsem potom nespala. Sice máme monitor dechu, ale to každý rodič vycítí když se něco děje ještě dříve než začne monitor houkat. Všem přeji, aby tohle řešit nemuseli a miminka spokojeně spinkala.

Jinak u nás první sex po porodu super, ale za použití lub. gelu, jinak by to nešlo. Ale řekla bych ještě lepší než před porodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.2.11 22:01

Jíťo…klobouk dolů, zvládla si to skvěle! Nechci ani domýšlet…jak bych reagovala já!!!

Holky, s tím sexem to mám jako vy…dala bych si hned říct! :lol: Ale počkáme si po 6tinedělí! Snad to bude v pohodě… :nevim: Doufám! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.2.11 22:08

Jito tulik to je des co se Vam stalo jsem ted teda z toho uplne vystihovana a porad na malou koukam jsi teda pohotova ze jsi tak rychle zareagovala!
Ja teda myslela ze kdyz ji davam na bok ze se to stat nemuze ze vlastne z ni automaticky mlicko vytece achjo to jsou nervy ted chudinka spinka a tlaci ze spanku prdy

LUCI po cisari celkem uz dobry obcas malinko poboliva jizva po dlouhe chuzi nebo noseni maly ale jde to hoji se krasne jj uz se taky tesim na konec sestinedeli teda mimo jine i na krasnou koupel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.2.11 13:38

Ahoj maminky, tak zase spoustu nových příspěvků. A dokonce i poznatky od dr. - Díky Jíťo, myslím, že rozhodně neuškodí předávat si co nejvíce informací…
No není to s těma miminkama vůbec lehké, ne tedy s takhle malýma…Občas malá vydává tak strašně podobný zvuky a chrčení, že se taky vždycky leknu.
No jinak noc byla příšerná :zed: , mě ve 2 vzbudily křeče jak blázen, porovnatelný s kontrakcema.....no a tak jsem se doplazila na záchod a průjem jak z děla, seděla jsem tam přes půl hodiny, vždy už na odchodu a zas jsem se musela sednout, protože to nebylo vše…jen jsem se modlila ať Valerinka ještě spí, aby neměla hladík než se máma dá do kupy. Pak jsem vymrzlá lehla do postele a za 10min malá vzhůru a šli jsme kojit, no a pak nemohla usnout zas přes ty prdy, to se mi chtělo brečet. Usli jsme až někdy ve 4 a v půl 6zas na nohách do 8 než jsme zase usli a pospali jsme si až do 9. no hrůza. Teď jsme obě vyřízené. Jo a kojení v těch 9hodin proběhlo 2×. první kojo celé vyhodila ven, chudinka. zlitý bodíčko i tepláčky… 8-o. Nemáme nejlepší dny :zed: …

No ale ta chuť na sex je :dance: :srdce:
tak koukám, že jsme na tom všechny stejně:-)
já doufám, že nám to půjde jako trace :srdce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.2.11 16:35

Luci, dneska v noci taky ve dvě jsem měla stejný problém jako ty. Křeče, že jsem nemohla dolízt na záchod a pak průjem jak blázen. Divná náhoda zajímalo by mě, kolik lidí ještě ve dvě ráno sedělo na záchodě :mrgreen: .
No Luci, doufám, že to já mám v pohodě, když ostatní mají problémy. Snad to nemám vytahané :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale je fakt, že bez lub. gelu by to asi taky bylo jako poprvé… a to teda u mě nic moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.2.11 16:37

A teď se cpu brambůrkama, tak doufám, že se zase nepos… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.2.11 20:23

trace- jéééé tak to je dobrý vážně:-) to by mě ani nenapadlo, kdo se mnou ještě sedí na záchodě a lítá to z něj :mrgreen: , no já jsem v první fázi vlastně ani nevěděla, jestli to půjde horem nebo spodem, ale říkala jsem si, že do wc ať to jde raději spodem než před :mrgreen: .....určitěto vytahané nemáš, ale asi jsi pružnější než třeba jiné. No každopádně já bych to taky nemusela mít jako poprvé :-? a Kdy poprvé po šestinedělí jste to zkoušeli? Hned? a jak vlastně probíhá první kontrola na gyndě po šestinedělí? nebude se mi tam dr náhodou vrtat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.2.11 20:34

Luci prohlídka proběhne jako běžná kontrola, tak jak jsi byla zvyklá před těhotenstvím, takže žádná hrůza. A my jsme na to skočili až 8 týdnů po porodu, protože já jsem po šestinedělí začala krvácet a to by nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.2.11 20:36

Jo a ještě ultrazvuk mi dělal a kontroloval, jestli je vše jak má být a děloha je čistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
19.2.11 07:35

Čau holky :-D . Lucko, ta kontrola je stejná. Mně ještě dělala stěr z čípku a taky ultrazvuk. Řekla jsem si i o antikoncepci, pro jistotu!! :wink: A nabídla mi injekce Sayana, ta se jediná snad může při kojení.

A vlítli jsme na to ještě ten den ! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.2.11 09:47

Bikis Sayanu mám píchlou taky, vy jste na to vlítli ještě ten den? No mě bylo řečeno počkat 7 dní raději… a to i když jsem kojila, ale zase při kojení je šance na otěhotnění velmi mizivá, že? Někdo třeba při kojení nebere antikoncepci žádnou. A výhodou sayany je, že se nebude dostavovat menstruace :-) . A taky ti ji píchali do břicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
19.2.11 10:14

No my jsme si dali pozor…radši!! :lol: Jinak mi taky řekli, že prý působí až asi za deset dní. A taky mi to píchli do břicha. Měla jsem strach, ale vůbec to nebolelo. Sestřička řikala, že tam je ten špíček, tak to nebolí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.2.11 11:25

Jóóó tak to mi sestra taky říkala :mrgreen: , prej máte tady takovej malinkej špíček a tam tu včeličku píchneme… no ještě že mi nedala obrázek za statečnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.2.11 12:45

Lucka, trace
Tak holky, lítost nad vámi s tím záchodem, já to zažila asi týden po porodu a nic moc, do toho malá plakala, vidím to jako dnes, jak jsem jí musela nakonec nakojit na záchodě, protože jsem nebyla schopná vydržet mimo wc ani 5 minut :poblion:
Jinak u nás je vše snad úplně opačně, naše malá snad pochopila, že je den a noc, nevím, jestli jsme jí to tím shasínáním, mini lampičkou a šeptáním naučili my nebo jestli je tak chytrá, že to pochopila sama :-D , každopádně dnes v noci spala 6,5 hodiny, pak se napapala a usnula na dalších 5 hodin, no jsem jako znovuzrozená, lepší dárek mi dát ani nemohla :palec: , říkala jsem si, jestli nebude tak moc spát i přes den a ono nic, papá hezky po 3-4 hodinkách jako dřív, no je to paráda, sice máme každý večer trápení s prdama, takže s ní běháme třeba i od 6hod. až do půlnoci, ale pak je většinou klid. Sab simplex a rourku už jsme taky uklidili, jenom mažeme pupíkem a cvičíme, ale je to holka šikovná a zatím si s tím docela umí poradit :huban:
Jen jí teď hodně hlídáme s tím blinkáním, aby se nám neopakovalo, to co minule a když si nekrkne, tak na ni třeba i hodinu raději koukám, aby nezačala zase moc blinkat, ale to je tím strachem, protože bych stejně neusnula :nevim:
Jinak váhu jsem dostala, ale kupovala se v lidlu, měli ji tam teď minulý týden za 800kč, takže super, jinak u nás v domácích potřebách stála 1700kč :poblion:
Holky, taky vám dětičky tak zvrací, já pořád peru plíny a včera jsem jí třikrát převlíkala, jak byla poblinkaná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí