Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
14.2.11 16:12

Ahoj holky, tak u nás jsou taky prdíky na dením pořádku, malá tlačí a tlačí, je celá rudá a ono nic. Čaje piju po litrech, cvičíme, nahříváme plínku, masírujeme bříško a ono pořád nic, óbčas zabere přítel, nějak ji vždy veme do náruče a ona jak se u něho zkroutí, tak jí to pak jde :palec: , no škoda jen, že není doma celý den.. :-?
Jinak musím zaklepak, že spinkání máme v pohodě, ale to mlíko, to nás pořád zlobí, občas jí moje prostě nestačí, prsa se mi doplní někdy víc a někdy míň, odsávačka dobrá, ale už je to někdy na hlavu. Musím jí občas přidat trochu Nutrilonu, aby přestala plakat hlady :cry: , no jsem z toho hotová, o mlíku už se mi snad i zdá…ale nechci to vzdát, tak pořád malou přikládá, když má hlad, odsávám, baštím homeopatika, piju čaje, nahřívám, no tak uvidíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
14.2.11 16:55

Trace- jééééé mo děkuju za typ ohledně těch drahých kapiček. Diskuzi jsem si našla a opravdu jsou chválený jak jsi říkala :mrgreen: , asi je objednám, za vyzkoušení to asi stojí, navíc když opravdu pomáhají :potlesk:
Jita.tutik- Ahoj Jiťul, ty prdíci jsou hrozný hajzli, holčičky na to holt trpí hodně no 8-o , My máme dnešek s malou zatím skvělý, ale to je taky tím, že se jí povedlo asi před hodinou prorazit prdíkama skoro plínku, ale když to nejde, je to přesně jak píšeš, úplně rudá, kroutí se, pak se zas celá natáhne až prohne a já jí nemůžu zlomit a ten řev k tomu :-( ale ty drahý kapičky by možná stýly za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.2.11 17:42

Luci opravdu pomáhají, taky se mi to zdálo hodně peněz, ale riskla jsem to a po prdíkách ani zmínka, stačí 5 kapek denně a máme usměvavé nekroutící se miminko . Ještě doba než úplně zaberou je 3 - 5 dní od prvního podání.
Holky pozor
Až půjdete kupovat do lékárny ty probiotické kapičky Bio Gaia, řekněte, že chcete 10 ml balení. Dělá se totiž ještě 5 ml a cena je úplně stejná u obou. Mě na to taky upozornili holky z e - mimina.
5 ml = 600 kč ( vystačí téměř na 1 měsíc )
10 ml = 600 kč ( vystačí téměř na 2 měsíce)
Já to sice nechápu, ale je to tak. Já jsem měla ty menší a teď mám ty větší a složení i cena jsou stejné, jen ta velikost je jiná. Takže by bylo škoda vyhodit 600 kč, kupte raději něco mimískům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
14.2.11 18:08

trace moc díky:-).....to musí být paráda když se mimčo pak nekroutí bolestí :-D ......a radila jsi se nějak s dr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.2.11 18:15

zdravím…tak jestli vám můžu poradit, tak ty kapičky se dají koupit i v polsku a jsou levnější.
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php
netuším proč je to tady tak drahé :nevim: tak snad vám to pomůže prdííky jsou děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.2.11 18:17

ještě je důležité aby to bylo v chladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.2.11 18:36

Jojo radila jsem se s ní a říkala, že je to dobrý nápad, protože jsou přírodní a upraví střevní mikroflóru. Takže pokud chci investovat peníze, nemá nic proti. O peníze mi nešlo, ale ten celodenní klid a spokojené miminko… to za ty peníze určitě stojí.
Ano kapičky se dají koupit i v Polsku nebo na Slovensku, tam stojí kolem 280 kč, ale jsou to ty 5 ml, takže kdž si vezmu, že u nás koupím 10 ml za 600kč, tak mě to přijde možná ještě líp, protože neplatím ještě poštovné a balné. A navíc ty kapičky musí být v ledničce a pochybuju, že když si je nechám poslat poštou z polska a půjdou třeba 2-3 dny, tak že budou po celou dobu v lednici.
Dříve bylo výhodné je z polska nebo slovenska objednat, protože u nás stály 5 ml 600 kč a tam 5 ml 280 kč. Ale co se u nás dají sehnat 10 ml za těch 600 kč, tak už se dovoz nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.2.11 18:48

Ale jinak složení kapiček z Polska, Slovenska i našich je stejné.

Je to paráda Luci, my jsme první dva dny dávali Sab Simplex před každým kojením, mazali Pupík při každým přebalení a taky probiotické kapičky a po třech dnech jsme začali snižovat sab simplex i pupík, až jsme zhruba po týdnu zůstali jen u těch probiotik.
Zázračné to kapičky… pro nás neskutečné vysvobození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.2.11 19:29

Holky díky za gratulace.To ty prdíky příjdou za několik dní?Nám je dnes 5 dní a zatím prdíme krásně.Takže to teprv příjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.2.11 19:50

babababa může, ale nemusí. Některá miminka na to trpí hodně, dalo by se říct každý den a některé miminka to chytne jen výjmečně. Také jsou miminka, které tím trpí od narození a některé až od měsíce… Je to různý, každopádně by bylo úplně nejlepší, kdyby si tím miminka a maminky nemuseli vůbec projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
14.2.11 23:05

Holky, tak malý celý den hodňoučký a večer úderem 7.hod. to začalo a řval a kroutil se do půl 11. Už jsme byla úplně hotová a měla sem pocit, že takhle pojedem do rána. Oči jak tenisáky a ne a ne zabrat a do toho tenhle řev…přitom při každým přebalení je vykakaný, skoro u každýho kojení prdí o sto šest a stejně se kroutí. Jak často vám mimísci kakaj, když je trápěj ty prdíky? Navíc malý má trochu zduřelý prsíčka…doktorka říkala, že to jsou prý hormonální změny a že to odezní, max. že mám ty prsíčka desinfikovat. Má to taky některé z vašich miminek? Co s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.2.11 09:27

Ahoj holky tak u nas dnesni noc katastrofa 8-o
Mala spinkala od 8do 23pak do 2 h to byla krasa pak se vzbudila a nezabrala az do 4:30 a v 5 uz byla zase vzhuru kroutila se mela prodiky do toho chudak porad chrochta diky te ryme :cert:
Byla jsem z toho hot ova usina vetsinou u kojeni a ted ne a ne zabrat ani chovani nic
nezabralo…
Muzu se se zeptat jak uspavate?
Evelin Melisska to mela taky nabehla prsicka na radu Mudr jsme nijak neresili a uz je to v poradku zitra nam jsou 3tydny a prsicka uz ma ok
Tak dnes jsem zvedava jak to dam jsem unevena tak snad budem nejak aspon trochu spinkat pres den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
15.2.11 10:54

Ahoj maminy, je moc fajn, že se tady navzájem podělujeme o dojmy, radosti a bolesti :mrgreen: . Já musím říct, že malá včera celý den byla zlatá. Skoro celý den prospala, vždy jen nakojit, přebalit a zas byla tuhá, spinká přes den v lehátku, takže je se mnou. Občas se prokroutila, zabručela ale sama nakonec vyprděla. Nevím jestli to má vliv, ale při každm přebalováním jí mažu bříško krouživými pohyby tim PUPÍKEM. Takže jsem se nakonec bála jaká bude asi noc když celý den prospala ale v pohodě, večer s námi byla u tv a dívala se, pak usla, tak jsem jí přenesla do postýlky a spinkala, vzbudila se na kojení ve 22, což souhlasilo se 3 hodinama:-) a pak zas krásně usla až do 3 :lol: , a ráno jsme kojili pak v 6. Dnes ráno u nás byla dr, tak jí zvážila. za 14 dní přibrala 30dkg, takže spokojenost:-)no a já jí nakojila a teď zas spinká. Trochu se pokroutila, zabručela ale zas z toho hned usla…jéééééééééé kéž by jsme se zbavily toho několika hodinovýho řevu a rudýho mimča.
bavila jsem se s dr o těch prdíkách, tak říkala, že jí během kojení mám občas jakoby posadit aby to mlíčko opravdu postupně steklo dolů, pak taky abych jí už třeba 2× denně pokládala na bříško.
A rourku prý nepoužívat moc často, aby se mimčo neodnaučilo samo kadit.
Jo a ptala jsem se i na ty soplíky, že furt odsáváme a prý je to z mlíka, že je zahleněná, prý je to normální, pokud opravdu to není žluté nebo zelené:-.)jen si máme koupit kapičky Libenar, že jsou dobrý a že si je maminky chválí.

Vanees jinak s tím uspáváním, když je malá v pohodě a nic jí netrápí, usne mi u prsa, já jí pak dám odříhnout, chvilku jí na prsou pohoupám, zabalím do zavinovačky a už většinou spí. Ještě jí v postýlce chvilku hladím po čelíčku a nosánku a to většinou zabírá moc dobře. Ovšem když máme problém s prdíkama, tak je to mnohem těžší, to už většinou uspává manžel a je úspěšnější než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
15.2.11 11:32

Ahoj holky, zrovna si pročítám diskuzi a je to super, jak jste tady prošly celým tím čekáním, porodily a teď se dělíte o rady s miminkama :palec: je to jako nějaký seriál :mrgreen: já mám termín s prvním mimčem za týden a mám docela strach a tahle diskuze mě tak nějak uklidnila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
15.2.11 12:00

AHoj holky,taky jsem to pročítala a je to krásný a moc vám všem gratuluju k miminkám :-D Nám se narodila 28.12.10 holčička a porod byl pro mě krásnej zážitek, stejně jak píše Lucka:) Jinak prdíky jsme taky měli a samo to nějak odeznělo po tom šestinedělí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí