Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1583
10.2.11 11:46

Ahoj všem chci poblahopřát k mimískům :mrgreen: a stím spaním řešili to maminky v diskuzích „miminko“ a bylo tam i že to může být tím, jak je přendáte z teplíčka od maminky do studené postýlky tak ji zkusit předehřát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.2.11 13:31

Vanees- jojo my už taky moc nespinkáme přes den:-( takže si fakt nic neudělám, česu se ve 2 odpoledne…teď jsme se vyprděli, nakojili, přebalili, převlíkli,odsáli nosík a spokjeně usli ale bohužel jen na 30min a už je vzhůru a křičí:-///// ach nééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, co s tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.2.11 13:57

Ahojky holky, tak nás dneska pustily domu, takže jsem moc ráda.
Lucka: tak porod byl docela rychlej, v 18hod nástup do porodky a o půl noci byla na světě kočka :srdce: jinak epidurál jsem nějak prošvihla (když už jsem ho chtěla tak řekly že je pozdě)…jinak bolesti ze začátku dobrý..ke konci mazec, ale sestřičky byly naprosto úžasný a strašně mi pomáhaly. porod samotnej dobrý a když byla malá venku byla jsem z toho tak v šoku, že jsem ani nebrečela..to až te´d jsem taková z toho dojatá. Musim říct, že porod jako takovej nic příjemnýho, ale konec je úžasnej a stojí to za to :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.2.11 15:06

Ja nevím Luci od rana chováme a chováme uz si measi ochocila jen co ji položíme tak řev :dance: 8-) Spinkala od rana asi 2hodky tak ted vyrábíme s kočárkem a tam snad zabere…v noci jak kdy

Luci a zkousite ji nechat chvilku i plakat v postýlce ja vždy vymeknu po chvilce ale budu muset začít zda nejsme jinak ji budu mít furt na ruce :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.2.11 15:07

Leeenuska vítám z porodky tak jeste někdo chybi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.2.11 12:19

Vanees- já myslím, že už jsme komplet maminy ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , Vanes tak mě opravdu uklidňuje, že je to všude podobné:-))) říkám, trápí nás prdíky, už jsme začli používat rourku do zadečku a dobrý, ale řekla bych, že ta malá mrška už ví co její příjemnější…chování u maminky ANO, samo ležení NE:-), zatím nemám moc nervy jí nechat brečet, ale dnes už je začínám mít pevnější:-) dneska jsem jí nechala chvilku, aspoň jsem si mezitím hodila prádlo do pračky, nádobí do myčky a tak:-). To fakt jinak nejde asi :roll: . Te´dka je zachumlaná v dece a leži u mě na gauči:-) nejhorší je, ten stále se opakující kolotoč procedur a když konečně se uklidní a třeba zabere jde se kojit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.2.11 12:30
Lééénuša píše:
Ahojky holky, tak nás dneska pustily domu, takže jsem moc ráda.
Lucka: tak porod byl docela rychlej, v 18hod nástup do porodky a o půl noci byla na světě kočka :srdce: jinak epidurál jsem nějak prošvihla (když už jsem ho chtěla tak řekly že je pozdě)…jinak bolesti ze začátku dobrý..ke konci mazec, ale sestřičky byly naprosto úžasný a strašně mi pomáhaly. porod samotnej dobrý a když byla malá venku byla jsem z toho tak v šoku, že jsem ani nebrečela..to až te´d jsem taková z toho dojatá. Musim říct, že porod jako takovej nic příjemnýho, ale konec je úžasnej a stojí to za to :srdce: :srdce: :srdce:

Leni to je úžasný, jsem ráda, že taky nemáš na porod nějaký špatný myšlenky, vzpomínky:-) To jste to holky vzali docela hopem tedy:-) škoda, že nestihli ten epi, užila by jsi si to o něco víc, ale hlavně, že to šlo rychle:-) S tím dojetím tě chápu…úplně stejně jsem na tom byla, a nejlepší byly večery, kdy jsme si s manželem napsali pár smsek když jsem byla ještě v porodce, to jsem řvala jak želva štěstím, že mám teď dvě lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.2.11 10:04

Ahojky holky,tak jsem se taky chvilku utrhla, opravdu to není jednoduché a člověk je v záprřahu neustále a jak psala Lucka…když už se všechno udělá, tak se jde zase kojit :mrgreen:
Chci se zeptat…jaký máte interval mezi kojením??? Kojím zhruba po 2-2,5hod, bojím se aby malá měla dostatek (v porodce jsme musely kůli tomu vážit, a když te´d nevím jak na tom je, tak mě to trápí)
A ještě jeden dotaz…po kojení si vůbec neodříhne (a to jí nechávám dostatek času na to, ale nikdy nic)…a pak má škytavku, tak už taky nevím jak a co s tím???? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.2.11 10:05

tady jsme ještě v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
12.2.11 10:30

Lééénuša- jééééé Leníííí malá je opravdu slaďounká, ještě jednou blahopřeju:-) :mrgreen: . No my kojíme přes den 2,5-3hodiny vždy tak kolem 15min, ale je to jak kdy…a v noci jsem jí nejdříve budila, museli jsme v porodce aby jsme se rozkojily ale teď už nechávám na mlé jak se vzbudí, vydrží kolem 5hodin přes noc…jinak s odříháním…u nás se to taky moc nedaří, včera zas celý den krásně krkala pokaždý a dnes už zas ne :mrgreen: , ale četla jsem, že se to má zkusit 5min a pak holt mimčo uložit a ne s ním třeba hodinu chodit, že to nemá smysl…takže nám když se to nepovede, neřeším to. A co se týče škytavky, máme jí několikrát za den, taky mě hrozně štve ale nic s ní neuděláme a prý to mimčům nevadí, my jí měli hodně ještě v bříšku. Přeji zdárné kojení a vůbec veškerou péči, je to mazec. :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.2.11 17:05

Ahoj Leenuska mala je nádherná !!!
Jinak ja to nechávám na ni úplne s kojení kdy si rekne i přes den stejně to vychází tak cca po těch 3hodinach nebo Někdy spinka dele a pak si rekne třeba 2× po hodině a v noci taky tak jak píse Lucka Někdy spinka i 5hodin a nechám ji vetsinou ted spí v kuse od 22 do 2h do rana a pak uz se vidíme po 2hodinach tak spánku moc není :-)
A taky neodrihavame bohužel skoro vůbec netrápí ji zkusím to a když to nejde tak to nejde a skytame taky hodně no asi tím ale co se da dělat
V porodce jsme taky vazili a ted nevím ale od pohledu. I přijde ze tloustneme tak snad to tak je ty jsi taky Leenuska rodila v Podolí vid?ja byla moc moc spokojena :potlesk: :palec: Všichni tam byli moc hodny a ochotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
12.2.11 18:44

Ahojda holky! :mavam: Tak se přidávám…je to mazec, mám pocit, že jsem celý den v poklusu…dnešní vaření oběda byla hoňka…malý brečel, pak kojení a já měla pocit, že oběd bude k večeři.
Ondrášek se budí v noci pravidelně po 2-3 hodinách, snažím se, aby si říhnul, protože jinak se stejně za chvíli začne kroutit v postýlce. Luci, těch 5 hodin v kuse v noci ti teda závidím!!! :wink:
Lééénuško…malá je kouzelná!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
12.2.11 19:31

Ahoj holky, tak koukám že bojujete jak se dá. No my jsme to měli ze začátku taky tak. Vstávali jsme po dvou nebo třech hodinách. Teď jsou malému 2,5 měsíce a v noci spíme od půl desáté do čtyř a pak ještě do půl osmé. Po konci šestinědělí se spánek začal natahovat. Taky to vaření znám, ale až miminka začnou koukat kolem sebe a vnímat hračky, tak to bude lepší. Martínek si teď dokáže i hoďku a půl hrát sám v postýlce. A za tu dobu už se navařit dá. Tak vydržte, začne se to zlepšovat a vy si mateřství začnete ještě víc užívat. Jinak my jsme do včerejška i s malým leželi v horečkách, chytli jsme tu chřipajznu a to bylo teda něco. Tak se mějte a ať se vám nemoci vyhýbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
12.2.11 20:42

Holky tak děkuju za rady…aspoň vidím že to není jen u nás. No nějak se to překousne a pak sand bude jen a jen líp..prostě než se to zajede.
Vanees: já rodila v Nymburce :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.2.11 22:13

Ahoj holky, musím říct, že číst vaše příspěvky mi dodává trochu klidu na duši :-)
Mám pocit, že se můj život smrsknul do tříhodinových intervalů kojení, přebalování a uspávání 8-o , no je to síla…
Nějak jsem si to neuměla představit, co všechno obnáší mít doma malého človíčka, který vyžaduje veškerý váš čas a musím přiznat, že chvíli trvá než si na to člověk zvykne. Prvních pár dní doma jsem byla trochu mimoň, měla jsem pocit, že to snad nemůžu v životě zvládnout, ale je pravda, že s každým dalším dnem je to lepší a lepší a já si to začínám konečně užívat, i když je to někdy těžký, ale pokaždé když usne a začne se usmívat, tak mě to dobije novou energií :palec:
Měly jsme teď problémy s kojením, nějak docházelo mlíčko, nakonec to skončilo odsáváním, dokrmováním stříkačkou, občas i umělým mlíčkem, no blázinec, spím v noci mezi kojením třeba jen hodinku… :zed:
Zrovna teď jsem malou uspala a když ji vidím spokojeně spinkat, tak mi najednou vůbec nic z toho nevadí :palec: , stejně je to zázrak mít mimčo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí