Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj!
já tu pořád jsem.V sobotu se nic nedělo,tak doufám v zítřek!!!Bylo by to přesně na třetí narozeniny našeho prvního syna,takový pěkný dáreček.Jenže příznaky zatím žádné!!Zítra jdu do poradny,tak uvidíme.
Ahoj Evelino, moc gratuluji, Ondrášek je opravdu dlouhánek, asi má po kom. Máte to za sebou a hlavně že jste oba zdraví a jste v pořádku.
Evelin: ahojky, tak konečně nějaký chlapeček
moc gratuluju, hlavně ať jste zdraví a opravdu 55cm to je dlouhán (asi budoucí basketbalista
) hlavně že se to nakonec rozjelo samo…a že si vydržela doma a nemusela být celou dobu v porodnici ![]()
babababa:tak držím palce
ať ti v poradně řeknou nějaké příznivé zprávy a třeba dneska něco vypukne ![]()
U mě taky nic, tak uvidíme zítra na kontrole ![]()
Ahoj!
tak v poradně nic nového,rodit se prý nechystám a ten Hemiltonuv hmat mi neudělají,prý je na to brzo!!!!Já 4 dny přenáším a ono je brzo!!!!!!V po mám přijít s taškou,ale nevědi jestli si mě tam už nechaji,nebo pošlou domů.
babababa píše:
Ahoj!tak v poradně nic nového,rodit se prý nechystám a ten Hemiltonuv hmat mi neudělají,prý je na to brzo!!!!Já 4 dny přenáším a ono je brzo!!!!!!V po mám přijít s taškou,ale nevědi jestli si mě tam už nechaji,nebo pošlou domů.
Ahojky..no prosím tě, tak to nechápu proč ti to neudělají když přenášíš…
no tak snad se to do pondělí umoudří a rozjede samo
držim palce ![]()
Léénuše děkuji.Taky to moc nechápu a ještě jsem neslyšela,že by ten hmat doktor někomu odmítl.Naopak si kolikrát maminy stěžují,že jim ten hmat udělali bez souhlasu!!!!
babababa píše:
Léénuše děkuji.Taky to moc nechápu a ještě jsem neslyšela,že by ten hmat doktor někomu odmítl.Naopak si kolikrát maminy stěžují,že jim ten hmat udělali bez souhlasu!!!!
To je pravda. Já taky nechápu, proč ti ho neudělal
. Kdyby jsi byla v 36. týdnu tak neřeknu, ale takhle? Když už několik dní přenášíš? Nechápu. Snad se ti to rozjede samo, což je velmi pravděpodobné… s tím, že ti řekli, že to na porod nevypadá si hlavu nelámej, to nic neznamená. Mě to řekli ráno taky a večer jsme jeli rodit. ![]()
Ahoj holky, jsem zpět, včera nás pustili z porodky… Malá se narodila jak psala Jiťulka v pátek 28.1. v 8.10, 3.140g a 4ýcm:-))) je božská, pošlu fotky:-))) porod nejhezčí zážitek v mým životě ![]()
jak jste na tom vy? musím si zpětně vše pročíst, nevím kdo ještě z holek to má za sebou:-)
Luci, MOC gratuluju!!! Tak se nám to nakonec podařilo oběma ve stejný den, viď? ![]()
Evelin- jéééé, tak to je krásný
, jojo povedlo se nám to
… a jaký byl porod? Pro mě ten nejúžasnější zážitek v životě
.....bylo to nádherný!!!
Porod? Nebudu zapírat…byl horší, než u prvního, ale manžel byl celou dobu se mnou, ač původně nechtěl a to bylo nádherný!!! Malý je sluníčko!!! ![]()