Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
31.1.11 20:41

Ahoj!

já tu pořád jsem.V sobotu se nic nedělo,tak doufám v zítřek!!!Bylo by to přesně na třetí narozeniny našeho prvního syna,takový pěkný dáreček.Jenže příznaky zatím žádné!!Zítra jdu do poradny,tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.1.11 21:01

Ahoj Evelino, moc gratuluji, Ondrášek je opravdu dlouhánek, asi má po kom. Máte to za sebou a hlavně že jste oba zdraví a jste v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.2.11 10:01

Evelin: ahojky, tak konečně nějaký chlapeček :lol: moc gratuluju, hlavně ať jste zdraví a opravdu 55cm to je dlouhán (asi budoucí basketbalista :mrgreen: ) hlavně že se to nakonec rozjelo samo…a že si vydržela doma a nemusela být celou dobu v porodnici :-)
babababa:tak držím palce :palec: ať ti v poradně řeknou nějaké příznivé zprávy a třeba dneska něco vypukne :-)
U mě taky nic, tak uvidíme zítra na kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.2.11 14:14

Ahoj!

tak v poradně nic nového,rodit se prý nechystám a ten Hemiltonuv hmat mi neudělají,prý je na to brzo!!!!Já 4 dny přenáším a ono je brzo!!!!!!V po mám přijít s taškou,ale nevědi jestli si mě tam už nechaji,nebo pošlou domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.2.11 14:50
babababa píše:
Ahoj!tak v poradně nic nového,rodit se prý nechystám a ten Hemiltonuv hmat mi neudělají,prý je na to brzo!!!!Já 4 dny přenáším a ono je brzo!!!!!!V po mám přijít s taškou,ale nevědi jestli si mě tam už nechaji,nebo pošlou domů.

Ahojky..no prosím tě, tak to nechápu proč ti to neudělají když přenášíš… :zed: no tak snad se to do pondělí umoudří a rozjede samo :wink: držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.2.11 14:58

Léénuše děkuji.Taky to moc nechápu a ještě jsem neslyšela,že by ten hmat doktor někomu odmítl.Naopak si kolikrát maminy stěžují,že jim ten hmat udělali bez souhlasu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.2.11 20:23
babababa píše:
Léénuše děkuji.Taky to moc nechápu a ještě jsem neslyšela,že by ten hmat doktor někomu odmítl.Naopak si kolikrát maminy stěžují,že jim ten hmat udělali bez souhlasu!!!!

To je pravda. Já taky nechápu, proč ti ho neudělal :nevim: . Kdyby jsi byla v 36. týdnu tak neřeknu, ale takhle? Když už několik dní přenášíš? Nechápu. Snad se ti to rozjede samo, což je velmi pravděpodobné… s tím, že ti řekli, že to na porod nevypadá si hlavu nelámej, to nic neznamená. Mě to řekli ráno taky a večer jsme jeli rodit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
1.2.11 21:14

Ahoj holky, jsem zpět, včera nás pustili z porodky… Malá se narodila jak psala Jiťulka v pátek 28.1. v 8.10, 3.140g a 4ýcm:-))) je božská, pošlu fotky:-))) porod nejhezčí zážitek v mým životě :srdce:

jak jste na tom vy? musím si zpětně vše pročíst, nevím kdo ještě z holek to má za sebou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.2.11 21:19

Posílám slíbenou fotečku Ondráška. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
1.2.11 21:20

Jéééé evelin, gratuluji moc :huban: a kdy se malý narodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
1.2.11 21:25

naše zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.2.11 21:28

Luci, MOC gratuluju!!! Tak se nám to nakonec podařilo oběma ve stejný den, viď? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.2.11 21:29

Luci, narodil se 28.1. v 11.55 hod. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
1.2.11 21:34

Evelin- jéééé, tak to je krásný :dance: , jojo povedlo se nám to :mrgreen: … a jaký byl porod? Pro mě ten nejúžasnější zážitek v životě :andel: :potlesk: .....bylo to nádherný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.2.11 21:45

Porod? Nebudu zapírat…byl horší, než u prvního, ale manžel byl celou dobu se mnou, ač původně nechtěl a to bylo nádherný!!! Malý je sluníčko!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí