Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1791
27.1.11 21:49

Holky tak bolesti se vrátily…jsou po 10 min., ale pořád jako silnější menstruace…pořád nevím, jestli to může být ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.1.11 09:51

Tak dneska žádné zprávy…takže Lucka a Evelin už nejspíše rodí :pankac: :pankac:
babababa: a jak si na tom ty????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.1.11 10:01

No vypadá to, že už se jim to rozjelo, možná už mají miminka u sebe :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.1.11 10:06
trace píše:
No vypadá to, že už se jim to rozjelo, možná už mají miminka u sebe :-) .

jo jo, už to tak vypadá…držim jim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.11 15:58
Lééénuša píše:
Tak dneska žádné zprávy…takže Lucka a Evelin už nejspíše rodí :pankac: :pankac:
babababa: a jak si na tom ty????

Já jsem tu pořád.Dneska monitor v porodnici a už jsem zase doma.Ale vypadá to,že holky už asi rodí.
Není mi moc dobře,ale příznaky že rodím žádné nemám!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
28.1.11 16:23

Tak aspoň žě tu někdo zůstal :mrgreen: na holky myslim celý den, jak to asi u nich všechno probíhá.
Takže se zatím u tebe nic nechystá,ale psala jsi o tý sobotě že je to tutovka :mrgreen: tak držim palce a´t to vypukne a máš to taky za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.11 19:45
Lééénuša píše:
Tak aspoň žě tu někdo zůstal :mrgreen: na holky myslim celý den, jak to asi u nich všechno probíhá.
Takže se zatím u tebe nic nechystá,ale psala jsi o tý sobotě že je to tutovka :mrgreen: tak držim palce a´t to vypukne a máš to taky za sebou :palec:

Děkuji.Uvidíme jak to dopadne.Dneska jsem měla i poslíčky,ale už to přešlo.Takže pořád nic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
28.1.11 22:12
babababa píše:
Lééénuša píše:
Takže se zatím u tebe nic nechystá,ale psala jsi o tý sobotě že je to tutovka :mrgreen: tak držim palce a´t to vypukne a máš to taky za sebou :palec:
Děkuji.Uvidíme jak to dopadne.Dneska jsem měla i poslíčky,ale už to přešlo.Takže pořád nic!!!

Babababa neboj dopadne to samozdřejmně dobře, hlavně aby jste byli zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
29.1.11 11:35

Trace, babababa: tak zdravím holky, jak se vám vede??? Nějaké novinky u vás??? U mě teda rozhodně néééé, je to otrava.
Aspoň že to počasí přeje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.1.11 11:48

Ahoj!

novinky žádné,jsem tu pořád.Dnes je ta slavná sobota,tak jsem zvědavá jestli to vypukne.Já se bojím,že zase budu přenášet a pak ze mě budou mimčo dva dny dostávat!!!Tak tu sedím a hňácám si bradavky,jestli to nezabere.Na ten koktejl nemám odvahu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
29.1.11 15:35

Tak sobota ještě nekončí, takže se ledasco může změnit :dance: takže držím palce :palec: snad to budeš mít rychlé a bez problémů…hňácej bradavky :mrgreen: a ono seto snad pohne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.1.11 15:46
Lééénuša píše:
Trace, babababa: tak zdravím holky, jak se vám vede??? Nějaké novinky u vás??? U mě teda rozhodně néééé, je to otrava.
Aspoň že to počasí přeje :-D

Ahoj, taky tě zdravím. Já mám už dvouměsíčního chlapečka, ale vám držím palečky ať už to taky máte za sebou, ten konec je hroznej čekat kdy už to přujde a jestli je to ono. No a Evelina a Lucka to je jasný že jsou v porodnici, už to snad mají za sebou a užívají si miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
29.1.11 15:56

Ahoj holky, tak jsem zpět…tedy vlastně jsme, narodily jsme se v úterý ve 4.35hod., vážily jsme 2,78kg a měřily 48cm…jinak se má Viktorka čile k světu, měla žloutenku, ale tu jsme rychle zažehnaly a teď už si úžíváme pohody domova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
29.1.11 16:02

Jinak Lucka13 porodila v pátek v 8.10hod. ráno holčičku Valerinku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
29.1.11 16:07

To je naše sluníčko-Viktorka :srdce: