Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky tak bolesti se vrátily…jsou po 10 min., ale pořád jako silnější menstruace…pořád nevím, jestli to může být ono…
Tak dneska žádné zprávy…takže Lucka a Evelin už nejspíše rodí
![]()
babababa: a jak si na tom ty????
No vypadá to, že už se jim to rozjelo, možná už mají miminka u sebe
.
trace píše:
No vypadá to, že už se jim to rozjelo, možná už mají miminka u sebe.
jo jo, už to tak vypadá…držim jim palce ![]()
Lééénuša píše:
Tak dneska žádné zprávy…takže Lucka a Evelin už nejspíše rodí![]()
babababa: a jak si na tom ty????
Já jsem tu pořád.Dneska monitor v porodnici a už jsem zase doma.Ale vypadá to,že holky už asi rodí.
Není mi moc dobře,ale příznaky že rodím žádné nemám!!!!!
Tak aspoň žě tu někdo zůstal
na holky myslim celý den, jak to asi u nich všechno probíhá.
Takže se zatím u tebe nic nechystá,ale psala jsi o tý sobotě že je to tutovka
tak držim palce a´t to vypukne a máš to taky za sebou ![]()
Lééénuša píše:
Tak aspoň žě tu někdo zůstalna holky myslim celý den, jak to asi u nich všechno probíhá.
Takže se zatím u tebe nic nechystá,ale psala jsi o tý sobotě že je to tutovkatak držim palce a´t to vypukne a máš to taky za sebou
Děkuji.Uvidíme jak to dopadne.Dneska jsem měla i poslíčky,ale už to přešlo.Takže pořád nic!!!
babababa píše:Lééénuša píše:Děkuji.Uvidíme jak to dopadne.Dneska jsem měla i poslíčky,ale už to přešlo.Takže pořád nic!!!
Tak aspoň žě tu někdo zůstalna holky myslim celý den, jak to asi u nich všechno probíhá.
Takže se zatím u tebe nic nechystá,ale psala jsi o tý sobotě že je to tutovkatak držim palce a´t to vypukne a máš to taky za sebou
Babababa neboj dopadne to samozdřejmně dobře, hlavně aby jste byli zdraví.
Trace, babababa: tak zdravím holky, jak se vám vede??? Nějaké novinky u vás??? U mě teda rozhodně néééé, je to otrava.
Aspoň že to počasí přeje ![]()
Ahoj!
novinky žádné,jsem tu pořád.Dnes je ta slavná sobota,tak jsem zvědavá jestli to vypukne.Já se bojím,že zase budu přenášet a pak ze mě budou mimčo dva dny dostávat!!!Tak tu sedím a hňácám si bradavky,jestli to nezabere.Na ten koktejl nemám odvahu!!!!!
Tak sobota ještě nekončí, takže se ledasco může změnit
takže držím palce
snad to budeš mít rychlé a bez problémů…hňácej bradavky
a ono seto snad pohne ![]()
Lééénuša píše:
Trace, babababa: tak zdravím holky, jak se vám vede??? Nějaké novinky u vás??? U mě teda rozhodně néééé, je to otrava.
Aspoň že to počasí přeje
Ahoj, taky tě zdravím. Já mám už dvouměsíčního chlapečka, ale vám držím palečky ať už to taky máte za sebou, ten konec je hroznej čekat kdy už to přujde a jestli je to ono. No a Evelina a Lucka to je jasný že jsou v porodnici, už to snad mají za sebou a užívají si miminek.
Ahoj holky, tak jsem zpět…tedy vlastně jsme, narodily jsme se v úterý ve 4.35hod., vážily jsme 2,78kg a měřily 48cm…jinak se má Viktorka čile k světu, měla žloutenku, ale tu jsme rychle zažehnaly a teď už si úžíváme pohody domova ![]()
Jinak Lucka13 porodila v pátek v 8.10hod. ráno holčičku Valerinku ![]()