Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
26.1.11 14:21

Lucka: jééé to je prima, že už se zátka hla :lol: a něco šlo ven, tak doufat a třeba se to rozjede :dance:
Evelin: jo ten monitor, to je zapeklitý…celou dobu v nemocnici jsem se snažila aby tam byly občas pohyby, když se mi zdálo že spí a když se chuděra malá hýbala sama o 106 tak jim to zase vadí… :zed:
No jinak holky, samozřejmě že ten monitor z rána je v pořádku a teďka ten druhej je taky o.k, naštěstí mě viděla doktorka co mě přijímala ten minulej týden do nemocnice, takže císař se konat nebude (tlak se ustálil) a že tomu nechají volný průběh, pokud neporodím do termínu, tak mi to vyvolají, přenášet že mě nenechají (vzhledem k těm problémům s tlakem). Tak aspoň vím na čem jsem :-) doufám, že sama bude chtít ven…to vyvolání mě neláká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 14:43

Lééénuša- snad se to aspoň pomalu rozjede:-) ale nechci hned plašit a doufat:-)
jsem ráda, že u tebe to nakonec dopadlo vše dobře..:-)
takže tě nachají do termínu a pak popřípadě…no uvidíš, že nakonec to stihneme všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.1.11 15:08

Minule jsem zátku našla,když jsem se sprchovala.Byla to veliká hrouda slizu s trochou krve a pak už nic.Plodovku mi píchli,udělalo to chrst a pak už taky nic.
Jinak znám několik mamin,které ani neví,že nějaká zátka je.Prý co to je a to mají dvě děti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.1.11 16:50

Lééénuško…to jsou dobré zprávy, že byl monitor v pořádku a nechají tě do termínu!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
26.1.11 17:02

jo holky nakonec jsem ráda že to tak nějak dopadlo, i když jsem už počítala s tím císařem a říkala si, že už to bude všechno za mnou a bez nějakýho čekání kdy to přijde :roll: Ale příroda to chtěla jinak a řekla si…to ne, pěkně si počkáš na klasiku :lol:
Ale jsem ráda, že u vás je nějakej pokrok, i když to třeba nebude zítra… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.1.11 17:08

No holky já nevím jestli bude nějaký pokrok…teď se cítím zkrátka tak, že rodit jen tak nebudu…připadám si najednou jak v nějakým 7.měsíci… :nevim: .. z práce mi volal manžel, že jeho vedoucí umí vypočítat termín porodu ale že potřebuje vědět datum poslední ms :mrgreen: , tak jsem se musela smát, co to tam ty chlapi řeší:-)))
no ale byla jsem zvědavá cože, mu to vyjde za výsledek:-) ale nakonec mě vůbec nepotěšil…nevím jak to počítal ale prý u jeho dětí se seknul vždy jen o 1 den, no a mě to vypočítal AŽ na 4.2. :zed: …no tak to tedy ne, odmítám takhle dlouho, to by mě snad ani nenechali. Takže na to zase rychle zapomenout…brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.1.11 18:45

Tak to by mě zajímalo,jak to počítá!!!Mě zase volají kamarádky a že zítra určitě porodím,že to cejtí v kostech.Podle jednoho kostního tipu jsem měla rodit včera,to nestihnu,tak další je prý sobota,to je tutovka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
27.1.11 08:38

babababa- :lol: tak to je taky dobrý:-) takže v sobotu:-) třeba budeme obě:-) :mrgreen:
Tak už v noci jsem objevila na kalhotkách pořádný flek a teď ráno při čurání ze mě vylítaly takový velký cucky té zátky a už i s těma nitkama krve jak jste tady psali :lol: , jupíííí :dance: , no jen jsem si musela vyměnit kalhotky a vzít vložku a ještě si pro vložky dojít do obchodu což se mi tak nechce :roll: , ale jinak mám docela radost, že se něco děje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
27.1.11 10:30

Lucka: tak že by už opravdu se to pomaloučku rozjíždělo??? aspoń jsou vidět pokroky, že se tam něco děje…to je prima :-) a snad to nebude trvat až do toho 4.2.-uvidíš co ti řeknou zítra na kontrole.
babababa: tak my budeme počítat taky s tou sobotou :mrgreen:
Evelin: nerodíš náhodou už???? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
27.1.11 11:29

Tak hlásím, že nerodím…ráno to samé, co u tebe Luci…teď sme přišli z venku…špatně se mi chodí, jak to dole tlačí a bříško opět bolí jako při měsíčkách, ale jinak nic…já bych to tak ráda rozjela a jela dneska…jinak zítra 7 nástup na vyvráno volání…bojím, bojím, že to bude trvat dlouho!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
27.1.11 11:59

Lééénuša- ten datum 4.2. neberu ani nijak vážně:-) nevím ani jak to počítal:-))))a představa, že rodím až za.....to neeeeeee :lol: ale za pokroky jsem moc ráda :mrgreen:

Evelin-Já jsem ráda za tu zátku, to rozhodně, a taky mě bolí podbřišek jako při ms, ale jinak nic…no a mám stejný pocit když chodím jako ty, takový tlak na spodek, těžké bříško…Evelin moc byc ti přála aby se ti rozjelo samo než zítra na to vyvolání…a to vyvolání je tutovka?
Zítra jedu znovu do porodky na monitor a do té poradny, ale už ani nejsem nijak nažhavená co by mi mohli říct raději.....musím říct, že jsem se zatím tak nějak smířila s tím, že je ještě čas…nechci se každý den tím stresovat raději :-) a dneska jsem zas unavená, tak dneska raději ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
27.1.11 12:16

Evelin: tak raději kdyby si napsala že razíte do porodky, ale přírodě neporučíme :pocitac: to vyvolání mě osobně dost straší, jak píšeš že to bude trvat dlouho… :zed: ale budu ti dávat sílu přes internet :pankac: aby se to ještě dneska pohlo a jeli jste :wink:
Lucka: jo je lepší raději s ničím nepočítat a nedělat si naděje (i když naděje umírá jako poslední :wink: ) protože pak je to o to horší když řeknou že se nic nechystá
Já jsem dneska taky nějak unavená..ono i to počasí je takový unuděný a hnusný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
27.1.11 12:23

Luci …to vyvolání už je na beton…on je malý opravdu velký a rodit pak za další týden přes 4 kg, no, nic moc! Po obídku půjdu ještě do sněhu na procházku a budu doufat, že to dneska ještě popoženu, když už nás ty bříška bolej a ta zátka odešla, což? :hug:
Třeba ještě porodíš dřív, než já…to bude sranda! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
27.1.11 12:26

Lééénuško…moc díky!!! Třeba tomu ještě dneska nějak pomůžu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
27.1.11 12:28
Evelina75 píše:
Lééénuško…moc díky!!! Třeba tomu ještě dneska nějak pomůžu… :nevim:
:palec: :palec: :palec: nemáš zač…pěkně si poskotač a to by v tom byl čert :evil: aby se to nerozjelo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí