Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jinak Luci, máš prima bříško, správně malý a kulaťoučký, to je vždy moc hezký a fajn ![]()
Jita.tutik- děkuju, vlastně obě holky děkujeme za chválu
… a s tím hříšňákem to je super nápad, to by se mi taky líbilo
, to si maminka trsne určitě, viď? ![]()
Dobre rano ****Evelin tak ja mám po namahavejsim dni stejny ocity jako ty víc poslicku včera cely den průběžně a porad zvednutí břicha a nic a na WC uz fakt sotva dobiham a v hrozne krátkých časových intervalech tak mám co dělat to stihnout ![]()
Lucitak brisko mas hezky to ja mám taky teda hroznej balon kazdy vyhrožuje jak bude malá veliká ale myslím ze to není o velikosti mimi a ja teda přibrala dost ale věřím ze malá mi da zabrat tak to snad půjde dolu ![]()
Me se udělaly strie na brisku až ted na konci za to poradna paseka a pravé to Luci vypadá taky jako červený carky jak poskrabany ale pak třeba po par dnech zesvetlaj a jsou na tom napnutym brisku takovy lesklý tak uvidíš ja uz se s tím ted do porodu nezabývám a pak budu vymyslet jak se snad dat zas co nejdriv do kupy at ma mala taky hezkou maminku
Ikdyz ty strie moc dolu nejdou
Jito myslím na tebe a budu se těšit na fotecku za týden snad uz nás bude víc ja mám ted pocit jak kdybych vůbec rodit nemela je to na hlavu jak na to člověk porad mysli no Musím byt porad zaměstnana nebo spát ![]()
Vanees- ahojíky:-))) no u mě se dr. jednou taky docela lekl, že se mu malá zdála velká, ale pak už zas ne:-)))no nevím kde by ta velká měla být:-)
no na břichu strie nemám žádné, ale udělaly se mi na prsou a to asi v 6 měsíci ale to jsem si udělala i hodně sama, ale na tom zadku je to něco jiného ale fakt nevím co…
, ale taky se teď nemůžu soustředit na zadek, ale po porodu doufám, že se dám taky brzy do kupy:-))) chtěla bych pak i chodit někam cvičit nebo něco dělat, manžel prý samozřejmě pohlídá, chce mít hezkou manželku ![]()
Ja bych taky rada pomalu po 6ti neděli zacla cvičit manza taky pohlida nebo bych chtěla najít připadne něco i s malou bud plavání nebo nejaký cvičeni pro děti a mamci no uvidíme jak to vse pujde
Jsem zvedava na středu na poradnu nevím sice proč vždycky tak doufam v zázrak co se nedozvím když je to od 1.poradny vždy stejne ![]()
Vanees- jo plavčit určtiě budeme chodit, to se chodí od půl roku:-))))tak než začnem plavat bylo by fajn už mít tělo trochu zas srovnané:-)))
no já se do porodky taky skoro vždy až těším a čekám co se nedozvím, no minule to byla sestouplá hlavička ale jinak vlastně nic, spíš to, že pár dní budu přenášet.....ale co mě začíná trochu štvát jsou ty dotazy od všech a telefonáty apod jestli už..... ![]()
Přesně me taky kdokoliv vola nebo když volám ja nebo manza tak hned jestli uz jedem tak uz to je takový nepříjemný sama jsem z toho uz hotova a pak na otazku kdy to bude fakt nevím co rikat ![]()
Jo 6mes je tak akorát ted teda bych se v plavkách moc necitila ![]()
Ještě muzu mít dotaz jak ted na konci tehu dáváte horkou vanu nebo spis sprchu?vana by snad měla taky mrnousky trochu popohnat ne?
Vanees-
, no a co po tom porodu to vytahané bříško?:-) než nám splaskne to bude chvilku trvat:-)
Jo ty dotazy jsou příšerný, ať nás necahjí všichni být, až bude po všem, tak samozřejmě dáme všem vědět
ale teď ať se mě nikdo na nic neptá…
ale teď ať se mě nikdo na nic neptá
![]()
Jojo přesně tak
No na brisko jsem zvedava asi se bude zatahovat dele
Uz vidím tu prehazovacku jako v ty komedii Klik život na dálkové ovládání jestli jsi viděla co měl s břichem ![]()
Vanees-
, jo viděli jsme to teď zase s manželem jak to dávali, jsem se smála a říkala, že takhle sexy budu vypadat:-)no neumím si to vůbec představit jak to asi bude vypadat a jaký to bude na pocit:-) tak jdu si dát kratoučkou procházku jen sem k nám do lékárny jestli budou mít homeopatika k porodu a po porodu…třeba je využiju nakonec:-)
achjo, tak to na mě padlo a bulím a bulím
… ať mě nechaj všichni na pokoji, už nezvednu ani jeden telefon…kdybych přenášela kolik dní, ale dneska mám termín a všichni maj šílenou potřebu se dokola ptát jak mi je, a jakmile neslyším telefon tak už vyšilujou jakto, že to neberu
.....je těžký pochopit, že na psychiku to moc nepřidá? ![]()
Luci…tak takovýhle den já měla včera…já ale nebulila, ale bylajsem už startovací a nemohla sem si pomoct…pořád telefony, smsky atd. Lidi si vůbec neuvědomujou, že máme nervíky, potřebujem trochu klidu a stejně se to pak dozvědí…tak ať daj pokoj!!! Holky, já už 3 noci skoro nespala…dnes jen 2 hodiny. Pak sem padla ještě do 10, nebyla sem vůbec schopná fungovat!
Teď sem pouklízela a půjdu na prochajdu s bafíkama…dneska je tu nááádherně!