Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2806
24.1.11 12:07

Ahojky holky, tak se taky zase hlásím a stále 2v1. Ta moje středeční kontrola na gyndě nedopadla dobře, tlak 160/100, takže mě Dr. poslal do nemocnice kde si mě nechali, takže jsem z toho byla všeho vynervovaná. Monitory 3×denně, neustálé měření tlaku, ultrazvuky a taky neskutečná nuda. Ale každé vyšetření dopadlo o.k (až na ten tlak občas) ale hlavně, že se malá má v bříšku dobře, že jí nic zatím nechybí. Doktor ale uvažuje o císaři, protože vysoký tlak je prostě nebezpečenej, takže ve středu jdu na kontrolu a asi se to rozhodne co bude, chtěl počkat do toho 38.týdne.Dneska mě pustili domu. Je zvláštní opouštět porodnici a bez miminka. No taky jsem slyšela pár maminek při porodu a musim říct že mazec, až mě to vyděsilo, ale prostě to k tomu patří, takže nechci rozhodně nikoho strašit.
Jinak jsem na vás moc myslela jak se vám asi daří.
Lucka:pročítala jsem stránky a koukám, že termín netermín a stále nic viď??? tak uvidíš co zítra na kontrole.
Jita: držím palce dneska, pokud jsi v porodnici teda a aby to šlo jako po másle, to vyvolávání není opravdu nic příjemného, takže moc na tebe myslím ať je to raz dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.1.11 12:09

Evelin- no řeknu manželovi ať to všem vysvětlí, dělá tohle totiž jeho rodina, protože já bych příště při dalším telefonátu nemusela být vůbec milá i když vím, že to myslí dobře, dobré to rozhodně není…úplně to se mnou zametlo a chytla jsem takový záchvat pláče. já už se dnes byla projít taky na chviličku,no ještě mám pár věcí v plánu dneska, tak se zabavím:-) zítra do porodnice ale co pak? jen čekat? :roll: v noci spím poslední dobou docela dobře, ale dnes se mi zdálo asi tak 20 snů takových šílených…Evelin kdy jdeš zas do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.1.11 12:15

Lééénuša- jéééé ahoj, myslela jsem na tebe, sice jsem si říkala, že máš ještě čas ale i tak, teď už se může stát, že se narodí dříve :-) . No tak to jsi si v porodnici taky užívala…císař jo? no to není pro tebe asi úplně nejlepší zpráva ale na druhou stranu určitě to bude bezpečnější kvůli tomu tlaku jak jsi sama psala. Takže ve středu znovu porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.1.11 12:18

Lééénuša- jinak jo, stále jsem celá a malá si asi lebedí :mrgreen: :roll: , no zlobit se na ní nemůžu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.1.11 12:23

Na porod klasickej to nevypadá,teda jako že samotný Adélce se zatím ven nechce. Ale Dr. říkal, že ten tlak je teďka dobrej,ale je riziko při klasickým porodu, že prostě ten tlak může vyskočit jak blázen a že by hrozilo u mě (u matky) krvácení do mozku, takže ten císař je přijatelnější. Takže to víš že jsem z toho celá pryč co teda bude a že se bojím jak o malou tak o sebe. I když jsem císaře moc nechtěla, raději bych teďka aby mi ho udělali, ale nechám to na nich…taky co mi zbývá jiného.
Jo ve středu zase porodnice…a třeba ty už budeš mít malou u sebe…moc mě mrzelo vidět všechny ty mimča a ty spokojený maminky a já tam jediná s tímhle problémem.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.1.11 12:24
Lucka13 píše:
Lééénuša- jinak jo, stále jsem celá a malá si asi lebedí :mrgreen: :roll: , no zlobit se na ní nemůžu:-)

jo na ty miminka se zlobit prostě nedá, já když to tam viděla ty uzlíčky, prostě moooc krásný miminečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.1.11 12:46

Lééénuša- a v tu středu už by jste domluvili přesně den toho císaře? Víš je pravda, že já na cisaře taky nemyslím, ani mě nenapadlo, že třeba nakonec z nějakého důvodu můžu rodit císařem. Ale může se stát, žádná z nás to neví dopředu, a rozhodně když to má svůj důvod, nedivím se ti, pro jistotu bych také chtěla raději císaře. No vzhledem k tomu, že mi fakt nic není, tak si nepřipouštím ani, že třeba ve středu už bude malá venku…upřímně si myslím, že ne :-? , ale je to tím, že mám v sobě pořád takový to, že mi musí dopředu něco být ale ono nemusí, může se to spustit z nenadání:-) ale to čekání a ta nejistota je taková nepříjemná no…už bych to chtěla mít za sebou, čím déle budu čekat, tím bude i strach větší a má pohoda bude pomalu mizet :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.1.11 13:27

No já právě vůbec nevím jestli to v tu středu rozhodnou, ale chtěli počkat do toho 38.týdne (což je u mě ve čtvrtek)aby byla malá donošená. takže si myslím, že v tu středu řeknou jak to vidí, mám si měřit tlak tak taky asi nejspíš podle toho. Mě taky vůbec nenapadlo že to může dopadnou takhle, problémy s tlakem jsem nikdy neměla ani během těhotenství až te´d najednou z ničeho nic.
Takže jak říkáš nemusí ti ani nic být a najednou to vypukne. No uvidíme jak to snáma všema dopadne…nějak joooo a už se moc těším až přijde ta fáze kdy si tady budem ukazovat fotečky miminek :srdce: a bude to za náma prostě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.1.11 14:23

Jo Luci ještě jsme to rano řešili je to fakt pak uz dost nepříjemný to vyptavani přesně kdybychom uz třeba 10dni přenášely ja mám termín čtvrtek a uz všichni blaznej a ještě k tomu strasej s vyvolanim me uz to je jedno jak to bude Hlavně at je mala v pradku :srdce:
Taky se rano vzbudím chvilku se pozoruju zda je něco nového pak zjistím ze nic tak si říkám tak dneska zase nic ale včera tady byla kamarádka ma mimi 6mes a uklidnovala me ze teda dopředu vůbec nic netušila litala po kramech a ještě když usinala nic ji nebylo a najednou v noci z ničeho nic ji to vzbudilo tak v to nějak doufam ze to přijde z nenadani až to budu nejmíň čekat
Leeenusa s tím tlakem to je fakt lepší asi císařem a mimi uz bude krasne dopekly tak lepší jistota a hladký prubeh asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.1.11 14:25

Lééénuša- jo přesně tak, až si budeme ukazovat fotečky a povídat si o něčem příjemnějším než o tomhle našem čekání…dnes mám termín, bylo to tak blízko a najendou mám pocit, že je to tak vzdálený… 8-o :cry:
s tím tlakem je to teda věc, čekala bych to u člověka, který má normálně nějaké problémy s tlakem a ne takhle z ničehonic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
24.1.11 16:12

Vaness, Lucka: jo holky ten tlak, to je děs, ale už raději o tom nebudu ani přemýšlet, jinak mi asi zase stoupne :pocitac: věřim vám, že už to čekání je dlouhý. Vaness má ještě chvilku čas, ale stejně. Člověk je jak na trní že má termín nadosah a pak přijde a ono se nic pořád neděje. Určitě to sledování jak se hýbe mimčo a jak jste na tom vy je hrozný, teda pro mě by bylo. A jak jsem vyrozumněla tak rodiny nějak rejou…kdy už apod???? Tak sice mě se neptaj kdy už, ale pořád co malá a co dělá…tahle otázka mě už rozčiluje vzhledem k tomu že se tam prostě jen hýbe…asi jako kdyby si četla noviny nebo já nevim co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
24.1.11 17:11

Lééénuša- :lol: tak to jsem se rozesnmála:-)))) co asi dělá viď? tak se jí mají zeptat sami:-))) jo je fakt že ke konci na podobné dotazy a reakce a narážky už fakt nemám náladu:-). Jinak jo mě dneska úplně manželova rodina rozbrečela, volali hned po sobě se stejnou otázkou, jesti už a jak se cítím…no vzhledem k tomu že mě hned alarmujou, tak se necítím zrovna nejlíp…brečela jsem pak jak želva. Jsem doma sama, nemám už co dělat pořádně, dnes bych měla rodit ale nerodím a jen odpovídat na tohle? manžel jim to prý řekne ať mě nechají být…je to fakt na bednu :poblion: vím, že to všichni prožívají se mnou a čekají a těší se apod. ale mé psychice tohle opravdu nepomůže, navíc nemusím rodit dneska,můe to být kdykoliv přeci. vrrrrrrrrr :mrgreen: , no holky tak jsem se upravila do divadla, umyla vlasy, namalovala a jdu se obléct :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
24.1.11 19:27

Luci…já mám termín zítra a zítra jdu poprvé do poradny do nemocnice…tak jsem zvědavá na zprávy!
Tobě přeju hezký zážitek z divadla a ať ho dokoukáš…dneska sem s hrůzou zjistila, že po 2 dnech nedopnu kabát…takže doufám, že je to tím, že bříško klesá a změnilo jen tvar…nebo je tam opravdu ooobr…já od toho 32.tt nemám vůbec zprávu od doktorky, jak může být asi malý velký…od té doby ho nevážila ani neměřila!
Lénuško…je lepší císař, než něco zbytečně riskovat, oni doktoři vědí, co dělají…držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.1.11 19:34

Ahoj holky!

tak to vyptávání ostatních je otravné.Minulé těhu jsem přenášela 15 dní a to už když zazvonil telefon,tak jsem byla naštvaná,ty věčné otázky jestli UŽ!!!!!
Dnes mě ale otázkou potěšil syn (3roky),babička si ho na dva dny odvezla a když jsem mu před chvílí volala,tak se ptal,jestli už máme doma miminko????I slzičku jsem uronila.
Vanees**** vanu si dávám každý druhý den a nic to se mnou nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
24.1.11 19:43
Lééénuša píše:
Vaness, Lucka: jo holky ten tlak, to je děs, ale už raději o tom nebudu ani přemýšlet, jinak mi asi zase stoupne :pocitac: věřim vám, že už to čekání je dlouhý. Vaness má ještě chvilku čas, ale stejně. Člověk je jak na trní že má termín nadosah a pak přijde a ono se nic pořád neděje. Určitě to sledování jak se hýbe mimčo a jak jste na tom vy je hrozný, teda pro mě by bylo. A jak jsem vyrozumněla tak rodiny nějak rejou…kdy už apod???? Tak sice mě se neptaj kdy už, ale pořád co malá a co dělá…tahle otázka mě už rozčiluje vzhledem k tomu že se tam prostě jen hýbe…asi jako kdyby si četla noviny nebo já nevim co :nevim:

Teda to je všude stejný :roll: . Do termínu ještě daleko a přesto už mám přes týden pravidelný telefonáty jestli už náhodou nerodím. A když jsem minule řídila a hned telefon nezvedla, tak bombardovali manžela :zed: . U nás maj taky originální otázky, třeba komu je podobná? Nebo minule mě dostalo, když mi babička řekla jestli už je vidět celá a když jsem jí řekla, že jí vždycky vidím celou, tak je to prý blbost, protože předtím byla malá, ale teď zabírá celý břicho, tak až teď jí můžu vidět. Nebo mi u fotek z ultrazvuku tvrdili, jak má naše malá krásný dlouhý vlasy :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí