Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj tak opet 2v1
zitra poradna tak jaem zvedava ale stejne se nic nedozvi ![]()
Tak co divadlo Luci aspon jsi se odreagovala vid?ja dneska toho teda moc
nenaspala WC to jistilo:)tak dnes poklidim vzdycky si rikam ze uz to urco vydrzi
nez pojedem do porodky a prdlajs a zas ubehne dalsi cas:)))
Evelim, Vanees-
, ahoj holky, zdravím Vás…tak za 1. divadlo bylo úžasné, sranda, moc fajn, byla jsem ráda, že jsme vypadli,ale nic se nedělo. Ráno ve 4 mě začlo bolet břicho, takové jako křeče na průjem a už jsem nemohla pořádně spát, navíc jsem o všem přemýšlela…ale nic z toho nebylo. No a před chvíli jsem se vrátila z porodky…vše je v pořádku, mimčo se má dobře ale zkrátka stále jsem uzavřená, prý jen na špičku prstu, v pátek jedu znovu do porodky a v pondělí nebo úterý znovu pokud do té dby neporodím ale vypadá to, že mám ještě tak týden čas. Co tomu říkáte?
no jsem taková rozhozená z té zprávy a navíc jsem tak strašně unavená a ospalá
…
Jééééé hlavně ať nikdo nevolá a blbě se neptá… ![]()
Myslím holky, že porodíte všecny dřív než já nakonec ![]()
**Luci **tak divadlo aspoň nejaký náboj
Jinak kontrola teda sila to je vždycky povzbuzení ![]()
Luci neboj ale ja se uklidnuju tím ze spoustu holkam třeba rano v poradne řekli ze se nic neděje a večer jeli
Ja přijdu zítra určo s tím samým uz mi přijde ze to faktnevydrzim jak se těším
Vanees- jo je pravda, že se to stávám, že tou prohlídkou se to jakoby rozjede ale myslím, že ne u mě…no dneska bych ani rodit nechtěla. Jsem fakt nějaká vysílená a ospalá…nechci aby mi to pak třeba vyvolávali a dělali hamiltona
achjo…:-) no snad se ty zítra dozvíš něco víc a něco lepšího:-)…no musím myslet pozitivně, hlavně, že je vše v pořádku s malou ![]()
To určitě Hamiltona se taky bojím-bojím se o malou aby ji tam nějak nezmackli ![]()
Věřím ze to dame nějak přirozene Luci a ptáka mšice jak dlouho nechávají po terminu ja se chci na to zítra zeptat at mám aspoň nějakou hranici
Vanees- já ani nevím přesně jak se to dělá, co vlastně ten dr. udělá za hmat? nevíš? ale stejně se toho bojím:-)
a co to je ptáka mšice?
?
Jinak jsem moc zvědavá co ti zítra řeknou na to přenášení to se zeptej:-)))
Jo a Jita.tutik má už holčičku, dnes ráno v půl 5 se narodila, až budou doma, tak se prý ozvou:-)
Ja jen vím ze snad jakoby tím hmyzem narusej nejaký ten plodovy vak a to by snad mělo vyvolat porod ale přesně nevím zeptám se na to a dam zítra veďet
Jee tak Jita tulik uz je maminka ja chci taky
Vanees- cože? jakým myzem? to slyším poprvé.....no zeptej se na to a zítra mi dej vědět prosím…fuuuuuj, já nechci vyvolávat, ať se tý prdelce chce samotný ven
Lucka13 píše:
Vanees- já ani nevím přesně jak se to dělá, co vlastně ten dr. udělá za hmat? nevíš? ale stejně se toho bojím:-)
a co to je ptáka mšice??
Jinak jsem moc zvědavá co ti zítra řeknou na to přenášení to se zeptej:-)))
Jo a Jita.tutik má už holčičku, dnes ráno v půl 5 se narodila, až budou doma, tak se prý ozvou:-)
jééé ta se má gratuluji jita tutik já už chci taky,ve čtvrtek jdu na rizikové mám špatný tlak,bílkoviny a otoky.
rendys- jéééé tak ty taky? budeme na tebe myslet, další maminka v pořadí? no hlavně ať je vše v pořádku!!!
Vanees píše:
To určitě Hamiltona se taky bojím-bojím se o malou aby ji tam nějak nezmackli
Věřím ze to dame nějak přirozene Luci a ptáka mšice jak dlouho nechávají po terminu ja se chci na to zítra zeptat at mám aspoň nějakou hranici
To jsem zvědavá co ti zítra řeknou na to přenášení.Mě před 3 lety v Podolí nechali 15 dní.Dnes jsem tam byla v poradně a pořád se nic neděje.Prý to může být zase o 14 dní déle,to doufám,že byl jen vtip.V so máme termín,pak snad vypiju i ten prapodivný nápoj na vyvolání!!!!
babababa- jaký nápoj existuje na vyvolání? tomě zajímá:-))) 15dní přenášet? to snad ani není možný
a jaký jsi pak měla porod? mělo to nějaký vliv? no holky já už bych taky chtěla udělat prd prd a mít malou u sebe…
O tom nápoji je tu hodně napsáno v tématech jak vyvolat porod.Jenže někomu pomohl a někomu vyvolal jen pořádný průjem.Je to panák ricínového oleje,panák meruňkové šťávy a panák kořalky, třeba vodka.
Nevím,jestli na to najdu odvahu,nerada bych prokadila noc a nic z toho.Ale kdyby to mělo vyvolat,tak by to za to stálo.Počkám do soboty a pak si hodím korunou!!!!
Lucko,vyvolání na porod nic moc,ale o tom si raději napíšeme,až budeme mít porod za sebou a mimča doma.
Ahojda holky! Tak se hlásím po rizikové poradně v nemocnici. „Malý“ už prý má 3,90 kg, říkala sem doktorovi, že nechci dlouho přenášet a on na mě…můžu vás teď trochu potrápit? Já že jo a udělal mi Hamiltona…není to zrovna příjemné, ale dá se to vydržet…(prostě co nejvíc zajede dovnitř a obkrouží to tam, aby uvolnil cesty)…byla sem upozorněná, že budu špinit…a pokud prý samovolně neporodím do čtvrtka, tak v pátek ráno v 7 hodin nastupuju na vyvolání.
Takže špiním, chvílema mě pobolívá bříško a doufám, že se to rozjede samo. Zase se jim ale nelíbil monitor…srdíčko tam lítá od 130 do 180, takže ho 2× opakovali, ale domů mě pak pustili…doufám, že je všechno v pořádku!!!