Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jéé, vidíš, teď jsi mi připomněla, že jsem si koupila vínko, tak si asi taky trošku dám, na chuťku ![]()
Jita.tutik- jéééé tak to je vážně mazec!!! No hlavně ať to jde jako po másle…udělej si tedy hezký den nějak sama a s tou hudbou je super nápad:-) trsneš si a to by bylo aby se malá taky nerozhýbala směrem ven k mamince ![]()
no a když to půjde dobře, tak by jsme se s prdelkou taky mohly už cca za týden ozvat:-) ale já nevím kdy nás to čeká ![]()
Já myslím, že za týden už budete taky nas světě, přece by vás nenechala tak dlouho čekat ![]()
Buď ráda, že nevíš, kdy to přijde, alespoň to bude překvapení se vším všudy ![]()
Jita.tutik- jo jsem ráda, upřímně ti nezávidím, že to víš…jak se znám, stresovala bych se asi dopředu, ale já jsem taky děsnej posera
takhle to zkrátka bude šok pro mě najednou:-)…ale zas víš, že nebudeš penášet:-)))brzy už uvidíš malou:-)))to je úžasná motivace
to já nevím jak nás nechá dlouho čekat:-)…
Holky tak u nás taky nic…
Luci…neboj, to divadlo to jistí…hezky se načančáš, zajedete do divadla, brzy odejdete a malá, až na tebe v porodnici vykoukne, tak uvidí tu nejkrásnější maminku!!!
Nechceš nám sem hodit nějakou fotečku pidi bříška? Já jsem jako melounek…ale je to snad jen v bříšku a prsou…jinak to jde, ale bříško je fakt mega! ![]()
Jíťo! Zítra tfuj, tfuj, tfuj…ať to máš co nejrychleji za sebou a co nejvíc bez bolesti!!!
A ty budeš zítra přesně kolik?
Evelin- jo, tak bylo by to fajn kdyby v divadle…to bych asi i brala:-)))bavila bych se jakoby nic a v tom najednou:-).....dnes mám zrovna den, kdy se strašně těším, kdy jsem na ten porod tak nějak i zvědavá a jakoby vyrovnaná, taková v pohodě:-) s manželem jsme se byli projít od 14:30, koupili jsme maminku a miminko a měli spoustu dalších zajímavých časopisů, pak jsem měla chuť na zmrzku, tak v kfc jsme si dali zmrzku s karamelem a pak se ještě pěšky prošli ke tchýni na čaj přes takovej les a staveniště do pořádnýho kopce:-) a teď se z procházky vrátili domů, krásný:-) malá se krásně hýbe, cítím jí snad každou minutu zase ty bouličky
…no a teď mám hlad…ale je mi skvěle…
Evelin, chtěla jsi fotku bříška, tak posílám, zítra budu 40+0 ale myslím, že od té doby se mi nijak zvlášť nezvětšilo:-))) ![]()
Jíťo, držím palečky, ať to zítra proběhne rychle a hlavně ať jste v pořádku. Ľuci, krásný bříško ![]()
trace- děkuju:-) ale přijde mi vážně docela malý, takže se skoro až divím, že se tam malá chce takhle ještě kroutit:-) ale p. primář říkal, že se jí daří u mě moc dobře:-) asi to bude klíšťátko ![]()
Luci…krásný bříško…to já jsem proti tobě snad na dvojčatech!
MOOOC ti to sluší!!!
To ste byli dneska aktivní…já mám pocit, že mám při delší chůzi víc poslíčků a bolí mě podbřišek…nějakou delší prochajdu nějak nejsem schopná…navíc jsem pořád strašně učůraná, ale je to jen asi o pocitu…a přitom má být hlavička ještě vysoko…tak to teda nevím, ale třeba už fakt klesla.
Dneska jsem taky v pohodě a šla bych nejradši rodit hned…dneska bych se snad i těšila…Já mám spíš strach, jak máme do porodky hodinu cesty autem, tak abych třeba nejela zbytečně a oni mě pak nevrátili zase dom…navíc mám zalarmované sousedy, aby kdyžtak zavezli toho našeho puberťáčka do školy…sme tu takový odřízlí… Je to romantika, ale má taky svá úskalí! ![]()
Lucdííí tje krásný pupík teda!!!
Taky vypadám jako kdybych tam měla fotbalový klub. ![]()
Evelina75 píše:
Holky tak u nás taky nic…
Luci…neboj, to divadlo to jistí…hezky se načančáš, zajedete do divadla, brzy odejdete a malá, až na tebe v porodnici vykoukne, tak uvidí tu nejkrásnější maminku!!!Nechceš nám sem hodit nějakou fotečku pidi bříška? Já jsem jako melounek…ale je to snad jen v bříšku a prsou…jinak to jde, ale bříško je fakt mega!
Jíťo! Zítra tfuj, tfuj, tfuj…ať to máš co nejrychleji za sebou a co nejvíc bez bolesti!!!A ty budeš zítra přesně kolik?
Ahojky, děkujeme za podporu, jinak my budeme přesně 39+5tt.
Tak se tu mějte holky hezky a zatím papa
![]()
Pak se vám ozveme ![]()
a držte se maminy ![]()
evelin, rendys-
holky děkuju,právě proto, že i mě se zdá docela malý, tak si říkám jak tam moje malá kočička asi je
…tady už by si mohla protáhnout nožky pěkně
…no ale i když mám pupík takovej, tak 12kg nahoře ale mám
…
ale co se mi udělalo asi v 8 měsíci jsou na zadku, tedy jen na levé půlce takový čárky červené, vypadá to jak kdybych měla zadek poškrábanej a stále se množí ale jen na té jedné straně…ale ptala jsem se manžela, tak řekl, že to jsou asi strie, ale strie to nejsou, ty mám a vím jak vypadají, ale boužel si tam jinak sama nevidím, tak to nemůžu nijak prozkoumat
…ale co to může být? v porodnici se ptát nechci, přes zadky tam nejsou:-).....
evelin- tý jo ty to máš takovou dálku do porodky?
, tak to ti přeju aby až tam pojedete to bylo rovnou naostro:-)… jinak já jsem si říkala, že ta dnešní procházka mě unaví, že se něco rozjede, nebo že mě něco zkrátka třeba bude ale ono vůbec nic:-))) jen mám zase tvrdý břicho, ale to každý večer…a taky jsem dnes byla až natěšená na porod…zítra už budu mít zas třeba strach
…
JIta.tutik- taky se držte holky, už se na Vás na obě moc těšíme
…
budeme čekat na informace
vše bude v pořádku!!!
Jinak víte na co se fakt těším… ve čtvrtek dávají Hříšnej tanec, na kterém jsem ujížděla celé dětství a mládí, a jelikož už by měla být malá na světě, tak ho alespoň sčíhneme spolu, ukážu jí, na čem maminka ujížděla, uděláme se první dámskou jízdu ![]()