Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
20.1.11 13:12
renule 13 píše:
Jo a ještě voda ti prasknou nemusí, stačí jen ty bolesti v pravidelných intervalach jsi už v termínu takže až to začne nečekeja raději jeď ať si malou poslechnou.
:palec: :palec: :palec: jj souhlasím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 13:23

holky holky, je to teda pěkná věda vám povím:-))) aspoň mi to zatím tak připadá:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
20.1.11 13:25

Mě to takhle taky začínalo takové nepříjemné bolesti není to nic hrozného, ale pokud tě to vzbudí tak se opravdu už něco děje. Můžeš se pomalu třeba otvírat. Ty itervaly znamenají, že cítíš, můžou být i menší, ale takové kontrakce nemusí to být nic hrozného žádná velká bolest jen to musí být** pravidelně**, třeba po 15 min. až to začne začni to stopovat, opravdu každá to má jinak a ty bolest nemusí být velké. Až to začne v té pravidelnosti, tak potom jeď, jestli ti to začlo dnes v noci může to klidně přijít zítra ráno, V nemocnici uvidí a když ti potom třeba píchnou vodu jsi otevřená jedna - dvě. Nechci tě nějak strašit, ale už jsi v termínu a opravdu je lepší raději jet zbytečně se nechat zkontrolovat než aby se malá třeba udusila pupečníkem. Muj malý měl teda právě namále protože měl omotanou šnůru kolem krku a vytáhli ho fialového, ale to vše se na těch ozvičkách dá poznat. Takže se neboj ty bolesti opravdu nemusí být nijak velké jen musí trvat kontrakce aspoň 3min. a opakují pravidelně nejdříve 15min. potom 10 a 5min. Teprve potom začíná porod. Je to strašně těžké to takhle popisovat, ale snad ti to pomůže aspoň trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 13:53

renule- jojo děkuju moc za vysvětlení, musím to nějak ohlídat až to zase přijde…je pravda, že takhle aby mě to budilo i v noci se mi stalo poprvé, každou chvíli jsem byla vzhůru:-( panikařit nechci ale podcenit něco rozhodně už vůbec ne…musím si na to dát pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 13:59

Teda holky, to je věda 8-o , ale myslím, že se snad porod přehlídnout nedá, určitě to nějak poznáme :palec:
Já jsem teď douklidila celý byt, přemluvila jsem se z té lenosti a teď mám fakt dobrý pocit. Sice vytrání bytu na všech čtyřech s pupkem před sebou nic moc, ale dalo se to, jen funím jako mašina :mrgreen:
Teď si ještě udělám procházku do OBI a dnešní pohyb ukončím, nic se nemá přehánět :lol:
Celé těhotenství jsem cvičila, ale pak jsem musela kvůli malé přestat a šíleně jsem zlenivěla :poblion:
Zítra si vezmu do porodnice tašku a uvidíme co nám ten doktor řekne, jestli budeme vyvolávat nebo ne, alespoň budu mít dobrý pocit, že doma to září čistotou a budu se moct soustředit na porod :mrgreen:
Lucko, asi zkusím taky ten čaj, snad tím nic nezkazím, myslím, že teď už asi ne, když jsem skoro v termínu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 14:15

Jita.tutik- já jsem četla někde, že s tím čajem se nejdřív máme zeptat dr. ale to jsem četla když už jsem měla vypitý dvě krabičky:-) Myslím, že nám to neublíží…a u hodně mami jsem četla, že sice neví jestli to opravdu bylo tím čajem nebo ne, ale že měli opravdu „hezký“ porod, tak doufám:-))))
Jinak ty jsi uklízela několik hodin blázne:-)))a ještě půjdeš do obi jo? Hodláš sestavovat doma ještě nějakou skřínečku? :lol: ty jsi teda nezmar…to já papám a papám:-)))) pekla jsem buchtičku s ovocem a tvarohem a čokoládou :pankac: venku je krásně, a hned je i mě líp:-))) skoro bych šla taky ven:-)
Jak my se dozvíme jak to s tebou vypadá? no když se tady zítra ukážeš, tak si tě tam nenechali, to je jasné…a co by jsi raději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 14:51
  • Lucka13

To víš, už to nejde tak rychle a vzala jsem to se vším všudy, i balkon a tak… :mrgreen:
Téééda, ty mi děláš chutě, taky bych si dala něco pečeného, že bych něco upekla???mmmmm, no uvidíme :-P
Koukám, že počasí se teď otočilo, u nás je pěkně hnusně, trochu sněží, ale hlavně je tu nějak mlhavo, no ani se mi tam nechce, ale musím.
No tedy, s tím čajem to zní dobře, jdu si udělat alespoň kýbl :mrgreen:
No a zítra, jak jsi řekla, když se tu ukážu, tak jsem ještě 2v1, když ne, tak vám napíšu za pár dní :wink: i s naší cácorkou. Sama nevím, co bych raději, už mě nebaví, jak mě pořád straší a říkám si, že by mi to přece zbytečně nevyvolávali, kdyby neměli důvod, na druhou stranu bych samozřejmě raději přírodní cestu. Nechám to na doktorovi, budu věřit, že to pro malou bude to nejlepší, takže udělám, co bude třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 14:57
  • Lucka13

Jéé Luci, teď jsem koukala, že budete mít Valerii, to je krásný jméno :palec:
My budeme mít Viktorii, byl to ale boj než jsme to vybrali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 15:18

Jita.tutik- jo to je taky pravda, já kdyžse dám do uklízení tak to jde fakt pomalu a s přestávkama, nebo i u žehlení se občas musím natáhnout, protáhnout:-) nejsem zrovna jako fretka:-)
tak aktuální stav počasí je už také jiný, zataženo, a taky trochu padá sníh :-?
tak to zítra na tebe budu myslet. Ať to bude jakkoliv, hlavně ať jde vše co nejvíc „hladce“. Určitě ví co dělají a pokud je to lepší, tak ať udělají co je nutné…no každopádně kdyby tě poslali domů, dej nám tady vědět :wink: .
Já se dívala, že budete mít Viktorku, to je krásný jméno…a jaká jména padali? A Valerie se ti líbí?
My měli taky boj se jmény…s manžou jsme se nemohli vůbec shodnout na jediném jménu…rozhodli jsme se až před 14 dny, jinak chudinka jméno neměla, nebo každou chvilku jiné :roll: už mě to rozčilovalo, ale pak když jsem začala žít s tím, že budeme mít Valerinku, tak jsem si oddychla:-) a navíc to jméno se mi líbí víc a víc:) jen kdyby mě tolik lidí nestrašilo, že to bude nakonec kluk......... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 15:35

Valerie se mi líbí, mám ráda nezvyklá jména, taky jsem nechtěla žádný, co by měl každý :palec:
U nás padala jména jako: Daniela, Anežka, Jitka, Ester,Justýna… no bylo jich dost, každou chvilku jsme jí říkali jinak, chudinka :roll:
No a pak jsem si sedla s kamarádkama ke kalendáři a celý jsme ho několikrát projely a napsaly asi pět. To jsem přinesla domů a dala to příteli, no a asi za 14 dní, co jsme na to tak čučeli, tak nám zbyla Viktorka a už to zůstalo a jsem ráda, protože jinak by mi z toho asi hráblo :mrgreen: , řekli jsme to zbytku rodiny a ti byli taky nadšení, takže bylo vyřešeno :palec:
Závidím těm, kteří sotva otěhotní a už mají vybraná jména, to u nás to bylo tedy na dlouho…asi jako u vás, koukám?? :-D
Tak už piju čajík, je docela dobrej :palec: , tak uvidíme jaké budou účinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 15:37

Proč by to měl být kluk????
To jen hádají nebo to máte nejisté???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 16:45

Jita.tutik- jo taky to bylo o nervy…ale hlavně manžel měnil pořád názory, už mě fakt štval:-) a známý nás strašně ovlivnovali, takže pak jsme si řekli, že až se domluvíme my dva, do porodu nikomu nic neřeknem…! už mi lezly na nervy:-)
a ten můj chlap, z toho jsem byla už na prášky:-) navíc máme doma tu knížku, takže nejel jen kalendář ale i knížka a pak už jsem fakt byla zoufalá:-)))
no naštěstí to dopadlo dobře :mrgreen:
jo už piješ jo?:-) jen těžko říct kolik se ho musí vypít aby učinkoval, to já nevím…já ho piju něco přes měsíc…1-2 denně. ale dobrej je:-)
no a s tím klukem.....můj dr. nám 3× potvrdil holčičku, byl si jistý, ale opět se najde pár lidí, který mi pořád cpou, že vypadám na kluka…a že to bdue určo kluk, a že není možný aby to byla holčička…taky jsem se posledně už naštvala a řekla od plic at mě s tím neotravujou…přitom ví, že si holčičku přeju, chápeš to? :cert: .....no a kdyby přece jen to byl kluk, tak co? taky budu ráda, když bude zdravej ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.1.11 17:51

Tak jak jsem Vas cetla tak jsem se musela taky zapojit do uklidu:)
Ted jsme byli na prochajde a jeste vecer dame jednu at aspon usnu
Jinak jmena moc hezky nase bude Melisska nejak jsme se shodli jeste byla v uvahu Karolinka ale vyhrala Melissa:)Luci ja jsem byla stastna kdyz mi rekli ze to je holcicka bylo to z odberu plodovky tak na 100% v ty chvili mi to teda bylo uplne jedno hlavne at je vse ok ale kdyz mi rekli ze je to zdravej mimanek a holcicka tak jsem byla hotova a asi na to nikdy nezapomenu!
Tak jestli 3× rekli holcicku tak tam urco je a ikdyby tak presne fakt hlavni je zdravi!!!
Jito na zitrek MOC drzim palecky at to dopadne co nejlip pro tebe i mimi a pokud se bude konat porod tak at je co nejvic dle tvych predstav,budu nakukovat jak jste dopadli
To je hrozny uz tak nerada ted nekomu volam protoze kazdej hned 1.veta zda UZ…tak uz mi to zacina trochu stvat kdyz sam vi clovek kulovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 18:02

Vanees- já dnes neuklízela, manžel před chvilkou volal co jsem celý den, dělala a jak jsem se měla a mě bylo skoro trapné říct, že nic, naprosto nic, zvedám se jen pro jídlo a na záchod:-) říkal at si připravím věci do tý porodky konečně i pro malou, že až pro nás pojede, bude roztržitý, tak ab jí nevzal svoje tepláky třeba :mrgreen: No zítra mám už plán tak protáhnu tělo…pojedu do města, a pak bych taky chtěla uklidit a teda konečně dobalit tu tašku, vrrrrrrr :pankac: . Bojím se, že pak ty dny ale už opravdu nebudu mít co dělat:-) Jo jinak Vanees Meliska je moc hezký jméno, taky neobvyklý:-))) je dobrý, že jste se shodli, chlapi jsou většinou konzervy v tomhle:-)))
no já si moc přála holčičku, a ještě než nám jí dr. potvrdil tak jsem nějak vnitřně cítila, že to bude holčička a když to pak řekl úplně se mi rozbušilo srdce:-) vím, že z UTZ to nikdy není 100% jako z té plodovky ale věřím svým citům:-) a i kdyby to měl být chlapeček, sakra tak bude, budu ho milovat přece:-) Ale já prostě vím, že to bude princezna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.1.11 18:13

Ja bych taky dokazala prolezet cely den ono jak je clovek sam doma tak se tak nedonuti neco delat
Ja myslim ze i z UTZ uz to krasne poznaji a kort 3× potvrzene no uz at je mame u sebe!!!
Ja ji furt premlouvam ze uz na ni cekame ale proste je ji tam asi dobre
Ja uz mam i pro malou tasku ale stejne asi neco bude chybet a oblecek na cestu z porodky taky ale to furt menim:)))))Manza by to asi taky nedal do hromady nebo spis ne podle me predstavy-uz vidim ten model co by donesl:))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí