Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
20.1.11 18:30

Vanees- tak já asi nic pro malou kromě oblečení na cestu domů balit ani nebudu, možná nějaké to bodýnko do porodnice:-)…no a taky nevím jaký bude počasí až pojedem domů:-)…
jo já si taky myslí, že UTZ to pozná, zvlášt když jsme se pořád ujištovali:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.1.11 19:19

Ja mam asi 2dupajdy 2body a rukavicky s cepickou ty tenky bavlneny prej se davaji kdyz maji dlouhy nehtiky…par plenek a to je vse:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.1.11 20:28

Holky,taky jste tak utahané?Já když jdeme na chvilku na procházku,tak se pak doma už sotva hnu.Všechno mě bolí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 21:01

Holky tak ze mě je čím dál větší lenora…vůbec si nedokážu představit, že bych měla víc fungovat…ale pak se přemluvím…někdy! :mrgreen: Dneska ospoledne sem aspo%n šla na procházku se psama a uvařila véču. Jinak sem fakt lenoch… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
20.1.11 21:09

Jiťo, přeji aby to zítra dobře dopadlo a pokud tě přijmou, tak ať máš rychlý a bezproblémový porod a hlavně ať jste vs miminkem v pořádku. Jinak já jsem maliníkoý čaj pila od 36. týdne, i hráz jsem masírovala a dokonce i to lněný semínko proběhlo. A jka už jsem psala, tak porod byl rychlý a bez nástřihu, tak buď to byla taková náhoda nebo to opravdu k něčemu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 21:15

Tak já piju maliník teprve 3 týdny 1× denně, tak uvidíme…ale pevně doufám! :wink:
Jíťo…držím pěsti, ať to zítra všchno dopadne dobře a pokud si tě tam nechají, tak ať to máš rychle za sebou…mě u prvního jen odtékala plodovka a celou noc se jinak nic nedělo…žádné kontrakce, nic, tak mi porod v podstatě pak od rána taky vyvolávali…2 kapačky a malý se narodil v 15 hod. přesně…šlo to, akorát bylo nepříjemný, že jsem byla pořád na lůžku a nemohla si chodit, nebo tak něco…ale jinak, NEBOJ!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 08:46

Ahoj maminky,
už asi začínám trochu bláznit, jak se to blíží, tak se víc bojím aby se něco nestalo…dnes jsem 39+4 a cítím méně pohyby miminka…předevčírem mi jezdila břichem ještě pěkná boule až do boků a včera už to nebylo takové divoké…ani večer ani dnes ráno kdy se mimísek vždy vrtěl nejvíce. Je to v pořádku? :oops: dnes jsem vlastně ještě necítila žádný pohyb, tak nevím jestli malá nespí…achjo :-(
vůbec nic mě nebolí, dobře jsem spala…poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.1.11 09:02

Luci ja to s pohybama mam stejne:(min citim rano jsem ji citila uz treba v 6 a ted klidne az kolem obeda ale vzdy se nakonec ozve ale ne tak casto taky mi uz z toho hrabe a ani to nejsou kopance spis boulicky a vlny na kontrole mi rikala ze na konci mimi vic uz spinka nema misto a ze kdyztak mam zkusit sprchu na brisko nebo zaklepat aby se vzbudila snist meco sladkeho vetsinou to zabere aapon 2× se hne a vim o ni
Kdyby se ti to nezdalo tak si zajed na monitor a mas klid nez se desit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 09:14

Vanees- nechci plašit, ale byla jsem zvyklá, že malá byla pěkná divoška, pořád mi rejdila celým břichem, kolikrát jsem jí vytlačovala až z boku a teď? no jo ale jsme u přece jen u konce, bříško mám malé, tak nemůžu chtít aby tam tancovala…jéééé ale fakt je to na hlavu, ještě pár dní vydržet…zkusím tu sprchu jak jsi psala…ať už se trochu zavrtí a budu klidná :wink: :oops: a ty jsi v kolikátém týdnu Vanees?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 09:20

Už se vrtíme:-) sladká buchtička zabrala asi…ale ráno jsem jí pouštěl an bříško hudbu a mluvila na ní, a snažila s ní trochu zatřást a nic, ale už :dance: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.1.11 09:34

Tak super :potlesk:
Ja jsem teď zacatek 40tt uz bych si fakt přála aby vylezla pak akorát přemýšlím jak tam ma málo mista a aby bylo vse ok je to uz náročný i pro nás ale samozřejmě pro princeznicku vydržím vse:)
ja měla vlockovou kasicku a taky jsme vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.1.11 09:37

Me teď akorát od večera častěji zvedne bezbolestive břicho ale spis mi to přijde ze to ma spojitost s tím jak se malá vrti uz nevím pozoruju vse :dance: :-) Musím si udělat nejaký aktivní víkend at na to porad nemyslím a nesleduji vse tolik ono nás to stejně nemine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 09:38

Vanees- jééé tak aspoň že se nám holky ozvali:-))) ty už jsi 40? a kdy máš termínek?a kde budeš rodit?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.1.11 09:51

Jj dneska začínáme 40. Termín 27.1.Přesně za týden a rodit budu v Podolí co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.11 11:53

Ahoj holky, tak jsem zase tady a ještě pořád v celku :mrgreen: Špatně jsem spala, od půl třetí už jsem čučela do zdi, ráno blbý zažívání, takže začátek dne super.
No a pak jsem vyrazila do porodky na ten monitor a k doktoru. Monitor nejdřív na prd, tak mě položili na lůžko a točili znovu, byla jsem tam už přes hodinu, až mě brali křeče do nohou. Čekali jsme na doktora, byl zrovna u porodu, ale sestřička zlatá, ptala se mě, jestli mám sebou věci…řekla jsem narovinu, že ano, protože už mě doktor plašil s vyvoláním, koukla na monitor a řekla, že by to asi chtělo :cry:
Pak dorazil doktor, ani se neusmál, ani se na mě nepodíval, kouknul na graf a řekl, že klasika. Pak mě vyšetřil, prý ještě nejsem vůbec k porodu, že nález zatím těhotenský :-(
No a pak koukal jen do průkazky a psal, nakonec z něj vypadlo, že v pondělí ráno nástup na vyvolání, že už mě déle jak přes víkend nenechá. Ale že se mám smířit s tím, že to může trvat taky dva až tři dny, takže rodit můžu třeba až ve středu, no super :poblion:
Sestřička mě pořád hladila a pak mi doporučila víkendový sexíček s přítelem, prý mi klidně napíše doporučení, aby neměl strach :mrgreen:
Zítra mě čeká monitor znovu a když to přes víkend nezačne, tak v pondělí nástup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí