Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
21.1.11 14:17

Jita.tutik- no jo dneska jsem po dvou dnech trochu akčnější ale přeci jen, teď jsem si na chvilku sedla k noťasu, dám si polívčičku a pak už nevím jak se zvednu, asi trochu ztěží:-))) jinak ten koš na plínky je malej, já ho původně moc nechtěla, je to docela drahá záležitost,tak jestli to není i zbytečnost ale nakonec jsem sehnala použitej, tak jsem si řekla, že za ty peníze to nakonec zkusíme:-)
No a s tím sexíkem, je to vážně sranda, taky jsem ho na to včera připravovala, vysvětlila o co jde:-) ale hned ho ujišťovala aby to nebral jako že ho využívám jenom :mrgreen: taky na mě pěkně zíral :-D .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 14:19

Jita.tutik- já ho nepoužila:-) hned doma jsem zjistila, že jsem si to spletla:-) ale obalila jsem v něm pak řízky a bylo to dobrý :mrgreen: ale porod by mi to nijak asi neulehčilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
21.1.11 14:25
Jita.tutik píše:
  • Lucka13

Jo a sezamový semínko taky dobrý :mrgreen: , to muselo snad chutnat ještě hůř než to lněný :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: musím cosi vyzkoušet ať malého nedrhnu v půli cesty :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.11 14:26
  • Lucka13

Kdo ví, třeba bys udělala díru do světa se sezamem :mrgreen: :mrgreen:
Přemýšlím, jak to chlapovi vysvětlím, ale nic normálního mě tedy nenapadá, asi to budu muset vybalit tak, jak to je…prostě, potřebuju rodit, tak šup na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 14:30

Jita.tutik- :mrgreen: , jojo na rovinu, snad to jejich ješitnost ustojí, ale přece je to pro nás, a pro to maličké vlastně taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.11 14:37

Luci, to jo, ale upřímně bych v jejich kůži být asi nechtěla, my to bereme jinak, ale pro ně to musí být něco šíleného…můj přítel si furt myslí, že jí bude šťouchat do hlavičky :mrgreen: a bojí se, že vlastní dceři něco udělá…no nedivím se, musí to být divný pocit 8-o
Pro nás je to přirozené, známe svoje tělo a víme, co můžeme a co ne, ale pro ně je to velká neznámá…chudáčci, normálně je snad i lituju :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 14:48

Jita.tutik- no ještě před nějakým časem si právě kvůli tomuhle dělal manžel docela srandu:-)ale je pravda, že teď už ani milování moc nevyžaduje:-), asi má z toho už trochu divný pocit, jak píšeš :lol: …a teď nevím jak se mu do toho bude chtít jít, po tom co jsem mu řekla, jak p. primář dosáhl na hlavičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.1.11 17:20

Luci tak uvidíme co Motol a Podolí snad bude obojí dobrý me Motol doporučoval můj gynekolog za je dobrej ale mám hodně známých co bylo v Podolí a sama chvála tak jsem zvedava
Ted jsme dorazili byli jsme aspoň ve meste a dali si dortik a kaficko ted mě teda pálí zaha :jazyk: No aspoň nejaka náplň a něco jsme nachodili
Luci tak to mas můj obdiv ja bych uz asi sama nikam necestovala uz mám vždycky takový divná pocit tak leda jdu kousek v okolí baráku jinak ted uz jen s někým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.1.11 17:26

Vanees- no já už mám taky takový divný pocit, a to v úterý pojedu do motola zas a pojedu autem, tak to snad zvládneme :mrgreen: , kafíčko s dortíkem jo? no mňam:-) já jsem dneska uklidila pěkně a čekám na manžího, který jede z nákupu:-)))

Mě tak napadá ještě, je možný, že až budu mít několikahodionový bolesti, který nevím jak jsou velký ale věřím, že hodně, co když se mi bude chtít brečet? nebo co když budu brečet? je vůbec možný abych brečela? vím, že je to hloupost, akorát bych se vyčerpávala při porodu ale teď mě rozbulí všechno, proto se ptám, nějak mě to napadlo…a popřípadě jak nebrečet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
21.1.11 21:03

Teda Luci…zase si vás tady dočítám…ty si ďábel, jak pořád sama cestuješ! :pankac: Jo a s tím divadlem…abys nedopadla jako ve filmu Báječná léta pod psa…tam rodila Šafránková přímo v divadle za hlasitého aplauzu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já teď taky pořád chci brečet…včera mě tak dojal film, že sem úplně hýkala a manžílek byl ze mě tak trochu v šoku…ale nešlo to fakt zastavit!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.1.11 09:27
Vanees píše:
Jj dneska začínáme 40. Termín 27.1.Přesně za týden a rodit budu v Podolí co ty?

Já mám termín 29.1. a rodíme taky v Podolí!Třeba se tam potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.1.11 09:59

Bababa tak to bychom se mohli potkat kez by uz nejak v nasledujicim tydnu vid
A uz mas zkusenosti s Podolim nebo premiera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.1.11 10:35
Vanees píše:
Bababa tak to bychom se mohli potkat kez by uz nejak v nasledujicim tydnu vid
A uz mas zkusenosti s Podolim nebo premiera?

Už jsem tam rodila,jsou to tři roky,dokonce přesně,1.2.Bylo by pěkné se trefit zase na tento datum,ale já bych šla rodit klidně hned.Porodní sály jsou moc pěkné,šestinedělí je už trochu horší.
Jen doufám,že to proběhne rychleji než minule.Pořád pročítám debaty,jak vyvolat porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.1.11 10:37

Minule byl termín 17.1. a dopadlo to na 1.2.Takže 15 dní přenášet už nechci!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.1.11 11:53

Ahojte..
Luci, tak to máš stejné, taky jsem se náramně chlubila, jak doktor už nahmatal hlavičku, jak naléhá a tak…no a teď se mi to vymstilo :-?
Včera jsem oznámila příteli, že bych od něj potřebovala sexuálně pomoci, že mi to doporučil doktor, no a dopadlo to špatně..řekl, že to po něm nemůžu chtít, že mu to přijde hrozně divný a úchylný, že když už je tak dole, že se přece se mnou nemůže milovat, tak mě políbil a řekl, že to určitě nějak zmákneme i bez toho, že jsme šikovné holky :srdce: , no co jsem na to měla říct, dala jsem mu pusu a souhlasila :hug:
Dnes ještě na další monitor, no mě se tam tak nechce a co teprve teď, když jsem se tak dobře nabaštila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí