Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
20.1.11 08:48

rendys- Panejo, tak to je šílený..... že tě takhle dusili…Jo přenášet taky nechci, a 14dní? to si nedokážu ani představit… 8-o
Rendys a měla jsi poslíčky? je možný, že mě bolí břicho od večera přes celou noc, až do teďka? :think: :-o , jako kdybych měla menstruaci, večer mi bříško tvrdlo, a celou noc po každým otáčení mě ty bolesti budily… :zed: a vlastně mě ještě ani nepřešly…asi si půjdu dát horkou sprchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.1.11 09:01

Luci ja moc neporadim,ale zkusila bych horkou sprchu nebo vanu a uvidis zda to prejde nebo to bude horsi
Me poslicci vzdy ustanou tak dlouho jsem je nemela jeste
Tak drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 09:04

Vanees- no já jé mám tak 1× za 3 dny a vždy je mám takhle dlouho, nevím jestli to jsou poslíčci, ale prostě je to bolest jako při menstruaci:-( ale takový silnější…ale spcha mi zatím na to nikdy nezabrala.....byla mi sice příjemná ale nic se tím neutlumilo :cry: ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
20.1.11 09:08
:lol:
Lucka13 píše:
rendys- Panejo, tak to je šílený..... že tě takhle dusili…Jo přenášet taky nechci, a 14dní? to si nedokážu ani představit… 8-o
Rendys a měla jsi poslíčky? je možný, že mě bolí břicho od večera přes celou noc, až do teďka? :think: :-o , jako kdybych měla menstruaci, večer mi bříško tvrdlo, a celou noc po každým otáčení mě ty bolesti budily… :zed: a vlastně mě ještě ani nepřešly…asi si půjdu dát horkou sprchu

Lucinko může to být i začínající porod.. :potlesk: skus tu sprchu a pokud se budou bolesti stupňovat tak raději do nemocnice na kontrolu na ozvy a vše :hug: nikdy nevíš co se v bříšku děje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.1.11 09:26

Udelala bych jak pise rendys kdyz to neprejde radeji at te prohlidnou v porodce maximalne te poslou jeste domu a uklidni te to ze je vse ok a nebo se uz mimi klube za tebou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 09:27

rendys- když já se nijak nevzrušuju, protože tohle jsem měla už asi 3X, vždy takhle dlouho a sprcha nikdy zatím nezabrala…takže až bude začínat porod, snad to poznám…ale ani mi nepřipadá, že by to byly jako kontrakce, je to spíš tak nějak v kuse právě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.1.11 09:49

Luci tak uvidíš ja myslím nebo sama doufam v to ze jak to popisujou jiny ze to bude takova bolest ze to proste poznáme tak zkus vydržet zda se to bude horsit nebo nějak v pravidelnejsich intervalech
Ja mám posliky tak ob den ale spis než v kuse dyl tak několikrát v průběhu dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 09:51

Vanees- zd se, že to začíná trochu povolovat, ale asi půjdu nakonec pak spát, jsem nějaká unavená z té probdělé noci:-) tyhle poslední dny, i když nevím jak moc jsou poslední mi přijdou fakt takový nepohodlný :think: . přiroda to má dobře promyšlený, na konci těhu se všechny skoro už i těšíme na ten porod vid? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.1.11 10:10

To teda jo ja se taky válím
Tak raději at nacerpas nějakou silu kdyby se to náhodou rozjelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 10:23

Ahoj, tak já mám dnes po válení, uvědomila jsem si, že už možná zítra budu rodit, tak jdu dát do kupy byt, uklidit, vyžehlit, doprat, ještě nalepit tapetu a bude hotovo, ať jsme raději připravené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 10:42

Jita.tutik- no jo pravda, toto uteklo, ale hlavně se nestrhej prosimtě…pěkně v klídečku :lol: . já dnes dodělám taky pár věcí a pak budu jen čekat ale jak dlouho? :think: …a byly palačinky?:-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 10:50

Ahojky holky! :mavam: Luci, že by se ti to taky rozjíždělo??? Před chvílí sem si vás zase dočetla…včera jsem se nedostala na net…nemyslíš náhodou s tím porodem Estrellitku? My si včera taky psaly…byla jsem jak na trní, kdy už bude malý venku…když pak napsala, že to mají za sebou…byla jsem z toho taky naměko a hlavně jí závidím, že to má už za sebou!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 10:56
  • Lucka13

No jasnýýý, byly mňamky, dala jsem do nich banán, kiwi, broskve a mandarinky, pak smetánku, no žrádýlko :mrgreen:
Já měla jen dvě, ale přítel jich snědl snad šest a nakonci mi řekl, že to byl dobrý předkrm 8-o , no já málem praskla a on úplná pohodička :lol:
Neboj, nestrhám se, ono to ani moc nejde, spíš tady lezu jako šnek s hadrem v ruce :mrgreen:
To víš, že bych nejradši navrtala nový věšák, přivrtala šuplík, ale to nechám raději chlapovi, zase se to nesmí přehánět :-) , ale chuť by byla, jak říká kamarádka, mám tendence hnízdění, což znamená uklízení, uklízení, uklízení a příprava pro miminko :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 10:57
Evelina75 píše:
Ahojky holky! :mavam: Luci, že by se ti to taky rozjíždělo??? Před chvílí sem si vás zase dočetla…včera jsem se nedostala na net…nemyslíš náhodou s tím porodem Estrellitku? My si včera taky psaly…byla jsem jak na trní, kdy už bude malý venku…když pak napsala, že to mají za sebou…byla jsem z toho taky naměko a hlavně jí závidím, že to má už za sebou!!! :potlesk:

Cožeee??? Estrelitka už to má za sebou??? No to je krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.1.11 10:57

Evelin- ahojíky:-))) jojo estrelitku jsem myslela, já brečela jako blázen, pak mě z toho rozbolelo to břicho asi:-) měla jsem celý den takové tušení…každý den jsme si psali, jestli jsme ještě celé atak a včera jsem jí psala až odpoledne a ona mi nazpět poslala už smsku, že malý je venku :hug: …to bylo tak nádherný, ale bohužel podrobnosti ještě nevím, ty ano? No evelin ještě se mi asi nic nerozjíždí:-/ ale tyhle falešný dlouhý bolesti břicha mě už nebaví teda:-)…a u tebe něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí