Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
rendys- Panejo, tak to je šílený..... že tě takhle dusili…Jo přenášet taky nechci, a 14dní? to si nedokážu ani představit… ![]()
Rendys a měla jsi poslíčky? je možný, že mě bolí břicho od večera přes celou noc, až do teďka?
, jako kdybych měla menstruaci, večer mi bříško tvrdlo, a celou noc po každým otáčení mě ty bolesti budily…
a vlastně mě ještě ani nepřešly…asi si půjdu dát horkou sprchu
Luci ja moc neporadim,ale zkusila bych horkou sprchu nebo vanu a uvidis zda to prejde nebo to bude horsi
Me poslicci vzdy ustanou tak dlouho jsem je nemela jeste
Tak drzim palecky
Vanees- no já jé mám tak 1× za 3 dny a vždy je mám takhle dlouho, nevím jestli to jsou poslíčci, ale prostě je to bolest jako při menstruaci:-( ale takový silnější…ale spcha mi zatím na to nikdy nezabrala.....byla mi sice příjemná ale nic se tím neutlumilo
......
Lucka13 píše:
rendys- Panejo, tak to je šílený..... že tě takhle dusili…Jo přenášet taky nechci, a 14dní? to si nedokážu ani představit…
Rendys a měla jsi poslíčky? je možný, že mě bolí břicho od večera přes celou noc, až do teďka?![]()
, jako kdybych měla menstruaci, večer mi bříško tvrdlo, a celou noc po každým otáčení mě ty bolesti budily…
a vlastně mě ještě ani nepřešly…asi si půjdu dát horkou sprchu
Lucinko může to být i začínající porod..
skus tu sprchu a pokud se budou bolesti stupňovat tak raději do nemocnice na kontrolu na ozvy a vše
nikdy nevíš co se v bříšku děje ![]()
Udelala bych jak pise rendys kdyz to neprejde radeji at te prohlidnou v porodce maximalne te poslou jeste domu a uklidni te to ze je vse ok a nebo se uz mimi klube za tebou:)
rendys- když já se nijak nevzrušuju, protože tohle jsem měla už asi 3X, vždy takhle dlouho a sprcha nikdy zatím nezabrala…takže až bude začínat porod, snad to poznám…ale ani mi nepřipadá, že by to byly jako kontrakce, je to spíš tak nějak v kuse právě ![]()
Luci tak uvidíš ja myslím nebo sama doufam v to ze jak to popisujou jiny ze to bude takova bolest ze to proste poznáme tak zkus vydržet zda se to bude horsit nebo nějak v pravidelnejsich intervalech
Ja mám posliky tak ob den ale spis než v kuse dyl tak několikrát v průběhu dne
Vanees- zd se, že to začíná trochu povolovat, ale asi půjdu nakonec pak spát, jsem nějaká unavená z té probdělé noci:-) tyhle poslední dny, i když nevím jak moc jsou poslední mi přijdou fakt takový nepohodlný
. přiroda to má dobře promyšlený, na konci těhu se všechny skoro už i těšíme na ten porod vid? ![]()
To teda jo ja se taky válím
Tak raději at nacerpas nějakou silu kdyby se to náhodou rozjelo
Ahoj, tak já mám dnes po válení, uvědomila jsem si, že už možná zítra budu rodit, tak jdu dát do kupy byt, uklidit, vyžehlit, doprat, ještě nalepit tapetu a bude hotovo, ať jsme raději připravené ![]()
Jita.tutik- no jo pravda, toto uteklo, ale hlavně se nestrhej prosimtě…pěkně v klídečku
. já dnes dodělám taky pár věcí a pak budu jen čekat ale jak dlouho?
…a byly palačinky?:-) ![]()
Ahojky holky!
Luci, že by se ti to taky rozjíždělo??? Před chvílí sem si vás zase dočetla…včera jsem se nedostala na net…nemyslíš náhodou s tím porodem Estrellitku? My si včera taky psaly…byla jsem jak na trní, kdy už bude malý venku…když pak napsala, že to mají za sebou…byla jsem z toho taky naměko a hlavně jí závidím, že to má už za sebou!!! ![]()
No jasnýýý, byly mňamky, dala jsem do nich banán, kiwi, broskve a mandarinky, pak smetánku, no žrádýlko ![]()
Já měla jen dvě, ale přítel jich snědl snad šest a nakonci mi řekl, že to byl dobrý předkrm
, no já málem praskla a on úplná pohodička ![]()
Neboj, nestrhám se, ono to ani moc nejde, spíš tady lezu jako šnek s hadrem v ruce ![]()
To víš, že bych nejradši navrtala nový věšák, přivrtala šuplík, ale to nechám raději chlapovi, zase se to nesmí přehánět
, ale chuť by byla, jak říká kamarádka, mám tendence hnízdění, což znamená uklízení, uklízení, uklízení a příprava pro miminko ![]()
Evelina75 píše:
Ahojky holky!Luci, že by se ti to taky rozjíždělo??? Před chvílí sem si vás zase dočetla…včera jsem se nedostala na net…nemyslíš náhodou s tím porodem Estrellitku? My si včera taky psaly…byla jsem jak na trní, kdy už bude malý venku…když pak napsala, že to mají za sebou…byla jsem z toho taky naměko a hlavně jí závidím, že to má už za sebou!!!
Cožeee??? Estrelitka už to má za sebou??? No to je krásný ![]()
Evelin- ahojíky:-))) jojo estrelitku jsem myslela, já brečela jako blázen, pak mě z toho rozbolelo to břicho asi:-) měla jsem celý den takové tušení…každý den jsme si psali, jestli jsme ještě celé atak a včera jsem jí psala až odpoledne a ona mi nazpět poslala už smsku, že malý je venku
…to bylo tak nádherný, ale bohužel podrobnosti ještě nevím, ty ano? No evelin ještě se mi asi nic nerozjíždí:-/ ale tyhle falešný dlouhý bolesti břicha mě už nebaví teda:-)…a u tebe něco nového?