Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
19.1.11 15:59
  • Lucka13

jinak se cítím celkem dobře, sice jsem jako hroch, ale dá se to přežít, jen mě bolí třísla, kyčle, no a ty nohy…bříško se napíná pěkně, občas mám pocit, jako by malá chtěla vylézt pupíkem :mrgreen:
Poslední dny akorát cítím, že jsem víc unavená, ale jinak to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 16:06

Jita.tutik- vůbec se nedivím…je to rána, nečekaný, a hlavně jak říkáš, pro klid vás obou…to bych taky přemýšlela co se to děje??? :?: já ani nevím jak malá roste nebo neroste, ale podle toho jak si připadám den ode dne plnější, tak asi ano…poslední dny jsem vážně k ničemu, skoro si říkám jak můžu pak porodit když jsem unavenější víc a víc. a jak by ti to vyvolali? tou pilulkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.11 16:29
  • Lucka13

človíčku asi ano, jiný způsob jsem neslyšela.
První pilulka, pak většinou druhá a pak píchnout vodu, stručný postup, který jsem slyšela :-)
Nejhorší je, že se potýkáme s problémy dost často, tedy poslední dobou, od doby, co nás monitorují není jediný den, kdy by mě něčím nestrašili…jediné plus je, že už je donošená, že už začínám 40tt., to mě trochu uklidňuje. Akorát jsem na ty vyvolávané porody neslyšela zrovna moc chvály, prý jsou většinou dlouhé a mnohdy i bolestivé, ale je fakt, že každá ženská je jiná, tak uvidíme, jak to bude u nás…
jen jsem se „těšila“, že si ty bolesti odbudu doma a do porodnice pojedu potom a ne, že tam budu tvrdnout už od úplného začátku.. :zed:
Zrovna jsem dnes potkala kamarádku, co jí to vyvolávali a ona rodila dohromady od prvních bolestí snad 20 hodin, no síla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.11 16:32
  • Lucka13

neboj, s tou únavou se to nějak zmákne, každá rodička je určitě unavená…slyšela jsem ale, že se většinou dostaví nějaká vlna nové energie, jako by si ji tělo umělo nějak vyrobit na to velké dílo :palec: , takže to určitě zmákneš :wink:
jsme přece ženské, ty mají vždy ještě něco navíc i když si myslí, že už jsou na dně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 16:40

Jita.tutik- jo myslím si, že vyvolané porody nebudou nijak rychlejší nebo snadnější…ale dr. snad vědí proč je dělají a kdy jsou nutné… ale taky chci být doma s bolestma co nejdýl, přece jen doma je doma…ale budeš tam aspoň hlídaná. Ale nic není ještě jisté ne? ještě se uvidí:-) no už aby jsme si tady psali, že to máme za sebou a pochlubili se prďouskama:-)))viď? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 16:41

Jita.tutik****- jo věřím, že se dostaví energie, dneska bych asi u toho porodu usla:-))))sotva se šourám po bytě:-))))každý den je těžší a těžší na rozjezd, no tak k tomu to počasí samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 16:44

Luci tak ja planovala uklid ale nakonec jsem na chvilku usnula pak jak se ji ma chtit ven:)))no tak ted se blizi manza tak jdu poklidit :mrgreen:
A aspon pak se projdem samotny se mi uz moc nikam nechce pri predstave treba prasknuti vody :dance:
Jito tuliku je to stejne sok ale asi se na to neda pripravit je jasny ze by jsi radeji prirozene, ale zase jestli se mu cokoliv nezdalo tak je to urcite lepsi
Ja si to stejne nejak porad neuvedomuju ze uz fakt za chvilku tady bude ten bobisek s nama a ze uvidim kdo se mi tam tech 9mesicu tak zabydlel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.11 16:48
  • Lucka13

Jéje, ani nevíš, jak se těším, až hrdě řeknu, že to mám za sebou a že jsme obě zdravé, bože, to bude úleva :palec:
Pak už jen chlubení miminek, ta krásná představa, jak miminko každé mámy je to nejhezčí a nejúžasnější a spoustu foteček a radosti, to bude fajn :mrgreen:
Taky už ti přeju, aby začla být malá zvědavá a hurá na svět :lol:
Definitivní to sice asi není, ale volal už dnes na ten sál, tak nevypadal, že by si to rozmyslel…no vezmu si sebou raději tašku na sál, ať jsem připravená, protože všichni jsou v práci, no a pak mi přítel doveze zbytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 16:52

Vanees- já vyžehlila posledních pár kousků pro drobka a zas jsem si musela sednout, za chvíli se zvednu a půjdu to uklidit…jinak taky čekám na manžela ale ten přijede tak za 2HODINY :roll: …
no jinak všechny jsme moc zvědavé kdo se nám tam zabydlel na takovou dobu:-) jak vypadá, jaký bude mít vlásky a očička a nožičky :lol: …juj......zatím si hladím ty bouličky který mám všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 16:55

Tak tu vlnu energie taky ocekavam a sand dorazi :lol: Ted kdyz jdu v nici na WC tak si rimkam ze jsem ted ,,ko"kdyby to v tu chvíli přišlo tak to nedám ale asi se prepnes automaticky zase na jiný rezim-teda doufam
Jinak do porodky bych chtěla jet taky co nejpozdeji ale už vidím jak budu zmatkovat :-) A navíc to nemame úplne blizko tak raději dřív než pozdě
Jinak na sebe mám už asi poslední 4ks oblečeni nic kupovat uz nechci tak s tím taky bojuju snad se nějak vrátím ke starýmu satniku a nezustanu na dobro tulenem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.1.11 16:59
Lucka13 píše:
Vanees- já vyžehlila posledních pár kousků pro drobka a zas jsem si musela sednout, za chvíli se zvednu a půjdu to uklidit…jinak taky čekám na manžela ale ten přijede tak za 2HODINY :roll: …
no jinak všechny jsme moc zvědavé kdo se nám tam zabydlel na takovou dobu:-) jak vypadá, jaký bude mít vlásky a očička a nožičky :lol: …juj......zatím si hladím ty bouličky který mám všude :mrgreen:

Jj boulicky taky hladim a uz jsem zvedava jak vypadaj no nedovedu si to stejně představit až ji uvidíme a budete mít manzu u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 17:01

Jééééééééééééééééé- tak brečím jako blázen, kamarádka, se kterou jsem se sešla v sobotu, měla termín 20. právě porodila. To je tak nádherný!!!! :dance: tak mám pocit, že dneska už nic neudělám krom toho, že si chvíli pobrečím a pak budu z toho ještě víc unavená :lol: to je neuvěřitelný :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.11 17:01

Tuleň, tak to je hezký, to jsem ještě neslyšela :mrgreen:
Taky už neplánuju žádný nákupy, hlavně představa zkoušení si něčeho v kabince, když se sotva ohnu je opravdu nemožná 8-o
Já uklízení ani žehlení neplánuju, ale slíbila jsem příteli k večeři palačinky s ovocem a smetanou, takže budu muset zvednout ten svůj pupík a zbytek té těžké váhy a začít něco dělat, no jen si to představím a už jsem unavená :mrgreen: , božínku, v životě jsem nebyla takhle líná, no fuuuj :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.11 17:03
  • Vanees

jojo, přítel chce být u porodu už od začátku těhotenství a zatím si to nerozmyslel, takže pokud neomdlí, tak tam bude se mnou a musím říct, že jsem ráda :palec: a co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.1.11 17:07

teda já mám fakt záchvat pláče, to mi nebude moc dobře asi :lol: ale já jsem tak dojatá, že to nemůžu zastavit :oops: ......pěkně to rozdýchat:-))))
no ta moje boulička je stále uhnízděná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí