Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
16.1.11 19:34

Evelin :mrgreen:- Tak teď jsi mě rozesmála:-)))) potápíš?:-) no já se vždycky snažím ve vaně tak nějak uvelebit, lehnout si, ale jde to zatraceně blbě…takže holím se (snažím se o to) jen když mám jít k dr. takže mě to čeká zítra večer:-/.....
To čekání mě už taky začíná trochu unavovat, každý den odsouvám ještě nějaké věci na další dny abyc měla pořád činnost a pořád na něco myslet a tak.....
Včera mě holky ale tak začlo bolet břicho s kříží…to byl děs, od 18 hodin až do noci a nějaká horká sprcha mi fakt nepomohla, sotva jsem se šourala po bytě :cert: . A co vy? nějaké falešné otřesy?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
16.1.11 22:04

Jé, tak to se Luci chystáš…u mě fakt NIC!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.1.11 08:58

Evelin-- ty už máš děťátko viď? takže i zkušenosti, myslíš, že se něco chystá? Mívám tohle celkem pravidelně obden, vždy to začne k večeru a je to až do noci…sprcha je sice příjemná ale nezabírá, nezastaví ane neutlumí…ale bolí to spíše v kuse než že by byly nějké intervaly… :nevim: tak tomu nerozumím…ale jak říkám, doufám, že to má aspoň nějaký efekt a ne že to bolí jentak :mrgreen: ode dneška už je to za týden-termín :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.1.11 10:05

U mě taky ani náznak…až si říkám že bych ty poslíčky chtěla taky zažít (sice není asi o co stát, ale aspoň nějaký náznak že se něco děje)
Lucko: ty brďo už jen týden…ať kontrola zítra dopadne dobře, já jdu ve středu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.1.11 10:16

Lééénuša-- já nevím jestli to jsou poslíčci,ale na druhou stranu co jiného:-) vždy mám pocit, že mám menstruaci jak Brno!, v sobotu to bylo už vážně otravný, i když zas jsem ráda, že něco cítím, ale to jen kvůli psychice asi:-)…no jo zítra kontrola, jsem úplně napnutá, jestli se konečně něco málo dozvím…a pak nám přivezou konečně postýlku, mám to jen tak tak jí nachystat:-) pokud se teda princezna neuvelebí nadýl v bříšku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.1.11 11:05

Určitě to jsou poslíčci…aspoň víš že se tam už opravdu něco chystá, i když můžeš i přenášet, to nám hold nikdo nezaručí že to bude v termínu :nevim: taky se pomalu chystám na tu postýlku…ještě musím něco vyprat a bude to snad vše o.k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.1.11 11:26

Ahojda holky! Tak já mám dneska za sebou procházku se psama, teď gruntuju, převlíkám postele atd…uvidíme! Jinak poslíčci…NIC!!!
Luci…tomu mýmu 1. „děťátku“ je 12 let! :lol: Ale ani u něj jsem poslíčky nezažila…zítra jdu taky na kontrolu a monitor, tak jsem zvědavá, jestli už aspoň hlavička sestoupila…protože minule byla stále hooodně vysoko. Tobě Luci buď hodně sestupuje hlavička, nebo to jsou pořádný poslíčci! :dance: Jsem zvědavá, co si tu zítra písnem, jak sme která na tom!?! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.1.11 11:28

jojo právě, nedokážu si představit, že bych třeba 10dní přenášela…jako dva dny jsou snesitelý ale dýl? 8-o , no já si akorát peru župan do porodky a pak se chystám na plyšáky ještě a nějak to konečně dobalit do porodky vše. A ještě budu mít jednu pračku dětských hadříků ale ještě čekám na dva balíčky z pošty abych to vyprala už vše najednou :-P , tak to snad ještě stihnu :lol: a taky už je to vše:-) postýlku načančat a připravit a pak už nechci čekat, už bych fakt neměla co dělat a z nudy bych utrácela další a další peníze :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.1.11 11:31

Evelin :lol: :lol: :lol: , tak s tím dětátkem je to dobrý…no takže ani u prvního jsi neměla poslíčci? no já nevím, nepřipadá mi, že bych měla bříško nějak níž, ale na druhou stranu, tam kde se mi začíná jakoby zvedat, tak je to opravdu hned nad julčou :mrgreen: . No taky jsem si to bolení břicha mohla způsobit sama, manžel na tenise, já sama doma a tak jsem si mírně zatančila a zazpívala s MIchalem Davidem :dance: :pankac: :-D , nebo to ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.1.11 13:09

Tak 10 dní přenášet by mě asi taky zabilo :pocitac: to už je moc…a hlavně opravdu si moc přeju aby to šlo normálně bez vyvolání, jak jsem četla tak to vyvolání porodu není moc příjemné a hlavně je lepší když si můžeš nějaký ty bolesti vytrpět doma a né celou dobu v porodnici. Ale prostě nejhorší je že ti nikdo nic nezaručí a přírodě nikdo neporučí :roll:
Lucko tančení a zpívání určitě není na škodu :mrgreen:
Holky ať tu kontrolu zítra máte o.k a třeba už vám řeknou nějaké povzbuzující zprávy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.1.11 13:22

Lééénuša-- no já se přijdu pochlubit co mi řeknou, jestli mi něco řeknou, nebo jestli to nebude zas věta, vše je v klidovém stavu, vy jen tak rodit nebudete :mrgreen: :pocitac: ......jo přírodě neporučíme, musíme věřit těm prcíkům v nás, oni ví nejlíp kdy ven…ale jestli cítí jak se na ní těším, tak se divím, že už není venku, jsem úplně natěšená :-D , jen holky ten porod…takový malý detail, už bych to měla nejraději za sebou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
17.1.11 13:53

Jo určitě napiš jak si dopadla, třeba tě potěší zprávou, že se to chystá :-) tak porod to je opravdu malý detail…z toho mám hrůzu-bolesti, jak to půjde, nástřih (to mě přímo děsí), ale může to být i císař..ale ať to jde raději normálně :-)
Taky se na tu prďolu strašně těším…a včera jak bylo venku skoro jarní počasí, tak už jsem se viděla jak budeme drandit kočárkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
17.1.11 14:35

Lééénuša-- no na mě už začíná jít taky taková nejistota z porodu…pořád je to ještě dobrý, ani nemám nějaký zlý sny o porodu ale přesto už je to jen pár dní…naštěstí doma pořád něco dodělávám, takže se zabavím ale fakt, že to za pár dní na mě přijde..... :nevim: :roll: bojím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.1.11 14:56

Přežily to jiné, přežijeme to taky :wink:
Já už mám doma tedy vše hotové a už ani nic dělat nesmím, což je vopruz, ale nevadí :-)
Strach z porodu už nějak nemám, teď už se spíš těším, aby už to přišlo…jsem totiž hroch v lidském těle, což je šílený, mám pocit, že mi někdo tělo vzal a začal ho ovládat místo mě, vůbec mě neposlouchá :cry:
Stačí mi, když nebudu přenášet, to budu spokojená, ale déle bych čekat fakt nechtěla, protože ta neohrabanost, žáha, nespavost, otoky a brečící nálady jsou už fakt příšerný, ale ten mimísek mi za to stojí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.1.11 15:21

kdy?

Ahoj Holky :-D nevím kam to prsknout, je tu toho tolik, tak to zkusím k Vám :wink: . Dočetly jste se někde, nebo je tady někde diskuze o tom, kdy je nejlépe rodit v souvislosti s ročním obdobím? Budeme se snažit o první miminko a zatím budu doufat, že vše bude v pořádku a zadaří se a přemýšlím o tom, kdy do toho hupnout, aby konec těhotenství nebyl nesnesitelný kvůli vedru, nebo strachu, že s sebou praštím a ledovce. Máte nějaké zkušenosti, nebo informace? Moc díky za případné reakce :-D a přeji Vám, ať máte zdravá miminka a vše klape podle plánu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí