Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
10.1.11 14:48

je to ta bila lahvicka s modrym vickem a javorovym listem :) mam je v zaloze doma , i ho davaji u nas v poro ten samy :)me na spodek zabral krasne do pul hodiny, najednou bylo po bolesti a vratilo se to k sobe az za nejakych 6 hodin , coz jsem pres den docela uvitala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 15:29

Beruško, tak to už vím :pankac:
Moc děkuji za tip :wink: :palec:

berushka18 píše:
je to ta bila lahvicka s modrym vickem a javorovym listem :) mam je v zaloze doma , i ho davaji u nas v poro ten samy :)me na spodek zabral krasne do pul hodiny, najednou bylo po bolesti a vratilo se to k sobe az za nejakych 6 hodin , coz jsem pres den docela uvitala :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.1.11 16:17
Lucka13 píše:
Lééénuša- jéééé tak to je moc pěkné, tak to máme takřka po sobě:-) No moc těch otázek není, já ani nevím na co vše bych se měla ještě ptát, nebo co nevím a co bych měla vědět, je to těžká situace :lol: Moc gratuluji k holčičce :srdce: . A jak se cítíš?

jo máme to opravdu dosti blízko :-D mě z toho všeho přechází zrak co všechno s sebou do porodky a jestli na něco nezapomenu :nevim: jinak jak s vložkama vím že dávají něco v porodnici, já si koupila nějaký v obchodě, ale prý snad prodávají něco jako ,,vložky po porodu,, nebo jak to nazvat-koupily jste si je někdo???? Jinak se cítím docela teďka dobře…i když to břicho už je veliké, ale tak před 14 dni bych snad vraždila jak mě všechno bolelo a spát jsem nemohla 8-o taky gratuluju k holčičce :srdce: jinak hrůza že něco nepoznám až to přijde mě opravdu děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.1.11 16:22
Terrad píše:
Téda holky vy mě všichni štvete, jak můžete říct že to uteklo :mrgreen: . Já mám do porodu 30 dní a odpočítávám každou vteřinu, nějak se mi pořád vleče a konec v nedohlednu :roll: . Pokud bude nějaké příště, chci určitě nějakou zkrácenou variantu :mrgreen: .

jo mě to teda uteklo dosti rychle…ale jak píšeš tohle bude nejdelších 30dní :zed: protže už je něco hodně v očekávání a ta nejistota kdy to přijde…no pro mě hrůza, ale strašně se těším na tu maličkou :-) jinak zkrácenou variantu taky beru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 16:27

jo přesně mám stejný pocit. Celé těhotenství uteklo jako voda, ale teď posledních pár dní, tedy tak 2 týdny už se mi to taky tak nějak plíží, ale je to psychikou, víme, že to přijde za chvíli ale nevíme kdy. Navíc jako prvorodičky :lol: Jinak s těma vložkama- já si koupila v lékárně Samu vložky, jsou přímo poporodní, je to balík jak blázen a je jich tam přitom tak málo, takže to budou takové plínky zřejmě :mrgreen: . já vložky nepoužívala už ani nepamatuju, jsem zvyklá na tampony, takže to bude asi hrozný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
10.1.11 16:34

Nějak to musíme zmáknout to je jasný :-) tak samu vložky jo…tak to se hned optám a koupím je nebo něco podobného…protože ty klasický asi prd vydrží a člověk je může měnit co pár minut…no nějak to bude…ono asi ta sprcha tisíckrát za den :mrgreen: bude nejlepší. a nějaký tip na ty vložky do podprsenky??? Slyšela jsem že některý hned prosáknou????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 16:56

holky vlozky samu doporucuju ja mela tri baliky radeji a jeden jsem nesla domu ale ja jeden cely dostala v porodce.

Vlozky do podprdy doporucuju od NUKu , pak mam jeste babylove ale ty nejsou tak dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.1.11 17:05

Stačí říct v lékárně o porodnické vložky,oni už vám dají vybrat.Já jsem na začátku kojení velice ocenila kloboučky na bradavky.Aspoň to tolik nebolelo.Za 3 týdny znovu rodím a mám připravenou do porodnice i odsávačku,protože když se prsa nalijí,tak je to velká úleva,když se můžou odsát,aspoň u mě byla.
Epidurál jsem měla a jdu do něj zase.Píchnutí jsem vůbec necítila a bolesti potom taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 17:12

Vložky Samu jsou prý dobré a doporučované, také do nich půjdu a ještě mast Bepanthen na bradavky i pro mimčo.
Jinak epidurálu se bojím více než samotného porodu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.1.11 12:23

Lééénuša- Já jsem si koupila do podrpsenky vložky od chicca, vypadají dobře ale ozkoušené tedy ještě nemám :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.1.11 12:26

babababa- klouboučky? takže ty pomáhají aby to tolik nebolelo? Ale ty se spíš používají na vpáčené bradavky ne? nebo i normálně? A odsávačku v porodnici nepůjčujou, takže musím mít svou pokud chci odsávat? A jinak jsem ráda, že epidurál nebolí, já se ho totiž bojím, i když jsem rozhodnutá, že asi nakonec to píchnutí budu chtít jen aby bolesti polevily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
11.1.11 12:30
Lucka13 píše:
Lééénuša- Já jsem si koupila do podrpsenky vložky od chicca, vypadají dobře ale ozkoušené tedy ještě nemám :mrgreen: .

Jo o těch jsem už taky slyšela a snad jsou prý dobrý, ale nevim kde je u nás koupit…nebo je mají prostě v lékárně kdekoli??? Od NUKu jsem viděla…no nějaký pořídim, teda už by bylo na čase, kdyby to náhodou přišlo dřív. jinak odsávačku taky nemám a mám hrůzu že ty prsa budou bolet jak blázen :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
11.1.11 12:32

Odsávačka se v nemocnici půjčuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.1.11 12:34

Lééénuša- no já taky nevím jak s tou odsávačkou, ale už téď mi připadá, že mám mít do porodnice kufr jak na 10denní dovolenou:-). No jinak já ty od chicca kupovala v babyparku na zličíne. Nevím jestli je mají i v lékárně :think: . A původně jsem si šla pro vložky do podrpdy od Aventu ale nakonec mi doporučili tyhle a jsou i levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
11.1.11 12:35

Terrad- fajn:-) jsem si říkala, že tam přece nepotáhnu všechno z domova :lol: a to odstríkávání asi taky není moc příjemný ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí