Za 2 týdny termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
10.1.11 13:54

ja epidural take nemela dalo se to prezit :roll: i to manualni vybavovani placenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 13:57

Holky díky moc za názory, zážitky, zkušenosti :pankac: . O některých věcech vím zas o něco málo více, což se mi myslím hodí a nepřekvapí mě to, Například fakt, že kojení není nic příjmeného, aspoň ze začátku tedy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.1.11 13:58

vzdy se da problem nejak resit… takze hlavne klid, ditko potrebuje vyrovnanou maminu:)

je tu zalozena i dobra diskuze, na tema co sebou do porodnice jeste me napadly ty sitovane kalhotky ja teda mela cely 2× baliky

Příspěvek upraven 10.01.11 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 13:58

A zažili jste některá z Vás jakýsi Hamiltonův hmat? Co to je, a jak to bolí? a dělá se to až u přenášení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 13:59

Monjie- jojo já vím, psychika dokáže nadělat paseky. A myslím, žejsem vyrovnaná:-) jen mě vše zajímá a chci být na co nejvíce tak nějak připravená abych něco nepodcenila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.1.11 14:01

čekám třetí miminko v březnu,a co jsi pamatuji z těch předchozích dvou porodů, tak sprchovala jsem se taky hodně často hlavně kvůli stehům a ta sprcha mi opravdu ulevila a dělala dobře, jinak kojení bylo u každého dítěte jiné, při prvním jsme měli problém nechtěl moc sát a trošku to bolelo narodil se chlapeček v 37 týdnu 2,75kg, tak nevím jestli to mohlo být tím, no druhé dítě holčičku jsem porodila v termínu 2,95kg a papala hned o zažátku bez problémů a vůbec to nijak nebolelo. v porodnici ti vše řeknou a naučí, taky na pokoji můžeš ležet s někým kdo ti rád poradí já jsem vždycky měla na spolupacientky štěstí. čekám třetí taky mám strach ale taky hlavně už setěším až to budu mít za sebou, ale máš pravdu utíká to rachle, tak přeji krásnou zdravou holčičku a porod bez komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
10.1.11 14:03

Jéé Lucinko, to jsi založila hezké aktuální téma :lol: …já už jen 10 dní…ale začínám se trošku bát přenášení :roll:

Mě poslední dobou fakt ustaly i ty poslíčci, předtím měl člověk aspoň pocit, že se něco děje :mrgreen: …a teď nic…kromě těch menších bolestí, co jsme si říkaly..
Jinak pro malýho do porodky mám body, kabátek, polodupacky a i mensi dupacky, uvidime, jak bude velky a v cem si ho nakonec povezeme…k tomu cepicku,rukavičky, teplou chlupatou kombinezu a do autosedacky zavinovacku emitex…tak snad mu bude teplíčko bobiškovi :srdce:

Je to moc fajn, přečíst si tady od maminek zkušenosti a rady..takže taky díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:06

Zdravím holky, :mavam: :kytka:
také mi to za měsíc čeká a jsem stejně „bezradná“ jako tady zakladatelka této diskuze.
No jo no, holt nevíme do čeho jdeme a tudíž se bojíme, ale věřím, že zdravý raneček v náručí nám na bolest dá brzo zapomenout :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 14:09

estrelitka- Jani tak sis nás našla:-)))) no jo, nějak jsem měla potřebu si o tom popovídat o všem:-) Myslím, že to co máš připravené na cestu domů pro malého, že mu bude fakt teplíčko:-) já základní věci mám taky už jasných, jen domyslet zbytek :lol: . no jo ty už jen 10 dní. Co se týče přenášení, taky se toho trochu bojím. Primář sám říkal, že podle té mé zprávy to na porod jen tak nevypadá.....a já se cítím bezvadně, jen občas ty poslíčky už mám, takže uvidíme:-) a tobě ustaly jo? Ale tobě spíše prorokovali, že to bdue dříve ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 14:11

Réza- :mrgreen: tak vítej tady u nezkušených:-) jinak já na to vsázím, že miminko všechno zahojí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:17

Luci, já si hlavně přeju nejvíce ze všeho, abych slyšela od lékaře větu, tak maminko máte zdravého chlapečka, všechno ostatní pak už přijde a přejde samo. Dneska peru oblečení na miminko a začnu připravovat tašku do porodnice abych byla klidná kdyby to přišlo dříve :wink:
Už máš Luci všechno připravené?? :lol:

Lucka13 píše:
Réza- :mrgreen: tak vítej tady u nezkušených:-) jinak já na to vsázím, že miminko všechno zahojí:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.1.11 14:20

Réza-máš pravdu, až uslyšíme poprvé ty své křiklounky bude to nádherné. Vlastně to nejhezčí co může být. Poslední dobou si připadám jako blázen ale vše mě rozpláče, rozněžní, dojme:-)…Ale je to vlastně moc příjemný pocit :srdce: . No pro sebe mám sbaleno tak půl na půl a pro prďouska se chystám zítra. A kdy máš termín ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
10.1.11 14:23

Luci, také mi všechno dojme, až se musím sama sobě smát :lol: :mrgreen:
Termín mám dle UTZ 11.2. a dle poslední MS 17.2. Někdy si říkám, že bych už klidně rodila zítra protože už špatně spím, teda spíše nespím než spím, pořád lítám na malou a ta bolest v zádech mne neskutečně mučí :pankac:

Lucka13 píše:
Réza-máš pravdu, až uslyšíme poprvé ty své křiklounky bude to nádherné. Vlastně to nejhezčí co může být. Poslední dobou si připadám jako blázen ale vše mě rozpláče, rozněžní, dojme:-)…Ale je to vlastně moc příjemný pocit :srdce: . No pro sebe mám sbaleno tak půl na půl a pro prďouska se chystám zítra. A kdy máš termín ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.1.11 14:25
Lucka13 píše:
Réza-máš pravdu, až uslyšíme poprvé ty své křiklounky bude to nádherné. Vlastně to nejhezčí co může být. Poslední dobou si připadám jako blázen ale vše mě rozpláče, rozněžní, dojme:-)…Ale je to vlastně moc příjemný pocit :srdce: . No pro sebe mám sbaleno tak půl na půl a pro prďouska se chystám zítra. A kdy máš termín ty?

No ja se priznam, ze kdyz jsem poprve videla kluky, tak to se mnou absolutne nic nedelalo, patrila jsem mezi ty, kterym trva, nez se probudi materstvi, ono kdyz se clovek nevyspi, tak v sobe moc lasky nenajde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.1.11 14:26

Holky ja jeste 2× denne zobla ibalgin 400. Uplne mi to po ibalginu zaplaclo bolest ze jsem o nastrihu nai nevedela (ale nesedela jsem) takze jsem mohla litat okoloprcka. Mala mela ani ne den po porodu nespavou a plakala mi do dvou do rana takze mi byl vhod a sestricky mi ho zprvu nabizeli a kdyz jsem prisla po treti tak mi ho jedna sestricka dala s tim z ejsem jedina z maminek co tam na nej chodi ze jiny tu bolest zvladaji v pohode :/ jenze ja tam ani ne den po porodu , unavena litala porad okolo male , ktera chtela byt pricucla a byla jsem celou dobu na nohou, mala se chtela prisat, pak se pustila a prcla do pleny takze prebalit, do tzase rev tak prso a po prsu zase prebalit a takhle to bylo az do dovou do rana.. takze jsem si je pak nechala prinest od navstev a byl klid :) jinak ibalgin se muze i pri propusteni mi rikali ze ibalginu se bat nemusim ze ten normalne muzu a ted delaji nejaky setrnejsi - je oranzovy. Jinak jsme ho brala jen prvni dva dny, pak uz nebyl treba ale neni na skodu ho mit v zaloze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí